ΤΣΑΝΤΙΛΑ, ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΑΣΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ SIEMENS ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ! ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ “ΠΟΛΥΒΟΛΑ” Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ! “OI ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    SAMARAS-630x360

    “Δεν ήρθα για να απαντήσω στις άθλιες συκοφαντίες. Δεν ήρθα για να απολογηθώ. Ήρθα για να καταγγείλω…”.

    “Όλη η υπόθεση έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα των Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου. Το θεσμό των προστατευόμενων μαρτύρων εμείς τον φέραμε και ο ΣΥΡΙΖΑ τον καταψήφισε. Εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη και γι’ αυτό κατέθεσα μήνυση. Υπάρχουν 5, με τη σημερινή 6 καταγγελίες της Ένωσης Δικαστών, κατά της κυβέρνησης Τσίπρα. Τη Δικαιοσύνη την πιέζει η ίδια η κυβέρνηση”.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ 

    «Κάθε μελλοντική κυβέρνηση θα μπορεί να επικαλείται ανώνυμους μάρτυρες για να σπιλώνει τους αντιπάλους της. Αυτό θα είναι το τέλος της αστικής δημοκρατίας» προειδοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός – Να ρωτήσετε τους δικαστές ποιους θεωρούν παρακράτος , είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ
    Σήμερα δεν ήρθα για να απαντήσω στις άθλιες συκοφαντίες αλλά να καταγγείλω το γελοίο κατηγορητήριο. Την χυδαία και άθλια μεθόδευση τις πολιτικές σκοπιμότητες και τους αυτουργούς. Δεν ήρθα να απολογηθώ αλλά να καταγγείλω. Θα ήταν φυσιολογικό να νιώθω θυμό. Δεν νιώθω θυμό αλλά βαθιά ανησυχία για το που οδεύει η χώρα και η αλτρουιστική μου άποψη να σωθεί η χώρα.

    Θέλω να προειδοποιήσω την εθνική αντιπροσωπεία για 2 μεγάλους κινδύνους: όταν αποδειχψθεί ότι το κατηγορητήριο είναι στημένο και οι κατηγορίες συκοφαντικές θα φανεί τι ολέθριο προηγούμενο στήθηκε. Κάθε κυβέρνηση θα μπορεί να στήνει σκευωρίες για να εξοντώνει τους αντιπάλους της. Αν βάζουμε ανώνυμους δήθεν μάρτυρες να σπιλώνουν υπουργούς και πρην πρωθυπουργούς με σαθρές κατηγορίες του τύπου «άκουσα» και «νομίζω» τότε που βρισκόμαστε; Αν αυτό γίνεται εις βάρος πολιτικών αυτό γιατι να μην επεκταθεί και στους απλούς πολίτες. Τότε θα έοχυμε γενικευμένο λασποπόλεμο και κανείς δεν θα νιώθει ασφαλείς. Κυρίως οι αθώοι γιατί από αυτό τον πόλεμο δεν έχουν να ανησυχούν οι αθώοι.

    Εκτός από την προσωρινή διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάρει την εξουσία για πάντα. Εφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν το τεκμήριο της αθωότητας. Ποτέ δεν είχε ακουστεί τέτοια πρόταση. Μας κατηγορούν με άθλιους ψευδομάρτυρες ξα μας καλούν να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Μας κατηγορούν εμάς που κόψαμε την δαπάνη σε επίπεδα που δεν είχαν προηγούμενο εκείνοι που καταψήφιζαν τις διατάξεις για περιορισμό της δαπάνης. Μας υπονόμευαν όταν εμείς παλεύαμε εναντίον τις διαφθοράς στα φάρμακα.
    Όταν περνούσαμε τις διατάξεις ο Τσίπρας είχε συναντήσεις με φαρμακοβιομηχάνους και η Αυγή έβγαζε πρωτοσέλιδα.

    Ανάλγητη χαρακτήρισε ο Φρουζής την πολιτική μου για τις δαπάνες σε συνέντευξη τύπου. Δίπλα του καθόταν ο Ξανθός.
    Εσείς από τότε συναντιόμαστε με φαρμακοβιομήχανους και καταψηφίζατε τις δικές μας διατάξεις για περιορισμό της δαπάνης. Τα πήρατε; Ηρθαν και σε εσάς τροχήλατες; Τους συναντούσατε και κρυφά και φανερά όταν εμείς τους κυνηγούσαμε. Τα πήρατε και τότε; Όταν ψηφίζαμε μέτρα όπως claw back και περιορίσαμε 63% την φαρμακευτική δαπάνη ο ΣΥΡΙΖΑ τότε καταψήφιζε και στήριζε ανοικτά τους φαρμακοβιομήχανους. Αυτό είναι ο 2ος κίνδυνος: στο μέλλον με αυτές τις νοοτροπίες κανείς δεν θα τολμήσει να αγγίξει την διαφθοράς γιατί όποιος την αγγίξει θα βρει και τον μπελά του.
    Η Νοβαρτις το 2014 είχε ζημιές 5,7 εκατ. ευρώ. Την επόμενη χρονιά επι ΣΥΡΙΖΑ είχε κέρδη 19 εκατ ευρώ.

    Όλα τα στοιχεία δέιχνουν πως εμείς χτυπήσαμε την διαφθορά στο φάρμακο και ο ΣΥΡΙΖΑ τους έβαλε πλάτη.

    Η σκευωρία βγάζει μάτι. Εξανάγκασαν την κα Ράικου σε παραίτηση. Είχε εντοπίσει πρόσωπα και λογαριασμούς και θα ήτνα ενδιαφέρον να μάθουμε ποιους λογαριασμούς και ποια πρόσωπα. Την εξώθησαν σε παραίτηση και έστρεψαν την έρευνα εκει που ήθελαν.

    Ανήγγειλαν την εμπλοκή πρωθυπουργού έντεκα μήνες πριν αυτό καταγγελθεί από μάρτυρα. Τα ίδια έκανε και ο Τσίπρας με τις ομιλίες του στην Βουλή.

    Που το ήξεραν Τσίπρας – Βαξεβάνης; Είχαν μαντικές ικανότητες; Πήγαν σε χαρτορίχτρες; Το έστησαν. Πρώτα έστησαν την συκοφαντία μετά την διέδωσαν και στην συνέχεια έστησαν τους μάρτυρες

    Δεν ψάξατε για τους ενόχους. Τους επιλέξατε πολύ νωρίτερα εσείς οι ίδιοι.

    Όλα αυτά που είπα έγιναν στις αρχές του 2017. Στο μεταξύ έσκασε το σκάνδαλο Καμμένου με την πώληση στην Σ Αραβία, άρχισαν οι πλειστηριασμοί και επισπεύστηκε η αναζήτηση ψευδομαρτύρων. Ολη η υπόθεση έχει τα δαχτυλικά αποτυπώματα των ηθικών αυτουργών. Ο μάρτυρας που προσπαθεί να με εμπλέξει καταθέτει 4 φορές εναντίον άλλων χωρίς να αναφερθεί σε εμένα. Ένα μήνα μετά θυμήθηκε τον πρωθυπουργό. Αλτσχάιμερ είχε; Ποιος έδωσε την εντολή; Ποιος ήταν ο υποβολέας; Εξωγήινα είναι αυτά που κάνετε εσείς

    Εφτιαξαν δικογραφία χωρίς κάν να διασταυρώσουν, ήθελαν μόνο να σπιλώσουν. Τπν Φρουζή ουδέποτε τον έχω συναντήσει ιδιωτικά. Τον έχω δει 2 φορές θεσμικά ενώπιον 12 άλλων εκπροσώπων και υπουργών και την μια εξ αυτών παρουσία της Μέρκελ. Για πείτε μας ο Τσίπρας και οι άλλοι υπουργοί πόσες φορές έχετε συναντήσει τον Φουρζή επίσημα και ιδιωτικά; Δεν ντρέπεστε;

    Εμπλέξατε το όνομά μου και με το FBI. Πουθενά δεν περιλαμβάνεται. Εσείς ζητήσατε την άδεια από το FBI για να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία της έρευνά του εναντίον μου.

    Ρωτάει ο Παπαγγελόπουλος γιατί δεν μήνυσα το FBI. Μα γιατί το FBΙ δεν είπε λέξη εναντίον μου κ. Παπαγγελόπουλε. Εσείς και η Τουλουπάκη με ενέπλεξε.

    Ο Παπαγγελόπουλος είχε το θράσος να μιλήσει για παρακράτος. Ρωτήστε τους δικαστές ποιος είναι παρακράτος σήμερα.

    ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ΟΞΩ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΚΡΥΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΣΟΥ ΑΠ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΑΚΟΥΛΩΝ

      1. Μεγαλυτερο φασιστομουτρο κλεφτρολαμογιο υπουλος για την πατριδα και για το εθνος μας και φυλομασονος δεν ξαναπερασε αλλος απο την ελλαδα. και εσυ μας λες οτι θα κλαψουμε κιολας. βρε αι σιχτιρ απο κει εσυ και αυτος μαζι!!

    2. Σαμαρά όταν εβαζες κουκούλες σε μάρτυρες προκειμένου να βγάλεις εκτός νόμου ένα εκλεγμένο κόμμα και διαπομπευες με χειροπέδες στήνοντας ένα ολόκληρο σόου με δημοσιοκαφρους,εισαγγελείς ,δικαστικούς τους βουλευτές της Χ. Α και έλεγες στον ψηλό τον παθηναικακια να τους γ…..σει νόμιζες ότι θα μείνεις για πάντα στο άπειροβλητο; Ε ρε γλέντιααααααααα. τώρα να δούμε τις φάτσες σας και πόσο θα σας πηγαίνουν τα βραχιολακια .

    3. βλεπω μερικους που εχουν κοντη μνημη…δε μου λετε ρε..το συνθημα —ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ– το ξεχασατε πουλακια μου?? 17 χρονων ειμουνα και κοντευε να σκασει ο πατερας μου…λοιπον ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ…καποτε θα πρεπει να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους…ρε παπαρες, αν εχουμε τους συριζο-συμοριτες για κυβερνηση σημερα, ο σαμαρας ειναι υπευθηνος γιατι κοροιδεψε τον ελληνικο λαο με τα ζαπεια…τα ξεχασατε ρε ηλιθιοι?? ο ελληνικος λαος εστειλε στο διαολο το πασοκ και ο σαμαρας το εβαλε απ το παραθυρο για συγκηβερνηση…οι ιδιοι οι νεοδημοκρατες τον διαολοστηλαν και ψηφισαν συριζα…η μηπως οχι?? τον ειδα να κλαιγετε για τους προστατευομενους μαρτυρες και επερνε ο ιδιος τηλεφωνα οταν ηταν πρωθυπουργος και να λεει —οι επομενοι τρεις που θα ρθουνε να τους γαμισει—- για τους βουλευτες της χρυσης αυγης…λοιπον ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ…ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ..
      αυτο θελουν τα κορακια των βρυξελων και των αμερικανων…ειδικα τωρα που εχουμε ενα σωρο εθνικα θεματα..οσο για τη χρυση αυγη οι ιδιοι θα τη βγαλουν κυβερνηση στο τελος απ τα καμωματα τους…να το θυμαστε..και κατι αλο..το μεγαλυτερο σκανδαλο της μεταπολιτευσης ηταν το χρηματιστηριο…μετα ηταν οι ολυμπιακοι αγωνες και μετα η χρεοκοπια της ελλαδος οπου ειναι και το μεγαλυτερο…το νοβαρτις ειναι η αφορμη για να μας φερουν σε ακυβερνησια….

    4. ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΑ-ΒΟΥΤΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΛΠ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ? ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΔΕΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚ ?ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΩΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΗΝΗΤΑΙ Ε? ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΥΨΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΣΙΚΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΙΚΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΠΤ ΟΧΙ ΣΠΙΤΙΑ ΟΧΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΟΥΤΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

    5. Ενας τυπος που σε κρατοι σωστα και οχι μπανανιες……. θα επρεπαι ειδη ναταν δεκα μετρα κατω απο την γη το εβραιοδουλο αρχηπροδοταριο

    6. Μονο που σκεφτηκα οτι καποτε θα ειχαμε τωρα λάιβ εκπομπη, και θα φευγε το πουστριλικι συννεφο με πιασε η μελαγχολια

    7. Παιδια και μη το ξεχναμε εχει καλη οσφρηση αυτα ελεγε στους πουλημενους 2 δημ. το 2015 οτι θα ξαναβγη προθ/ργος.οτι εσπηρες θα θερησης.

    8. Πες στο ψηλο τον παναθηναϊκάκια, οταν ερθουν οι 10…… να τους γ@μησει!!!

    9. χωστετον μεσα στην ψυρου κι καταναγκαστικα εργα μεχρι να ψοφισει να κανει να ξεχρεωσει για οσα εκανε !!! μαζι με αυτων κι ολοι οιαλοι προδοταραδες !! στα κατεργα κι καταναγκαστικα εργα !!

    10. Ανωνυμε η χρυση αυγη δεν εχει σχεση ,ουτε και ειχε με τους απατεωνες και την εγκληματικη οργανωση του κομματος των κοινοβουλευτικων κομματων.πρεπει να κατηγορειτε τους εαυτου σας που ψηφιζατε απατεωνες και οχι να ριχνετε προπετασμα καπνου κατηγορωντας τη χρυση αυγη ,οτι δηθεν ειναι σαν κι αυτους που εσυ ψηφιζες.αν η χρυση αυγη ,ηταν εστω κι ελαχιστα σαν κι αυτους να σαι σιγουρος πως δεν θα ελεγαν τιποτε εναντιον τους .εσες ολοι που εκφραζεστε κατ αυτο τον τροπο,κατα της χρυσης αυγης εχετε συνειδησιακο προβλημα,γιατι τσουρουφλιζεστε διοτι δεν θελετε να παραδεχτειτε οτι εισαστε τα μεγαλυτερα κοροιδα παγκοσμιως επειδη ψηφισατε τσιπρα η. Νδ.

    11. ο μπαλαφας αυτο το σκληρο αγορι, που εξαφανιστηκε;
      ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!
      ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΣΟΥΦΡΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΒΗΜΑ!
      ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ;
      ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΩ!
      https://www.youtube.com/watch?v=_blgiIYFro0
      https://youtu.be/k0ujDNu3MKM?t=12s
      ΤΩΡΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ! ΤΩΡΑ!

    12. Πιο υποκριτικός και γλειώδης μαφιόζος προδότης της Ελλάδας από αυτόν, δεν θα υπάρξει πάλι. Ο αρψισκευωρός (αυτός και τα μαφιόζικα παρεάκια του) της Χρυσής Αυγής, τώρα θυμήθηκε να το παίξει πατριώτης.

      1. Διαβάστε σωστά τι γράφω. Ίσως βέβαια δεν το εκφράστηκα σωστά. Ο >αρχισκευωρός< (αυτός και τα μαφιόζικα παρεάκια του – παραδικαστικά κυκλώματα) ΕΝΑΝΤΊΩΝ-KATA της Χρυσής Αυγής.

    13. ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΤ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ…ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ…ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ
      Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ…

      ΞΕΚΙΝΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΞΕΡΑΜΕ
      ΤΩΡΑ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

    14. H Noydoyla ειναι μεσα στη μασονια αλλα τουλαχιστον δεν κρυβονται οπως τα ΚΚΕ και ΧΑ που κανουν τα παληκαρια και τους πατριωτες.Παρτε το χαμπαρι ολα ειναι μασονακια.

      1. Παρτε το χαμπαρι ολα ειναι μασονακια … γι΄αυτό κι όλα έκαναν 18 μήνες κορυδαλλό σύντροφε !!!!.

        1. οι φυλακες ειναι για κατι προβατακια σαν και εσενα να στους ανεβασουν σαν κατατρεγμενους.Οπως κανουν και στρην ΝΔουλα που την ανεβαζουν αφου οι κατηγοριες ειναι μουφα;
          ΧΑ ειναι κουμονια με φερετζε οπως το Συριζα ειναι φιλελεδες με φερετζε.Αλλα πανω απο ολα ολοι προσκυνουν τους Μασωνους

          1. Εμ ετσι παιδακι μου … τωρα που τα κανες λιανα …. πως δεν σε καταλαβα !!!!

    15. Συγκλονιστικός ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Σαμαράς αλλά και ο Βενιζέλος. Μάγκας και ΑΝΤΡΑΣ. Τα στοιχεία μηδέν. Την ίδια ώρα αλωνίζουν Τούρκοι και Σκοπιανοί. Ο Καρατζαφέρης δεν ξαναμπαίνει στη Βουλή. 0% θα πάρει. Οι πλασιέ του ΣΥΡΙΖΑ που μας κάνουν τους πατριώτες τώρα θα έπρεπε να απολογούνται.
      Μόνο ο Σαμαράς μιλάει για Μακεδονικό και λαθρομετανάστες.

      1. αυτο το ατομο ξεκινησε να ερχονται τα λαθρομεταναστακια στην χωρα αυτο το ατομο ελεγε να βαλουν φυλακη τους αλλους καλα να παθει τωρα το προδοτικο στοιχειο και μακαρι να πανε ολοι μεσα η καλυτερα θανατος τους αρμοζει . οταν ανοιγεις σαμαρα τον λακο για τους αλλους πεφτεις ο ιδιος μεσα. αλλα αυτη η χωρα ειναι ενα τσιρκο παγοσμιως γιατι δεν την πληρωνει κανεις ολα τα εξεταζουν αφου πρωτα τα παραγραφουν

    16. Αλήτη προδότη Σαμαρά ζω για την στιγμη που θα σε δω μεσα!!!

    Comments are closed.