Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΡΙΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ” ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΜΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΤΣΟΚΑΡΟ” ΠΟΥ ΚΑΓΧΑΖΕ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ “ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ” ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ; “ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ Η ΑΓΡΙΟΠ@@@@ΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;”

    Κοινοποίηση:
    ανηψια κουρουμπλη

    Απάντηση στον σάλο που έχει ξεσπάσει, εκτός από τους χειρισμούς για την πετρελαιοκηλίδα, και για την βοηθό και συνεργάτη του, επιχείρησε να δώσει το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

    Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος χθες στην Βουλή και ενώ στο βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσε πολύ άσχημη εντύπωση η συμπεριφορά μιας ξανθιάς κυρίας, που καθόταν στα υπουργικά έδρανα πίσω από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για συνεργάτη του στο υπουργείο. Μάλιστα η συμπεριφορά της ήταν σε τέτοιο βαθμό ενοχλητική και προσβλητική προς το κοινοβούλιο, που ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του για να την επαναφέρει στην τάξη.

    Σήμερα, μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Κουρουμπλής παραδέχθηκε ότι δεν πρόκειται απλώς για μια υπάλληλο του υπουργείου του, αλλά για συγγενή του. Η κυρία αυτή, δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, αποσπάστηκε ως μετακλητή στο υπουργείο Ναυτιλίας, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός, «δεν δικαιούμαι να έχω έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου κοντά μου;»!

    Πάντως, ο κ. Κουρουμπλής αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως «έγινε ένα λάθος», αναφερόμενος στην συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας, χωρίς, σε κάθε περίπτωση, να ζητήσει «συγγνώμη» εκ μέρους της.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ξανθιά κυρία που γελούσε και έκανε γκριμάτσες την ώρα που εκφωνούσε ομιλία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η Ελένη Κουρουμπλή, σύμβουλος και συνεργάτης του υπουργού Ναυτιλίας αλλά και ανιψιά του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

    Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, δεξιά του ο υπουργός Ναυτιλίας και πίσω από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η σύμβουλος του υπουργού που γελούσε ειρωνικά όταν ο πρόεδρος της ΝΔ μιλούσε στην επιτροπή Περιβάλλοντος για τη ρύπανση από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη»

    Δείτε το βίντεο με τη σύμβουλο του Παναγιώτη Κουρουμπλή να γελά την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφωνεί ομιλία:

     

    “Aυτή είναι η διαφορά μεταξύ της τότε, και της τωρινής βουλής. Τότε είχαμε πολιτικούς και τώρα καραγκιόζηδες.
    Όταν ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του, η σύμβουλος του κ. Κουρουμπλή φάνηκε να σχολιάζει κάνοντας γκριμάτσες και να κρυφογελά με την τοποθέτησή του για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να ξεσπάσει λέγοντας προς τον κ. Κουρουμπλή: «ή να μαζέψετε τη σύμβουλό σας ή να αποχωρήσει αν δεν μπορεί να σοβαρευτεί».
    Η στάση της συμβούλου σχολιάστηκε και από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Ποταμιού Γιώργο Αμυρά, που απευθύνθηκε και αυτός στον κ. Κουρουμπλή:«την παρακολουθώ τόση ώρα, πρώτη φορά βλέπω σύμβουλο να παρακολουθεί και να κάνει γκριμάτσες; Που νομίζετε κυρία μου ότι είστε στο «Μάπετ Σώου; Να αποχωρήσει αμέσως, δεν μπορεί να μας σχολιάζει, εδώ είναι φιλοξενούμενη», είπε ο κ. Αμυράς.
    Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ζήτησε την αποβολή της με την πρόεδρο της Επιτροπής όμως να λέει ότι από την θέση της δεν μπορεί να βλέπει εάν πραγματικά η σύμβουλος του υπουργού έκανε γκριμάτσες”.

    το σχολιο από το ixnos.blogspot.com

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Μ αρεσει ο τιτλος που εχετε βαλει ξεφτιλισε την δημοκρατια πια δημοκρατια ρε ηλιθιοι που την ειδατε !γελασε με το μητσοτακη λεει σιγα ρε το αρχιδι που δεν ειναι για γελια ποιος εκει μεσα δεν ειναι για γελια υπαρχει κανενας! Αντε μ το μουλο

    2. Τα βρωμοκάναλα δε το εχουν θιξει το θέμα καθολου ομως. Απλές αναφορές. Κανονικά επρεπε να εχει βουηξει ο τοπος! Τοσα χρονια μιλάνε για διορισμούς και βυσματα στο δημόσιο και τωρα τους δινεται στο πιατο μια εκ των κορυφαιων περιπτωση και κοιτανε ο ενας τον αλλο σα να μη συμβαινει τιποτα! Μη μπα και θιξουμε τον αξιότιμο τυφλο κυριο κουρουμπλή! Μη του τσαλακώσουμε την εικόνα του καημένου ανάπηρου πολιτικου ελληναρα! Γαμω τα σπιτια τους!!!
      Και γω που δεν υποστηριζω Χ.Α σκέφτομαι τι θα ειχε γινει αν χρυσαυγιτης θα εκανε κατι παρόμοιο. Απο το πρωι μεχρι το βράδυ εκτακτες εκπομπές και τηλεδίκες!
      Ειμαστε ενα πρώην εθνος, νην κράτος, χωρις σωτηρία…

    3. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΥΦΛΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΡΩΜΗΣ….ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΥΦΛΟΣ..ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΥΡΗ…ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΗΣΕΓΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ+ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΣΟΥΖΕΙ..Ε ΔΑΙΜΟΝΑΚΟ?…”ΔΙΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΡΑΣΗ/ΦΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ “ΒΛΕΠΟΥΝ”…ΑΞΙΟΣ ΓΚΑΒΟΜΑΡΑΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΓΚΑΒΟΣ..ΕΤΣΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΑΚΟ…ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΖΩΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΠΑΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΘΕΣ ΔΝ ΘΕΣ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΤΟ ΘΕΟ ΘΑΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥ…ΚΑΛΟ 1ο ΚΑΙ 2ο ΘΑΝΑΤΟ ΤΥΦΛΕΜΠΟΡΑ..ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    4. Εδω πηγε ο τυφλος κι εκανε αυτοψια κι αυτα μονο σε χαζους της ΕΛΛΑΔΑΣ συμβαινουν,να μην παει κ ο εχων την οραση?
      Τυφλος ειναι αλλα τα 7 αυτοκινητα κ 3 γκαραζ τα εχει,σκεψου να εβλεπε θα ειχε τανκς,ελικοπτερο,ταχυπλοο,πολυβολα,,αεροστατο υποβρυχιο 5-6 δονητες κ κουκλα του σεξ, δικο του ζωολογικο κηπο, ,για καθε χρηση του ζωου οδηγος φορμουλας 1 κι οτι αλλο φανταστει ο ηλιθιος νους του
      Ο χαλασμος θα ερθει απο ενα τυφλο κ κασιδιαρη ειπε ο καταγωμενος εξ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ κ να που ο τυφλος ειναι περηφανος που επι Υπουργιας του μας σφραγιζει με την καρτα του πολιτη ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ

    5. Εδω πηγε ο τυφλος κι εκανε αυτοψια κι αυτα μονο σε χαζους της ΕΛΛΑΔΑΣ συμβαινουν,να μην παει κ ο εχων την οραση?
      Τυφλος ειναι αλλα τα 7 αυτοκινητα κ 3 γκαραζ τα εχει,σκεψου να εβλεπε θα ειχε τανκς,ελικοπτερο,ταχυπλοο,πολυβολα,,αεροστατο υποβρυχιο 5-6 δονητες κ κουκλα του σεξ, δικο του ζωολογικο κηπο, ,για καθε χρηση του ζωου οδηγος φορμουλας 1 κι οτι αλλο φανταστει ο ηλιθιος νους του

    6. δυο γάιδαροι μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα (ψοφοδεξιοί ΝουΔουλάρα δλδ. κλεφτοπασοκ και κομμουνιστές τσιπροκαμμενοι δλδ. κλεφτοπασοκ)…όσα απο τα κομματόσκυλα δεν προλαβαίνει να διορίσει ο ένας στην μια τετραετία..τα διορίζει ο άλλος στην επόμενη..στα σχόλια υπάρχουν και μερικοί που ..υπερασπίζονται τον κούλη!!! …λες και έχει καμμία διαφορά ο ψοφοδεξιός υπάλληλος του Σόρος απο τον κομμουνιστή συνάδελφο του..”ξεχνάνε” ότι πριν μερικές ημέρες ο κούλης διόρισε υπάλληλο της Βο(υ)λής την …79χρονη(!!!) ιδιαίτέρα γραμματέα του πατέρα του!!!!….και η ηλιθιότητα των ραγιάδων καλά κρατεί..ενώ τα βλέπουμε όλα μπροστά μας συνεχίζουμε την αυτοκαταστροφική μας συμπεριφορά μια με τον ένα ψοφοδεξιό αρχιαπατεώνα ..μια με τον άλλον κομμουνιστή κατσαπλιά…δεν υπάρχει σωτηρία..

    7. «ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ»

      Πυλώνας της προπαγανδιστικής γραμμής της ΝΔ μέχρι την προκήρυξη των εθνικών εκλογών αποτελεί το σύνθημα «να φύγουν οι κομμουνιστές» δια του οποίου επιχειρείται για πολλοστή φορά η εξαπάτηση της κοινή γνώμης και κατ’ επέκταση του εκλογικού σώματος. Η εξαπάτηση δε, συνίσταται στο ότι εκείνοι που συνέβαλαν στην ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς στην Ελλάδα από το 1974 και μέχρι σήμερα και συνάμα εκείνοι που έφεραν τους κομμουνιστές στην εξουσία το 2015 για να κλείσουν το δρόμο στη Χρυσή Αυγή, παριστάνουν πλέον τους κομμουνιστοφάγους!

      Ενώ λοιπόν τα βολεμένα κομματόσκυλα της φιλελεύθερης και διεθνιστικής ΝΔ φόρεσαν ξανά την «πατριωτική» προβιά για να ξεγελάσουν τους Έλληνες πατριώτες, η ηγεσία της παράταξης των πατριδοκάπηλων δεν έχει κατηγορήσει ούτε… μισή φορά τον κομμουνισμό για τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα. Τουναντίον, τα επίσημα χείλη της ΝΔ δεν λησμονούν ποτέ να αποδίδουν τα εύσημα και να τιμούν τον κομμουνισμό, με τον ισχυρισμό πως «σέβονται τους αγώνες της αριστεράς για την Πατρίδα και τους Έλληνες»!

      Αν παρατηρήσει κανείς τη ρητορική των βουλευτών και της ηγεσίας της ΝΔ με προσοχή θα διαπιστώσει με έκπληξη πως κανείς τους δεν τολμά να ψέξει τον κομμουνισμό για τα εγκλήματα που διέπραξε και εξακολουθεί να διαπράττει στην Πατρίδα μας και βεβαίως εις βάρος του Λαού μας. Κατηγορούν φυσικά τους συναδέλφους τους του Σύριζα για ιδεολογικά συμπλέγματα και αγκυλώσεις, όμως η αναφορά στη λέξη «κομμουνισμός» είναι απαγορευμένη στην κοινοβουλευτική της ομάδα, ενώ δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής πως όποτε υπήρξε παρέκκλιση από την κομματική γραμμή, η ΝΔ δεν δίστασε να εκδώσει ανακοινώσεις απολογίας προς το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, αναφέροντας πως η μομφή δεν αφορούσε το «τιμημένο» κομμουνιστικό κόμμα αλλά τους μετακομμουνιστές του Σύριζα!

      Εντούτοις, η κομματική βάση της ΝΔ παραμένει βαθιά αντικομμουνιστική, όντας η ίδια θύμα της κομμουνιστικής θηριωδίας που σκόρπισε το θάνατο και την καταστροφή μόλις 70 σχεδόν χρόνια πριν. Οι κομματάρχες και κονομημένοι παραγοντίσκοι της ΝΔ, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να φέρουν στην εξουσία το κόμμα οι κάλπικες και ψευδεπίγραφες υποσχέσεις Κούλη για «μείωση της φορολογίας», μήτε τα μνημονιακά τσιτάτα για «επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων». Η κοινή γνώμη εξάλλου, δεν συμπάθησε τον Κούλη και την ξενόδουλη ΝΔ, αλλά μισεί τον Τσίπρα και το κομμουνιστικό Κράτος και παρακράτος. Προς τούτο και η επίκληση σε ένα εξ ολοκλήρου κίβδηλο αντικομμουνισμό, ο οποίος θα βαστήξει μέχρι την ώρα της ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Με την ανακοίνωσή τους η ΝΔ -από την κορυφή μέχρι τα νύχια- θα επανέλθει στα καθορισμένα από τους ηττημένους του συμμοριτοπολέμου «δημοκρατικά» πλαίσια, τα οποία έχει από μακρού χρόνου όχι απλώς αποδεχθεί, αλλά έχει κυριολεκτικά προσκυνήσει.

      Επιπλέον όμως, η ίδια η ηγεσία της ΝΔ δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών για την επομένη της εκλογικής αναμέτρησης: εκείνοι που ζουν σήμερα το μύθο της επανόρθωσης του Εθνικού Κράτους με την επικράτηση της ψευτοδεξιάς, θα ξυπνήσουν στον εφιάλτη του φιλελεύθερου διεθνισμού, ο οποίος διόλου δεν διαφέρει από τον αντίστοιχο κομμουνιστικό διεθνισμό.

      Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ σε συνδυασμό με την συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά σε καθεστωτική φυλλάδα που αποτέλεσε τη ναυαρχίδα της πασοκικής αλλαγής, πείθουν και τον πλέον αδαή για την προκαθορισμένη συμφωνία η οποία θα τεθεί σε ισχύ με την ενδεχόμενη εκλογική νίκη της ΝΔ. Είπε ο Κ. Μητσοτάκης: «η ΝΔ διεκδικεί την αυτοδυναμία, αλλά θα επιδιώξει μία διευρυμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, με συνεργασίες με άλλα κόμματα», φωτογραφίζοντας ευθέως το ΠΑΣΟΚ. Η Φ. Γεννηματά από την πλευρά της, διαβεβαίωσε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ για «εκλογικό άλμα», το οποίο σαφώς και δεν αφορά εκλογική έκρηξη του κόμματος αλλά συμμετοχή του στην επόμενη κυβέρνηση με τη ΝΔ: «Διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο για την προοδευτική διακυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος», επισήμανε χαρακτηριστικά.

      Στο δια ταύτα, δεν υπάρχουν απλώς ενδείξεις αλλά απτές και ισχυρότατες αποδείξεις πως η μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια της πρότερης συνεργασίας της περιόδου 2012-2015 είναι αναπόφευκτη. Όπερ σημαίνει πως ακόμη κι αν μια τάση στο εσωτερικό της μασονοδεξιάς ΝΔ επιθυμούσε ειλικρινά την αποκομμουνιστοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και του κρατικού μηχανισμού, θα προσκρούσει αναπόφευκτα στον κυβερνητικό εταίρο που καλείται ΠΑΣΟΚ.

      Αυτά λιτά και συνοπτικά είναι τα πραγματικά στοιχεία τα οποία γκρεμίζουν την «αντικομμουνιστική» παραμύθα των απατεωνίσκων της ΝΔ, που πλουτίζουν πάνω στην άγνοια και στον πατριωτισμό μεγάλης μερίδας ψηφοφόρων. Όσο για τον νεοδημοκρατικό κλαυσίγελο που συνοψίζεται στο επιχείρημα «ψηφίζουμε ΝΔ για να φύγουν οι κομμουνιστές», η απάντηση είναι τούτη: «Δεν ψηφίζουμε ΝΔ γιατί αν το πράξουμε, παίρνουμε αντιπρόεδρο κυβέρνησης Φώφη και υπουργό Καμίνη. Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να τελειώνουμε με τον κομμουνισμό»!

      1. Φίλε, τα είπες όλα για την ψοφοδεξιά παράταξη των μασσόνων, των μωροφιλόδοξων αρπακτικών και των εραστών της καρέκλας.
        Σε συγχαίρω πραγματικά: H ανάλυσή σου για τις δόλιες πρακτικές και την υποκριτική γραμμή της ξενόδουλης ΝΔ σε σχέση με τα κομμουνιστικά καθάρματα και την κομμουνιστική ανωμαλία, προς τα οποία ακολουθώντας την γραμμή του εθνοπροδοτικού καραμανλισμού ανέκαθεν διέκειτο -και εξακολουθεί να διάκειται- ευμενώς, είναι πλήρης και αποκαλυπτικώτατη.
        Σου συνιστώ, να δημοσιεύσεις το σχόλιό σου αυτό -αυτούσιο- σε ξεχωριστό άρθρο, στην εφημερίδα.

    8. Στον οικο τυφλων στην καλλιθεα οπου ηταν προεδρος διορισε το μισο αγρινιο….κ ολοι αποφοιτοι εξαταξιου νηπιαγωγειου

    9. Εσεις όταν βλέπετε Mr Bean στην TV βάζετε τα κλάματα; Φυσικό ήταν να γελάσει η κοπέλα.

    10. ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΒΟΣΤΟΜΟΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΤΥΧΙΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΑΠΟ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ POLL DANCER. ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΟΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ Κ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, Η ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. ΑΛΛΑ ΠΟΥΟΥΟΥΟΥ……. ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

    11. Γιατι ναμαστε αδικοι;Μονο ο Κουρουμπλης εκμεταλευεται τη θεση του εκει μεσα;Νομιζετε οτι με εκλογες θα λυθη το μεγαλο προβλημα μας;Αναξιοκρατια γενικως,απολυτη απωλεια αξιων & φτωχοποιηση του λαου μας,κατοπιν εντολων των διεθνων τοκογλυφων,ωστε να μην αντιδρουμε στη επερχομενη καταστροφη μας.Και εκλογες να γινουν,τα ιδια θα κανουν οι αδυμονουντες νεοδημοκρατες.Για 100 χρονια υπεγραψε ολο το δηθεν δημοκρατικο τοξο,καταστρατηγοντας το Συνταγμα μας.Τι καναμε για να τους σταματησουμε;Οσους αντιδρουν,τους κολουν τη ρετσινια του φασιστα,ναζι ,ρατσιστη κ.λ.π.Με αυτη τη δοκιμασμενη συνθεση της Βουλης,δεν λυνεται το μνημονιακι θεμα μας με εκλογες.Μας κοροιδευουν προδοτες.

    12. ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ…… ΓΙΑΥΤΟ ΓΕΛΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΕΔΕΙΝΕ ΛΥΣΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ?

      ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ Η ΚΥΡΙΑ

      1. Να γελάς με τον αγράμματο αληταρα πρωθυπουργό που ψήφισες και άσε τον Κουλη

    13. Ο,ΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ Ο,ΤΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΜΑΣ (ΑΝΕΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ) ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    14. Τι κατάντια κάθε τσόκαρο χωρίς αιδώ και τρόπους στον οικο της δημοκρατίας!!!!
      Αυτό δεν είναι κοινοβούλιο ,οικο ……. αν…….θυμίζει ,με ανεπίτρεπτο λεξιλόγιο, ύφος ,μορφασμούς και περιβολή να μην αναφερθεί .
      Έλεος ,προβληματίστητε , σοβαρευτητε , έναν λαό που προσπαθεί να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του υποτίθετεότι εκπροσωπείτε.!!!!!
      Ντροπή σας και εσείς που μας ντροπιάζετε ,όπως η ένα λόγω δημόσια ,ανήψια υπάλληλος ο ξεδιάντροπος θείος της και οι υπόλοιποι που τους ανέχεστε.
      Πατωσαμε ,καληνύχτα μας.

    15. «Πλήρωνε μαλ@κα ιθαγενή…
      Και εσύ συνταξιούχε ψόφα στην πείνα, για να μπορεί ο κάθε Κουρουμπλής, (για όσους δεν κατάλαβαν ποιος είναι ο κύριος, είναι ο ΠΑΣΟΚΟΣ που εκμεταλλεύτηκε τους ΤΥΦΛΟΥΣ και βγήκε βουλευτής του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ και τώρα το παίζει υπουργός των 153 ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ) να διορίζει στην βουλή αυτός και οι υπόλοιποι εθνοσωτήρες, ανιψιούς ή ανιψιές, αδέλφια, ξαδέλφια, γκόμενες ή γκόμενους, φίλους, συγγενείς και ένα συρφετό άχρηστους πολιτευτές…
      Ξύπνα ιθαγενή και στείλε από εκεί που ήρθαν τον “Φιδέμπορα” Αλέκση και το μπουλούκι του ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος ! ! !»

      1. ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2019 ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ !!!!!!!!! Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΗ 18% ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ 18% ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΗ 36% ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΙ 36% ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΠΑΚΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΣΤΑ 55ΟΟ ΧΙΛ.ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2000 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ !!!!!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΝ !!!!!!!!!!! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ !!!!!!!!!!!!

    16. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΛΑΜΟΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ? ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ.

    Comments are closed.