ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ “ΠΟΛΕΜΟΣ”! – ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    EKSOFYLLO-

    Σοκάρουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι σε μερικά χρόνια στην Ελλάδα θα υπερισχύσει το μουσουλμανικό στοιχείο.

    Περίπου στη χώρα μας κάθε χρόνο σημειώνονται περίπου 92.000 γεννήσεις, αριθμός αντίστροφος ανάλογος με τους θανάτους που αγγίζουν, περίπου, τους 113.000.Αντιλαμβανόμαστε ότι η Ελλάδα πλήττεται από υπογεννητικότητα (ένας παράγοντας είναι και η οικονομική κρίση) και κάθε χρόνο ο πληθυσμός μειώνεται κατά 20.000 άτομα.

    images

    Κατά μέσο όρο, μια Ελληνίδα γεννά 1,2 παιδιά. Την ίδια ώρα, η αυξανόμενη είσοδος μουσουλμάνων στην Ελλάδα έχει φέρει ως αποτέλεσμα την ανάμειξη του πληθυσμού και χαρακτηριστικό είναι ότι στις γεννήσεις στην Ελλάδα, σχεδόν το 25% ανήκει σε μουσουλμάνες μητέρες, με μέσο όρο 5 παιδιά.

    GENNA MOYSOYLMANES

    Υπογεννητικότητα, θάνατοι Ελλήνων αλλά και μετανάστευση πολλών ελληνογενών, είναι το τρίπτυχο μιας ραγδαίας αλλαγής που συμβαίνει στη χώρα μας. Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2026, οι Έλληνες θα είναι γύρω στα 7 εκατομμύρια και οι μουσουλμάνοι σε τρία.

    siites__article

    ÐÅÉÑÁÉÁÓ - ÓÉÉÔÅÓ ÌÏÕÓÏÕËÌÁÍÏÉ ÃÉÏÑÔÁÆÏÕÍ ÔÇÍ ÇÌÅÑÁ ÔÇÓ ÁÓÏÕÑÁ ÌÅ ÁÕÔÏÌÁÓÔÉÃÙÌÁ  (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÓÔÅÖÁÍÏÕ)

    Με λίγους υπολογισμούς, μπορούμε να σκεφτούμε τι ποσοστό θα καταλαμβάνουν οι μουσουλμάνοι σε 15 ή ακόμα και σε 20 χρόνια.

    1581522-thumb-large PAKISTAN-KILLINGS_b2

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από: eleysis-ellinwn.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. μονο οι χαχολοι ασχολούνται με τις θρησκείες..

    2. μονο οι χαχολοι ασχολούνται με τις θρησκειες

    3. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΑΡΒΑΡΒΟΡ ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΚΛΑΚΑΚΟ,
      ΦΑΕ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΣΩΡΑ ΤΣΙΠΡΟΣΑΝΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΗΔΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΝΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΕΙΝΑΛΕΟΥΣ ΙΣΜΑΗΛΗΔΕΣ, ΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΛΕΣ ΛΕΙΛΑΔΕΣ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ,ΤΑΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ Κ ΣΤΗΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΑΗΜΟΥΔΕΣ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ Κ ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΦΤΥΣΕ Κ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΑΑΑΑΛΛΑΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΑΡΒΑΡΒΟΡ ΓΝΗΣΙΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΚΛΑΚΑΚΟ

    4. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ…..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΥΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ….ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ……ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΝΕΤΑΙ.

    5. Άμεση στείρωση των γυναικών μουσουλμάνων.Άμεση δήλωση απάρνησης του μουσουλμανικού φρονήματος και περαιτέρω διασφάλιση της δήλωσης μέσω ελέγχων και εφόδων σε σπίτια,χωρίς ένταλμα.Όποιος δε συμμορφώνεται άμεση εξορία σε γνωστά χουντικά νησιά χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με τη χρήση πλωτών μέσων.24ωρη παρακολούθηση και παρέμβαση όπου κρίνεται απαραίτητο με εκρηκτικά μέσω drones.Πάγια εντολή συνοπτικής διάλυσης,με τη χρήση οποιουδήποτε μέσου,των δημόσιων θρησκευτικών εκδηλώσεων ή θρησκευτικών διαμαρτυριών.Πλήρης νομική κάλυψη και προστασία των εμπλεκόμενων εκτελεστικών οργάνων.Πάγια εντολή για ίση αντιμετώπιση και των Ελλήνων που υπερασπίζονται τις μουσουλμανικές θέσεις.Αυτά τα λίγα για αρχή.Με όρεξη και δουλειά σε ένα μήνα η χώρα έχει καθαρίσει από τον εμετό της Ασίας.

    6. Τους μάθαμε αυτούς τους ανίδεους ανθρώπους δεν γίνεται να ζήσουν σαν εμάς ελεύθερη διότι δεν είναι ΕΛ . Στα τέσσερα έτσι μόνο μπορούν να εκφράσουν τον πόνο τους τα πουστρακια και ύπουλα να σκοτώνουν πισώπλατα και να γίνονται καμικάζι . Ζω εδω στης Βρυξέλλες και τους ζω στην καθημερινότητα μου και νιώθω σαν να βρίσκομαι σε Αραβική χώρα Άι στο διάολο

    7. Ποσοι ελληνες ειναι αμαχοι, ευαλωτοι, φοβικοι, ραγιαδες, ποσοι αοπλοι εξαιτιας του σαπιου και προδοτικου νομου περι οπλοκατοχης, ποσα κοντεεινερ με οπλα ερχονται στην ελλαδα για τους λαθρο εποικους, ποσα απο αυτα εντοπιζονται και ποσα οχι, τι υπαρχει κρυμμενο μεσα στα παρανομα τζαμια της χωρας, ποτε θα ξεκινησουν ιερο πολεμο με οδομαχιες, ποτε θα αρχισουν τις σφαγες, ποσοι ελληνες εχουν το θαρρος να αντιμερωπισουν τις ορδες του ισλαμ τους εσω προδοτες, και προσκυνημενους, ποσοι ηλικιωμενοι πεθαινουν καθε μερα απο την εγκληματικοτητα των αλλοδαπων, τι να προλαβει ο στρατος και η αστυνομια και ο πολιτης (οσοι αισθανωνται πατριωτες και τολμηροι) εναντια σε αυτους τους βαρβαρους..!!!!….νεο 1821 αυτην την φορα πιο φριχτο…

    8. Ποσοι ελληνες ειναι ευαλωτοι, φοβικοι, ραγιαδες, ποσοι αοπλοι εξαιτιας του σαπιου και προδοτικου νομου περι οπλοκατοχης, ποσα κοντενειρε με οπλα ερχονραι στην ελλαδα για τους λαθρο εποικους, ποσα απο αυτα εντοπιζονται και ποσα οχι, τι υπαρχει κρυμμενο μεσα στα παρανομα τζαμια της χωρας, ποτε θα ξεκινησουν ιερο πολεμο με οδομαχιες, ποτε θα αρχισουν τις σφαγες, ποσοι ελληνες εχουν το θαρρος να αντιμερωπισουν τις ορδες του ισλαμ τους εσω προδοτες, και προσκυνημενους, ποσοι ηλικιωμενοι πεθαινουν καθε μερα απο την εγκληματικοτητα των αλλοδαπων, τι να προλαβει ο στρατος και η αστυνομια και ο πολιτης (οσοι αισθανωνται πατριωτες και τολμηροι) εναντια σε αυτους τους βαρβαρους..!!!!….νεο 1821 αυτην την φορα πιο φριχτο…

    9. Τζιχαντ ενάντια στα λαθροπιθήκια και άμεσα

    10. Τι “χριστιανική”, τι “μουσουλμανική”. Άθεη δε θα γίνει, δυστυχώς, σύντομα.

      1. Φίλε συνάθεε,ίσως το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση να είναι η σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων από οποιασδήποτε μορφής θρησκευτικού φανατισμού.Ο πόλεμος δεν είναι Χριστιανών-Μουσουλμάνων.Είναι φανατισμένων-σχετικά λογικών.

    11. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ , ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΑΓΕΛΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, . Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.

    Comments are closed.