ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ; ΕΙΣΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ!

    Κοινοποίηση:
    εξωφυλλο

    Χαίρεται ο Μπολσεβίκος Τόσκας για τις δολοφονίες πολιτών από αδίστακτους ληστές.

    Δεν μας λέει όμως ότι επί ημερών του εκτοξεύτηκε η εγκληματικότητα!

    Σήμερα Παρασκευή, έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, τον οποίο τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου δύο κουκουλοφόροι ληστές είχαν πυροβολήσει μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

    Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου «Γεννηματάς» όπου και κατέληξε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Απριλίου. Επί 18 ημέρες, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης έδινε αγώνα να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά λύγισε. Πριν από λίγες ημέρες είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

    Το ιατρικό ανακοινωθέν

    stamatiaddddddd

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

    Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

    Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

    «Ο θάνατος του Αλέξανδρου Σταματιάδη, που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από ληστές μέσα στο σπίτι του, συγκλονίζει κάθε πολίτη. Και υπογραμμίζει, δυστυχώς, με τον πιο τραγικό τρόπο την ανασφάλεια που νιώθουν πια οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ακόμη και μέσα στα σπίτια τους.

    Απευθύνουμε μια ακόμη έκκληση στην Κυβέρνηση να αναθεωρήσει -έστω και τώρα- την πολιτική της στον τομέα της ασφάλειας. Να καταργήσει τον καταστροφικό νόμο Παρασκευόπουλου με τον οποίο αποφυλακίστηκαν χιλιάδες εγκληματίες. Να αυξήσει τις περιπολίες των αστυνομικών στους δρόμους. Να ενισχύσει την ομάδα “Δίας” και να επανασυστήσει την Ομάδα “Δέλτα”. Να πράξει από τώρα, με απλά λόγια, όσα αυτονόητα πρέπει να γίνουν.

    Η ασφάλεια των πολιτών είναι ιερή υποχρέωση της Πολιτείας και προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας».

    Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για τον θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο, του Αλέξανδρου Σταματιάδη, που δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
    Ενώνω την αγωνία και τη φωνή μου με αυτή των πολιτών της χώρας που είναι καθημερινά στο έλεος σκληρών κακοποιών και βιώνουν την ανασφάλεια από την ανεξέλεγκτη δράση εγκληματικών οργανώσεων.

    Εισβάλουν στα σπίτια ανύποπτων πολιτών, ανεξάρτητα εισοδήματος και ληστεύουν, δολοφονούν, τραυματίζουν σωματικά και ψυχικά αθώους ανθρώπους.

    Είναι πρωτοφανές, σε ευρωπαϊκή χώρα, να απελευθερώνονται μαζικά χιλιάδες ποινικοί κρατούμενοι, ακόμα και επικίνδυνοι εγκληματίες χωρίς καμιά πρόνοια για την επόμενη μέρα.

    Η κυβέρνηση, έχει τεράστιες ευθύνες για την έξαρση της εγκληματικότητας.

    Δικαιολογημένη η οργή για τους Υπουργούς της που προκαλούν με δηλώσεις για μείωση της εγκληματικότητας. Ούτε τσίπα ούτε ντροπή…

    Το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια στη δουλειά, στο δρόμο, στο σπίτι είναι αδιαπραγμάτευτο. Είναι ευθύνη της Κυβέρνησης να το διασφαλίσει. Με σχέδιο, δράση, πράξεις και όχι λόγια.
    Το χρονικό της αιματηρής ληστείας

    Το συμβάν που βάφτηκε με το αίμα του 52χρονου Ελληνοαυστριακού επιχειρηματία, διαδραματίστηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στην πολυτελή μεζονέτα της οδού Κηφισού στην Κηφισιά. Οι δύο ληστές, παραβίασαν την πόρτα καθώς δεν φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να λειτουργούσε σύστημα συναγερμού. Ο επιχειρηματίας κοιμόταν με τη σύζυγο του στον 1ο όροφο και σε διπλανό δωμάτιο ο γιος του, όταν άκουσε θορύβους και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Τότε άνοιξε τα μάτια του και είδε μπροστά του δύο κουκουλοφόρους ληστές οι οποίοι όρμησαν πάνω του και προσπάθησαν να τον ακινητοποποιήσουν.

    Όταν ο Αλέξανδρος Σταματιάδης αντιστάθηκε, οι αδίστακτοι κακοποιοί άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Όμως ο 52χρονος, δεν το έβαζε κάτω, σηκώθηκε στα πόδια του και πάλεψε με τους ληστές οι οποίοι συνέχιζαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο. Ο επιχειρηματίας αντιστεκόταν και τότε ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους σήκωσε το πιστόλι και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ’ επαφής στην πλάτη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΑ:
      ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)ΖΟΥΚΩΦ ΚΑΙ
      Η ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟ.

      KΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠ ΤΟ ΤΣΙΓΓΕΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΟΥΝΟΤΟΜΑΡΑ

    2. Παιδιά ζούμε μια παράνοια…..η οικογένεια πρέπει κατ’εμε να του κάνει μήνυση…..

    3. ΡΕ ΤΟΣΚΑ ΚΟΥΝΕΛΙ,ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΜΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΤΑ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕΣ Η΄ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ,ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ?

    4. ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΣΕΣΤΕ.Ο ΑΝΙΔΕΟΣ,ΑΧΡΗΣΤΟΣ,ΑΣΧΕΤΟΣ,ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ,ΦΑΦΛΑΤΑΣ,ΞΕΡΟΛΑΣ ΤΟΣΚΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.

    5. οι αριστεροι νεο-εαμοβουλγαροι αναχοκομουνιστες ειναι υπευθυνοι για ολα….

      θα πληρωσουν με το ιδιο νομισμα οταν ερθει η ευλογημενη ωρα του ιερου μισους!!!!

      1. και πότε είναι αυτή η ώρα…όταν μας τελειώσουν έναν έναν;;..δεν γίνονται επαναστάσεις πια….δεν υπάρχουν άξια με ήθος παλληκάρια

    6. Εσενα οταν ελθουν στο σπιτι σου να σε ληστεψουν, να κανεις οτι κοιμασαι, χαμενε!!!!

    7. Επειδη η κατασταση πλεον, οσον αφορα την εγκληματικοτητα στην χωρα εχει ξεφυγει, οι συνδηκαληστες Αστυνομικοι, οι οποιοι εχουν δικιο βεβαια, αντι να διαμαρτυρονται κλαψουριζοντας στα καναλια, να ζητησουν απο την φυσικη τους ηγεσια, παρακαπτοντας τον πολιτικο παλιατσο που εχουν για προισταμενο, να τους λυσει αφ’ ενος τα χερια, για να κανουν τη δουλεια τους οπως πρεπει και αφ’ ετερου να απαιτησουν δυναμικα να καταργηθει αμεσως ο αθλιος νομος Παρασκευοπουλου!!!!!

    8. Στην εκπομπη του Σροιτερ ” Αυτοψια” χτες το βραδυ, πρωην ληστης παραδεχθηκε στον δημοσιογραφο, οτι εχει στην ακρη 150.000 Ευρω απο τις ληστειες και ουτε του ζητησαν να επιστρεψει τιποτα, οταν συνελληφθη!!! Ειχε καταδικασθει σε 12 χρονια φυλακιση και βγηκε εξω μετα απο δυομιση χρονια με τον νομο του ανεκδιηγητου Παρασκευοπουλου!!!! Σε πιο αλλο μερος του κοσμου γινεται αυτο;; Να αποφυλακιζονται εγκληματιες με εναν αθλιο νομο;; Πουθενα!!!! Μονο εδω που κυβερνουν τον τοπο ανδρεικελα με σκατενιες ιδεοληψιες και να ζουν οι πολιτες μεσα στην ανασφαλεια!!!!

    9. Τι σας φταίει ρε φασιστες ο Τόσκας?Αυτα τα μεσα βρήκε απο τους προηγούμενους αυτα εχει…απλως ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε καμμένη γη απο τους προκατοχους εδω και δεκαετίες!!Αλλα που να καταλάβετε τέτοιοι ουγκανοι που ειστε!!!
      ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ

      1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΣΑΙΝΙ….ΡΕ ΟΟΞΩΩΩ ΡΕΕΕ..ΡΕ ΟΟΞΩ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ..

      2. Μα ποσο άρρωστος εισαι ρε φίλε. Η ποσο χαζός;;; Η ποσο πουλημένος σε αυτο το άθλιο, καταστροφικό, προδοτικό, ανθελληνικο, σιχαμερό κόμμα;;; Ευχομαι να παθεις τα ιδια που έπαθε αυτος ο ανθρωπος και η οικογενεια του. Στο Ευχομαι απο το βάθος της καρδιάς μου, γιατι εγω το έπαθα. Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε απο καθάρματα σαν αυτα που δολοφόνησαν αυτον τον ανθρωπο, για να τον κλέψουν. Ευχομαι να το παθεις. Σου αξίζει.

      3. Μα ποσο άρρωστος εισαι ρε φίλε. Η ποσο χαζός;;; Η ποσο πουλημένος σε αυτο το άθλιο, καταστροφικό, προδοτικό, ανθελληνικο, σιχαμερό κόμμα;;; Ευχομαι να παθεις τα ιδια που έπαθε αυτος ο ανθρωπος και η οικογενεια του. Στο Ευχομαι απο το βάθος της καρδιάς μου, γιατι εγω το έπαθα. Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε απο καθάρματα σαν αυτα που δολοφόνησαν αυτον τον ανθρωπο, για να τον κλέψουν. Ευχομαι να το παθεις.

      4. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΟΨΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΛΥΚΑΝΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
        ΒΑΛΕ ΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ……….

    10. Έχουν τελειώσει και οι μεν κ οι δε κ το ξέρουν Οι Έλληνες ξύπνησαν και στις εκλογές θα ζυγησουν τα πράγματα μνημόνια
      Σκοπιανό Αιγαίο απαγωγή στρατιωτικών ασφάλεια πολιτών λαθρομετανάστες περιμένετε κ θα δείτε.οσο για τις δημοσκοπήσεις παραμύθι μαγειριο μη πιστεύετε τίποτα κ προπαντώς μη παρασυρθητε

    11. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 1821 ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΕΚ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ 1821 Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΝΑ ΔΥΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΚΑΤΑΛΥΣΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧουν. ΜΑΖΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΒΟΓΙΑΡΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΠΟΛΙΤΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.

    12. Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο…πρέπει κάτι να γίνει αλλά από ποιον ;; όλοι οι πολιτικοί είναι πουλημένοι στο σύστημα αλλά και ο στρατός αποτελείται από χαρτογιακάδες υποτακτικούς των πολιτικών!!!αραγε θα βρεθεί κάποιος να μας σώσει;;;

    13. Τοσκα, συγγενης σου ηταν ο ανθρωπος και στελνεις συλλυπητηρια??? δεν ηταν τουρκαλβανος ο ανθρωπος..
      ελληνας ηταν και τον φαγατε παλιοσκυλα με τις αρωστημενες ιδεοληψιες σας…για να μην πω οτι καλυπτετε τους εγκληματιες γιατι εξυπηρετουν τα συμφεροντα σας….ειστε οτι χειροτερο περασε απο τον τοπο…και στα δικα σου τοσκα ευχομαι μεσα απ τα βαθη της ψυχης μου…

    14. Τώρα άρχισαν να μιλούν σιγά σιγά για ακήρυκτο πόλεμο με την Τουρκία, αλλά κανένας δεν μας λέει τον ακήρυκτο πόλεμο που μας κάνουν τα Βαλκάνια, η Ασία και η Αφρική. Γιατί κανένας ποτέ δεν έχει βγάλει ΟΛΑ τα στοιχεία με τους φόνους κατά Ελλήνων από τότε που άνοιξαν τα σύνορα οι δεξιοί (Σαμαράς, Παπούλιας) το ’90; Το ποιος είναι ρατσιστής και φασίστας θα το δούμε αν ποτέ κάποιος συλλέξει και παρουσιάσει ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα στοιχεία με τα εγκλήματα αλλοδαπών κατά Ελλήνων από το 1990 μέχρι σήμερα.
      Όλες οι τρισκατάρατες βάρβαρες φυλές του πλανήτη αυξάνονται και πληθύνονται συν πλουτίζουν, μόνο εμείς μειωνόμαστε και θνήσκουμε συν φτωχαίνουμε, μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό.
      Και οι λαθροροές αυξάνονται στο Αιγαίο και οι ιθαγένειες μοιράζονται κανονικά και η οικονομική ανέχεια συνεχίζει και η διαπόμπευση των Ελλήνων καλά κρατεί και οι σκατόφυφτοι ακόμα ζουν παρασιτικά και μαζεύουν χρήμα. Να χαίρεστε την σκατοΔημοκρατία και την αιματοκυλισμένη κοινωνία για την οποία κανείς δεν δίνει δεκάρα ΚΑΝΕΙΣ !!

    15. θανατικη ποινη σε συριζα ως εγκληματική οργάνωση
      ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

    16. Σε ολα τα σκατα ειμαστε αποκια των Ηπα σε ενα καλο που εχουν δεν το εχουμε.Οπλοκατοχη τωρα

    17. 1.Επαναφωρα θανατικής ποινής στην Ελλάδα
      2. Νόμοι οπλοκατοχής και οπλοχρησίας ΗΠΑ στην Ελλάδα

    18. Τοσκας και Παρασκευοπουλος θανατικη ποινη και για τα δυο καθαρματα υπαιτιοι αρκετων δολοφονιιων

    Comments are closed.