ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΡΙΟΥΣ. “ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ”, “ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟΣ” Ή ΜΕΓΑΛΟΣ Μ@Λ@ΚΑΣ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ-ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΡΕΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 3-1

    Κοινοποίηση:
    Loris-Karius-

    Η Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας με 3-1 της Λίβερπουλ στον τελικό του Κιέβου στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρίτη συνεχόμενη φορά και τέταρτη τα τελευταία πέντε χρόνια. Παράλληλα, έφτασε τις 13 κατακτήσεις συμπεριλαμβανομένων και των Κυπέλλων Πρωταθλητριών. Μοιραίος για την ομάδα του ο Κάριους που έκανε «δώρο» δύο γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ που πέτυχε δύο τέρματα εκ των οποίων το ένα απίστευτης ομορφιάς.

    Ο τελικός είχε τελείως διαφορετική εικόνα στα δύο του ημίχρονα. Στο πρώτο, που στιγματίστηκε από τους τραυματισμούς των Σαλάχ και Καρβαχάλ που αντικαταστάθηκαν, ο ρυθμός ήταν χαμηλός και είχε λιγοστές καλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Αντίθετα, στην επανάληψη, το τέμπο ανέβηκε και πέραν των τριών γκολ είχαμε από ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα αλλά και αρκετές ακόμα φάσεις.

    Μοιραίος ο Κάριους, το «κλείδωσε» ο Μπέιλ!

    Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ έμελλε να είναι ο μοιραίος για την ομάδα του σε αυτόν τον τελικό. Μετά το λάθος στο γκολ του Μπενζεμά, έκανε ένα ακόμα στο 83’ και κάπως έτσι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Γκάρεθ Μπέιλ δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Γερμανού και κατέληξε στην εστία του.

    Από εκείνο το σημείο και μετά φαινόταν πως όλα έχουν κριθεί και το μόνο που απέμενε ήταν το τελικό σφύριγμα του Μάζιτς. Όταν αυτό ήρθε τα πανηγύρια στο Κίεβο αλλά και στην Μαδρίτη ξεκίνησαν για τους οπαδούς της «βασίλισσας» για αυτή την τεράστια επιτυχία της ομάδας τους.

    Οι Βρετανοί, καλό θα είναι να πούνε δυο κουβέντες σε αυτό το ρετάλι που το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κατέστρεψε μια από τις καλύτερες ομάδες, που πια σαν σύνολο, δεν ανήκει στην μασονία της Ε.Ε λόγω Μπρέξιτ.

    Δυστυχώς απόψε γιορτάζουν τα “μούλικα” του Ραχόι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Το επίπεδο όλων σας ειναι ηλιθίων..λοβοτομημένα ανθρωποειδή χωρις σκέψη…φανατισμένα χωρις ουσία…..

    2. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ-ΑΤΥΧΙΑ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ; ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.

    3. BARCELONA KAI ΠΑΛΙ BARCELONA!! OMAΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΗΤΟ ΣΤΕΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ!!

    4. Μαρινάκη αλάνι φέρτον στο λιμάνι

    5. Παρακολουθώ το μακελειό εδώ και χρόνια…Τελικα και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είστε αλάνια. Περιμέναμε πως και πως να το σηκώσει το Λιμάνι

    6. Μπα, για αριστερος ,οπαδος των πρωην κολλουνιστων μου φαινεται

    7. Τώρα στέλνω ξανθό γένος. Μισό λεπτάκι

    8. Καλα να παθουν οι φραγκολεβαντινες,μας ζαλισαν τα απιδια ενα μηνα.

    9. Καθάρισε ο Κέλτης !. Γιά αυτό δεν τον διώχνουν, παρότι κάθε τόσο ακούγεται οτι φεύγει. Με τερματοφύλακα αυτού τού επιπέδου για την Λίβερπουλ ήταν εξαρχής δυσκολα τα πράγματα…

    10. Γιατί πονάς ρε Στέφανε;;;
      Η Ρεαλ είναι βασίλισσα ?. Υποστηρίζεις τους λιμανίσιους της Λίβερπουλ;;;;
      Ρεαλ κόντρα σε όλους και κόντρα στον μισητό γαυρο της Ισπανίας.

    11. η αδελφοαλητρα ο ραμος.
      η κομπλεξικη λουγκρα ο ροναλντο.
      ρε ουστ

    12. ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΣΑ ΕΧΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΤΣΙ???

    Comments are closed.