ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; – Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    0000

    Ο πλανήτης Νιμπίρου έφτασε στη Γη και αναμένεται να συγκρουστεί με τον πλανήτη μας και να τον καταστρέψει, ή να ανοίξει τις πόρτες τους και από μέσα να βγει ένας πανίσχυρος στρατός, ο οποίος θα μας υποδουλώσει.

    Σύμφωνα με το σενάριο συνωμοσίας που έχει εκατομμύρια ένθερμους υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο, το ουράνιο σώμα που κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς τη Γη θα αφιχθεί την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου!

    Το νέο, πιο… soft σενάριο που κυκλοφορεί, είναι ότι ο Νιμπίρου, αν δεν συγκρουστεί με τη Γη, κάτι που θα σημάνει τον ολοκληρωτικό αφανισμό της, θα περάσει τόσο κοντά, που λόγω της βαρύτητάς του θα προκαλέσει μία σειρά από τεράστιους καταστροφικούς σεισμούς, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον πολιτισμό μας και την ανθρωπότητα.

    Σύμφωνα με τις… προβλέψεις, ο πλανήτης ή διαστημόπλοιο, ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέλος πάντων, θα καταπέσει στη θάλασσα της Ινδονησίας.

    Από εκεί θα ξεκινήσει μία αλληλουχία τεραστιών γεωλογικών φαινομένων, όπως τεράστιοι σεισμοί και ενεργοποίηση ηφαιστείων σε όλον τον πλανήτη, καθώς και τεράστια τσουνάμι.

    Τα φαινόμενα δεν θα εξαιρέσουν καμία χώρα, δημιουργώντας μεγάλα ηφαίστεια ακόμη και σε χώρες που δεν υπάρχουν, όπως η Γερμανία και η Γαλλία.

    Αρχικά, ο Νιμπίρου ήταν να «χτυπήσει» πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου, όμως νέοι… υπολογισμοί μετακίνησαν τον… Αρμαγεδδώνα στις 19 Νοεμβρίου, διότι, όπως λένε, η Γη θα περάσει πίσω από τον ήλιο και θα βρεθεί στην πορεία του… «μαύρου αστεριού»!

    Ο David Meade, ένας από τους βασικούς υποστηρικτές του σεναρίου στο διαδίκτυο, δήλωσε σε διεθνή ΜΜΕ ότι «ο κόσμος δεν θα καταστραφεί ολοσχερώς, αλλά θα εξαφανιστεί όπως τον γνωρίζουμε σήμερα».

    Ο Νιμπίρου, ή «σκοτεινό άστρο», ή Planet X, διέρχεται το ηλιακό μας σύστημα κάθε 3.600 χρόνια, σύμφωνα με το ίδιο σενάριο.

    Η NASA, πάντως, δεν συμμερίζεται τις παραπάνω απόψεις, καθώς επιβεβαιώνει σε κάθε τόνο, ότι δεν… περιμένει κάποιον μικρό ή μεγάλο πλανήτη ή άλλο ουράνιο αντικείμενο να συγκρουστεί ή να πλησιάσει τη Γη αυτό το διάστημα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Είναι σίγουρο ρε παιδιά ;
      Πλησιάζει η δόση του στεγαστικού , γι’αυτό ρωτάω…
      🙂

    2. τρεξτε να σωθειτε οι ψεκασμενοι. παντως μονο ετσι παιζει να σωθει ο πλανητης και ειδικα η ελλαδα.

    3. Έχει τεχνολογία ο Σωρρας ελλάνια αδέρφια. Μη φοβάται κανείς

      1. Τεχνολογια και φραγκα…μυρια απο την τραπεζα της ανατολης κλπ

    4. ΝΙ-ΜΠΥΡΟΥ ; Χικ χικ
      Πιασε μια παγωμενη

    5. Φιλοξενώ έναν Νιμπιροβιο… Αλλά φεύγει Γιατί είδε ελληνική τηλεόραση και τρελάθηκε

    6. Ο Τσίπρας είναι ρε μάγκες, με το Βρίλ του Χίτλερ….έρχεται με φόρα από τη Σουηδία.

    7. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΥΜ,ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ!!!

    8. Αυτοί που τα λένε πόσες ταινίες επιστημονικής φαντασίας παίζει να έχουν δει.Η μαλάκια στον εγκέφαλο τους έχει χτυπήσει κόκκινο .

    9. Το τέλος του κόσμου είναι βέβαιο.Κάποια στιγμή…Δεν μπορεί …Θα έλθει…σε 100,1000,1 εκτμύριο έτη;ΟΚ…

      Εκείνο που είναι ΑΠΟΛΫΤΩΣ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟ,είναι το τέλος της μαλακίας του δίποδου που θέλει ν΄
      ΄
      αυτονομάζεται άνθρωπας…

    10. Στη βουλή!Στη βουλή!Ο Νιμπίρου στη βουλή!Να καεί το μπουρδέλο η βουλή!….Και μέσα ΟΟΟΟΛΟΙ οι καριόληδες οι πολιτικοί…

      Κάντε ρε μια προσευχή…Μπας και…αλλά που;;;Κι αυτός ο γ@μημένος Νιμπίρου όλο στάσεις κάνει και αργεί…Στο φραπέ και στο ξύσιμο είναι κι αυτός εδώ και κάτι χρόνια…

    11. Τωρα οπου να’ναι φτανει.

      Κατσε να φτιασω εναν γκαιφε.

    12. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΙΜΠΙΡΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    13. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΙΜΠΙΡΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    14. (Αρχικά, ο Νιμπίρου ήταν να «χτυπήσει» πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου, όμως νέοι… υπολογισμοί μετακίνησαν τον… Αρμαγεδδώνα στις 19 Νοεμβρίου.)
      σταματησε για καφε!
      τι μαλακες ειναι μερικοι ανθρωποι!

    15. Παμε να φαμε μια μπουγατσα κρεμα, τουλαχιστον να παμε χορτατοι.

    Comments are closed.