ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ… ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ! ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!

    Κοινοποίηση:
    vvvv

    Οι αρχές εξετάζουν την πιθανότητα η τρομοκρατική επίθεση να ήταν εμπνευσμένη από την προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους

    Οι διωκτικές αρχές εξετάζουν την πιθανότητα η τρομοκρατική επίθεση να ήταν εμπνευσμένη από την προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους, τόνισε ένας ευρωπαίος κυβερνητικός αξιωματούχος στο πρακτορείο Ρόιτερς.

    Οι βρετανικές αρχές έχουν κάποιες ενδείξεις για την ταυτότητα του δράστη, αλλά χρειάζεται ακόμη να διασταυρώσουν όλες τις λεπτομέρεις, τόνισε ο αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.

    Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν – ανάμεσα τους ο δράστης της επίθεσης και ο αστυνομικός που τον μαχαίρωσε, – ενώ τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν από την επίθεση, που η αστυνομία χαρακτήρισε τρομοκρατική.

    «Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ένας αστυνομικός της φρουράς του κοινοβουλίου και ένας άνδρας που πιστεύουμε ότι είναι ο δράστης, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά ενός αστυνομικού», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Μαρκ Ρόουλι, ο ανώτατος αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

    «Η επίθεση εξαπολύθηκε όταν ένα αυτοκίνητο οδηγήθηκε στην γέφυρα του Ουεστμίνστερ, χτυπώντας και τραυματίζοντας πεζούς πολίτες, αλλά και τρεις αστυνομικούς που επέστρεφαν από μια τελετή απονομής βραβείων. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε κοντά στο κοινοβούλιο και τουλάχιστον ένας άνδρας, οπλισμένος με ένα μαχαίρι, συνέχισε την επίθεση και προσπάθησε να εισέλθει στο κτίριο της βουλής», πρόσθεσε ο Ρόουλι.

    LA STAMPA: Βρετανός και γνωστός στις Αρχές ο δράστης (ΒΙΝΤΕΟ)

    Τουλάχιστον τέσσερις είναι οι νεκροί της επίθεσης που «πάγωσε» σήμερα την καρδιά της Βρετανικής πρωτεύουσας, συμπεριλαμβανομένου του δράστη αλλά και του αστυνομικού που δέχτηκε τη «μαχαιριά».

    Τα παραπάνω δήλωσε πριν λίγο σε συνέντευξη Τύπου εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ, συμπληρώνοντας ότι οι αρχές προσανατολίζονται πλέον στο σενάριο του «ενός δράστη» χωρίς ωστόσο να αποκλείουν άλλα ενδεχόμενα.

    Τουλάχιστον 20 άτομα τραυματίστηκαν από τη επίθεση που εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι μπροστά από το βρετανικό κοινοβούλιο σε δύο φάσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

    Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η επίθεση φαίνεται εξελίχθηκε σε δύο «φάσεις» με έναν άνδρα να παρασύρει με το αυτοκίνητό του πεζούς στην Γέφυρα έξω από το Παλάτι του Ουέστμινστερ και κατόπιν να επιτίθεται με μαχαίρι σε φρουρό έξω από ο Βρετανικό Κοινοβούλιο, για να πέσει τελικά αιμόφυρτος από τα πυρά αστυνομικών.

    Κάποια τοπικά μέσα ωστόσο κάνουν λόγο για δύο, ή και περισσότερους δράστες.

    Ειδικότερα, αυτόπτες μάρτυρες είπαν σε ρεπόρτερ του BBC ότι στο αυτοκίνητο που παρέσυρε τους πεζούς επέβαιναν δύο άνδρες, ένας σκουρόχρωμος με μούσι και ένας καραφλός λευκός άνδρας. Όταν το αμάξι χτύπησε τον κόσμο, ο ένας από τους δύο βγήκε από το όχημα και πήγε να επιτεθεί στον φρουρό.

    Πριν λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του άνδρα που επιτέθηκε – και πιθανώς σκότωσε τον – φρουρό, και η εμφάνισή του ταιριάζει με την περιγραφή των μαρτύρων.

    Η Μέι θα προεδρεύσει συνεδρίασης για τη διαχείριση κρίσεων

    Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα προεδρεύσει απόψε μιας συνεδρίασης της επιτροπής διαχείρισης κρίσεων μετά την τρομοκρατική ενέργεια στην οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η Ντάουνινγκ Στριτ.

    Η συνεδρίαση της COBR θα γίνει απόψε στο γραφείο της Μέι στη Ντάουνινγκ Στριτ, ανέφερε μια εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

    Στο μεταξύ ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνομίλησε τηλεφωνικά με την Μέι.

    «Ο πρόεδρος (Τραμπ) μίλησε με την πρωθυπουργό (της Βρετανίας Τερέζα) Μέι», δήλωσε ο Σον Σπάισερ, εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας. «Καταδικάζουμε την επίθεση στο Ουεστμίνστερ, την οποία το Ηνωμένο Βασίλειο θεωρεί τρομοκρατική ενέργεια, και χαιρετίζουμε την ταχεία αντίδραση της βρετανικής αστυνομίας», πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας το Λονδίνο ότι η Ουάσινγκτον του προσφέρει την πλήρη υποστήριξή του.

    Ξεγύμνωσαν τον δράστη – Τον σημάδευαν με όπλο ενώ ήταν αναίσθητος

    Δείτε τις φωτό ντοκουμέντο

    Φωτο ντοκουμέντο του δράστη (;) από τον Independent!

    Ο Independent δημοσιεύει μία φωτογραφία ντοκουμέντο από το Λονδίνο με την εφημερίδα να κάνει λόγο πως πρόκειται για τον δράστη αλλά και το μαχαίρι, όπως βλέπετε, που σκόρπισε τον τρόμο!

    1490203685874198

    Νεότερη ενημέρωση:

    Εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο τις δύο επιθέσεις να έκανε ο ίδιος άνθρωπος

    Δυο νεκροί και πολλοί τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Λονδίνο, σύμφωνα με τον Independent.

    Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση στο Λονδίνο, αναφέρει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
    Οι επίσημες ανακοινώσεις της Scotland Yard – ΒΙΝΤΕΟ

    Εγκλωβισμένοι άνθρωποι στο London Eye! ΒΙΝΤΕΟ

    Εκατοντάδες ήταν οι άνθρωποι που είχαν ανέβει σε ένα από τα σήματα κατατεθέντα της βρετανικής πρωτεύουσας, το  London Eye.

    Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα και πολλοί ήταν εκείνοι που παρέμειναν εγκλωβισμένοι… στον αέρα.

    Δείτε το βίντεο


    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε, ένας φερόμενος ως δράστης τραυματίστηκε από πυρά της αστυνομίας, μία γυναίκα σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν το απόγευμα μπροστά στο κοινοβούλιο του Ουεστμίνστερ του Λονδίνου, που αποκλείστηκε, όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Λίντινγκντον, ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων.

    Εκπρόσωπος της Βουλής ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι στα μέλη της απαγορεύθηκε η έξοδος προσωρινά εξαιτίας ενός «συμβάντος ασφαλείας». Η συνεδρίασή της ανεστάλη.

    Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι εκλήθη περί τις 14:40 τοπική ώρα (16:40 ώρα Ελλάδας) λόγω ενός «συμβάντος στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ που συνδεόταν με τη χρήση όπλων», και λίγη ώρα αργότερα ανέφερε πως αντιμετωπίζει το συμβάν ως «τρομοκρατική ενέργεια» ώσπου να μπορεί να πει με βεβαιότητα περί τίνος πρόκειται.

    Ένα ελικόπτερο των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας προσγειώθηκε μπροστά στο κοινοβούλιο λίγη ώρα αργότερα.

    Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, δύο άνθρωποι κείτονταν στο έδαφος μπροστά στη Βουλή, στην καρδιά του Λονδίνου.

    «Άκουσα καθαρά πυροβολισμούς. Είδα να πέφτει κάποιος ντυμένος στα μαύρα. Νομίζω ήταν αστυνομικός», είπε υπάλληλος της Βουλής των Κοινοτήτων στο Γαλλικό Πρακτορείο.

    Τουλάχιστον δύο ασθενοφόρα έσπευσαν στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ, κοντά στη Βουλή. Η αστυνομία απομάκρυνε το πλήθος από τη γέφυρα τονίζοντας πως η τοποθεσία «δεν είναι ασφαλής».

    Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ επιβεβαίωσε ότι η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι είναι σώα και ασφαλής. Το BBC μετέδωσε ότι υπήρχε ένα ύποπτο όχημα έξω από το κοινοβούλιο, αλλά η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία.

    Εν μέσω πλήρους σύγχυσης, φαινόταν σαν το συμβάν να εκτυλισσόταν σε διάφορες τοποθεσίες, περιλαμβανομένης της γέφυρας του Ουεστμίνστερ, από όπου τουρίστες τραβάνε φωτογραφίες του Μπιγκ Μπεν και άλλων αξιοθέατων.

    Εξάλλου δημοσιογράφοι του Ρόιτερς είδαν πολλούς οπλισμένους αστυνομικούς, ανάμεσά τους και κάποιους με ασπίδες, να μπαίνουν στη Βουλή.

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο ότι ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο Λονδίνο, ενώ το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε πως παρακολουθεί την «ανησυχητική» κατάσταση.

    Το συμβάν στο Λονδίνο εκτυλίχθηκε έναν χρόνο μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Η Βρετανία βρισκόταν ήδη στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο της κλίμακας συναγερμού των αρχών.

    Τον Μάιο του 2013, δύο βρετανοί ισλαμιστές μαχαίρωσαν έναν στρατιώτη, το Λι Ρίγκμπι, σε έναν δρόμο του νοτιοδυτικού Λονδίνου. Τον Ιούλιο του 2005, τέσσερις βρετανοί ισλαμιστές σκότωσαν 52 ανθρώπους σε επιθέσεις στο σύστημα μαζικών μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας. Αυτή ήταν η χειρότερη επίθεση στο Λονδίνο εν καιρώ ειρήνης.

    Δείτε και εδώ



    Συγκλονιστική φωτογραφία ΜΕΣΑ από το κοινοβούλιο τη στιγμή του συναγερμού!
    C7iLYLtXUAALB0Q

    Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες – Προσοχή, οι εικόνες είναι εξαιρετικά σκληρές

    Φωτογραφίες: Reuters

    Το αυτοκίνητο που φέρεται να παρέσυρε πεζούς – ΒΙΝΤΕΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Το Λονδινο δεν ηθελε Brexit για να μη χαθει η ’’πολυπολιτισμικοτητα’’ . Μεχρι κ πλακατ κρατουσανε κατι αριστερες φοιτητριες με το συνθημα ’’We are not British”. Να χαιρονται λοιπον την πολυπολιτισμικοτητα γιατι δεν θα κρατησει για πολυ. Σε 2 γενιες θα εφαρμοζεται η σαρια στο Λονδινο

    2. Η Αριστερά και το Ισλάμ έχουν τους ίδιους ιδεολογικούς σκοπούς, ήτοι την κατάργηση του εθνικού κράτους και της εθνικής υπηκοότητας.

      Η συμπαιγνία των δυο ιδεολογιών στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, είναι εμφανής ακόμη και στον πλέον ανυποψίαστο.

      Το κτήνος που λέγεται ισλάμ και αριστερά πρέπει να αφανιστεί πριν μας καταβροχθίσει.

    3. 22/3 ή για τους δυτικους 3.22 σημερα, συμβολικο για τους skulls&bones και οχι μονο.
      πρωτα ειπαν οτι το εκανε ενας αμπου ιζαντιν, μονο που αυτος ο τυπος ειναι φυλακισμενος, μεγαλη γκαφα εκ μερους μι5/σκοτλαντ γιαρντ/μμε. μυστικες εταιρειες/υπηρεσιες παιζουν παιχνιδια εις βαρος των αθωων θυματων, αυτο ειναι το κριμα. αλλα και ετσι ακριβως να μην ειναι, δεν θα ξεχασουμε πως η αγγλια ειναι πισω απο τον σαλαφισμο/ουαχαμπισμο, και πως οι περισσοτεροι σαλαφιστες ιεροκηρυκες εχουν εδρα το λονδινο και ειναι στο μισθολογιο της μι6 (τους βολευε οταν ηθελαν να κανουν προπαγανδα κατα του Ασαντ). κατι ακομα, διαβαστε τα απομνημονευματα του κυριου χεμφερ. εποχη 18ος αιωνας, πως η Βρετανια ιδρυσε την Σαουδικη Αραβια το 1744, με πολιτικο ηγετη τον μπιν Σαουντ και θρησκευτικο ηγετη τον αλ-Ουαχαμπ, προπατορες του σημερινου νταες.

      ααα κατι ακομα, τα σημερινα γεγονοτα, ακριβως μια βδομαδα πριν ξεκινησει επισημα το μπρεξιτ…

    4. ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ! ΣΥΝΤΟΜΑ Κ ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

    5. Και όπου εμφανίζονται δημοσίως οι διάφοροι φασίστες καταλήγουν αυτοί στο νοσοκομείο με άμεσο αποτέλεσμα να μην καταλήγουν αθώοι, επειδή διάφοροι ανώμαλοι βρίσκουν έρεισμα ως απάντηση στις τακτικές των πρώτων. Να συνεχίσουμε το κυνήγι τους, αν εξαφανίσουμε τους πρώτους, οι δεύτεροι δεν θα εμφανιστούν ΠΟΤΕ. Έλληνες και ξένοι φασίστες κρεμασμένοι

      1. να κρεμαστεις εσυ μαλακα μαζι με τα ισλαμοπιθηκια καραγκιοζη.

      2. Kοψε τις πηχτες ρε απλυτο,το τερματισες το βλακομετρο

    6. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ.

    7. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

      TΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ – KOΥΛΗΔΕΣ – ΠΑΣΟΚΟΥΣ – ΚΚΕΔΕΣ- ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ – ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ- ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ

      …ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

      ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ

    8. Περαστικά! Εμείς τα είχαμε 400 χρόνια αυτά τα πιθήκια, στα οποία μας είχατε παραδώσει, βρωμογουρούνια της Δύσης. Απολαύστε τα τώρα!

      1. Ποιος μας είχε παραδώσει ρε φίλε; Οι ίδιοι Έλληνες προδότες μας είχαν σκλαβωμένους, τα παπαδαριά και τα τσιράκια τους. Οι ξένοι βοήθησαν στην απελευθέρωση.

        1. Μαθε ιστορια ρε τουβλο που εχεις και αποψη.ΠΟΤΕ ΚΑΝΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΣΗ.Οτι εχουμε κανει παντα μονη μας τα εχουμε καταφεροι.Και αυτο πια για ολα φταινε οι παπαδες ελεος.Το κρυφο σχολειο ποιο τα ειχαν?ο Παπαφλεσσας παπας δεν ηταν?αι σιχτιρ πια εχετε παρη μια καραμελα και λετε τα ιδια και τα ιδια

    9. Θάνατο στα ισλαμοπηθίκια και τους υποστηρικτές τους αναρχοάπλυτους.
      Η ώρα της εθνοκαθαρσης πλησιάζει.
      Ο δημιουργός σας ο Σαμαελ σας περιμένει.

      Εσσεται ήμαρ…

    10. Τι να κανει αραγε αυτη η καημενη που πουλαγε καρτ ποσταλ ;Ζει;

      1. Και εγώ αυτό αναρωτήθηκα. Μάλλον όμως ζει αφού στα Αγγλικά sites λέει ότι πέθανε μόνο μια γυναίκα, οπότε υποθέτω πως ήταν εκείνη που τη πάτησε το λεωφορείο. Άρα πρέπει να ζει.

    11. απο ολα αυτα τα θυματα θα ηθελα να γνωριζα τις αποψεις τους για την σημερινη κατασταση , πριν τους χτυπησει το ισλαμ την πορτα. ετσι για την ιστορια.

    12. ΕΞΩ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.

      ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Comments are closed.