Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΙΔΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ! ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ… (ΧΑΡΤΗΣ)

    Κοινοποίηση:
    877a2b_imagehandler

    α. Με κόκκινο χρώμα επιφάνεια 39.333 τετρ.μέτρων πέριξ της εξέδρας των ομιλητών και αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πυκνότητα 4 άτομα/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 157.332 άτομα

    β. Με πράσινο χρώμα επιφάνεια 31.063 τμ από Λευκό Πύργο μέχρι Βασιλικό Θέατρο. Πυκνότητα 3 άτομα/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 93.189 άτομα

    γ. Με Κίτρινο χρώμα επιφάνεια 126.959 τμ πέριξ του κέντρου του συλλαλητηρίου και επί της παραλιακής εκατέρωθεν. Πυκνότητα 2 άτομα/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 253.918 άτομα.

    δ. Με γαλάζιο χρώμα υπόλοιπη περιοχή από λιμάνι μέχρι τη μέση της παραλιακής οδού Νίκης από Δυτικά και από το Μακεδονία Palace μέχρι το Μέγαρο Μουσικής στα Ανατολικά και πάνω από τον Λευκό Πύργο επιφάνεια 77.902 τμ. Πυκνότητα 1 άτομο/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 77.902 άτομα.

    xartis

    ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 582.341 άτομα. Σε αυτούς δεν έχουν υπολογισθεί οι ομάδες και μεμονωμένα άτομα, που εκινούντο κρατώντας ελληνικές σημαίες, στις παρυφές της συγκέντρωσης και στους κάθετους δρόμους όπως επίσης και όσοι Θεσσαλονικείς συμμετείχαν με την παρουσία τους από τα μπαλκόνια των κτιρίων σε όλος το μήκος της παραλιακής.

    k1

    Αν αφαιρέσουμε ένα σφάλμα 15% τότε με μεγάλη ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν περί τις 500.000 άτομα!!

    Αυτό το μισό εκατομμύριο Ελλήνων, ασχέτως κομματικών τους επιλογών, το αγνόησαν σκοπίμως όλα τα κανάλια, συμπεριλαμβανομένης της ΕΡΤ για την οποία όλοι όσοι συμμετείχαν καταβάλλουν τον οβολό τους υπέρ ΕΡΤ στους λογαριασμούς ρεύματος.

    mynewspoint.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Υπαρχει και μια παραμετρος που δεν την υπολογιζει κανεις. Η επισημη ωρα του συλλαλητηρίου ηταν στις 14:00. Ηδη όμως στις 14:00 ειχαν ξεκινησει να αποχωρουν οι πρωτοι διαδηλωτες που ειχαν παει πολύ νωρίτερα. Όμως εως τις 17:00 προσερχονταν νεοι διαδηλωτες. Προφανως ολες οι εκτιμήσεις εχουν γινει συγκεκριμενη ωρα και δεν εχουν υπολογισει οσους αποχωρουσαν και στη θεση τους ερχονταν νεοι διαδηλωτες.

    2. Δημοψήφισμα για να τελειώσει το θέμα μια για πάντα αφού είναι τόσο σημαντικό

    3. Όσοι ήμασταν εκεί ξέρουμε ποσοι ήμασταν … Αυτοί που πρέπει να ξέρουν πόσοι ήμασταν εκεί , πήραν το μήνυμα…. 4 Φλεβάρη όλοι στην Αθήνα !!!

    4. Stefane einai i wra gia ena skliro enimerwtiko makeleio-diadiktiaki ekpompi , xreiazetai na enimerwseis tn kosmo gia to ti simvainei st patriwtiko xwro kai genikotera st patrida mas!!!Eimaste mazi sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    5. καλη η εκδρομη κ ο συνωστισμος..θα επεσε κ κανα χουφτωμα.Μην ξεχασετε να ψηφισετε τα ιδια παρταλια που σας εδωσαν την ευκαιρια να βρεθειτε σαλονικα

      1. συμφωνω. χωρις να ειμαι αντιθετος στο συλλαλητηριο.

    6. Παιδιά; τί λέτε τώρα…. σκηνικό στην παραλία της Θεσσαλονίκης πριν από δύο χρόνια.καλοκαιρι και ξαφνικά μαζεύεται κόσμος παρατηρώντας κάτι στην θάλασσα. Μια μεγάλη χελώνα καρέτα καρέτα είχε χτυπήσει πολύ άσχημα στο κεφάλι, ενδεχομένως απο τη μηχανή κάποιου πλοίου και τραυματισμένη καθώς ήταν έχασε τον προσανατολισμό της η καημένη…
      Ένα παλικάρι με την συνεργασία του λιμενικού βοήθησε στην διάσωση και έπεσε σύρμα μέσω κάποιου παρισταμενου να έρθει μία δημοσιογράφος από την ΕΡΤ 3 για να καλύψει το γεγονός….. ύστερα από αρκετή ώρα, έφερε ένα φορτηγάκι το λιμενικό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο στο τμήμα της κτηνιατρικής η χελώνα. το αποτέλεσμα ποιο ήταν; άρχισε ο γνωστός να φωνάζει να περιμένει το χτυπημένο ζωάκι μέχρι να έρθει το συνεργείο τηςΕΡΤ 3 που ήταν καθ’ οδόν….και σε μία τόση σημαντική ημέρα για το έθνος μας,η ΕΡΤ 3 γύρισε την πλάτη και ενας δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3 καλούσε τον κόσμο να μην παραστεί στο συλλαλητήριο, αλλά να πάει σε αυτό των αντιεξουσιαστών; ντροπή και αισχος… όταν θα κλείσουν τα κρατικά ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛα θα δούμε μετά πώς θα μυξοκλαινε και θα λένε ότι εμείς κάναμε την δουλειά μας σεβόμενοι τους τηλεθεατές.σιχαματα της κοινωνίας.
      Ο κόσμος ήταν γύρω στις 800.000 και επειδή τα ντροουνς που πετούσαν ήταν αρκετά ψηλά, δεν έδειχναν ότι ο κόσμος ήταν ο ένας στριμωγμένος πάνω στον άλλον σαν τις σαρδέλες. Αν και την προηγούμενη μέρα οι αντιεξουσιαστές ανθελληνες φροντισαν να πετάνε παντού σε όλη την πόλη χαρτιά ότι πρέπει να είναι ανοιχτά τα σύνορα Κ δεν έχει σημασία το όνομα και διάφορα συνθήματα…ο κόσμος αψήφησε την προπαγάνδα και μαζί ενωμένος έδειξε ότι μπορεί να καταφέρει πολλά.. δεν θα τους περάσει… δεν έχουν καταλάβει ότι ο λαός είναι αυτός που χτίζει και γκρεμίζει τις κυβερνήσεις, έχουν θολώσει από την μεγάλη δόξα οι αχαιρευτοι, αλλά θα μας βρουν μπροστά τους..

    7. Εγώ έχω να πω όσοι και να ήταν ντροπή να κόβουν το ρεύμα στους ανθρώπους να μην έχουν ηχεία, να μιλάνε τόσα δυκτια σε όλο το κόσμο να γραφουν nytimes και τα Ελληνικά κανάλια δύο βήματα από το κόσμο ούτε μισή ώρα…ντροπή σας τόσο έχει ποτήσει το συμφέρον και τα κόμματα με φάρμακι το αίμα σας…ζώα να ήταν θα έβγαιναν να ακούσουν τι βελαζουν αυτα τα προβατα Κυριακάτικα και φωνάζουν….για τέτοιους μα έχετε και ας μην μας το λετε αλλά το καταλαβαίνουμε στην συμπεριφορά σας και στα μάτια σας….μεγαλύτεροι ρατσιστες υποκριτες και φυλαργυροι ειστε και ας λέτε ότι είστε προδευτικοι….μα πρόσεξε αυτά τα ζώα τους βοσκους και τους αγραμματους μην ξυπνήσουν καμία ώρα και καταλαβουν το συμφέρον τους…και τότε θα είναι αργα και στην Αθήνα και στην Ευρώπη και στο Δ.Ν.Τ γιατί αυτά τα ζώα οι βοσκοι που μόνο προσβολές ανέχονται και από αυτά ζώα ζείτε και γλεντατε άμα κουτρουβαλησουν προς τα κάτω και σας αρχίσουν στις κλωτσιές κάπου έξω από την Αίγυπτο θα σταματήσουν

    8. Είμασταν εκει , με τα παιδιά μας , στα μούτρα της οικογένειας του αρχαιοκαπηλου εβραιοτραφη μητσοτακη που ειπε το ’92 οτι σε δεκα χρόνια κανεις δεν θα θυμάται τιποτα……. !

    9. θαρθεις σαν αστραπη απο το πουθενα..

      Για να μπορεσεις να νικησεις το ψεμμα πρεπει να αποδεχθεις την αληθεια. Οσο το ψεμμα κυριαρχει αλλα τοσα δεινα θα μαστιζουν την χωρα. Ο ηγετης δεν κρινεται μονο απο τις πραξεις του, αλλα και απο τον λογο του. Ο λογος αποτελει δυο τμηματα. Το ενα τμημα ειναι η πλευρα του ψευδους, και το αλλο τμημα η τολμη της αληθειας. Οταν τολμας νικας εξισου και ο (τολμων νικα)..υπαρχουν ανθρωποι που βαζουν το μυαλο τους κατω για το καλο της χωρας τους με την πνευματικη συμμετοχη τουςκαι υπαρχουν ανθρωποι που βαζουν την πνευματικη δραση τους η και τα δυο μαζι,. Αυτες οι πηγες δεν πρεπει να ειναι διασπασμενες αλλα πρωτιστως συλλογικες και ενωμενες. Η κατευθυνση και η επιληση ερχεται μονο απο τους εναρετους.

    10. EΛΛΗΝΩΝ ΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ)
      https://www.youtube.com/watch?v=IOSmqNRYdFc
      Δεκαεξάκτινη χρυσή, μήτρα αυτοκρατόρων, η ιστορία σου τρανή, στο διάβα των αιώνων.. 1912, σ’ αγκάλιασε η Νίκη Σαν ο περήφανος στρατός μπήκε Θεσσαλονίκη! «Μακεδονία — Μακεδονία Ελλήνων Γη — Μακεδονία.»
      Αθάνατη κι Αγέρωχη, του Αλέξανδρου Πατρίδα Μακεδονία λεύτερη, του Εθνους μας Ασπίδα. Αθάνατη κι Αγέρωχη, του Φίλιππου Πατρίδα Μακεδονία λεύτερη του κόσμου ηλιαχτίδα Μακεδονία — Μακεδονία Ελλήνων Γη — Μακεδονία.
      Στα χνάρια του Αλέξανδρου κτυπάει η καρδιά σου Και η θυσία του Μελά είναι κληρονομιά σου Χρόνια την λάμψη σου ζητούν ληστές κι απατεώνες Μα τ’ άγιο χώμα σου φυλούν Ελληνες Μακεδόνες «Μακεδονία — Μακεδονία Ελλήνων Γη — Μακεδονία.»
      Αθάνατη κι Αγέρωχη, του Αλέξανδρου Πατρίδα Μακεδονία λεύτερη, του Εθνους μας Ασπίδα. Αθάνατη κι Αγέρωχη, του Φίλιππου Πατρίδα Μακεδονία λεύτερη του κόσμου ηλιαχτίδα Απ΄την Βεργίνα ως την Ασία Σκόρπισες φως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ελλήνων θαύμα στην Ιστορία Ελλήνων γη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    11. Ολοι Αθηνα στις 4 φεβρουαριου.πρεπει να ειμαστε περισσοτεροι να τρομοκρατηθουν κι αλλο τα αριστερα σκουπιδια που ξεπουλανε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ λες κ ειναι αμπελοχωραφο τους

    12. Τοσοι ειμαστε οι ατρομητοι , και το ξερουμε… ξερουμε οτι υπαρχουν τοσοι και αλλοι τοσοι , με λιγα λογια ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!! με 60% γιατι το ντομινο με τα απροοπτα της ιστοριας , εχει ξεκινησει εδω και καιρο και οποιος καταλαβε καταλαβε.
      Θ’αρθει σαν αστραπη ,θα σας παρει και θα σας σηκωσει κομμουνιστοσυμμοριτες και λοιποι αρχαιοκαπηλοι αρουραιοι

    13. ημουν εκει κ ενα ειχα ν πω
      ο κοσμος ηταν απο το λιμανι μεχρι κοντα τ μεγαρο. παρα πολλοι ηταν κ αυτοι π πηγαιναν κ ερχονταν….
      ηταν παρα πολλοι ικανοι ν αποδειξουν οτι τελικα ξυπνησαμε….
      παοκ θρησκεια μακεδονια

    Comments are closed.