Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ! ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΑΠΟ ΤΟ 1959!ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ (ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ) ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    karamanlis

    Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

    Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους, Καραμανλή, το 1992, καθώς και κάποια δήλωση του κουφού ψευτοεθνάρχη για την Μακεδονία, συνοδευόμενη από ένα… δάκρυ («το δάκρυ του εθνάρχη»).

    Στην πραγματικότητα, το ίνδαλμά τους, ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε εγγράφως τα Σκόπια ως «Μακεδονία» σκέτο!

    fek

    Το 1959, επί καραμανλοκρατίας, υπογράφηκε συμφωνία αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και της Γιουγκοσλαβίας του Τίτο. Στο άρθρο 7 της συμφωνίας, αναφέρεται ότι η συνεργασία αφορά το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος από την μια κι από την άλλη, τα υπουργεία Δικαιοσύνης των ομόσπονδων κρατιδίων της τότε Γιουγκοσλαβίας, ήτοι της Σερβίας, της Κροατίας, της Σλοβενίας, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, του Μαυροβουνίου και της Μακεδονίας!

    Αυτά και σκασμός!

    koinonikosethnikismos

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Οταν η Γιουγκοσλαβια ηταν ενιαια καποια στιγμη το χειροτερο κοματι της, τους κατσαπλιαδες των Σκοπιων, ο Τιτο τους βαφτισε Μακεδονες για δικους του λογους!!! Εκτοτε αυτοι το εδεσαν κομπο και πουλωντας τρελα και λεγε λεγε πιστεψαν οτι ειναι Μακεδονες, η προπαγανδα τους οργιαζε απο τοτε και επειδη απαθρασυνθηκαν απο τα λεγομενα και απο τις προδοτικες πολιτικες των δικων μας πολιτικαντηδων τωρα μας κανει και μαθημα ο ΥπΕξ τους!!! Οταν η προπαγανδα τους οργιαζε οι Ελληνικες κυβερνησεις κοιμοταν ορθιες!!!!!

    2. Παιδιά, μην λέμε σας παρακαλώ ότι μας βολεύει μόνο… Το ομοσπονδιακό κρατίδιο με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» στην πρώην Γιουγκοσλαβία , είχε ιδρυθεί από τον Τίτο (που ξύπνησε ένα πρωί και χώρισε σε…. Δημοκρατίες την χώρα του, αρκετά χρόνια πριν (νομίζω 1944) .
      Αν το 1959 ο Καραμανλής υπέγραψε ένα διάταγμα για όποιου είδους συνεργασία και αναφέρεται η Γιουγκοσλαβία σαν Λαϊκή Ομοσπονδιακή Δημοκρατία , αναγκαστικά θα αναφέρονται και τα ομόσπονδα κρατίδια στο διάταγμα.
      Συμπερασματικά ο Καραμανλής έπρεπε να υπογράψει τη συμφωνία με την ακριβή ονομασία της άλλης χώρας. Αντιλαμβάνομαι ότι μοιάζει με ένα είδος αναγνώρισης της χρήσης του όρου Μακεδονία από μέρους του αλλά σοβαρά τώρα: τι ήταν ο Καραμανλής, ποιος ήταν , ποία η δύναμη ας πούμε της Ελλάδας τότε (και του Καραμανλή) για να κάνει κάτι να το αλλάξει;
      Σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζομαι τον Καραμανλή, ηλικιακά και μόνο δεν έχω καμία σχέση με τις κυβερνήσεις του, αλλά όλοι μας (κι εγώ μέσα δεν το κρύβω!) ξυπνήσαμε ένα πρωί (1992 ήταν αν θυμάμαι) και κάναμε πως δεν ξέραμε ότι η Γιουγκοσλαβία έχει ομόσπονδο κρατίδιο με το όνομα Μακεδονία και φωνάζαμε στα συλλαλητήρια ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική… Δεν ήταν όμως μια ρε παιδιά, τόσα χρόνια κι εμείς τι κάναμε;
      Προς αποφυγή λανθασμένων χαρακτηρισμών σας λέω πως το 1992 κι εγώ «χτυπιόμουν» για το όνομα και ακόμα δεν θέλω να δοθεί ονομασία στα Σκόπια με τον όρο Μακεδονία μέσα αλλά δεν είναι και σωστό να γινόμαστε ξαφνικά όψιμοι υπερπατριώτες και να κατηγορούμε τους πάντες….

    3. Ο Πουσταρχης.
      Το αστειο ειναι οτι πληρωνουμε παχυλους μισθους ακομα στην αχρηστη κωλοφαρα του που καταφερε να βαλει στην πολιτικη .

    4. Προδότες δεν είναι μόνο αυτοί αλλά εμείς είμαστε τρεις φορές χειρότεροι που τόσα χρόνια βλέπουμε τι κάνουν σε μας, στις οικογένειες μας και στην πατρίδα μας, κι εμείς συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου καθόμαστε και απλά σχολιάζουμε αντί να βγούμε στους δρόμους και να πάρουμε πίσω ότι μας έχουν στερήσει με ΚΑΘΕ μέσο. Με τα λόγια χτίζουμε παλάτια αλλά τελικά όλοι με το φόβο κάνουν πίσω, διαπιστώμενο πλέον όλα αυτά τα χρόνια.

    5. Προδότης είν’ όποιος παραχωρεί τμήμα του ελληνισμού στον εχθρό. Και τέτοιοι υπήρξαν οι αμερικανόδουλοι επίορκοι αξιωματικοί της δικτατορίας. Όσο για τον τίτλο του Εθνάρχη, νομίζω πως μόνο ο Ελευθέριος Βενιζέλος τον δικαιούται. Μια ματιά στην ιστορία της οικογένειας Καραμανλήδων θα φωτίσει αρκετά κομμάτια της σκοτεινής πλευράς της ιστορίας.

    6. Εαν δεν ηταν ο Εθνοπροδοτης και μαζι με αυτον και ΟΛΟΙ οι αλλοι που παριστανουν οτι κυβερνουν , η Ελλας θα ηταν το στολιδι του πλανητη . Φυσικα διχως εσας τους σκατοκεφαλους ελεηνοελληνες ραγιαδες .
      Οπως λεει και ο Εφεδρος Ανθ/γος , εκει που χεζαν οι ΕΘΝΑΡΧΕΣ φυτρωσαν τα πουσταρια που εσυ θαυμαζεις ! ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ !

    7. Για ποιο λόγο κάποιοι τόσο περισπουδαστοι στον κόσμο να θέλουν τόσο επίμονα το ολοφανερο ψέμα;…Αυτό πρέπει να προβληματισει και τους δύο λαους…. Πρώτον τα Σκόπια αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από Αλβανους και μουσουλμανους…οι οποίοι ακόμα δεν έχουν μπει στην Ευρώπη…ούτε και τα Σκόπια….Αλλά θα έχουμε στο χέρι και τους Τούρκους διότι και να τους διαμελισουμε γιατί πολύ κεφάλι σηκώσαν πάλι με τα Σκόπια θα έχουμε λόγο να διαμελισουμε τα Βαλκάνια και να τα έχουμε στο χέρι και τους Λαούς αυτών…οπότε με ένα σμπαρο δυο και τρία τριγωνια μαζι

    8. ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!

    9. ….Μας κυβερνανε αμορφωτοι..τους οποίους η ΝΟΗΣΗ μου αρνείται να ακολουθήσει…δέχονται το όνομα Μακεδονία μόνο με γεωγραφικό προσδιορισμό λένε….μα το όνομα Μακεδονία από μόνο του ειναι γεωγραφικό τοπονυμιο και ως γεωγραφικό τοπονυμιο εμπεριέχει την έννοια και του πολιτισμού και της ιστορίας….αλλά δεν είναι αμορφωτοι….είναι πουτανας γιοι στην κυριολεξία….δηλ γεννήθηκαν από μανες πουτανες κυριολεκτικα και πατεραδες μπασταρδους δούλους στην κυριολεξία οπότε βγάλαν τέκνα μπασταρδοπουτανακια…. Αλλιώς γλιτσες η μίξες…τόση η αξία τους….όσο για τον Αλέξανδρο στον πουτσο του σας γράφει διότι καμία σχέση δεν έχετε με τον Αλέξανδρο και αν ζούσε στην πραγματικότητα όλοι εσείς που θέλετε να κάνετε συλλατηρια για αυτόν θα σας έσφαζε σαν κατσικια διότι ούτε μια σχέση έχετε με αυτόν και την σκέψη του και θα ήταν τόσο λαμπρός σαν ήλιος που θα τον φθονουσατε…Βασιλιάς…αληθινός… Μόνο από τον Ήλιο βγαίνει.

    10. Δεν ξερω για τους αλλους, ο Καραμανλής ηταν σιγουρα προδότης, αλλα ο Νίκος Μαρτης εχει γράψει πολλα βιβλία για την Μακεδονία κα εκανε αγώνα μέχρι την ημέρα που πέθανε.

    11. Σημασία δεν έχει τι λένε οι πολιτικοί. Αυτοί λένε και κάνουν ότι τους εξυπηρετεί κάθε φορά. Σημασία όμως έχει τι λέει ο λαός, που είναι ο τελικός αποδέκτης, που είναι αυτός που σε τελευταία ανάλυση θα πληρώσει και μάλιστα πολύ ακριβά, διότι όταν συμφωνηθεί και ψηφιστεί το όνομα “Μακεδονία”, τότε θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι, οι πολιτικοί θα φύγουν και ο λαός θα μείνει μόνος του έρμαιο των γεγονότων, όπως έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν. Επομένως δεν πρόκειται για αγώνα που θα τον εκμεταλλευτεί κάποιος πολιτικά, όσο και αν το προσπαθήσει, αλλά για αγώνα επιβίωσης, όπως γράφουν και οι Γεροντάδες του Αγίου Όρους, που μας λένε να κάνουμε κομποσκοίνι για την Ελλάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κίνδυνο.

    12. Επειδή ο ¨Εθνάρχης” ήταν μαλάκας πρέπει ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να συναινέσουν σαυτό? Αν γίνει δημοψήφισμα, μόνο το ΚΚΕ θα πει ναι στο όνομα Μακεδονία και πόσοι είναι? Το πολύ 6%. Δεν φαντάζομαι να υπάρχουν άλλοι Ανθέλληνες. Α! και οι γύφτοι.

    13. αυτα να τα βλεπουν τα κομματοσκυλα της ΝΔ που τον εχουν και για ” εθναρχη” .

      1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΘΝΑΡΧΗ;ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η΄ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ.ΜΟΚΟ ΤΩΡΑ.

        1. Εθναρχης ηταν ο Μεταξας και μετα ο Παπαδοπουλος . Ολοι μετα το 74 ηταν και ειναι προδοτες .

          1. Δυστυχως αλλα στο συγκεκριμενο θεμα ουτε ο μεγας Παπαδοπουλος εκανε πολλα.

          2. Το μαυρο φασισταριο εθναρχες; Εθναρχης ειναι αυτοις που ενωνει τον λαο και ζει μακαρια απο την ευνοια του οχι αυτος που τον διαιρει και στο τελος ψοφαει στη φυλακη επειδη τον καταδικασαν ατιμωτικα.

    Comments are closed.