Η ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΊΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΝΙΣE “ΧΟΡΤΟ” ! “ΉΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΗΣ”. Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΤΥΧΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    βιαστης


    Ο Χουσεΐν Χαβάρι είχε σπρώξει στο κενό και φοιτήτρια στην Κέρκυρα αλλά αφέθηκε ελεύθερος χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου

    Μετανιωμένος επιχείρησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο του Φράιμπουργκ όπου δικάζεται για τη δολοφονία της 19χρονης Μαρίας Λαντενμπούργκερ, κόρης ανώτατου στελέχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Αφγανός Χουσεΐν Χαβάρι ο οποίος πριν το φόνο είχε σπρώξει στο κενό και φοιτήτρια στην Κέρκυρα αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος χάρη στις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.
    1,w=756,q=high,c=0.bild
    Για πρώτη φορά ένα χρόνο μετά τη σύλληψή του ο Χαβάρι έσπασε τη σιωπή του και με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της 19χρονης.

    Διαβάζοντας ένα κείμενο ο Αφγανός, ο οποίος δολοφόνησε την 19χρονη αφού πρώτα τη βίασε, υποστήριξε ότι το βράδυ της δολοφονίας είχε καπνίσει χασίς και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
    1,w=993,q=high,c=0.bild
    Όπως είπε συνάντησε τυχαία στο δρόμο του την άτυχη Μαρία αφού εκείνη έβαλε τις φωνές όταν έπεσε από το ποδήλατό της. «Όταν είδα πόσο όμορφή ήταν, ήθελα να κάνω σεξ μαζί της» είπε για το μοιραίο βράδυ περιγράφοντας πώς της έκλεισε το στόμα και στη συνέχεια την έπνιξε με ένα μαντίλι. Όσο για την κίνησή του να την ρίξει μέσα σε ένα ποτάμι ο Χαβάρι είπε ότι το έκανε για να ξεπλύνει από πάνω του το αίμα της 19χρονης.

    «Σας ζητώ συγγνώμη. Μακάρι να μπορούσα να πάρω πίσω όσα έκανα» διάβασε στη δήλωσή του ο Χαβάρι λέγοντας ότι κάθε βράδυ βλέπει εφιάλτες με ό,τι έκανε.

    Ωστόσο οι εισαγγελικές αρχές λένε ότι όλα όσα έκανε ο Χαβάρι ήταν προμελετημένα.

    Η υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης το 2016 προκάλεσε σάλο καθώς ο Χαβάρι είχε καταδικαστεί σε 10ετη φυλάκιση για την απόπειρα δολοφονίας μιας φοιτήτριας στην Κέρκυρα το 2013 αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος λόγω των παραλείψεων της ελληνικής κυβέρνησης.
    1,w=756,q=high,c=0.bild (1)
    Ο Χαβάρι το 2015 είχε πάει στη Γερμανία και είχε ζητήσει άσυλο με τις Γερμανικές αρχές να μην έχουν καμία ενημέρωση από τις ελληνικές για το εγκληματικό παρελθόν του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ ΓΙΑΤΊ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΈΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΒΙΆΖΟΥΝ, ΚΛΈΒΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ, ΕΊΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ ΓΙΑΤΊ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΜΕ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ.

    2. EXEI γεμισει αριστεριλα το μακελειο… οσο για τη γερμανιδουλα τα αυτονοητα παραλειπονται……. τα θελε κ τα παθε με τον ενα η’ τον αλλο τροπο. παλι οι χρυσαυγιτες φταινε αραγε?…… (χαχαχαχαχ).

      1. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΠΆΛΙ ΜΝΙΜΟΝΙΑΚΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΆ ΌΠΩΣ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ

    3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΣΤΗΡΗΖΟΥΝ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩ-ΠΕΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ

    4. Οί γονείς τής δολοφονημένης Μαρίας Λαυτενμπούργκερ κάναν
      έρανο στήν κηδεία της γιά ένα σύλλογο πού βοηθάει τούς λάθρους
      γιά νά μή τούς απελάσουν από τή Γερμανία.Δηλαδή προστατεύουν
      τέτοια τέρατα σάν τό φονιά από τό Αφγανιστάν.Η τρέλλα δέν πάει
      στά βουνά.Ο Σόρος έχει κάνει καλή δουλειά.
      Γιάννης

    5. Τσιπρα εισαι βουτηγμενος μες στο αιμα……Και οσοι τον ψηφισατε ειστε το ιδιο υπευθυνοι, εχετε πανω σας το αιμα ολων των ευρωπαιων που εχασαν την ζωη τους απο ισλαμοπιθικους ….εχετε πανω σας το αιμα ολων των ελληνων που βιαζουν και σκοτωνουν οι λαθραιοι και εχετε πανω σας το αιμα και οσων εχουν δωσει τελος στη ζωη τους …Ολα τα αριστερα αποβρασματα πρεπει να ψοφισετε και σας ευχομαι ολοψυχα τα παιδια σας να εχουν το τελος της μαριας και της καθε μαριας….Σιχαματα !!!!

      1. ΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΦΑΓΕΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΖΩΑ ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ !!!!!!! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΥΤΟΠΟΛΕΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!

    6. Πουλημένα τομάρια οι προοδευτικοί λαθρολάγνοι των ΜΚΟ

    7. οσο ζούσε ο καπετάν Αρης τα έσφαζε τετοια κοπρόσκυλα !!!!

      1. Αφού πρώτα καβαλιοταν μαζί τους η Κλαραμπελ.

      2. Όσο ζούσε ο καπετάν Άρης,τα πνίγε τα κουνέλια

    8. ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ….Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

    9. ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΘΕΤΕ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ… ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ… ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

    10. Αυτός θα συνεχίζει να αναπνέει, ο κοριτσάκι εξαφανίστηκε άδικα!
      Απλά πράγματα…….τα πολλά λόγια είναι φτωχά.

    11. Αλήθεια τι έγινε με την ομολογία Λαγού για τον ομαδικό βιασμό κόρης μέλους της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο Σπάρτης; Είναι δυνατόν να θάβεται περίπτωση ολόκληρης συμμορίας βιαστών;

    12. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ.

    13. καλα η θρησκεια στην οποια πιστευουν τους επιτρεπει να πινουν μπαφους και αλκοολ???????//??/

    14. Αφγανοτουρκομογγόλος, εξ ορισμού ζώο κατώτερο από τον άνθρωπο..

    15. Κοιτάξτε φάτσα το σκουπίδι,το απόβλητο…κοιτάξτε τι αντικείμενο,και πόσα άλλα τέτοια σκουπίδια,έχει πετάξει ο Σόρρος στην Ευρώπη.
      Φυσικά και δεν γενικεύω,μιλάω για τα εισαγώμενα σκουπίδια αυτού του είδους…

      Σκουπίδια που ο θεός τους,τους επιτρέπει:

      Βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών και αγοριών,

      γάμους ανηλίκων κοριστιών με αρσενικά ενήλικα κτήνη,

      λιθοβολισμούς ανυπεράσπιστων ανθρώπων,

      αποκεφαλισμούς παντός “ενόχου”,

      …..και η “Ανθρωπότητα” προχωράει…και μαζί της και η Ευρώπη….από Διαφωτιστική σε σκοταδιστική με ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ…….και φυσικά με την ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ…αυτό ειναι το ΔΥΣΤΗΧΥΜΑ….

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΩ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ.

      1. ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!! ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΚΙ’ΑΥΤΟΥΣ !!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣΑΓΑΠΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣΚΑΙ ΣΙΑ ??????????

    16. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΚΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!! ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Ο ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ!!! ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ!!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ!!! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ!!! ΚΡΙΜΑ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΛΑ!!! ΤΟ ΛΑΘΡΟΣΚΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ, ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ!!!

    17. ΡΕ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;;;;;ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΒΙΑΖΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ. Κ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ Κ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΠΟΡΝΗ. ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ. ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ!

    18. Μονο θάνατος σε όλους τους βρωμιάριδες Το έγκλημα δεν έχει εθνικότητα φυλή η χρώμα. Πόσο περισσότερο σε έναν αφγανο βρωμιάρη που ήρθε φιλοξενούμενος στη χώρα και δεν σεβάστηκε φυσικά, τίποτα, μιας και εμείς οι ίδιοι δεν σεβόμαστε την ίδια την χώρα μας. Σεξουαλικά εγκλήματα, μόνο θανατοκή ποινη με απαγχονισμό σε δημόσιο χώρο. Να είστε σίγουροι ότι σε λίγο δεν θα κουνιέται φύλλο.

      1. δεν ήρθε φιλοξενούμενος στη χώρα είναι λαθρομετανάστες Μπήκανε παράνομα

      2. Ετσι ακριβως οπως τα λες φιλε.
        Μονο ετσι λυνεται.

    19. Πουτανα Κωσταντινου αυτός ο Αχμέτ σε γαμαει; Ίδιες συνήθειες με την άλλη την πουστρα τον Βελουχιωτη έχεις.

    20. ΠΟΥΣΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΜΚΟ

    21. Γεμάτα αίματα τα χέρια των αριστερών και όσων τους ψήφισαν. Αίματα από όλη την Ευρώπη. Κι εδώ μας ζαλίζουν τα αρχιδια με τον Ρουπακια που τον έβαλε ο αομματος και τον είχε και στην Πολιτική Άνοιξη.

    22. Το ευρωπαικό δικαστηριο θα καταλογισει συναυτουργια στην ελληνικη κυβερνηση με υπολογο τον Τσιπρα,αυτο να το θυμηθητε.

      1. Αυτο πρεπει να γινη,μιας κι εμεις,ως επι το πλειστον,ειμαστε ταισμενοι η ανικανοι.Θα γινη ομως;Κατα τη γνωμη μου εξαρταται απο τα συμφεροντα των ευρωπεων εναντι της ΕΛΛΑΔΟΣ.

    23. κοψε φατσα σιγα που μετανοιωσε και παλι τα ιδια θα κανει αν βγει….

    Comments are closed.