ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!- Ο ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ… «ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ «ΚΕΡΑΤΑ» ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΔΑΝΕΙΚΗ “ΜΑΡΜΙΤΑ” ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΠΕΙΝΑ ΣΤΟ ΧΛΙΔΑΤΟ ΜΑΓΑΖΙ; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

Κοινοποίηση:
ΧΑΤΖΗ

Αναστέλλεται η έκδοση της ημερήσιας εφημερίδας «Ειδήσεις», όπως ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του. «Από αύριο τέλος η καθημερινή έκδοση των “Ειδήσεων”. Δεν αντέχουμε άλλο. Δυστυχώς η αγορά αυτή έχει εκλείψει. Κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά η αγορά των καθημερινών εφημερίδων δεν υπάρχει. Δυστυχώς η οικονομική κρίση την έχει οδηγήσει σε πλήρη εξαφάνιση και έτσι δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλο την αιμορραγία της καθημερινής έκδοσης», είπε χαρακτηριστικά.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Aυτά δεν τα γνώριζε ο κ. Χατζηνικολάου όταν έβαζε στη διαδικασία να απασχολήσει υπαλλήλους δημοσιογράφους που στο τέλος όπως πάντα κρεμάει οικονομικά;

Hδη στο άλλο του μαγαζί έχει βάλει μέσα τόσο κόσμο…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. H Xατζηλουλου ταχε κυπρο,οταν εγινε το κουρεμα κυπρο κατι μυρια σε ποιο νησακι φορολογικο παραδεισο επεταξαν,νιαου.

  2. Αν χρωσταει κ δεν μπορεί να πληρώσει, δεν θα πληρωσουμε εμείς κ για αυτόν κ για οποιονδήποτε άλλον , αν πρώτα δεν μπει φυλακή, Χωρίς δικαίωμα εξαγοράς όποιος δηλώνει πτώχευση κ έχει εστω κ 1000ευρ σε οιονδηποτε λογ. . Εντός κ εκτός συνόρων. Υπαρχει κ η Ιντερπολ.

  3. Τώρα πως αντέχουν κάτι φυλλάδες που πουλάνε ακόμα και ΔΙΨΗΦΙΟ αριθμό… Η απάντηση στα πρωτοσέλιδα της προπαγάνδας

  4. Πρεπει να το καταλαβουν οι απανταχου κρατικοδιαιτοι με δανεικα και αγυριστα χατζηλαλακηδες, οτι ο κοσμος δεν μπορει να πληρωνει μεσω εφοριας πλεον τα δανεικα και αγυριστα τους.

  5. Και μου έκανε και διακοπές στη Σίφνο ο χατζηλαλάκης …….

  6. ΤΟ ΡΕΑΛ ΦΜ ΛΚΑΝΤΑΝΤΙΣΕ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΕ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

Comments are closed.