«ΕΦΥΓΕ» ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ – ΠΑΛΕΥΕ ΑΠΟ ΤΟ 2007 – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ!

    Κοινοποίηση:
    nana-karagianni-auti-ti-fora-eftasa-ston-thanato.w_hr

    Ένα δραματικό συμβάν απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛΑΣ. Νεκρή φέρεται να βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, από συγγενή της, σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στο κέντρο της Αθήνας η τηλεπαρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη που έδινε πολύχρονη μάχη με την ανορεξία.

    Την άτυχη γυναίκα βρήκε στο διαμέρισμα της στενός συγγενής της που είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί της. Ο συγγενής της ακολούθως ενημέρωσε την Αστυνομία που ανέλαβε την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της πρώην παρουσιάστριας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο κρεβάτι και δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

    Όμως όλα αναμένεται να διευκρινιστούν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης σε λίγες ώρες.

    Πάντως η ΕΛΑΣ εντόπισε αναρτήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.

    Η Νανά Καραγιάννη είχε νοσηλευθεί λόγω του συνδρόμου της ανορεξίας αρκετές φορές σε νοσοκομείο – η πιο πρόσφατη πριν από 1,5 μήνα – ενώ σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι το βάρος της είχε μειωθεί παλαιότερα στα 25 – 26 κιλά.

    Ο γολγοθάς της νευρικής ανορεξίας

    Η Νανά Καραγιάννη ξεκίνησε την δημοσιογραφική της καριέρα από την εκπομπή «Μύθοι και πραγματικότητα» με τον Δημήτρη Παπανώτα στο New Channel και στη συνέχεια συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές ως σχολιάστρια.

    Ολα ξεκίνησαν όταν στα 15 χρόνια της, γράφτηκε σε πρακτορείο μοντέλων λέγοντας ψέματα ότι έχει κλείσει τα 18.

    Λίγα χρόνια αργότερα, όλοι ξέρουν ότι πάσχει από νευρική ανορεξία και όλοι υποθέτουν ότι παράλληλα με την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον Kiss FM προσπαθεί να γίνει καλά, αλλά η Νανά αδυνατίζει όλο και πιο πολύ.

    Όταν ο Παπανώτας της λέει ότι έχει αδυνατίσει επικίνδυνα και ότι πρέπει οπωσδήποτε να βάλει κιλά, γιατί διαφορετικά θα χρειαστεί βοήθεια, η Νανά δεν του ξαναμιλάει.

    Η εικόνα της αρρώστιας γίνεται πιο έντονη αλλά η Νανά δεν βλέπει τίποτα εκτός από αυτό που θέλει να δει.

    Αρνείται την αλήθεια σε όλους εκτός από την Τατιάνα Στεφανίδου που στήνει μια ολόκληρη εκπομπή για το θέμα. Τη βγάζει στον αέρα σε τηλεφωνική συνέντευξη και της ανακοινώνει ότι πήρε την πρωτοβουλία να προωθήσει την εισαγωγή της για νοσηλεία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Η ζωή της Νανάς Καραγιάννη κρεμόταν από μια κλωστή. Τα ζωτικά της όργανα κινδύνευαν.

    Τη στέλνει για νοσηλεία στον Ευαγγελισμό χωρίς να το μάθει κανείς. Η Νανά δεν θέλει να της χαλάσει το χατίρι και πηγαίνει. Λίγους μήνες αργότερα εμφανίζεται στην εκπομπή Μίλα.

    «Ξεκίνησα να περιορίζω τις ποσότητες του φαγητού που έτρωγα. Πάντα είχα εμμονή με τα κιλά μου και με τα κιλά όλου του κόσμου. Το έψαχνα με τις θερμίδες, τι παχαίνει και όλα αυτά. Στην αρχή έτρωγα γλυκό μια φορά την εβδομάδα, μετά μισό, μετά το μετάνιωνα αλλά όλα αυτά γυναικεία, χαριτωμένα. Από την εφηβεία είχα αρχίσει να αγχώνομαι. Ναι και η μαμά μου αγχωνόταν. Όταν ήμουν στο δημοτικό χώρισαν οι γονείς μου. Ναι, πάντα είχα άγχος αν με αγαπάνε. Δεν ήθελα να απογοητεύσω τους δικούς μου. Μου άρεσε που όταν ήμουν στο νοσοκομείο ασχολούνταν όλοι μαζί μου, που όλοι ενδιαφέρονταν για μένα» εξομολογείται μεταξύ άλλων.

    Στην εκπομπή παραδέχεται τους εμετούς, την εμμονή με την αδυναμία αλλά ακόμη και η ίδια η Τατιάνα καταλαβαίνει ότι η Νανά δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Απλώς λέει αυτά που οι άλλοι θέλουν να ακούσουν. Είναι κι ένας τρόπος να αποφύγει τις αποκαλύψεις για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

    Τον Ιούλιο του 2016 εισάγεται στην εντατική του Γεώργιος Γεννηματάς με πολυοργανική ανεπάρκεια, αλλά τότε κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

    Ποιο ήταν όμως το μεγάλο μυστικό που πήρε μαζί της φεύγοντας από τη ζωή;

    Ήταν σίγουρα η μοναξιά και το γεγονός ότι ελάχιστοι στάθηκαν δίπλα της μέχρι το τέλος. 

    Δυο άνθρωποι ήταν δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή: Η Τατιάνα και ο Στέλιος!

     

    Πέρυσι, στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, είχε μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα που έδινε όλα αυτά τα χρόνια. «Στεναχωριέμαι που υπάρχουν τόσες πολλές κοπέλες που το ζουν αυτό. Δεν θα ήθελα κανένας να το ζει αυτό το πράγμα, με στεναχωρεί πάρα πολύ», είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ δε δίστασε να εξομολογηθεί πως είχε σκεφτεί ακόμη και να αυτοκτονήσει.

    Πριν την τελευταία της αυτή τηλεοπτική εμφάνιση η Νανά Καραγιάννη, είχε νοσηλευθεί στην παθολογική κλινική του «Αγία Όλγα» στη Νέα Ιωνία, με λοίμωξη του αναπνευστικού.
    Η ίδια τότε, είχε αναφέρει στο προφίλ της στο facebook ότι είναι άρρωστη και είχε ζητήσει συγγνώμη για τη διαδικτυακή «εξαφάνισή» της.

    «Οτι χειρότερο μα πάλι, πρέπει, να πω πως ασθενώ αυτές τις μέρες ασθενώ και ειμαι σε πλήρη αδυναμία να φανώ συνεπής στο παραμικρό-Φρικτό και οδυνηρό μα και ποιος @γιατρος δεν εχει έρθει απο εδώ?? Πως ανοίγω απορώ… ούτε καν να γράψω δεν μπορώ,ευχαριστω για την αγάπη και Χιλια συγνώμη για την απουσία μου γενικώς και ειδικώς…κάνω οτι μπορώ αλλα οτι κρίνει ο Θεός», είχε γράψει με το χαρακτηριστικό της τρόπο».


    «Έφτασα στον θάνατο», είχε πει τότε στο περιοδικό Down Town για τις ημέρες που νοσηλευόταν στην εντατική.
    «Δεν μπορείς να φανταστείς πως ήμουν. Οροί στον λαιμό και στα χέρια, καθετήρες κ.α. Όταν ξύπνησα από το κώμα – για πολλές ημέρες – δεν με άφηναν να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Ήμουν φρικιό, ήταν δύσκολη η επικοινωνία με τους γύρω μου, είχα τρελούς πόνους και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεββάτι. Με τάιζαν και με έκαναν μπάνιο οι δικοί μου, ήμουν εντελώς ανήμπορη. Θυμάμαι όταν άνοιξα πρώτη φορά τα μάτια μου είδα απέναντι μου τη μητέρα και τον αδελφό μου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς. ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω. Γύρισα και είπα στον εαυτό μου: ΄΄Αποκλείεται να τη βγάλεις καθαρή”. Όλη την ώρα κοίταζα τον κόσμο γύρω μου και έκλαιγα. Αισθανόμουν φρικτά και απαίσια. Θα σου πω μόνο ένα πράγμα. Όλες οι προηγούμενες νοσηλείες μου στα νοσοκομεία ήταν «πικνικ» μπροστά στην Εντατική. Πήγαινα κάθε φορά στο νοσοκομείο και σκεφτόμουν: ”Μου έβαλαν ορό, μου έκαναν και μια ενυδάτωση, τέλεια” Αυτή τη φορά όμως τρομοκρατήθηκα. Πήγα και ήρθα, πως το λένε αλλιώς».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ!!!ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!!!!ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!!

    2. Τελικα και οι εξυπνοι ανθρωποι κανουν παιδαριωδη επιλογες και λαθη πολλες φορες με ανεπανορθωτες βλαβες.Η περιπτωση ομως της Νανας ειναι αρκετα ακραια στο θεμα της διαρκειας και δεν θα επρεπε τοσο καιρο να ταλαιπωρει τον εαυτο της και να διορθωσει το προβλημα που η ιδια δημιουργησε.Καλο ταξιδι Νανα !

    3. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ . ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ , ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; ΚΡΙΜΑ , ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ …..

    4. Σήμερα δεν έφυγε για την αιώνια ζωή η Νανά.
      Έφυγε ένα πρότυπο ζωής που καλλιεργούν στα νέα κορίτσια από την προεφηβική ηλικία οι μανάδες τους, οι πορνόγεροι και οι τσούλες που κινούν τη βιομηχανία του modeling και του θεάματος.
      Αύριο όλοι αυτοί που την οδήγησαν στην κατοικία των 2 (Χ) 1 θα σπεύδουν να συλλυπούνται και να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.
      Καλό ταξίδι.

    5. Όλες οι γυναίκες είναι ηλίθιες. Κοιτάζουν τις θερμίδες και τις δίαιτες. Η καλύτερη δίαιτα και η πιο υγιεινή είναι η καθημερινή σωματική άσκηση σε συσδυασμό με φρούτα και αρκετό νερό για καλύτερη καύση. Αλλά βέβαια φοβούνται μην ιδρώσουν και μυρίζουν οι μασχάλες τους. Τις έβλεπα και στο γυμναστήριο όταν πήγαινα. Αντί να κοιτάξουν να γυμναστούν σωστά κοίταζαν να βρουν τον επόμενο γαμιά…. Καλά λέει ο δικηγόρος ότι έχουν να γυμναστούν από την 3η λυκείου. Κάνουν δίαιτες με αποτέλεσμα αντί να καίνε λίπος (με σωματική άσκηση), ν΄αδυνατίζει το μυικό τους σύστημα και στα 50 να είναι σαράβαλα.

    6. Η βιομηχανία της ομορφιάς έχει τις ευθύνες της για το θάνατο ενός πολύ καλού ανθρώπου, με τα πρότυπα που βάζει, για να πουλάει αυτά που θέλει.

      Τι ξεφτίλα κοινωνία είναι αυτή;

    7. Δεν είχε κακία μέσα της.
      Απλά είδε από τη λάθος μεριά τη ζωή.
      Καλό ταξίδι.Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα τη σκεπάσει.
      Μακάρι να γίνει φωτεινό παράδειγμα ώστε να μην ξαναχαθεί με αυτό τον άδικο τρόπο κανένας άλλος νέος
      άνθρωπος.

    8. Κρίμα…

      Καλό ταξίδι να ‘χει η ψυχούλα της…

    Comments are closed.