ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΕ…ΜΕΝΟΣ Η Χ.Α: “Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ! Ο “ΣΟΒΑΡΟΣ” ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΧΟΡΕΥΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ Κ@ΛΟΔΑΧΤΥΛΑ!” ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    kammenos1

    Η Εθνική Άμυνα στα χέρια επικίνδυνων καραγκιόζηδων

    “Η ελληνική κοινωνία έχει αντιληφθεί την έλλειψη σοβαρότητας του προσώπου με τις γελοίες προεκλογικές διαφημίσεις και με τις στολές που κατά καιρούς φορά με σήματα ΟΥΚ και χειριστή F-16.

    kammenos2

    Χθες η παρουσία του στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης κατά την διάρκεια αγώνα πόλο γυναικών αποκάλυψε την γελοιότητα του προσώπου σε όλο της το μεγαλείο!

    Ο “σοβαρός” υπουργός Εθνικής Άμυνας συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να χοροπηδάει σαν αρκούδα στις εξέδρες και να κάνει… ευγενείς χειρονομίες.

    Τα σχόλια περιττεύουν. Θυμηθείτε μόνο τι γίνεται στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ όταν λέει μια κουβέντα παραπάνω (και με το δίκιο του…) ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής” καταγγέλει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

    Καμμένος: «Έβριζαν την οικογένειά μου»
    Ο Υπουργός Αμύνης Πάνος Καμμένος απάντησε για την χειρονομία του προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια του τέταρτου τελικού στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

    Η χειρονομία του Πάνου Καμμένου στους οπαδούς του Ολυμπιακού όπως ήταν λογικό έχει προκαλέσει θύελλα συζητήσεων με τον ίδιο τον Υπουργό Αμύνης να δίνει την δική του απάντηση. Ο κ. Καμμένος σε επικοινωνία που είχε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 δεν ήθελε να βγει στον αέρα λέγοντας πάντως: «Έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΕΤΟ , μαλακας σκετο , διαβασε λιγο ,το μυαλο σου ειναι εβραικος πουρες ,πλανεμενε φουκαρα…

      1. ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ…..ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ! ! ! ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ,ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟ…..ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΝ ΤΑ…….ΜΑΛΑΚΙΑ ! ! ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ! ! !

    2. ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑ…Α ΣΤΑ ΑΠΟΣΚΑ…..Α ! ! ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΚΕΤΟΙ…….ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ( ! ! !),ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΜΑΣ, Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ! ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ, ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ! ! ! ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ( ! ! !) ΑΥΤΟΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΧΥΔΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ 11 ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ, ΕΣΠΕΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ,ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ……ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ! ! ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟΥΛΗ ΜΑΣ, ΩΡΑΙΟ ΗΘΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ! ! ! ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ……ΠΑΤΕΡΑ ! ! ! ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΡΊΝΩ ΕΔΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ,ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΜΠΑΘΗ …….ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ…….ΣΚΙΖΕΙΣ……ΣΚΙΖΕΙΣ….ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΔΙΚΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ! ! !

    3. Συγκαμμενε έχεις ήδη φάει Μαύρο από Πειραιά και Ολυμπιακους που είμαστε 4 εκατομμύρια…. Πρόσεχε χοντρέ από δω και πέρα….Όλα καταγράφονται.

    4. Ελα Πανο,πες την αληθεια γιατι πηγες σε αγωνα γυναικειου πολο και δεν πηγες σε ποδοσφαιρο η μπασκετ ας πουμε;Πηγες να παρεις ματι τα σφριγηλα καλογυμνασμενα κωλαρακια ε;

    5. Καλά σου έκαναν, ρε σκευωρέ και συκοφάντη κωλόχοντρε, και σε έβριζαν! Aλήθειες έλεγαν.Τέτοιον αληταρά πολιτικό, θρασύτατο ψεύτη και χυδαίο δημαγωγό χωρίς αίσθημα δικαίου και χωρίς ηθικές αναστολές, σαν κι εσένα, σπάνια είχε γνωρίσει στο παρελθόν ο τόπος! Ή μήπως νόμιζες ότι επειδή σε έβαλαν να παριστάνεις, ρε κλόουν τιποτένιε, τον “υπουργό άμυνας”, έγινες κάποιος που να δικαιούται σεβασμού και τιmής πό τον κόσμο;

    6. Στην κωλαρα σου βαλτο μαλακα Πανο.Ο Ολυμπιακος ειναι ιστορια, εσυ εισαι μια τριχα απ τα αρχειδια μας.

    7. Ειμαι περηφανη Ελληνιδα που ψηφιζει την Χρυση Αυγη, ποτε δεν θα ψηφιζα εναν αλητη που τα βρηκε ολα ετοιμα απο τον παμπλουτο πατερα του.Αυτον τον τραμπουκο ειχε στις ταξεις της η μασωνικη Νεα Δημοκρατια.Δεν εκπροσωπει κανεναν Ελληνα πατρωτη αυτο τα αθλιο υποκειμενο.Μονο μυνησεις ξερει να κανει στους πολιτικους του αντιπαλους για να τα κονομαει χοντρα η μουλαρα.Καμμενε αντε γαμησου μουνοπανο μαζι με τον Τσιπρα.

      1. ΕΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ (ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ) ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΚΑ .. . ΑΥΤΟ ΠΕΣ … ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ !!! …ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΦΙΛΟΝΑΖΙ…. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΟΙ ΝΑΖΙ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ… ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ…. . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ…ΠΡΟΔΟΤΗ.. ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΗΘΕΛΕ… . ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ .. ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ η ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ …ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ… . ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ..ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΩΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ … (ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΑΖΙ.. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ… )

        1. Αλλοιμονο κι αν ηξεραν τι ψηφιζουν οσοι ψηφιζουν ΧΑ.Η ΧΑ δεν ειναι ναζι,γιατι ουτε γι αυτο δεν ειναι ικανοι,απλα θελουν να τους μοιασουν αλλα δεν το παραδεχονται παρα αρχιζουν τα αλλα λογια ν’αγαπιομαστε και τις τσιριδες.Ο Μιχαλολιακος στην ιστορια του ειναι μεγαλυτερος κωλοτουμπας και απο τον Τσιπρα και απο τον Καμμενο και απο τον Καρατζαφερη.Κανει τα παντα αρκει να ειναι αυτος ο αρχηγος και μονιμως κατηγορει οποιον δεν παει με τα νερα του.Και γι αυτο το λογο εχει μαζεψει ενα τσουρμο ανεγκεφαλων αγραμματων ουγκ,για να μην μπορει κανενας να σκεφτει και να αμφισβητησει τον “αρχηγο”.Αυτα δεν τα λενε οι “συστημικοι” παπαγαλοι,τα λενε ανθρωποι που συνεργαστηκαν μαζι του και μετα τους ξεφορτωθηκε και τους εβριζε(Καλεντζης,Πλευρης,Κουσουμβρης,Περιανδρος κλπ).Μονο που αυτοι εχουν το θαρρος και αποδεχονται το παρελθον τους και να υποστηριζουν τις ιδεες τους,οχι σαν το Μιχαλολιακο και τους παρατρεχαμενους του που βλεπουν παντου μονταζ και συκοφαντιες.Ο Μιχαλολιακος ξεκινησε απο εθνικιστης της 4ης Αυγουστου,το γυρισε σε ναζιστης κατηγοροντας την 21η Απριλιου,μετα εγινε γραμματεας της ΕΠΕΝ και μετα ξανα ναζιστης και τωρα εθνικιστης,προσπαθωντας παντα να τρουπωσει στη βουλη αλλα ως αρχηγος ομως,οχι ως βουλευτης.Κατηγορει την οικογενειοκρατια και εχωσε με μεθοδευσεις στη βουλη την αγραμματη γυναικα και το 2012 το Ματθαιοπουλο παλι με μεθοδευσεις.Μακαρι να υπηρχε ενα εθνικιστικο πατριωτικο κομμα χωρις σαλτιμπαγκους που να πηδανε απο κομμα σε κομμα και χωρις καραγκιοζηδες που μπερδευουν το Χιτλερ με τον Κολοκοτρωνη.

          1. Ναι έτσι όπως τα λές είναι.Μόνο επειδή βαρεθήκαμε τα καθάρματα του κλεπτοκρατικού τόξου θα ψηφίζουμε την Χρυσή Αυγή της Ελλάδας.Ούτε τον Κούλη, ούτε τον Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου, ούτε την ψευτοαριστερή Μασωνάρα τον Αλέξη καρπαζοεισπράκτορα Τσίπρα, ούτε τον καραγκιόζη τον όλα για την καρέκλα μου τον χοντροπάνο Καμμένο.Αυτή η σκατόμπαλα βοηθάει τον Τσίπρα στο γκρέμισμα της Ελλάδας.Δαγκωτό Ν.Γ Μιχαλολιάκο και Χρυσή Αυγή.Ξέρουμε τι ψηφίζουμε, πάντως δεν ψηφίζουμε τα σκατά που μας έφεραν μέχρι εδώ.

        2. τραβα πλυσου ρε τενεκε που το παιζεις και πονηρος. βλημα.

        3. Είσαι ελνας καραγκιόζης του κλεπτοκρατικού τόξου.Θα ψηφι´ζουμε ότι θέλουμε και την γνώμη σου την γράφουμε στα αρχε…α μας.Άντε γειά προδότη.

    8. Είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής.Παλαιότερα ήμουν στην Νέα Δημοκρατία.Ένα γεγονός που με έκανε να φύγω από την Νέα Δημοκρατία ήταν όταν σε ένα γάμο κόρης πρώην Υπουργού του Μητσοτάκη, ο Καμμένος είχε βγάλει το περίστροφο που είχε και πυροβολούσε στον αέρα σαν κοινός τραμπούκος.Δύο χρόνια που είναι στο ΥΠ.ΕΘ.Α η Ελλάδα δέχτηκε ενάμιση εκατομμύριο Ισλαμιστές λαθρομετανάστες από τα ανοιχτά σύνορα του Καμμένου και οι Τούρκοι στο Αιγαίο τον έχουν βάλει για τα καλά στα τέσσερα όπως και οι ξένοι τοκογλυφοι μαζί με τον απατεώνα Τσίπρα.Το δάχτυλο που έδειξε στους Ολυμπιακούς να το βάλει στην χοντροκωλάρα του.Τέτοιο χοντρό δάχτυλο σαν λουκάνικο μόνο στον χοντρό, αδούλευτο και τεμπέλικο πισινό του ταιριάζει.Γουρούνι, αλήτη, ζώο.

    9. Χαλαρωστε παιδια στα σχολια. Τον Καμμενο οι γερμανοι τον πανε γαμιοντας εδω και 2 χρονια , τον εχουνες ξεφτιλισει εντελως. Ουτε τα παιδια του στα ματια δεν μπορει να κοιταξει απο την ξεφτιλα του. Και κανει χειρονομιες για να δειξει τον ανδρισμο του.Πανο Καμμενε ασε τα κολοδαχτυλα και πεσε αλλη μια φορα στα τεσσερα σαν πουτανακι του Σοιμπλε που εισαι να ψηφισεις το μνημονιο. Στους Ολυμπιακους κανεις τους μαγκες και στον Σοιμπλε την πουτανα ??

    10. EΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ;; ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ- ΔΟΛΟΦΩΝΙΕΣ). ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
      ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    11. Καμμενε , κολοδαχτυλο στους φιλαθλους του Ολυμπιακου ? Περιττο φυσικα να πουμε πως απο χθες εσυ και ο συγκυβερνητης σου ο Τσιπρας οπως και οι υποστηρικτες σας εισαστε περσινα νο γκρατα στον Πειραια. Εχε χαρη παλλικαρακι μου εσυ και ο Τσιπρας που δεν ειναι η βουλη στον Πειραια..

    12. Ε οχι και να εξισωνουμε τον Παππα με τον Καμμενο.

      Ο ενας ειναι ΑΝΔΡΑΣ, πηγε μεσα στην Βορεια Ηπειρο και τραγουδησε τον Εθνικο μας Υμνο σε εδαφος υπο κατοχη της Αλβανιας ενω ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ πεταει το στεφανι απο ελικοπτερο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

      ( και λεει οτι το κατεθεσε στα Ιμια κιολας.)

    13. ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.

      1. Σε λίγο θα δείς ποιοι είναι οι υπόδικοι.
        Υπομονή.

    14. ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ , ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΠΡΟΔΟΤΗ , ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ?? 120 ΚΙΛΑ ΕΦΤΑΣΕΣ , ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ .ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΕΙΣΑΙ , ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑ !!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΓΕΛΑΔΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΗ.

    15. Στα παλιοτερα χρονια γενικοτερα οι ανθρωποι ηταν διανοητικα λιγοτερο μυημενοι στην πονηρια, λιγοτερο εκφυλισμενοι σε αισθηματα γι’αυτο ανεπτυξαν και ειλικρινεστερους χαρακτηρες. Στις μερες μας τα πληθη εχουν καταντησει ερμαια του συστηματικου διασυρμου και της κατευθυνωμενης διαφθορας της εποχιακης συρροης, χωρις να διακρινεται καμμια ελπιδα ανασυγκροτησης και ψυχραιμιας, της ειλικρηνειας και της διανοητικης αξιοπρεπειας.
      ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ DRACULOV ΒΛΑΧΟ ΡΟΥΜΑΝΟ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΩΜΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΣΜΕΝΟΥ ΒΑΛΒΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΩΜΟΥ.

    16. Ενώ ο δικός τους ο Παππάς ηταν καλύτερος οταν είχε βγάλει έξω την τσουτσού και κατουρούσε την πόρτα του MEGA? Κρατούσε τη θέση του επάξια σαν το σκύλο που κατουράει για να οριοθετήσει την περιοχή του.Σκατάδες και οι δυό τους.

      1. Όλα τα βοθροκάναλα – τουρκοκάναλα πρέπει να γίνουν δημόσια ουρητήρια γιατί κατέστρεψαν την Ελλάδα τόσα χρόνια, αποκρύπτοντας την αλήθεια και αλλοιώνοντας τη συνείδηση του Έλληνα πολίτη.

    17. Τι λες ρε καμμενε …! Εβρισαν μπροστα στο παιδι σου;;;;; Εδω εσυ εισαι συμφωνος να διδασκουν στα 5χρονα πως να γινουν πουστηδες , αλλα οι αλλοι να μην βριζουν μπροστα στον γιο σου….;;;;!!!!!
      Παλουκωμα θες χεσμενε κερατα’

    18. Μονο και μονο που στηριξες τους συριζαιους εισαι τελειωμενος για ολους τους ελληνες πατριωτες σουβλακοπνιχτη

    19. Κκκκκκκκκκκκκ και επειδη εβριζαν μπροστα στον 11χρονο γιο του , ο καμμενος απαντησε με μια ακομα πιο χυδαια χειρονομια ……Μπροστα στον 11χρονο γιο του….!
      Απιστευτο…!

    20. Ψεκασμενε μπούλη παραιτησου επιτέλους.εισαι ανάξιος για την θέση ευθύνης που κατέχεις.

    Comments are closed.