ΕΤΣΙ ΕΛΥΝΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ Η “21Η ΑΠΡΙΛΗ” – ΠΡΩΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΑΠΛΟΥΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    imerisia_LARGE_t_1061_44711611

    Στο βιβλίο «21η Απριλίου, Ημέραι και Έργα» στην σελίδα 287, ο Στρατηγός Παττακός αποκαλύπτει την συνταγή με την οποία έλυνε τις Απεργίες με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

     

    Μεταφέρουμε επί λέξει: «Εδέχθην το προεδρείον των συνδικαλιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας του Ωνάση.

    Ηπείλησαν απεργίαν. Εζήτησα να προσέλθουν μετά του εργοδότου – Ωνάση – και μετά από κοπιώδη συζήτησιν άκαρπον, τους ενέκλεισα εις δωμάτιον του Υπουργείου Εσωτερικών με απαγόρευσιν εξόδου των, μέχρις ότου συμβιβασθούν!

    Δεν παρήλθε πολλή ώρα και η λύσις ευρέθη… Ωνάσης και συνδικαλισταί αφέθησαν ελεύθεροι και ο Αερομεταφορεύς υπό την ηγεσίαν ισχυράς ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ειργάζετο θαυμάσια και με κέρδη… Ο νοών νοείτω»!..

    Να λοιπόν η διαφορά του πατριωτισμού από τους γιαλαντζί φιλελέδες που κυβερνούν τη χώρα.

    Για φανταστείτε ο Σπίρτζης και ο κάθε Σπίρτζης να εφάρμόζε την συνταγή του Παττακού; Να έκλεινε σε ένα δωμάτιο όλους τους άπλυτους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπούς συνδικάλες που έχουν κάνει μια περιουσία κάνοντας… τίποτα και να τους άφηνε νηστικούς μέχρι να τα βρουν;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ……….ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΑΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ……….ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ …..ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ…..

    2. Πολυ λογικο, αφου η χουντα εγινε για να εξυπηρετησει το μεγαλο κεφαλαιο.

      1. ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ; ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ.

    3. ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ

    4. AN ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ , ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ , ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝEI ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !

    5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΜΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΣΩΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π
      ΛΗΡΗ ΟΛΕΘΡΟ

    6. Δεν επετρεπε τις απεργιες για να κανουν το χατηρι των φιλων τους βιομηχανων εις βαρος των εργατων που δουλευαν για ενα πιατο φασολαδα και ενα κοματι ψωμι!!!

    7. ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ
      ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΩΦ
      Η ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ & ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΘΙΚΙΑ

    8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ,ΑΛΛΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ/ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΟΠΩΣ ΔΕΗ ???

    9. απλά και αποτετεσματικά!τα κουμμουνια μόνο με τον βουρδουλα γίνονται καλά,τέτοια,καθίκια που είναι!!

    10. ΗΤΑΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…????
      ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ…!!!!

    Comments are closed.