ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: “Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ; ΜΕ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΗΡΩΪΝΗ;” ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΑΓΕ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    εξωφυλλο

    Ένταση προκλήθηκε κατά την άφιξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο ξενοδοχείο Porto
    Palace, στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στον χώρο όπου πραγματοποείται κομματική εκδήλωση, οπαδός του ΠΑΟΚ που βρισκόταν ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, φώναξε προς τον κ. Μητσοτάκη: “Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος από τον Σαββίδη;”.

    Ο οπαδός του Δικεφάλου, ένας συνταξιούχος 62 ετών απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο από αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρούσες.

    1 2 3

    Νωρίτερα, οπαδοί του Δικεφάλου πραγματοποίησαν πορεία από το εμπορικό κέντρο One Salonica, προς τον χώρο του ξενοδοχείου, ωστόσο, η αστυνομία δεν επέτρεψε σε όλους να προσεγγίσουν το Porto Palace.

    Αντιπροσωπεία περίπου δέκα ατόμων μπήκε στο ξενοδοχεία και είχε συνάντηση με τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη και τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη.

    Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν τα παράπονά τους για την επίθεση του προέδρου του κόμματος ενάντια στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ενώ από την πλευρά τους, οι τρεις άντρες τόνισαν προς τους οπαδούς ότι η Νέα Δημοκρατία και η ηγεσία της δεν έχουν κανένα πρόβλημα ούτε με την ομάδα, ούτε με τον λαό του ΠΑΟΚ.

    thestival.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ελλάδα ο τόπος της παρανομίας και της λαμόγια..και όλα νόμιμα …δεν έχω δει ξανά λαό να μαχαιρονετε για το ποδόσφαιρο και όχι για την ελευθερία του…Μάλλον ο ραγιαδισμος είναι DNA τελικά…

    2. Για το ποδόσφαιρο διαμαρτύρεστε για τα εθνοκτόνα μνημόνια και για τους λαθρομετανάστες όχι.

    3. αμα προκειται για ομαδες μιλανε, αμα τους κοψουν τις συνταξεις, κατηγορουν τη νεα γενια και βγαζουν την ουρα τους απ εξω, αλλα να τανε μονο αυτο, θα ξεχασουμε το πληθος κοσμου στο ευρο 2004, δεν εχω δει ποτε μα ποτε τοσο κοσμο συγκεντρωμενο με τοσο παθος να διαδηλωσει για τοσα και τοσα εγκληματα εις βαρος της χωρας. βαλτος? μπορει..με αυτα παιζουν τον κοσμακη, αναβιωση δικομματισμου(δεξια-αριστερα),γηπεδικος φανατισμος, survivor, σουρτα φερτα “τρομοκρατων” μεσα εξω, εξεγερσεις αναρχικων, κτλ θεαματα, το θεμα ειναι πως οταν δεν θα πιανουν αυτα μετα θα αρχισουνε τα πραγματικα οργανα να παιζουν και τοτε θα αρχισουμε να βλεπουμε τον πραγματικο τρομονομο σε εφαρμογη σε αμεση συνεργασια με την εε. τοτε θα δουν και τα εξυπνοπουλια τι ρολο παιζουνε καποιοι..πατριωτες. αλλα θα ναι πολυ αργα για δακρυα μαρια.

    4. αν βέβαια αυτόν τον καθυστερημένο πανίβλακα, που στα 62 του συμπεριφέρεται όπως 14 χρονα, τον πάει στο δικαστήριο ο μαρινάκης να αποδείξει αυτό που είπε αυτός θα παρακαλάει και θα σκούζει ότι δεν ήθελε να πει αυτό…

    5. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΕΡΟ Ο ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΦΕΤΕΣ

    6. Όσο υπάρχουν παρόμοιοι οπαδοί ο κάθε Μαρινάκης ο κάθε Σαβίδης ο κάθε Μελισανίδης θα κάνει
      πάρτυ.
      Μην πάτε ωρέ στα γήπεδά τους και μη τους δίνετε ούτε ένα ευρώ.

    7. Νουμερο γυφτοσυνταξιουχε,αντι να τους κραξεις που σου κοψαν την συνταξη τσακωνεσαι για τους μαφιοζους μαρινακη και σαββιδη,τετοια μυαλα αρρωστα που ειστε τετοιοι πολιτικοι σας αξιζουν.

    8. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έδιωξαν τον άνθρωπο που απλά έκανε ένα παράπονο; Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω αν ένας ΚΟΥΛΗΣ δεν μπορεί να δεχθεί ένα παράπονο τι να πω; Οι Δεξιοί της ΝΔ θα αλλάξουν ποτέ συμπεριφορά ή θα είναι φασιστές όπως είδαμε στο βίντεο;

    9. Ο μπαοκτζης ήταν προστασία οταν έγινε η συναλλαγή με την ηρωινη; Φααααααααπ

    10. Έφαγε ο Μαλαματίνας έβαλε και στην τσέπη του,μετα τις σφαλιάρες νόμιζε οτι είχε κατέβει στο Φάληρο. Μπαπα Μπουπα ωχ μάνα μου που σε πονά και που σε σφάζει φαααααααααπ
      Άντε γεια

    11. Εδω ο κοςμος καίγεται και το ….χτενίζεται. Θα τρελαθούμε τελείως;;; Με τέτοιους πολίτες θα δουμε άσπρη μερα;;; Αντε μου στα τσακιδια ζώο. Το ποδόσφαιρο σε καίει ηλίθιε;;;; Την πείνα που σε δέρνει δεν την βλεπεις;;;; Ζώο.

    12. Γεια σου ρε Ιβαν με τους μπουγατσοκιμαδες τα πρωτοπαλληκαρα σου…

    13. δικιο ειχε για την ηρωινη….

      αλλα δεν υπαρχει κρατος

    14. ΗΡΩΙΝΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ; ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ..;;!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΠΩ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ..

    15. Ψόφος στο ποδόσφαιρο και στους μεγαλοπαράγοντες.

    16. Αι σιχτίρια σας έχει πορώσει ο Σαββίδης και το συνάφι του.
      Συνερθετε

    Comments are closed.