ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ;; ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ! Η ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΝΕΦΕΛΗ: «KΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ…»

Κοινοποίηση:
XATZIFOTIOY

Ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες με την μικρή Νεφέλη η οποία διαγνώστηκε τον Ιούλιο,με εκτεταμένο σάρκωμα Ewing στη διάφυση της δεξιάς κνήμης και κάνει χημειοθεραπεία στο ΚΕΘ του Νοσοκομείου Αγία Σοφία. Σύμφωνα με το θεραπευτικό Πρωτόκολλο AEWS003.1 χρήζει ριζικής χειρουργικής αφαίρεσης του όγκου και πρέπει να χειρουργηθεί την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που κινητοποιήθηκαν και συγκεντρώθηκε το ποσό των 25.000€, που χρειαζόντουσαν για το χειρουργείο.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο θα σας παρουσιάσουμε μία ανάρτηση που θα σας κάνει να ντραπείτε για το ανθρώπινο είδος, όπως ντραπήκαμε κι εμείς!
Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου έκανε μία ανεκδιήγητη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την ασθένεια της μικρής Νεφέλης η οποία είναι απάνθρωπη, απαράδεκτη και χυδαία… Ο ίδιος έγραψε…«Πάσχει το παιδί σου από κάποια αρρώστια? Δεν έχεις λεφτά να το θεραπεύσεις? Ας πρόσεχες αγαπούλα, τράβα να πεις το παραπονεμένο δραματάκι σου στον Υπουργό Υγείας ο οποίος τρώει τα φράγκα των ταμείων σε κόκες και πουτάνες. Αυτό μου έλειπε τώρα να τσοντάρω για τα γαμησιάτικα των καθαρμάτων που ψηφίζετε. Ψόφος σε όλους σας ανεξαιρέτως.» και συνέχισε χωρίς καμία ντροπή: «Χωρίς την ελάχιστη αναστολή ή ενοχή, καλύτερα να ψοφήσει το παιδί από καρκίνο παρά να ζήσει με τέτοια σκουπίδια για γονείς και σε τέτοιο βόθρο σαν τα κάτω Βλακάνια, εκεί όπου οι ηλίθιοι χειροκροτούν τους δήμιους τους και μετά εκλιπαρούν για κάνα φράγκο μπας και έχουν να πληρώσουν την κάσα στην κηδεία τους. Στο μουνί μου το προβληματάκι σας λέμε, είστε άξιοι της μοίρας σας»
anarthsh_xatzhstefanou
Απλά… Ντροπή!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

87 Σχόλια

  1. Κακό και βασανιστικό ψόφο να εχεις σκατόπουστα.

  2. τα 25 χιλιαρικα ττης επεμβασης ποιός τα παίρνει? αν τα πάρει ο χειρούργος δεν εγκληματεί? ενα χειρουργείο τζάμπα αν το κάνει θα πάθει τίποτα? αν χρειαστούν μερικά φαρμακα που ειναι το χαμογελο του παιδιού και η Μαριανα? ή μόνο φρου φρου και αρωματα

  3. (ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ?) ΑΠΛΟ. ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ

  4. Ό γειτονάς μας Παναγιώτης Χατζηστεφάνου βασικά τα χώνει σε αυτό το απερίγραπτο κράτος μπουρδέλο που ζούμε.Ένα κράτος πραγματικά εμμετό που δεν αξίζει ούτε τα σκατά σου να του δώσεις.Από όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν εδώ, ντρέπομαι που έχω τα έγγραφα αυτής της μπουρδελοχώρας, μιάς χώρας που την έχουνε γαμήσει ακόμα και οι γύφτοι και οι Πακιστανοί.Μακάρι να σωθεί τελικά το κορίτσι.Της Ελλάδας όμως δεν της αξίζει να σωθεί.Είναι τελευταία και καταδικασμένη σε όλα.

  5. ΨΟΦΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ.

  6. Το θέμα είναι για ποιο λόγο έγινε φίρμα αυτή η σαβούρα και καθόμαστε εμείς να διαβάζουμε τις βλακείες που γράφει. Μια ακόμη “μεγάλη μορφη” που ανέδειξαν τα ελληνικα κανάλια.

  7. Από ανώμαλο τι περιμένετε ? ανωμαλίες θα πεί

  8. Καλα να παθουμε…εχουμε τετοιους στη κοινωνια μας διότι τοσες δεκαετίες θέλαμε μια δηθεν δημοκρατια κατα την οποία ο καθενας κανει και λεει σε αυτο το τοπο οτι του κάνει κέφι! Επρεπε κανονικά την ιδια μερα που θα το εγραφε αυτο το εκτρωμα, εξω απο το σπίτι του να μαζευόταν κοσμος απο παντου, οικογένειες ομοιοπαθούσες και μη, και να τον γ@….οχι μονο αυτον αλλα καθε σκουπίδι που βγαινει κ λεει οτι θελει εις το ονομα της δημοκρατίας που εχουμε η οποια επιτρέπει στο κάθε ηλίθιο να γράφει και να λεει η να κανει οτι θελει και να μενει ατιμώρητος. Ζουμε στην εποχή του gay parade…να δεις που στο τέλος θα φοβόμαστε οι φυσιολογικοι να βγουμε εξω!

  9. Η καλύτερη απάντηση στη συμπεριφορά του κυναιδου είναι να βοηθήσουμε όλοι το κοριτσάκι να γίνει καλά δίνοντας 5-10-15 20 η και παραπάνω ευρώ ο καθένας. οι βρισιές την κάνουν και γελάει ( τη πουστρα) συγνώμη τον κυναιδο.

  10. Τι σου φταίει το κοριτσάκι ρε ελεεινε παλιανθρωπε και το βρίζεις?
    Ρε δεν έχεις στάλα φιλότιμο ρε σιχαμα ?
    Τι φταίνε οι γονείς του παιδιού ρε και τους μπερδεύεις με τη πολιτική?
    Πήγαινε κρυψου πουθενά κάθαρμα!
    Αν είχες μ@@νι δε θα μιλούσες έτσι για ένα παιδί.
    Κι αν εμάς μας έχεις γραμμένους υπάρχει και θεός !!

  11. και δεν φτανει η χολη που χυνει , μονο το συνεχιζει κ λεει ” να ψοφησει κ το κοριτσακι ” , λες κ μιλαει για ζωο η κακιασμενη φουστρα . Μαμω το σπιτι του , τον μπασταρδο .
    Ο Θεος να δωσει υγεια κ χρονια απο το κοριτσακι και να τα αφαιρεσει , απο του βρωμοφουστα

  12. To εάν θα πάθει κάποιος καρκίνο η θα το ξεπεράσει η θα πεθάνει , μόνο ο Θεός θα το επιτρέψει.
    Κόμμα τα ιατροί και λεφτά είναι ένα ψέμα. ..

  13. Λοιπόν.. Ενας Τόσο βρωμερός κωλόπουστας αξίζει μια καλή τιμωρία.. Δέσιμο απο τα 4 άκρα και τράβηγμα με αυτοκίνητα να δεις τι εστί ξέσκισμα.

  14. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ;(ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ )

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ

  15. ΠΟΙΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ;;

    ΜΙΑ ΚΑΚΟΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ…

    ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ !!!!

  16. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΡΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ. ΜΗ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ/ ΕΛΕΟΣ/ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΠΩΣ Κ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  17. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!! ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ, ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η “ΜΠΟΓΙΑ” ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ “ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ” ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!! ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΤΙ ΨΟΦΗΣΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΑΠ’ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ!!! ΜΟΝΟ ΚΙ ΕΡΗΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑ-, ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΓΡΟ, ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ, ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ!!! ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

  18. Γνωστός ψυχοπαθής ο τύπος. Μην ασχολείστε μαζί του, είναι για φρενοκομείο.

  19. Βρε μπετοβλακα που αποκαλεις τον εαυτο σου Ελληνα ,τι δουλεια βρε καθηκι παληκαρακι της φραπεδιας και του καναπε εχουν οι Χρυσαυγητες με αυτο το ανωμαλο καθηκι κυνηγε της βλακειας?

  20. Ρε καργιολη βρωμοπουστα…να κολλησεις AIDS μωρη χαμουρα…να λιωνεις αργα σα το κερι …
    Παλιοπουστα…!

  21. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ???

  22. χειρότερος κι απ τους χρυσαβγιτες είναι ο τυπάς

    1. Βρε μπετοβλακα που αποκαλεις τον εαυτο σου Ελληνα ,τι δουλεια βρε καθηκι παληκαρακι της φραπεδιας και του καναπε εχουν οι Χρυσαυγητες με αυτο το ανωμαλο καθηκι κυνηγε της βλακειας?

  23. Δε μου λες καλη μου ? … οταν τρως ζελεδακια με γιαουρτι πατωνεις??
    Αντε και κατσε πανω στη μπαρα γιατι μου φαινεται πως τρωγεσαι να σε περασουμε κτεο!Το μισος και την χολη που εβγαλες για το παιδακι να το πληρωσεις ρε λεσι τοσο ,ωστε να σερνεσαι σαν το φιδι στο χωμα και κανεις να μην σε βοηθαει,να πονσς και να βογγας απο υον πονο και οσοθ περνανε απο διπλα σου να σε φτυνουν, παλιο γλιτσα σιχαμερη,παλιο λινατσα αντε και κολατσισου με τους ομοιους σου βρωμουσα !

  24. κ ομως… ζει ακομα… αυτο ειναι το παραλογο κ θα ζει……… βγαλτε συμπερασμα λοιπον για το επεκεινα μας κ την καταντια που ερχεσται κκλαψομουνιαζετε εδω μεσα,διατι συμβαινει…

  25. Μιλησε η πουσταρα,,να τις δωσουν λιγη σημασια,,εχει μεινει αγαμητη και σκουζει

  26. ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΒΡΙΣΕΤΕ.ΒΟΔΙΑ.ΑΔΕΡΦΗ ΝΑΙ.ΚΑΚΟΣ ΦΟΥΣΤΗΣ ΝΑΙ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.ΕΣΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΒΟΔΙΑ.

  27. Κορίτσι μου… Όλοι εμείς, σου ευχόμαστε από καρδιάς να ξεπεράσεις ανώδυνα και σύντομα το πρόβλημα υγείας σου, γιατί η Πατρίδα μας χρειάζεται όλους ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ! ! !
    Σε εσένα δε, ΡΕΜΑΛΙ ΠΑΛΙΟ ΑΔΕΛΦΗ, σου εύχομαι προσωπικά, να σε βοηθήσει ο Θεός για να μην βρεθείς μπροστά μου και να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου στα σκατά που αδιαμφισβήτητα είσαι χωμένος…
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος ! ! !

  28. Έχουμε πέσει στην παγίδα ενός “ανθρώπου” που επιδιώκει τη δημοσιότητα. Όντας βαρύτατα ψυχικά άρρωστος, ψάχνει τρόπους ανάδειξης της προβληματικής του προσωπικότητας. Ένας εισαγγελέας υπάρχει για να κληθεί ο ψυχασθενής για εξηγήσεις;

  29. Ρε ξεμωραμένε βρωμόγερε, ποιούς γονείς αποκαλείς “σκουπίδια” , ρε λειψ@ρχίδι ;
    Αυτούς έναντι των οποίων εσύ είσαι υπεύθυνος και υπόλογος, για τους δήμιους που εσύ εξεθείαζες, χειροκροτούσες, ψήφιζες και μάς φόρτωσες, παλιομ@λάκα ;
    Για ποιό βόθρο μιλάς, ρε τομάρι ;
    Αυτόν που εσύ, ο “κολλεγιόπαις”, ο “αριστοκράτης” , ο “βέρος καλλιτέχνης” (του κ΄λου και οι τρεις ιδιότητες με τις οποίες αυτοπροσδιορίζεσαι), κολυμπάς μέσα ;
    Από πού να τσοντάρεις εσύ, ρε βρωμύλε ;
    Από τα “δέκα καράβια που ξόδεψε ο πατέρας σου για να σε σπουδάσει” , αλλά εσύ παρέμεινες στουρνάρι ;
    ΄Αει στο διάολο, ρε παράσιτο, ρε απολειφάδι, ρε σκουληκάντερο, που ελλείψει εγκεφάλου, φιλτράρεις τα λεγόμενα & γραφόμενα μόνον από τον κ΄λο, τον οποίον έχεις μετατρέψει σε μ.ο.υ.ν.ί.
    ΄Αντε στα τσακίδια, αιδοιόπανο, που όχι μόνο για φτύσιμο δεν είσαι, αλλά για πάτημα και λοιώσιμο είσαι, παλιο-κάμπια …

    1. Μπαμπη Επικροτω! τα λεγομενα σου.Εδωσες τον απολυτο ορισμο της ιδιοτητος του

  30. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ & ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ . ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ & ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗ !!

  31. Σκατόψυχε αλήτη!!με εξόργισες μεσημεριάτικα! όλα εδώ όμως πληρώνονται, να ναι σίγουρος. Ο θεός να βοηθήσει το μικρό αγγελούδι και τους γονείς του με το κακό που τους βρήκε!!οι ευχές μας μαζί τους!

  32. Εύχομαι να πάθεις τα χειρότερα κολανθρωπε του κέρατα να ψ οφησεις εσυ και να μην ανοίξουν ούτε λακο να σε θάψουν

  33. Φανταστείτε τι βιώματα – τραύματα , κουβαλά πάνω του ,αυτος ο ανθρωπος για να μπορεί να βγάζει τέτοια χολή, με περίσσιο θράσσος .
    Το ενοχλητικό είναι ότι νοιώθει οκ να τα λέει δημόσια (βέβαια αυτοσκοπός ειναι αυτό για τον συγκεκριμένο , ώστε να προκαλέσει τον κόσμο, & μέσω της πρόκλησης σοκ , να κερδίζει διασημότητα.) Και το καταφέρνει , να τώρα εγώ τον σχολιάζω, εσείς τον κάνατε πρωτη είδηση στην ιστοσελίδα σας , & πόσοι ακόμη σήμερα σε twitter Facebook, Insta , θα αναπαράγουν σοκαρισμένοι , την χολή που εξέμεσε το ανθρωπάκι αυτό.
    Η άμυνα μας απέναντι σε τέτοιες ψυχοπαθολογικές καταστάσεις σαλταρισμένων & δημοσιοδιψών περσόνων , ειναι να τα προσπερνάμε μειδιαζοντας . Αυτος παίζει το παιχνίδι του , εμείς δεν εχουμε καμια δουλειά να παίρνουμε την μπάλα που μας πετάει το τυπάκι και να την κλωτσάμε παραπέρα , κανοντας του το χατηρι .

  34. Και αυτοί οι άνθρωποι(;) θέλουν να τους δοθεί το δικαίωμα της υιοθεσίας…

  35. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το κάθε έμψυχο όν (ασπόνδυλο, δίποδο, τετράποδο), αποβάλλει ό,τι κουβαλάει μέσα του … Το συγκεκριμένο ΚΑΘΑΡΜΑ, εμφανέστατα κουβαλάει ΣΚΑΤΑ μέσα του, οπότε, όπως είναι λογικό, ξερνάει δυσώδη βοθρολύματα …

  36. ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΜΗΤΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥ?

  37. Χ/στεφάνου, Ψόφο και δη ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ σε εσένα, σκατόψυχη παλιο-λούγκρα, που ετόλμησες να πιάσεις στο βοθρόστομά σου, ένα ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ …
    Προσωπικά, έχω την τύχη να αγνοώ παντελώς την ύπαρξή σου, ΣΚΟΥΛΗΚΙ … από την ανάρτησή σου, όμως, και μόνον από αυτήν, διαμορφώνω την άποψη για το ποιόν σου : σχιζοφρενής, ψυχοπαθής / ψυχανώμαλος, κομπλεξικός, αγ@μητος, περιθωριακός, βρωμόγερος, άκληρος, ανέραστος, ανοργασμικός, φτωχομπινές, κακόψυχος, αηδιαστικός, εμετικός …
    Εύχομαι από καρδιάς, στην μικρή Νεφέλη, σ΄αυτό το τρισχαριτωμένο αγγελούδι, να ξεπεράσει ανώδυνα και σύντομα το πρόβλημα υγείας του και την εφ΄όρου ζωής υγεία, καλοτυχία, ευτυχία …. Σε εσένα δε, ΡΕΜΑΛΙ, εύχομαι επίσης από καρδιάς την εφ΄όρου ζωής δυστυχία (στην οποία αδιαμφισβήτητα είσαι χωμένος) και να ψοφήσεις αργά και βασανιστικά, όπως σού αξίζει …
    Ζητώ συγγνώμη από τους φυσιολογικούς & λογικούς ανθρώπους,για την αθυροστομία μου, αλλά η συγκεκριμένη ανάρτηση, με εξώθησε στην οργή και με εξηνάγκασε στην υποβίβαση του εαυτού μου, στο άθλιο επίπεδο τού σιχαμερού ερπετοειδούς …

  38. Αφου η tv εχει γεμισει λουγκρες τι περιμενεις ,δε σχολιαζω αυτα που ειπε γιατι δεν εχω λογια ,κουραγιο στο παιδι η κατασταση του δυστυχως ειναι σοβαρη ,μην υποφερει Θεε μου το αγγελουδι .

  39. Τι να πει κανεις πραγματικα για κατι τετοια τερατα…ειναι πραγματικα για να τους λυπασε…πιστευω οτι πρεπει να ειναι πολυ δυστιχισμενος και με τοση κακια μεσα του….δεν αξιζει να ασχολειστε με κατι τετοια τερατα..

  40. Κάνετε ένα ουσιώδες και βασικό λάθος, όσον αφορά στην φράση : “θα σας κάνει να ντραπείτε για το ανθρώπινο είδος” !!!
    Το αίσθημα που προκαλεί στον αναγνώστη η συγκεκριμένη ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ανάρτηση δεν είναι αυτό της ντροπής για το ανθρώπινο είδος (διότι απλούστατα η δύσοσμη κουράδ@ που προέβη σ΄αυτή την ανάρτηση, ΔΕΝ ανήκει στο ανθρώπινο είδος), αλλά αυτό της ΑΗΔΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ – ΕΜΕΤΙΚΗΣ ΑΗΔΙΑΣ για τον λόγο ότι, και μόνον στην ιδέα ότι αναπνέει τον ίδιο αέρα με ένα γλοιώδες ερπετοειδές, δηλαδή, με το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, φέρνει στον αναγνώστη μία συνεχή και επαναλαμβανόμενη ενοχλητική αναγούλα …
    Και, βγάλτε επιτέλους την διαολομουτσουνάρα της κουράδ@ς με την όψη στραβοχυμένης τσίρλας, από την θέση δίπλα σε ένα ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ … Προσβάλλει και θίγει την αισθητική μας …

  41. Ελεεινη τρισαθλια κακιασμενη κομπλεξικια κακασχημη αδελφη.Βρε αγριοπουστα τα εβαλες με το παιδακι τα βαζεις με τη θρησκεια βρε αθεο πουσταριο.Δεν σε πηδαει κανενας γιατι γερασες και εγινες ψυχοπαθακιας.α στο διαολο τρυπια κακιασμενη κωλοτρυπιδα.Κατι τετοια σουργελα σαν και σενα θελουν πολυ ξυλο απορω πως κυκλοφορεις.Χρειαζεσαι επειγοντως ψυχιατρο βοθροκαμπινε.

  42. Παιδιά δικιο έχει ο άνθρωπος. Και η κατάσταση όσο πάει θα γίνεται χειρότερη στην υγεία. Έχει να πεθάνει πολύς κόσμος ακόμα άκλαυτος.

    1. Εσύ “μεγάλε, αυτό κατάλαβες από το κείμενο της ανάρτησης ;
      ΄Αντε και καλά κρασιά …

    2. Εσύ “μεγάλε” zoulou, αυτό κατάλαβες από το κείμενο της ανάρτησης ;
      ΄Αντε και καλά κρασιά …

  43. ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΛΟΥΓΚΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΑ ΜΜΕ!!! ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟ ‘ΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΗΛΙΘΙΑ…ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ!!!

  44. κατ αρχας ποια ειναι αυτη η πουσταρα? υπαρχει καποιος λογος που θα επρεπε να την γνωριζουμε και να ενδιαφερομαστε αντι να φτυνουμε? γιατι θα επρεπε να μας ενδιαφερει η αποψη ενος κομπλεξικου οντος, που μπερδεψε την βουρτσα με την…λουτσα?
    και με ποιο δικαιωμα εκφραζεται ετσι, για ενα μικρο παιδι? ποιος τον ρωτησε και ποιον ενδιαφερει η αποψη καποιου που ειτε μιλαει, ειτε κλανει ειναι το ιδιο?
    αντε ανοιξε καμια τρυπα ακομα στο σωμα σου, ρε απανθρωπο ον και σταματα να εκστομιζεις τετοια πραματα γιατι οταν θα βγαλεις το κακο σπυρι στον κωλο σου, θα παρακαλας για ανθρωπια!
    καλο ψοφο πουστοψυχη τρυπα!

  45. Δεκάρα δεν δίνω εαν εισαι Πουστης στο κορμι ή μη ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ αλλά δυστηχως φαινεται πως εισαι Πουστης και στη ψυχή, παρολα αυτα δημοκρατία εχουμε και μπορεις να εκφραζεις αφοβα τις αποψεις ασχετως εαν ειναι εμετικες η μη, το να εισαι σκατοψυχος απεναντι σ’ ενα ατυχο παιδι ειναι ο λογος που τα εχω παρει μαζί σου, αι σιχτηρ βρωμιαρη!!!!

  46. Βρε λουλουκα ξελουγκρωτη όσο μαλακες ψηφοφόροι κι αν ειναι οι γονεις το παιδάκι τι σου φταίει;;; Δε ντρεπεσαι λιγο;

  47. Παναγιώτης Χατζηστεφάνου γνωστός αριστερούλης με ιδιαίτερες
    σεξουαλικές προτιμήσεις όπως τα περισσότερα φασιστοκούμουνα.
    Γιατί απορείτε τέτοιοι ήταν οι Αριστεροί μια ζωή. Σίγουρα όχι όλοι φούστηδες
    αλλά όλοι τους σκατόψυχοι.

  48. σ εχει παρει ολο το πακισταν και το αφγανισταν κ εχεις και αποψη κι ολας σαπιοκώλη…α ρε αδόλφε πανμεγιστε οικολογε δικιο πουχες…μιση ωριτσα υποθεση στο φουρνο και θα λαμποκοπισουν τα πεζοδρομια..

  49. Ελα ρε…ζει ακομα αυτος ο παρανοικος κιναιδος

  50. ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ, ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
    ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΝΑ (ΠΑΡΑ)ΜΕΙΝΕΙΣ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΙΟ.

  51. Όταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και τις δύο φορές δεν πανηγύριζαν κάποιοι κρατώντας τις σημαίες των ομοφυλοφίλων ή κάνω λάθος, αυτοί δεν είναι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ αρα γιά ποιόν υπουργό μιλάει ο ηλίθιος αυτός. Τι θέλει να μας πει ότι δεν ψήφισε Τσίπρα που δεν έχει τσίπα όπως κι αυτός!

  52. Ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις μπορεί να τον επισκεφτεί και να φοβάται γιά την ζωούλα του, τότε δεν θα τα γράφει στο μουνί του! Αλλά τί περιμένεις σε αυτά τα ανθρωπόμορφα ζώα της ανωμαλίας οι “δήμιοι” που γράφει είναι που ψήφισαν τον λεγόμενο “Αντιρατσιστικό” νόμο ώστε όποιος πει ανώμαλο τον ανώμαλο είναι ρατσιστής. Αυτό το ανθρωπόμορφο ζώον που γράφει αυτά δεν τον πιάνει άραγε ο αντιρατσιστικός νόμος.
    Μόλις όλοι αυτοί ένιωσαν την αποδοχή της κοινωνίας δείξανε το αληθινό τους πρόσωπο, τόσα χρόνια ο λαός μας αποκαλούσε κάποιον πούστη καί έλεγε “μου φέρθηκες πούστικα” εννοώντας ότι είσαι καθίκι και ύπουλος, κάτι ήξερε.

  53. συριζόπουστες-αναρχόπουστες, αυτά κρύβουν μέσα στη βρώμικη ψυχή τους όλοι τους. Μόνο για τους πακιστανολάθρο νοιάζονται.

  54. Πουστης και στο σωμα …και στην ψυχη.
    Απλα…Παλαιοπουστας!

  55. Οταν καποιος δεν σεβεται ουτε τον κώλο του θα σεβαστεί το δράμα ενός γονιου; Εγω ευχομαι να ψοφήσουν ολα αυτα τα σκουπιδια σαν κ αυτο το πρωτοζωο που βρομίζουν τον σύμπαν με ρυπαρή παρουσία τους

  56. Πολυ κακως που δημοσιευθηκε το αρθρο αυτου του ηλιθιου ανθρωπου.Ο εν λογω βλακας ειναι ψυχικα και σωματικα κατεστραμενος.Πολυ κριμα και ντροπη για τις βλακειες που εγραψε.Αισχος.

  57. ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΡΑΤΣΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΦΙΛΕΛΕ.

  58. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;..ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΑΠΛΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ ΨΥΧΗ TE ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ;

  59. Υπάρχει ακόμα αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ χαχαχαχαχαχα

  60. ελάτε ρε παιδιά μην ασχολείστε με τον κάθε κωλοτρυπιδακια….αφήστε τον να πάει στο διάολο ή βρωμοπουστα.κάτι ήθελε να πει η ψωλη και μπέρδεψε το στόμα με τον κωλο του αλλά να μου πεις και τα δύο για να “τρώει” τα εχει παλιοπεταμενε γαμω το σπίτι σου κοπροσκυλο.

    Ενα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που βοήθησαν και τις ευχές μας και τα περαστικά στην μικρή.

  61. ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΧΩ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΘΩ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ ΑΝΤΡΑ ΜΠΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΥΒΑΛΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΗΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΑΞΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΟΖ? ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΩΣ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙ Η ΩΣ ΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ Η ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΩΤΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΑΛΙΟ ΚΥΝΕΔΕ ΚΑΙ ΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΑΔΕΡΦΗ-ΦΤΕΡΟΥ-ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ !!!

  62. Σκατάνθρωπε και σκατόψυχε τα μικρά αγγελούδια όταν φεύγουν από τούτο το ψεύτικο κόσμο είναι σίγουρο που πηγαίνουν.Εσένα ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΕ , ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΟΥΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΨΟΦΗΣΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΒΔΕΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ…………..
    Σε παρακαλώ Στέφανε Χίο να δημοσιευτεί το σχόλιό μου χωρίs περικοπή και θέλω να ζητήσω συγνώμη από τουs φίλουs αναγνώστεs για το ύφοs μου αλλά έχω εκραγεί με αυτά που έγραψε για το κοριτσάκι Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

  63. Μιλησε και η τελευταια τρυπα στο ζωναρι…..Ακομα δεν ψοφησε αυτος,ο σχιζοφρενης?

  64. Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΡΕ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ!

  65. …………Κλινικά και ψυχιατρικά αποδεδειγμένο, οτι αν ταλαιπωρείς μακροχρόνια παρα φύσιν το σώμα σου (οχι μονο σεξουαλικά, αλλά και με διαφορες ναρκωτικές ουσίες, αλκοολ, φάρμακα κλπ.) ερχεται κάποια στιγμή που χάνεται η ισορροπία μεταξύ ψυχής και σώματος…..οταν χαθεί αυτή η ισορροπία, ο ανθρωπος χάνει σιγά-σιγά το ένστικτο της αυτοεκτίμησης και του πολιτισμού…….γίνεται πλεον ενα απλο βιολογικό ον, ενα κομματι ΩΜΟ ΚΡΕΑΣ…………ο συγκεκριμένος ζει απλά για τον ΚΩΛΟ του…..ο ΚΩΛΟΣ του ελέγχει την ζωη του και την υπαρξη του……Το γεγονος οτι γράφει ΄΄στο μουνί μου΄΄ δεν είναι απλά μια πούστικη ρητορική…..το εννοεί, το πιστεύει οτι ο ΚΩΛΟΣ του εγινε μ ο υ ν ι……Πρόκειται για δυστυχισμένο πλάσμα που χρήζει αμεσης ψυχιατρικής βοήθειας…..αν δεν μπει σε κλινική, το πολύ σε δυο χρόνια θα προσπαθήσει ν΄ αυτοκτονήσει….

  66. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΠΟΤΑ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ;;;;;;ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΡΒΙΕΤΑ ;;;;;ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΜΕΝΟ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ;;;;;;;;

  67. Βασικά πρέπει να έχει πέσει λορδα τα τελευταία χρόνια και υποθέτω
    “”””Δε λέω καμία μαλακια να παίξω λίγο στις ειδήσεις , να με μάθει και η γενιά αυτής της δεκαετίας μπας και βγάλω καμία Μπούκιτσα ψωμάκι”””””””

  68. Ο μεγαλύτερος νομπελίστας να είσαι , άνθρωπος των τεχνών , των γραμμάτων , πάμπλουτος κτλ κτλ αν δεν έχεις εισπράξει την άδολη αγάπη του παιδιού ΣΟΥ είσαι κενός και πάμφτωχος . Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ότι θέλει . Ό καθένας ΜΑΣ όταν πλησιάζει για το κουτί του θα καταλάβει τι μαλακιες έλεγε και έκανε στη ζωή του .
    δυστυχώς ο καταναλωτισμός μέσω της διαφήμισης έδωσε βήμα σε παρά πολύ κόσμο. Με πολλές διαφορετικές απόψεις . Πριν από χρόνια θα νευρίασα με το συγκεκριμένο ποστ . Τώρα απλά λυπάμαι αυτόν που το γράφει

  69. Ποιος ειναι αυτος ο σκατάνθρωπος χατζηστεράνου;

Comments are closed.