ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ! ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    tsipra1

    Εξελίξεις στο Νταβός για Σκοπιανό! Τσίπρας: Σύνθετη ονομασία με ισχύ έναντι όλων – Δέσμευση Ζάεφ: Αλλάζω ονόματα σε αεροδρόμια και λιμάνια

    «Πρώτα ο αλυτρωτισμός, μετά το όνομα»: αυτό το μήνυμα έστειλε στα Σκόπια ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση που είχε στο Νταβός με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ.

    «Δεν θέλουμε να λύσουμε μόνο το θέμα του ονόματος, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε τον αλυτρωτισμό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, για να προσθέσει: «Με τον Ζάεφ έχουμε την επιθυμία να αντιμετωπίσουμε τις υπαρκτές διαφορές μας με υπευθυνότητα».

    Τα Βαλκάνια έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από εθνικισμούς και εντάσεις, υπογράμμισε ακόμη ο κ. Τσίπρας.

    Τόσο εγώ όσο και ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ έχουμε την επιθυμία να αντιμετωπίσουμε τις υπαρκτές διαφορές μας με ρεαλισμό και υπευθυνότητα, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων στο περιθώριο της συνόδου του Νταβός.

    tsipra3

    «Δεν θέλουμε απλά να λύσουμε το θέμα του ονόματος, αλλά να θέσουμε τις σχέσεις σε σταθερά θεμέλια.
    Πρώτα να αντιμετωπίσουμε τον αλυτρωτισμό σε όλες του τις μορφές, με εγγυήσεις ότι δεν θα αφήσουμε κανένα ανοιχτό παράθυρο για να υπάρξουν εκ νέου παρόμοιες προκλήσεις στο μέλλον», σημείωσε.

    «Ο Ζόραν με ενημέρωσε ότι είναι διατεθειμένος να προβεί σε σημαντικές πρωτοβουλίες άμεσα σε αυτή την κατεύθυνση. Και εγώ του είπα ότι και εμείς, πρωτοβουλίες που είχαμε παγώσει, θα τις προχωρήσουμε», τόνισε ο κ. Τσίπρας σημειώνοντας ότι η Αθήνα θα στηρίξει την υποψηφιότητα της γείτονος χώρας στην Πρωτοβουλία Αδριατικής – Ιονίου αλλά θα προχωρήσει και στην κύρωση της δεύτερης φάσης της σχέσης με την ΕΕ στο κοινοβούλιο.

    Προκειμένου να προχωρήσει η ευρωπαϊκή ενταξιακή πορεία και η ένταξη στο ΝΑΤΟ που θέλουν, πρέπει να βρούμε λύση σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα, σημείωσε ο κ. Τσίπρας. Πρέπει να συμφωνήσουμε σε σύνθεση ονομασία με ισχύ έναντι όλων. Συμφωνήσουμε να εντατικοποιήσουμε τις διαβουλεύσεις που διεξάγονται ήδη στα πλαίσια του ΟΗΕ.

    Παράλληλα, συμφωνήσαμε ότι οι συνομιλίες για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης θα εντατικοποιηθούν, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μέτρα σημαντικά σε ενέργεια, μεταφορές και διασυνοριακές επαφές. Το σημαντικότερο, τόνισε, είναι το άνοιγμα της διασυνοριακής διάβασης των Πρεσπών.

    Ζάεφ: Αλλάζουμε το όνομα του αεροδρομίου των Σκοπίων 

    Αλλαγή ονόματος στο αεροδρόμιο και στους αυτοκινητόδρομους ως ένα βήμα που «καταδεικνύει ότι δεν έχουμε αλυτρωτικές βλέψεις σε βάρος του γείτονά μας» ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων.

    Στο πλαίσιο των κοινών δηλώσεων μετά την συνάντηση στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός με τον Έλληνα ομόλογό του, ο κ. Ζάεφ σημείωσε ότι αυτή η απόφαση αποτελεί ένα δείγμα καλής πίστης. Διαβεβαίωσε ότι η χώρα του θα παραμείνει δεσμευμένη στην διαδικασία υπό τον ΟΗΕ και ανέφερε ότι η συμμετοχή στις διαπραγματεύσεις θα γίνει σε υψηλότερο επίπεδο, σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών που πλέον αναλαμβάνουν την ευθύνη υπό την καθοδήγηση των πρωθυπουργών.

    Σημείωσε την ανάγκη η τελική λύση να είναι αποδεκτή και από τις δύο μεριές, «να φροντίσουμε και τα συμφέροντα των δύο, να λαμβάνει υπ’ όψιν τα συμφέροντα των λαών μας» πρόσθεσε.

    «Θέλουμε να είμαστε εταίροι στην Ε.Ε. και σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ» πρόσθεσε ο κ. Ζάεφ.

    «Εμείς ως πρωθυπουργοί έχουμε το όραμα, την αίσθηση ευθύνης και το κουράγιο για να βρούμε λύση στο τόσο μακροχρόνιο πρόβλημα. Είναι ζωτικής σημασίας για την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.», σημείωσε ο Σκοπιανός.

    Υπενθυμίζουμε:

    Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου 2,5 ώρες, η κατ ιδίαν συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που πραγματοποιείται στο Νταβός.

    Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ συνεχίζουν όμως τις συνομιλίες τους για το Σκοπιανό, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών.

    Σημειώνεται ότι η συνάντηση των δύο πρωθυπουργών Ελλάδας και ΠΓΔΜ ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 16:30 ώρα Ελλάδας.

    Πριν από λίγο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ μετέδωσε ότι ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς θα ταξιδέψει στα Σκόπια στις 31 Ιανουαρίου, ενώ την 1η Φεβρουαρίου θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία της ΠΓΔΜ σχετικά με τη δέσμη ιδεών που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚ-ΑΙΔΩ-ΟΝΕΣ ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!!!!!!!!!!!

    2. Σε λίγο ανοίγει και η όρεξη των τηγανοκεφαλων,και αρχίζουν να διεκδικούν,θα το δείτε πλησιαζει

    3. συνέλθετε βρε παιδιά, πολλή αξία δίνετε σε κάποιους, όποιος ξεπουλάει κάτι που δεν του ανήκει, ξεπουλάει τον εαυτό του, η ιστορία μας και ο ελληνικός λαός δεν ξεπουλιέται, το έδειξε το συλλαλητήριο εν μέσω μνημονίων και κρίσης και θα το ξαναδείξει, ο Χριστός είναι με τον Ελληνικό Λαό, Αυτός κρατάει το τιμόνι, δεν πα να βάλουν εκατό υπογραφές…έτσι όπως τις βάζουν έτσι και θα καταργηθούν όλα αυτά τα άνομα σχέδια τους και οι υπογραφές τους, εμείς θα μείνουμε σταθεροί στην πίστη μας και στην αγάπη μας για την πατρίδα μας παρόλο τον ανηλεή πόλεμο προπαγάνδας των δημοσιογράφων και άλλων, και όποτε γουστάρουμε σαν λαός θα το δείχνουμε ..το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς ο λαός, αλλά αυτοί

    4. Μάγκες δεν είναι απλα τα πραγματα. Υπάρχει σχεδιο διαμελισμού της Ελλάδας μας. Και το σχεδιο δεν είναι να αποσχισθεί η Μακεδονία και να ενωθεί με τα Σκοπια. Το όνομα “Μακεδονία” θα δοθεί στους σκοπιανους και μετα απο λιγα χρόνια , η Ελλάδα θα προσαρτησει ενα μέρος των Σκοπίων . Όλοι οι πολιτικοί θα πανηγυριζουν και θα λένε ” ορίστε ,σας τα λέγαμε οτι πρεπει να δωθεί το όνομα. Επωφεληθηκαμε.” Ο λαος στην συνέχεια θα πανηγυρίζει αλλά στην πραγματικότητα θα έχει ξεκινήσει ο διαμελισμός της Ελλάδας. Πως? Οι Σκοπιανοί θα δημιουργησουν “Μακεδονική” μειονότητα εντος της ελληνικής επικράτειας και μετα απο χρόνια θα απαιτήσουν να αποσχισθούν απο τον εθνικό κορμο της χωρας επικαλούμενοι ανθρωπινα δικαιώματα και αλλά τέτοιες κουλτουριαρικες μαλακιες . Οι πολιτικοί θα σπεύσουν να ικανοποιήσουν τα αιτήματα τους και θα τους δώσουν την δυνατότητα της αυτονομίας στο όνομα του προοδευρισμου. Και οποίος απο εμας φέρει κάποια αντιρρηση απλα θα τον ονομασουν φασίστα και θα τον απομονώσουν. Έτσι έχουν τα πραγματα γιαυτό ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    5. μονο με την απειλη κηρυξης πολεμου θα καταλαβουν οι σλαβοβουλγαροαλβανοσκοπιανοι….μονο με πολεμο λυνετε το προβλημα………

    6. Καταραμένα Τσίπρα για εκδίκηση να πίνεις με κουταλάκι την περίοδο μου!!!!!!

    7. Η ΜΟΝΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΕΙΡΕΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ). ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ.

    8. ΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ.
      ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥΣ.

    9. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΕΘΝΙΚΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΝ ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
      Η ΧΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΒΑΛΑΝΑΔΙΑ.

    10. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ , ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕΣΤΟΣ .ΟΤΙ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟΥΝΕ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ . ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ , ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ .

    11. Εγω βλεπω δυο γυφτομαριονετες να παριστανουν οτι διαπραγματευονται .
      Το κυριο ερωτημα ειναι εαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι ετοιμοι να τους σουβλισουν οσους υπογραψουν την μεγαλη αυτη προδοσια ,

    12. Όλη αυτή η διαδικασία για αλλαγή ονόματος του αεροδρομίου στα Σκόπια μπράβο κύριε πρωθυπουργέ

    13. Όλοι οι πολιτικοί…………………..μα όλοι , είναι………………………. κουράδες !!!
      Ντροπή !!!…………………. Σκέτη ντροπή !!!
      Μόνον ένας …Μαύρος Καβαλάρης ( Πλαστήρας ) …μπορεί να δώσει λύσει στην ΑΛΗΤΕΙΑ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ !!!
      Στράτος Δ.

    14. ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΦΑΤΣΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!
      ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ…ΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΚΑΙ 2 ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΟ,ΧΑΖΟΓΕΛΑΚΙΑ,ΦΑΠΑ,ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΟΤΙ ΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

    15. Oταν σας βλεπω πραγματικα δεν ξερω να κλαψω η να γελασω, και να κατεβω στην πορεια θα δω 500.000 να κοβουν βολτα γυρω απο την Βουλη!!!! τι να ερθω να κανω τον μ@λ@κ@ στο καρακας; λοιπων αντι να μπειτε μεσα, που είναι μία στροφή και να περασετε οδοστρωτήρας απο πανω μας εχετε ζαλισει, γυρω γυρω κλαψομ*υνικ@. Aι στο διαολο πια σας σιχάθηκα ντρεπομαι που σας μιλαω.

    16. Έρχεται η ώρα σας δημοκράτες, πολιτικοί και ψηφοφόροι κάτω απ’τη γκιλοτίνα όλοι κι ας μείνουν 1εκ. καθαροί Έλληνες πάνω στην ιερή γη.

    17. ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ..

    18. Στέφανε δεν χάσαμε μόνο την ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ θα χάσουμε και την ΘΡΆΚΗ μας… Θα χάσουμε και άλλα ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΕΔΆΦΗ, με αποτέλεσμα να γινόμαστε όλο και πιο αδύναμη σαν χώρα σε όλους τους τομείς.

    19. Θα μαλωνουν Αλβανοί σλαβοι και μουσουλμανοι….η άλλοι θα τους λένε ψέματα δεν είμαστε Mακεδονες είμαστε Αλβανοί οι σλαβοι θα λένε είμαστε σλαβοι δεν είμαστε Μακεδονες οι δικοί οι φυλαργυροι για να μην πάρουν το κρατιδιο Αλβανοί η Μουσουλμανοι θα τους δώσουν το όνομα και θα μας μπλεξουν όλους σε καυγαδες.Αντί να βρουν ένα όνομα σύμφωνα με την ταυτότητα και την ιστορία του τόπου τους και να είναι όλοι χαρουμενοι και ικανοποιημενοι

    20. 1. Δημοψήφισμα δεν γίνεται για τα αυτονόητα. Δεν μπορείς να κάνεις δημοψήφισμα για το αν η Σπάρτη είναι ελληνική. Δημοψήφισμα κάνεις για τις συντάξεις ή για το Ευρώ.
      2. Τα αεροδρόμια και τα λιμάνια δεν λένε κάτι. Αλλάζουν σε 2 μήνες αλλά και να μην αλλάξουν δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.
      3. Το ένα βασικό είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

    21. Ορφανό του Κλάρα την ίδια τύχη θα έχεις με τον πνευματικό σου πατέρα τόσο εσύ όσο και τα άλλα αναρχοάπλυτα κατακάθια.
      Με τα κεφάλια σας θα παίξουν μπάλα σε πολλές πλατείες.

    22. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ
      ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ..

    23. Τελικα φαινεται μας κανουν και χαρη οι Γυφτοσκοπιανοι, θα αλλαξουν λεει το ονομα στο αεροδρομιο και σε μια λεωφορο και αυτο ειναι αρκετο για να ξεπουλησουν οι πολιτικαντηδες το ονομα της Μακεδονιας!!!! Για τετοια καταντια μιλαμε!! Καλλιτερα μη λυση, παρα μια κακη λυση για την Ελλαδα!! Να κανουν δημοψηφισμα να αποφασισει ο λαος!!!!

    24. Μιλήστε σαν άνθρωποι γιδέλληνες!
      Είστε συνώνυμο με τη μιζέρια….Είστε άριστοι χειριστές του πληκτρολογίου και του καναπέ!
      Ξεχειλίζετε από μίσος και χρίζετε προς παρακολούθηση σε ψυχίατρο. Κοιτάξτε το διότι οι περισσότεροι είστε ανίκανοι ακόμη και να χειριστείτε όπλο γιωτάδες του πληκτρολογίου, σφουγγαροκέφαλοι της καλλιόπης.

    25. I IKONA DIHNI 2 FOBISMENA PADIA POU TA PISANE TIN STIGMI POU KLEBANE, O TSIPRAS PINI NEBRIKA TO NERO, HORIS ANAKOUFISI DIPSAS, O ZAEF IPOHREOTIKA TAHNIKA HAMOGELASE,TO IDIO KE O TSIPRAS…,ITHELAN NA SINFONISOUN,ALA? TIPOTES DEN SINFONISAN …
      ((( APO KAPOU TOUS IRTHE MIA DINATI SFALIARA,ALA , TI SFALIARA …)))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      HORIS DIMOPSIFISMA DEN MBOROUN NA APOFASISOUN,OTI KE AN SINFONISOUN THA INE ANTISIGMATIKO PARANOMO PSEBDOKRATOS AKIRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,KANIS DEN SIMNBIBAZETE ME ENA AKIRO PSEBDOKRATOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    26. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.

    27. AN ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ….ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΥΖΟΥΜΕ…ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ….ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ….ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,

    28. Δημοψηφισμα ρε κόπρε τσιπροκούλη.ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!! ΑΝΤΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ

    29. Τι άλλο καλό μπορεί ν’ ακούσει κανείς από ένα κωλογαμημα που ακούει στο όνομα Axel Cipra o οποίος δεν έχει ούτε ένα ελληνικό κύτταρο στο σώμα του. Τουρκοεβραιοσπορο και σιχαμερό τέρας.

    30. Αποκλείουμε στις εκλογές Ν. Δημοκρατία, Πασόκ, Σύριζα, Ανέλ, και ψηφίζουμε μικρά κόμματα. Επιπλέον παρακαλούμε τον Ιησού Χριστό να απαλλάξει και να λυτρώσει την Ελλάδα μας από όλους αυτούς τους προδότες. Νομίζω οτι θα υπάρξει λύση για την Ελλάδα έστω και πικρή. Το χειρουργείο πρέπει να γίνει για να γλυτώσει ο ασθενής που λέγεται Ελλαδα. Και αυτή την φορά θα χειρουργήσει ο Χριστός.

      1. μην ξεχνας ομως οτι οι ελληνες γρηγορα ξεχνανε και μετα παλι αυτους θα ψηφισουν γιατι η χωρα εχει μοσχαροπροβατα

    31. Παιδιά Έλληνες μου δυνατή όχι όχι στην σύνθετη ονομασία πως θα το καταφέρουμε τα τέρατα που κυβερνούν δεν ακούν το λαό τι πρέπει να γίνει λοιπόν απαντήστε μου?

    32. Για να καταλάβετε ότι οι ανθρωποι αυτοί εκεί κατω δεν μας νιώθουν εμάς τους Μακεδονες στην ψυχή δεν καταλαβαινουν τι τους λέμε δεν μας εννοουν…Λέει ο δημοσιογραφος αυτος… να ανακαλουμε ηγέτες ανά διαστήματα όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου Καραμανλής Αβερωφ Φλωρακης…εμείς ηγέτη είχαμε τον Αλέξανδρο τον Μέγα… you understand φίλε “Μέγας” Great – Grand- Global -World ….καταλαβαίνει τι λεει?Καλά ο Σκοπιανος δεν μας καταλαβαίνει ούτε εμείς δεν καταλαβαίνουμε τι μας λέει ούτε μας νιώθουν στην ψυχή οι άνθρωποι λογικό ειναι…Να μην μας καταλαβαινουν στην ψυχή και αυτοί εκεί κατω στην Αθηνα ?τι να πεις?

    33. Λαός που για την λευτεριά το αίμα του έχει δώσει,χίλιοι να έρθουν κατακτητές κεφάλι θα σηκώσει.

    34. Ο τσιπρας εκανε οτι και οι προιγουμενοι. Γιατι διαχρονικα ολοι οι κυβερνοντες ειναι προδοτες. Γιατι απλα αλλοι κυβερνουν τη χωρα. Αυτοι ειναι δηθεν κυβερνηση.. οπως ηταν η πρην και θα ειναι κσι η επομενη.

    35. Ε καλά, μη φωνάζετε. Την Μακεδονία πούλησε, εχει να ξεπουλήσει ακομααα, ουουουου, εχει μεινει η Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου, την υπόλοιπη Ήπειρο, και τελικα ολη την Ελλαδα. Εχει ηδη ξεπουλήσει αεροδρόμια, λιμάνια, κλπ. Οποτε κάντε υπομονή, ακομα δεν μας εχει ξεπουλήσει εντελώς.
      Αντε να δω ποτε θα πούμε φθάνει, ως ποτε θα ανεχόμαστε να μας ξεπουλάει ενας αλήτης κατσαπλιάς με την συμμορία του.

    36. Καποτε ενα πρασινο ανθρωποειδες με την ταυτοτητα του πρωθυπουργου πουλησε ενα περηφανο λαο κρυβομενος πισω απο την ταυτοτητα του ηλιθιοβλακα
      Τουτο το τσογλανι του κοκκινου θιασου ποια ταυτοτητα θα του κολλησουν ?

    37. ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΚΤΟΣ ΧΡΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
      ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΟΣΙΜΟ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΝ Γ.Α.Π. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.

    38. Άντε να φορτώσουμε να το γλεντήσουμε δεν βάζετε μυαλό.

    39. Ήταν σωστή κίνηση το συλλαλητήριο,δεν λέω το αντίθετο,αλλά όποιος πίστεψε ότι θα φέρει την παραμικρή αλλαγή ήταν πράγματι ανόητος.Πάρτε το χαμπάρι,κουμάντο στη χώρα κάνουν οι σιωνιστές,όχι οι έλληνες πολιτικοί,και ό,τι υπαγορεύουν οι σιωνιστές στους πολιτικούς ΓΙΝΕΤΑΙ,γιατί αν δεν γίνει τους έχουν διώξει την επόμενη ώρα και έχουν φέρει άλλον.Γκέγκε?

    40. Που πας βρε γελοίο υποκείμενο Τσίμπλα; Αν αυτό είναι διπλωματία τότε εγώ είμαι η Στρουμφίτα. Αυτοί καίγονται όχι εμείς άρα έπρεπε να είμαστε οι κερδισμένοι. Θα αλλάξει λέει ο Αλβανός έναν δρόμο και το αεροδρόμιο τους. Χέστηκε η Φατμέ, μας δουλευει κανονικά. Πρώτον έπρεπε να απαιτήσουν να ξεκουμπιστεί ο Νίμιτς ως μη αντικειμενικός και φίδι του Σόρος και μετά να πουνε στον Αλβανό πως λόγω ανικανότητας της κυβέρνησης να λυνει προβλήματα η διαδικασία αναβάλλεται επ αόριστον. Άλλωστε θα διαλυθουν. Μας κουρασαν.

    41. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ
      ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ

      1. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ……………………ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ

    42. Κοπρόσκυλο Τσίπρα ο λαός δεν θέλει εσύ θέλεις να δούμε ποιος θα κερδίσει.

    43. Ο τσίπρας είναι μεγάλη πολιτική μούρη και θα γράψει ιστορία. Τα νεα όρια έχουν χαραχθεί με τη δημιουργία των κάθετων οδικων αξόνων που ενώνουν κράτη μέλη ως επαρχίες πια της ενωμένης Ευρώπης. Έχετε Έλληνες την τελευταία ευκαιρία να γίνετε Ευρωπαίοι νσ ξεφύγετε σπο τη μιζέρια που σας κατατρώει εδω και αιώνες. Αλλιώς θσ τρώτε αιωνίως σκατά. …

      1. TI ΛΕΣ ΡΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΙΣΛΑΜΟΜΟΥΡΗ ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗ;;;ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ , ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ , ΤΩΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ;;ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ….ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΗ ΤΟΥΣ….ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΑΙΔΙΟΠΑΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

    44. ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ.ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΛΕΙΨΑΡΧΙΔΕ.

    45. Το COLPO GROSSO είναι να τους δώσει το όνομα με αντάλλαγμα τάχατες αλλαγή συντάγματος δηλαδή τρίχες κατσαρές. Το σύνταγμα ξαν’ αλάζει όποτεδήποτε απο τους Σκοπιανούς, αλλά το όνομα θα σφετεριστεί δια παντός. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΣΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

      1. Μάθε Ιστορία και ορθογραφία πρώτα, μπαμπουίνε, και μετά γράφε. Η Μακεδονία ανήκει στις αρκούδες της και το Αιγαίο στα ψάρια του.

    46. αυτος ο ανθρωπος ( Τσιπρας)…………και 10.000.000 κοσμος να βγει στους δρομους……………..

      θα κανει οτι πει το αφεντικο του……………………………………. εσεις που τον ψηφισατε να τα βλεπετε αυτα….αλλα τι λεω!, μια απο τα ιδια ειστε και εσεις.!!!

    47. Τεραστια νικη της Ελληνικης διπλωματιας.
      Μπραβο στην κυβερνηση.

      1. Ελπιζω να το λες ειρωνικά αυτο, αλλιως πρεπει να πας σε γιατρο. Εισαι πολυ σοβαρά άρρωστος.

    Comments are closed.