ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ! ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ….

    Κοινοποίηση:
    ΕΛΛΙΝΙΚΟ

    Πραγματοποιείται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής η ολοκλήρωση της επιχείρησης εκκένωσης των εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικού, που είχαν μετατραπεί σε κέντρο προσφύγων και λαθρομεταναστών.

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο, ενώ νωρίτερα δημιουργήθηκε μικρή ένταση, όταν δεν επιτράπηκε στους δημοσιογράφους να μπουν στο χώρο.

    Ήδη στις 7 το πρωί είχε βγει από το χώρο και επιβιβαστεί στα λεωφορεία για τη Θήβα η πρώτη ομάδα λαθρομεταναστών και η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

    6125346
    6125346

    6216319
    6216319

    6171939
    6171939

    Η εκκένωση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και η μετεγκατάσταση των μεταναστών στις δομές της Θήβας ξεκίνησε στις 23 Μαΐου, όταν κλιμάκια των συναρμόδιων υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη μετέβησαν στην παλιά αίθουσα αφίξεων του πρώην αεροδρομίου όπου και ενημέρωσαν τις ΜΚΟ και τους περίπου 700 λαθρομετανάστες που φιλοξενούνταν για την εκκένωση του χώρου
    e1

    e2

    e3

    e4

    e5

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Έγω τους λέω εισβολής. Έχουν καταλάβει την Ελλάδα. Απειλή σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο.

    2. Αυτα τα ζωα ειναι χρησιμα μονον για τα οργανα τους. Οι τουρκοι βγαζουν εκατομμυρια πουλωντας τα κομματια τους για μεταμοσχευσεις στην γερμανια , και τα υπολοιπα τα πετανε στα σκουπιδια. Εμεις προτιμαμε να τους ταιζουμε , οι μαλακες

    3. απαλα παιδια..ξεσκατιστε τους απαλα..με στροργη…τρυφεροτητα..αγαπη και προδερμ…οπως μονο εσεις ξερετε…μαλακα πιο μαλακα…..

    4. Τρωνε πίνουν τσαμπα & ειναι πανέτοιμοι να μας κανουν το ντου! Περιμενε εσύ Ελληνα να ερθει η Τουρκια με αεροπλανο !Θα στειλει πρωτα τους γενιτσαρους-λαθρεους, να μας ξεκανουν & η Τουρκία ανενοχλητη θα προχωρησει!Ειναι στρατος αυτα τα σκουπιδια,παρτε το χαμπαρι!Η μηπως σας διακοπτω απο το σερβαιβερ?

    5. Από διαπιστώσεις είμαστε πρώτοι. Αυτοί που θα χάσουν τα σπίτια τους που είναι? Να πάω εγώ να σκοτωθΩ κ εκείνες να πίνουν καφέ? Να πεθανω που βλέπω ότι χανόμαστε κ να με λένε φασίστα? Οι άνεργοι που είναι? Να πάω εγώ σε πορεία για την ανεργία κ αυτοί να είναι στην παραλία?

    6. ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΑΠΤΟΥΣ 2 ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ..ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ-ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ Η ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΖΩΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ..

    7. Οι λαθρομεταναστες απελαυνονται.δεν τους πανε βολτες απο πολη σε πολη

    8. NA ΚΑΤΣΟΥΝ ΕΚΕΙ Ή ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.

    9. Δεν καταλαβες Συνελληνα και η Θηβα Πατριδα μας ειναι.Εκει τους ενοικιαζουν σπιτια για να μεινουν.

    10. Αρχιζει η επιχειρηση σπιτωμα των λαθρο σε δομές και μετά στα σπιτια που θα πάρουν απο πλειστηριασμους, κατασχέσεις, αποποιησεις κληρονομιων, δελεαστικά επιδόματα των 70-80 ευρώ…
      Να φύγουν απο το Ελληνικό και από την Ελλάδα!!!

    11. Στα τσακίδια να πάνε τα λαθροπαράσιτα. Αρκετά έφαγαν και ήπιαν.

      1. Σύριζα Χρυσή ένα στόμα μ`ένα κ…λί

    Comments are closed.