ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΡΟ! ΣΤΟΥΣ 20 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    0000

    Δεν έχει τέλος η τραγωδία από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο καθώς λίγο μετά τις 11 το πρωί το Λιμενικό ανακοίνωσε ότι εντόπισε δύο σορούς στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 20


    Η μια από τις σορούς είχε, μάλιστα, σφηνωθεί σε βράχια πίσω από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών προκειμένου να ανασυρθεί.

    Και οι δύο σοροί, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανήκουν σε άνδρες ηλικίας περίπου 55 και 42 ετών, έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

    Λίγη ώρα νωρίτερα η πυροσβεστική είχε ανακοινώσει ότι εντοπίστηκε ο 17ος νεκρός σε αποθηκευτικό χώρο στη Μάνδρα.

    Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής της Πυροσβεστικής Κωνσταντίνος Γιόβας, ο νεκρός εντοπίστηκε εντός επιχείρησης στην Μάνδα Αττικής, κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου, και αυτή την στιγμή γίνονται ενέργειες να ανασυρθεί. Καθώς υπάρχει διαρροή αερίου, όπως διευκρίνισε ο κύριος Γιόβας, η ανάσυρση είναι δύσκολη και δεν μπορούν οι πυροσβέστες να χρησιμοποιήσουν ειδικά εργαλεία, ενώ ο χώρος της επιχείρησης είναι γεμάτος λάσπη και φερτά υλικά.

    Συνολικά η Πυροσβεστική αναζητά έξι αγνοούμενους, από τους οποίους ένας είναι κυνηγός και δύο οδηγοί φορτηγών.
    «Την τελευταία φορά που μίλησε με το αφεντικό του, του είπε “Βοήθεια, νερό, πνίγομαι” και πως είχε ντελαπάρει», λέει με σπαραγμό η θεία του 38χρονου Ιωάννη Ρούμελη, ενός από τους οδηγούς που αγνοείται από τις 6 το πρωί της Τετάρτης. Είναι οδηγός φορτηγού, που εκείνη την ώρα εκτελούσε δρομολόγιο και περνούσε από την παλιά εθνική οδό Αθήνας – Θήβας. Ο ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε το φορτηγό του, μαζί με άλλα οχήματα που βρίσκονταν εκεί. Χθες οι άντρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής εντόπισαν το φορτηγό του πλήρως κατεστραμμένο. Είχε ουσιαστικά πολτοποιηθεί, μαζί με άλλο ένα βαρύ όχημα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να εξηγήσει αν επρόκειτο για ένα ή για δύο φορτηγά. Ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι βρίσκονταν επί τόπου και με την βοήθειά τους ερευνήθηκαν τα συντρίμμια, χωρίς όμως να βρεθεί άνθρωπος μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών.


    «Ψάχνουμε απεγνωσμένα τον ανιψιό μου, τον Πέτρο Κολέτση. Όποιος γνωρίζει κάτι , όποιος έχει βρει κάτι να έρθει να μας το πει. Τον ψάχνουμε απεγνωσμένα. Ζητάμε βοήθεια για να βρούμε τον Πέτρο. Ο Πέτρος είναι 28 χρονών. Έφυγε από το σπίτι του την Πέμπτη γύρω στις 6.00 περίπου το πρωί», δήλωσε στο protothema.gr η θεία του 28χρονου, που επίσης αγνοείται από την Τετάρτη.

    «Ξεκίνησε από το σπίτι του στα Άνω Λιόσια για να πάει στη Λιβαδειά για δουλειά . Ανέβαινε αυτό το δρόμο με το όχημά του και τον παρέσυρε ο χείμαρρος . Το αυτοκίνητο, η πινακίδα του αυτοκινήτου και η ταυτότητα του παιδιού έχουν βρεθεί. Δυστυχώς δεν έχουμε βρει το παιδί ακόμα. Δεν έχουμε σταματήσει να ψάχνουμε. Ο πατέρας του και η μάνα του έχουν τρελαθεί από την αγωνία τους γιατί δεν έχουν άλλο παιδί», προσθέτει η κ.Πανωραία.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Το κάθαρμα Τσίπρα ο άπλυτος ψεύτης αυτό το σίχαμα πρεπει να λογοδοτήσει στην κοινωνία Η μπάσταρδο παρέα του αφού έφαγε από το ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να ροκανίζουν με το έκτρωμα ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορώντας για τα δεινά της χωρας

    2. Αν είχαν γίνει τα λεγόμενα αντιπλημυρικα, χωρίς να ξανανοιξουν το ΜΠΑΖΩΜΕΝΟ ΡΕΜΑ , και ότι άλλο έχει μπαζωθει , θα είχαμε όχι 20 νεκρούς αλλά πόσους 10, 12, … Από 800 ρεματα και 4 ποτάμια, έχουν μείνει μόνο 100 , ότι και να κάνουμε είμαστε χαμένοι…….

    3. Ποτε θα καταλαβετε οτι ειναι ολοι το ιδιο! !!!!! Και οι πριν και οι τωρα και οι επομενοι. Σιγα να μη μας σωσει ο κουλης. Ολοι ειναι πολιτικη προδοτες τρισαθλιοι. Ποτε και για κανενα λογο δεν παραιτηθηκε κανεις. Εντεκα εκατομμυρια μαλακες δουλευουν για να χουν δις οι 300. Στο τελος θα πεθενουμε στο δρομο.

    4. ΑΠ’ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!! ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ– ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!!!!!!!!! ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    5. ΜΕ 20 ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ Κ ΜΙΛΑΣ ΓΑΗΔΟΥΡΟΥ;;;;; ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ…….ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ;;;;ΑΗΝΤΕ ΜΑΖΩΧΤΑ Κ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙ ΣΟΥ
      Πού πρέπει να απευθύνονται οι πλημμυροπαθείς για σίτιση, στέγαση και καταγραφή ζημιών;;;;;;;;;;ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΤΟΠΟΥΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΣΕ ΡΕΜΑ ΜΠΑΖΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΡΝΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΛΑΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΜΠΡΩΧΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΣΤΑ ΣΥΡΙΖΟΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ Κ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
      ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

    6. Να συληφθει αμεσως ο κασιδιαρης και ο παναγιωταρος ας ειναι και ο λαγος!! Καποιος πρεπει να πληρωσει για μανδρα και περαμο !!! Ο λαος ζηταει τμωρια των υπευθηνων οχι αποζημιωση !!!!

    7. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΣΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ; ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 20 ΠΟΛΙΤΕΣ

    8. Κρίμα για τους ανθρωπους που έφυγαν και για τους συγγενεις. Κρίμα.

    9. ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ Ν.Δ,ΘΑ ΛΥΣΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΩΡΑ;

    10. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΣΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΜΕ ΣΥΝΟΧΕΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΙΤ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. Α ΡΕ ΚΟΠΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    11. ο κλαρινογαμπρός της αναρχίας, της ανωμαλίας και του αίματος και πάσης διαστροφής προσεχώς , να σας πνίξει ρε όλο το αίμα και η δυστυχία των συνανθρώπων μας, αργό ,κακό και επώδυνο τέλος να έχετε όλοι σας

    12. Ενας ΚΑΝΑΔΑ τραβηξε πήγε κι ενας για ΣΟΥΗΔΙΑ. Αφησαν πίσω τους της ΜΑΝΔΡΑΣ τα χαλάσματα το Πέραμα το χάλι

    13. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ . ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ . ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΑΘΕΟΙ , ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ , ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ .

    14. Που είναι η δικαιοσύνη. Μόνο σε κάτι κουλουράδες εξαντλούν το νόμο.

      1. νοσεί και είναι τραυματισμένη από ρουκέτα , τώρα σειρά τους

    15. Κάποτε στο Πολύγωνο υπήρχαν πίσω από τα νυν δικαστήρια, (στάση Μπάλα), αδέσποτα σκυλιά που ο δήμος Αθηναίων τα τάιζε. Κάποιος έριξε φόλες και ψόφησαν. Τότε ο Δήμος επικήρυξε με κάποιο ποσόν αυτούς που τα δηλητηρίασαν. Φυσικά ήταν ο ίδιος ο Δήμος Αθηναίων που τα δηλητηρίασε. Έτσι και η Δούρου, μηνύει τον εαυτό της.

    16. ξανθομαλλουσα μονο σε νεκρους φαινεται η αναπτυξη ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    Comments are closed.