“ΕΝΩΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ”: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ “ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ” ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 8.000 ΕΥΡΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ

    Κοινοποίηση:
    ELLADA-ENOSI

    Πατριώτες της χώρας, αφήστε πίσω τις ατομικές συμπεριφορές για το καλό της πατρίδας

     Ενωθείτε μπροστά στην κομμουνιστική ανταρσία

    Είναι γεγονός και πιο αναγκαίο από ποτέ. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα μεγάλο Πατριωτικό Κόμμα που θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα εξυγιάνει την πολιτεία και τους θεσμούς. Ο πατριωτικός χώρος θα πρέπει πάση θυσία να συνεργαστεί, σε διαφορετική περίπτωση, η πολιτική του εξευμενισμού, της υποταγής και της υποδούλωσης, θα συνεχιστεί με απόλυτα προβλεπτές συνέπειες. Αυτή τη στιγμή ο κατακερματισμένος πατριωτικός χώρος προκαλεί μελαγχολικές σκέψεις,  για τα πραγματικά κίνητρα των ανθρώπων  που τον ενσαρκώνουν σήμερα. Αλλιώς πώς μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία κίνηση συνεργασίας, ενάντια στην κομμουνιστική ανταρσία που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια; Η αδυναμία, για συνεργασία, μεταξύ των ανθρώπων που απαρτίζουν τον πατριωτικό χώρο, έχει επιτρέψει στους αριστερίζοντες και αποτυχημένους μπολσεβίκους, την επιβολή ενός ακόμη Μνημονίου, το οποίο ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή, με μέτρα που θα κλείσουν… την ταφόπλακα πάνω από τα κεφάλια μας.

    Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούμε μια σχετική κίνηση από τα δεξιά πατριωτικά κόμματα-κινήματα. Αλλά και αυτή, εκφράζεται ατομικά και όχι ομαδικά. Σε ένα χώρο που θα έπρεπε να είναι μια αρραγής γροθιά ενάντια στους  ολετήρες της παγκοσμιοποίησης, βλέπουμε μεμονωμένες κινήσεις, που δυστυχώς δε θα έχουν αποτελέσματα.

    Με χαστούκια και βρισιές δε γίνεται δουλειά…

    Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να αναφερθεί μια μεγάλη αλήθεια. Ο πατριωτισμός στο κοινοβούλιο σήμερα, εκφράζεται μόνο με καυγάδες, με τυμπανοκρουσίες, με παχυλά λόγια, αλλά χωρίς πράξεις και έργα. Η “Χρυσή Αυγή”, το μόνο κόμμα της Βουλής, που πάει κόντρα στα μνημόνια, δε μπορεί από μόνη της να αλλάξει κάτι. Ο απομονωτισμός που έχουν επιλέξει τα στελέχη της, δεν βοηθάει σε τίποτα τη χώρα. Οι δε ενέργειες των στελεχών της, όπως η πρόσφατη του Ηλία Κασιδιάρη ενάντια στον Νίκο Δένδια, δεν προσφέρει τίποτα. Το πολύ-πολύ να την κηρύξουν παράνομη και να την πετάξουν εκτός Βουλής. Άραγε, αυτό θέλει η “Χρυσή Αυγή”; Να λειτουργεί παράνομα, όπως έκαναν οι κατσαπλιάδες του ΚΚΕ πριν χρόνια;

    Ο Καρατζαφέρης και οι περιοδείες

    Λίγες ημέρες πριν παρακολουθήσαμε στο “Εκρηκτικό Δελτίο” του ΑΡΤ, τον πρόεδρο του” ΛΑΟΣ”, Γιώργο Καρατζαφέρη. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, εάν έχει γίνει κάποιο άνοιγμα για συνεννόηση συνεργασίας (αυτό εννοούσε ο δημοσιογράφος) με άλλες πατριωτικές δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπισθεί η …αριστερή “λέπρα” ο Πρόεδρος την έκανε γυριστή με την …κλασσική έξυπνη υπεκφυγή, “τα εν οίκω μή εν δήμω”! Πάντως το καίριο ερώτημα του δημοσιογράφου, έδειξε ότι μια ανιδιοτελής συστράτευση εκείνων που θα μπορούσαν να αναχαιτίσουν τους εισβολείς στις ζωές μας, δε φαίνεται κοντά στον ορίζοντα.

    Κατά τ’ άλλα, η τριήμερη περιοδεία του προέδρου του “ΛΑΟΣ” σε Μακεδονία και Θράκη είχε εξαιρετικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στην Καστοριά πρώτο σταθμό της περιοδείας τον υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη. Εν συνεχεία έφτασε στην Φλώρινα όπου περισσότεροι από 300 παλαιοί και νέοι φίλοι συγκεντρώθηκαν για να συντονιστούν στη νέα στρατηγική του κόμματος.  Ο πρόεδρος του κόμματος έδωσε ζωντανή συνέντευξη και έλαβε περίπου 3.000 μηνύματα. Μετά τη Θεσσαλονίκη σειρά είχε η Καβάλα ενώ η τελευταία ημέρα της περιοδείας ήταν αφιερωμένη στην Αλεξανδρούπολη που γιόρταζε την επέτειο της Απελευθέρωσής της.  Με το τέλος της παρέλασης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε την εξής δήλωση: “Ήταν μια θαυμάσια παρέλαση, εύχομαι ο κύριος Ερντογάν να μας δώσει την αφορμή να την επαναλάβουμε του χρόνου στην … Αδριανούπολη”.

     

    Ο Βελόπουλος γυρίζει όλη την Ελλάδα….

    Ακούραστος ο Κυριάκος Βελόπουλος, ξεκίνησε τον Μάρτιο τις περιοδείες του στην Ελλάδα με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για τη… λύση που προτείνει στα προβλήματα της χώρας. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε, ότι ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” όταν βρέθηκε στην Κρήτη, ενημέρωσε όλο το νησί για το πρόγραμμα και τις θέσεις του κόμματος για την ανάπτυξη της χώρας, τα μεγάλα προβλήματα που τη μαστίζουν όπως το μεταναστευτικό και φυσικά για τα Εθνικά Θέματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται σε όποιο νομό και αν πήγε. Στις 6 Μαΐου, βρέθηκε στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στην Αριδαία με πλήθος ανθρώπων να γεμίζει την αίθουσα του Δήμου. Παρά την επιτυχία και της δικής του περιοδείας, ο Κυριάκος Βελόπουλος, όσο και να το θέλει να αλλάξει η Ελλάδα, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα από μόνος του.

     

    Ο Πλεύρης διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την Πόλη

    Από πέρσι τον Δεκέμβριο, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, έχει συστήσει τη νέα πολιτική κίνηση, με τα αρχικά Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών), που αποτελεί συνέχεια της “Πρώτης Γραμμής”.  Με τη δημιουργία αυτής της κίνησης απηύθηνε προσκλητήριο σε όλους τους Έλληνες αλλά και υφιστάμενους πολιτικούς σχηματισμούς να προσέλθουν σε διάλογο με στόχο τη συστράτευση και την κοινή κάθοδο για το καλό της χώρας. Μέχρι στιγμής όμως… δε βλέπουμε καμία συστράτευση. Ο Κ. Πλεύρης δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες, όπως λένε οι συνεργάτες του, αλλά επιθυμεί να συνενώσει τις υγιείς και πατριωτικές δυνάμεις της Ελλάδας. Να σημειωθεί εδώ ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, την Κυριακή 28 Μαΐου στις 14:00 το μεσημέρι θα κάνει την πρώτη συγκέντρωση Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. στο ξενοδοχείο President. Θα ακολουθήσει ομιλία του με θέμα «Ξαναζωντανεύοντας τον Θρύλο του μαρμαρωμένου Βασιλιά»… που αφορά στην Κωνσταντινούπολη.

     

    “Παγωμένη” και η “Νέα Δεξιά” του Φαήλου Κρανιδιώτη

    Ο πρώην σύμβουλος της Κυβέρνησης Σαμαρά ο Φαήλος Κρανιδιώτης αν και ξεκίνησε δυναμικά όταν παρουσίασε το πατριωτικό κόμμα “Νέα Δεξιά”, τους τελευταίους μήνες έχει παρουσιάσει μία κάμψη. Ο κ. Κρανιδιώτης οδηγήθηκε σε αυτή την πολιτική πρωτοβουλία, τονίζοντας πως ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται στη δεξιά είναι σήμερα πολιτικά άστεγοι. “Η δεξιά στην Ελλάδα έχει ιστορία, αρχές και αξίες που είναι αυτονόητα δημοκρατικές και δεν έχουν καμία σχέση με τον ρατσισμό και την ξενοφοβία” είχε τονίσει στο παρελθόν  επισημαίνοντας πως την κίνησή του τη συγκροτούν πολλά αξιόλογα στελέχη που έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Από πέρσι τον Ιούνιο, οπότε και ανακοινώθηκε το κόμμα του Κρανιδιώτη, δεν έχει γίνει κάτι περαιτέρω.

    Σ.Σ. Όπως εύλογα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, η εικόνα του υποτιθέμενου πατριωτικού χώρου, που έπρεπε να έχει άλλη αποστολή, ενώνοντας όλους τους Έλληνες για μια άλλη πορεία  σωτηρίας του Έθνους, παραμένει κατακερματισμένος και ανήμπορος να προσφέρει στο λαό την πολύκροτη ανασύσταση, που έχει τόσο πολύ ανάγκη, με αλλαγές στην ιδεολογία και επιστροφή στα ιδανικά εκείνα, που μας διαφοροποιούν από τους άλλους λαούς και που μας ορίζουν ως πατριώτες!

     

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΟΙΗΚΙΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ( ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΜΥΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ Η ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ … ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ … ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΤΤΩΩΩΡΡΡΡΑΑΑΑΑ…

    2. μονο η χρυση αυγη σημερα ειναι η βάση (μαγιά),που εύκολα φουσκώνει, ολοι οι υπόλοιποι ειναι αποτυχημένοι και έκπτωτοι στην συνείδηση της κοινωνίας, μην προσπαθείτε να αναρτήσετε πεθαμένους τα ΖΌΜΠΙ δεν μπορουν.. χρειαζεται και πεζοδρομιο .. !!!

    3. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ, Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΙΕΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΩΡΑΕΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ! ΔΩΣΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ Ο ΛΑΟΣ!

    4. Είχε πει ο Α.ΧΙΤΛΕΡ…. 8 ανάπηροι αν πιαστούν χέρι με χέρι δεν κάνουν έναν πολεμιστή….άσε που ή μισοί από αυτούς ψυφησαν μνημονια

    5. Έλληνες . Σημερα παρα ποτε ο πατριωτικός χώρος, απο όπου και να πηγάζει , πρέπει να εχει σαν στόχο την αποτίναξη του κατοχικού καθεστώτος ,εγχώριου και εξωτερικού. Ειναι επιτακτική ανάγκη όσο δεν παει , να ενωθεί ο χώρος αυτός .Όλοι οι ηγέτες των πατριωτικών παρατάξεων πρέπει να ερθουν σε συνεννόηση για την ανάδειξη απο κοινού ατόμου που θα υποστηριχθεί απο όλους . Έν ανάγκη κάποιος πατριώτης οχι πολιτικός, αλλα πατριώτης για να μην εχει ανάγκη τήρησης δεσμεύσεων που συνήθως εχουν τα πολιτικά μιάσματα .

      Γνωρίζουν πλέον όλοι, μεσα και έξω οτι ο αριθμός των πατριωτών Ελλήνων ειναι μεγάλος και διαρκώς αυξάνει το μόνο που περιμένει ειναι το σύνθημα απο τον ηγέτη. Η τωρα η ποτε, εχει φτάσει ο καιρός…..

    6. Στεφανε συνεχισε να το φωναζεις!! Και δειξε μας με τροπο ποιοι ειναι αυτοι που ειναι προθυμοι για συνεργασια και ποιοι οχι,γιατι ακομα εχουμε πολλα τουβλα σε εθνικες παραταξεις που νομιζουν οτι θα δουν ασπρη μερα…Η ΕΛΛΑΣ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΥΠΑΡΧΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ!!!!!

    7. …μήπως για αρχή κάποιο κανάλι να έδειχνε την κινηματογραφική ταινία “ΕΛΕΝΗ”????

    8. Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΗΠΤΡΟ Η ΔΟΛΕΡΗ ΚΑΘΕΝΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΠΑΡΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥ!!!ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ.ΘΩΡΕΙΑ ΜΗΝ.ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣ ΣΕ ΒΑΣΑΝΑ ΠΙΚΡΑ!!!!

    9. Έχει σκεφτεί ο Στέφανος Χίος να αλλάξει το όνομα απο “δεξιά” σε παράταξη ή όπως αλλιώς;
      Βαρέθηκα ρε αδέρφια να με κατηγοριοποιούν με βάση το δεξιά-αριστερά.Εξάλλου απο την στιγμή που όλοι μας νομίζω είμαστε αντίθετοι στο σαξονικό σύστημα διακυβέρνησης γιατί να εμμένουμε σε χαρακτηρισμούς που ανάγονται στην Γαλλική Επανάσταση;Να παν να “κουρευτούν” όλοι οι ξένοι.Καιρός είναι να ρίξουμε τα τείχη ανάμεσα σε δεξιές και αριστερές και να επέλθει ένα τέλος στις μετεμφυλιακές διαμάχες που ακόμα βασανίζουν τον Λαό μας,την Πατρίδα μας, την Φυλή μας.

    10. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ !!!

    11. Και εγώ θα επιθυμούσα μια συνεργασία (όχι απαραίτητα ένωση) όλων των προαναφερθέντων δυνάμεων και όχι μόνο. Η συστράτευση θα φέρει πολλούς περισσότερους βουλευτές με θετικότατες συνέπειες στην πολιτική κατεύθυνση της χώρας. Οι εσωτερικοί συσχετισμοί και οι προσεγγίσεις που θα επικρατούν θα καθορίζονται από την κατανομή των ψήφων ανάμεσα στις διάφορες πατριωτικές δυνάμεις. Κανείς δε θα βγει χαμένος από αυτήν την ιστορία. Η Χρυσή Αυγή λογικά θα συνεχίσει να είναι ο πιο δυνατός εκπρόσωπος του πατριωτικού χώρου. Ωστόσο θα έχουν δυνατότητα να εκπροσωπούνται στην βουλή και ομάδες οι οποίες για διάφορους λόγους δεν θέλουν να ενσωματωθούν στην Χρυσή Αυγή, ή έχουν διαφορετικές απόψεις για διάφορα θέματα και πρακτικές. Το σύστημα αυτό επιτρέπει τη συμπόρευση για τον κοινό καλό του έθνους σε όλους χωρίς να κάνει κανείς πίσω στις αξίες και τα πιστεύω του. Το αν κάποιος για παράδειγμα δεν γουστάρει τον Καρατζαφέρη δεν του δίνει το δικαίωμα να πει όχι σε αυτόν τον συνασπισμό. Το αν θα έχει λόγο και πόσο ισχυρή θα είναι η άποψη του θα εξαρτάται από την εκλογική του επιρροή. Αυτό ισχύει για όλους! Κανείς δεν έχει λόγο να φοβάται ή να αντιδρά σε αυτή την προοπτική. Ωφέλη θα έχουν όλοι και πιο πολύ το ελληνικό Έθνος!

    12. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ

    13. «ΕΝΩΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ »:

      ΣΤΕΦΑΝΕ , ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!! ΟΧΙ ΔΕΞΙΑ,ΔΕΞΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ………….

    14. Γιατι δεν συστρατευονται ολοι αυτοι βλ. καρατζαφερης πλευρης βελοπουλος κρανιδιωτης γυρω απο την χρυση αυγη που ουτος η αλλος εχει πανω απο 500.000 ψηφοφορους , που δικαιωματικα εχει και το πρωτο λογο ?, εγω βλεπω προσπαθεια διασπασης στην χ.α. , απο τα λεγωμενα πατριωτικα κομματα , κατι βρωμαει σε αυτη την ιστορια

    15. Εγώ βλέπω ότι ο πατριωτικός χώρος συνεχίζει να κατακερματίζεται και αυτά που λέτε τα ακούω βερεσέ.

    16. Καθήστε πρώτα 18 μήνες φυλακή για τις ιδέες σας και ύστερα να μιλήσουν κάποιοι για πατριωτισμό.

    17. Αν δεν κόψουν τα κεφάλια τον οβραίων δεν θα στρώσουν τα πράγματα.

    18. Ολοι αυτοι ειναι πατριδοκαπηλοι κυριε Χιο λαμογια στο ειδος τους ο καθενας
      ουτε κοτα δε θα τους εμπιστευομουνα στα χερια τους οι μισοι ειναι απογονοι
      οικογενειων γερμανοτσολιαδων απο την Κατοχη και αλλοι μισοι τυχοδιωκτες
      για εξουσια και μασαμπουκα ο πατριωτισμος τους μετριεται στις καταθεσεις τους…
      δε μασαμε παραμυθια απο κανεναν πλεον κανενα κομμα ειτε συνασπισμος στην Ελλαδα
      δε ειναι πατριωτες ολοι ειναι υαινες διαφορετικου χρωματος ολοι λενε πανω κατω τα ιδια
      και ολοι ειναι πανω κατω τα ιδια…η Ελλαδα προδωσε το καλυτερο αρχηγο που τους δωθηκε ποτε μετα το Καποδιστρια τον Παπαδοπουλο το αφησαν να λιωσει στην φυλακη και τωρα θα πληρωσουν την αμαρτια τους ..τα ιδαι καναν και στο Κολοκτρωνη και σε αλλους πολλους ηρωες μας
      οι Ελληνες και αυτους οπως και Κολοκτρωνη την Μπουμπουλινα και οσους εδωσαν
      αιμα και προσωπικο κοστος τιμης για την ελευθερια την οποια ξεπουλανε για θεση
      στο δημοσιο ενα ρουσφετι ο Κυριος αφησε να καταστραφει η Ελλαδα και οσο
      ψηφιζουν τα μασωναρια στην Βουλη οι Ελληνες για τα κωλορουσφετια τους
      η Ελλαδα θα παραμεινει σκλαβωμενοι…δε υπαρχουν Πλεον ΗΡΩΕΣ τους πατησε
      το τρενο του φιλοτομαρισμου και της αδιαφοριας τα ελεγε ο Σουρης 100 χρονια πριν
      τα ιδια και σημερα δε αλλαζουν και θα τιμωρηθουν γιατι ειναι θελημα του Κυριου
      αλοιμονο μας σε εμας που δε συμμετειχαμε στο οργιο στο φαγοποτι 40 χρονια..
      δε χτυπας πορτες πατριωτων κυριε Χιο πατριωτων σαμαρια χτυπας γαιδουριων
      αν με πιανεις τι σου λεω….ο καθενας θελει την αρχηγια και σφαζονται στο πτωμα της Ελλαδας
      Αμα μου ελεγε ο Χριστος να σωσω την Ελλαδα θα του ελεγα σωσε τους Χριστιανους
      Σου τους πραγματικους που ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ οι υπολοιποι πρεπει να τιμωρηθουν
      για ειναι δειλοι και προδοτες..
      Οσοι αγαπησαν στην Ελλαδα πεθαναν στους πολεμους για τους εδω σημερα τους ραγιαδες
      που προσκυνανε για 10 ευρω και κατεβαζουν τα παντελονια για μια κωλοσυνταξη και ενα μισθο
      ξεπουλωντας Πατριδα οικογενεια θρησκεια..δεν υπαρχει πατριδα πλεον … οι πατριωτες οσοι απομειναμε τιμιοι θα παμε στην ψαθα οι πατριωτες ..οπως πηγανε και στο παρελθον ολοι αλλοι πραγματικοι πατριωτες..αν δε ξεσηκωθουνε να τους κρεμασουν στο Γουδι αξια η μοιρα τους..

    19. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή ΤΕΦΡΑ!

      ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

    20. Προσωπικά δεν με εκφράζει το Δεξιά – Αριστερά, κ δεν θέλω να ακούω παπαδολογίες για πάρα πολλούς ιστορικούς λόγους… Αν υπήρχε κάποιος που να μπορεί να πετάξει τους εβραίους έξω από την Ελλάδα (δεν είμαι ρατσιστής αλλά εκείνοι λειτουργούσαν έτσι εξαρχής εναντίον μας) τότε μόνο θα ελευθερωθεί η Ελλάδα, την έχει κάποιος αύτη την δύναμη…? Δυστυχώς, δεν νομίζω, εκτός αν μόνο ενωμένοι κάνουμε κάτι βάζοντας τον ίδιο στόχο, χωρίς να μας αποπροσανατολίζουν, χωρίς να τους δίνουμε δύναμη, χωρίς να τους γλύφουμε, χωρίς να τους υπηρετούμε… Με τις υπόλοιπες εθνικότητες/φυλές που σέβονται την Αρχαία Μας Ιστορία δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά η Ελλάδα σε αυτό το σημείο πρέπει να κοιτάξει πρώτα τους Έλληνες (όπως κάνει κάθε πετυχημένη χώρα), κ μετά αν μπορεί ας φιλοξενήσει Ανθρώπους, κ όχι φίδια που πάνε να την κατακτήσουν… Μακάρι να είμασταν όλοι το ίδιο ή να άλλαζαν προς τα εκεί τα πράγματα, αλλά όταν δεν το θέλουν εκείνοι που μας σκλαβώνουν κ ελέγχουν από παντού αυτό το σύστημα μέσο της εικονικής πραγματικότητας, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένας δρόμος, μέσα από τα φίδια, δεν θα σωθούμε… Δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι από πολλές γενιές πίσω κ ο μοναδικός δρόμος που μπορούσαμε να διαλέξουμε είναι σαν φραγμένος στο μυαλό σχεδόν όλων …Πρέπει να υπάρξει πρώτα Αφύπνιση, κ να ζήσουμε με συνεργασία όπως κάποτε Αρχαία τον καιρό του Ελληνικού Πολιτισμού, κ είναι κάτι το οποίο δίδαξε κ ο Χριστός, αλλά τον σταύρωσαν…

    21. Χίε αυτοί έχουν αβυσσώδεις διαφορές μεταξύ τους.

    22. ΞΕΧΝΑΤΕ ότι,

      ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ & ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ το 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

      ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ήταν αυτός που ΠΡΟΤΕΙΝΕ τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ για ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

      ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ήταν αυτός που συμμετείχε σε 2 off-shore εταιρείες με 8 εκ.

      ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ήταν αυτός που ξέχασε να δηλώσει κάτι σπίτια στο εξωτερικό.

      Ας πάνε λοιπόν τα ζώα οι ραγιάδες να ξαναψηφίσουν αυτούς που μας έφεραν τα μνημόνια & να τους αναστήσουν, αρκεί να μη ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και τους πούνε οι “δημοκράτες” φασίστες & νεοναζί.

    23. ΣΤΕΦΑΝΕ οι ελληνες οπως παντα ενωνονται την -τελαιταια στιγμη-.. μονο αν δουμε τους τουρκους να παιρνουν κανα νησι, αν καταρευσει η περιβοητη -κοινοβουλετικη δημοκρατια-, αν γινει κανενας καταστροφικος σεισμος και παει λεγοντας..μονο τοτε ισως και να υπαρχει περιπτωση να ενωθουν ολοι οι πατριωτες..μεχρι τοτε ομως το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πουμε το ψωμι ψωμακι…δεν αλαζουν καποια πραγματα,παραμενουν ιδια για χιλιαδες χρονια..αυτη ειναι η καταρα των ελληνων,η διχονοια..

      1. Οι Έλληνες δεν ενώνονται. Τον Μ.Αλέξανδρο τον πολέμησαν Αθήνα,Θήβα και Σπάρτη. Πέτυχε γιατί μπόρεσε να επιβληθεί στους αντιμακεδονικούς.

    24. Χθες παντως αυτο που διαπιστωσαν οσοι ηταν στην μεγαλειωδη συγκεντρωση στο συνταγμα ηταν πως οι ποιο δυναμικοι και πραγματικοι πατριωτες που κινητοποιηθηκαν δυναμικα ηταν οι εξης.. Μια σχετικα πολυπληθης ομαδα του ΕΠΑΜ , η ΛΑΕ του Λαφαζανη και ατομα που ηταν μαζι με την Ραχηλ Μακρη.Αυτες οι ομαδες ανθρωπων ηταν που κινητοποιησαν και ξυπνησαν τον κοσμο να κανει ντου στην βουλη. Κατι βλαμμενα με κουκουλες τοτε θυμηθηκαν και καλα να δρασουν με σκοπο φυσικα να ριχτουν χημικα. Εξαλου στα εξαρχεια δεν υπαρχουν αναρχικοι ουτε για δειγμα , μοναχα κατι τσογλανια που στηριζουν το κρατος του Τσιπρα και την κυβερνηση.Οπως και οι μαλακες της Ανταρσυα που ηταν ωσει παρων , ολο μαλακιες και χωρις ιχνος δυναμισμου.Που θελω να καταληξω και θετω ερωτημα.. Γιατι λοιπον να μην στηριξουμε την ΛΑΕ , το κινημα της Μακρη η το ΕΠΑΜ αφου αυτοι ηταν χθες που μπηκαν μπροστα και ξεσηκωναν τον κοσμο.. Η στην τελικη καντε συζητηση με αυτους τους 3.. Ο λαος στηριζει αυτους που μπαινουν μπροστα στις λαικες συγκεντρωσεις.

      1. Θες να στηρίξεις κομμουνιστές; Μετά τον Τσίπρα δεν έβαλες ακόμα μυαλό;

      2. Αυτοι που λες φιλε μου ΔΕΝ αγωνιζονται για την Ελλαδα μας . Ξεχασε τους .
        Αυτος που θα οδηγησει τους Ελληνοψυχους ΔΕΝ θαναι πολιτικος .
        Ομως περιμενει τους ραγιαδες να ξεσηκωθουν πρωτα και επειτα θα φανερωθει .
        Αντισταση λοιπον , γενικη πολιτικη ανυπακοη στο ελληνοφωνο εχθρικο κρατος των κυνοβουλευτικων και ολα τα αλλα ειναι τριχες .

      3. Ρε φίλε, μιλάμε για πατριώτες, και μας αναφέρεις τους απάτριδες διεθνιστές; Αυτοί και να γίνει μουσουλμανική αύριο η χώρα, δεν τους καίγεται καρφί! Μακάρι να μην ψηφίζεις, γιατί δεν ξέρεις τί σου γίνεται…

      4. Γιατί φίλε μου η ΛΑΕΙ είναι κατά των εννοιών “πατρίδα” και “έθνος”.

      5. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΧΩΡΟ..που θελει ισλαμοποιηση,τα σκοπια να τα λεμε μακεδονια,τους δασκαλους τραβελια,αθεα τα παιδια μας,τον στρατο μας να ξεσκατιζει λαθρο και και και και και και ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..ΑΥΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ..και η αντισταση που κανουν ειναι ψευτικη..ειναι στο κολπο μαζι με τσιπρα αλλα και νδ κτλ..
        ολες αυτες οι ομαδες μηνας μπαινει μηνας βγαινει εχουν μισθο,ειναι μεσα στις εθνοκτονες μκο,καπελωνουν ολες τις διαδηλωσεις,τρεφουν απεχθεια στην ελληνικη σημαια που ποτε δεν κραταν..και βαπτιζουν φασιστα καθε ελληνοψυχο..
        Στην συγκεκριμενη διαδηλωση λοιπον..λαε,επαμ,παμε,ανταρσια,ραχηλ,κωνσταντοπουλου,κομμουνιστικες οργανωσεις,κομμουνιστικα συνδικατα,βολεμενοι σαπιοι δημοσιοι με κοκκινα γραμματα στα πανο τους..κινητοποιησαν την γραμμη κρουσης τους,τους αλβανους ουτσεκαδες με τις κουκουλες δηλαδη…και κανα 2 τσουτσεκια ΄΄δικα μας΄΄ απο πισω..να καψουν το φυλακιο του αγνωστου στρατιωτη..και αυτοι να ευφραινονται με τις ντουντουκες..οι αστυνομικοι φυσικα και αυτοι στο κολπο με τις απαραβατες εντολες τους ”μην πειραζετε τα παιδια με τις κουκουλες” την νεα γενια ουτσεκαδων δηλαδη, που οι μ.υ τους μαζευουν σε 5 λεπτα και τους στελνουν οπου χρειαστει για το συμφερον της αλβανιας(πχ σε εναν πολεμο με τα σκοπια)..οπως εκαναν και τοτε με την γιουγκοσλαβια…σε μια ωρα τους μαζεψαν ολους απο εδω και τους εστειλαν πανω με οπλα εναντιων των σερβων.
        Εδω κανουν προπηνηση..μπουκαροντας σε ελληνικα σπιτια..κοπανωντας γιαγαδες..κανοντας παντος ειδους εγκληματα και φυσικα το αγαπημενο τους χομπυ ειναι να
        ΚΑΙΝΕ τις ελληνικες σημαιες μαζι με τα ΄΄δικα μας΄΄ τα τσουτσεκια..τα οποια αν πηγαιναν στην αλβανια να καψουν μαζι με τους αλβανους αδερφους τους αλβανικες σημαιες..θα τους πηδουσαν ”τα αδερφια τους” απο ολες τις τρυπες..και μετα δεν χρειαζεται να πω τι θα τους εκαναν..
        Αυτος ο ΄΄δυναμικος΄΄ χωρος λοιπον φιλε..που πολιτικα εκφραζεται με τις ομαδες που προοανεφερες και σε καθε ευκαιρια καιει καθε τι ελληνικο..και ανεμιζει καθε κοκκινο πανι ..ειναι για μενα ξενος και εχθρος..και σε καμια περιπτωση δεν εκφραζει πατριωτες Ελληνες..τουλαχιστον οπως τους εννοω εγω.

        1. Ετσι ακριβως σκατα σε ολα τα παρακλαδια της προδοτικης ανθελληνικης αριστερας και τα λαθροσκουπιδια τους

    25. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΘΛΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

      1. η Χ.Α και καλα οτι δεν ειναι κατεστημενο..αιντε αιντε….δεν προκειται να ξυπνησουμε ποτε..ολοι γουρουνια με την ιδια μουρη ειναι..ξυπνατε προβατα…ακου ΧΑ..

    Comments are closed.