ΕΚΤΑΚΤΟ – GAME OVER! ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: “ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ! – ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!” – ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ “ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ”! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    putin netaniaxoy

    «Ο Β.Πούτιν έστειλε μήνυμα στο Ισραήλ ότι ανοχή τέλος, οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν. Ρώσοι «σύμβουλοι» κατέρριψαν το ισραηλινό αεροσκάφος, αποστέλλοντας «μήνυμα» στον Νετανιάχου ότι τελείωσαν οι «ελεύθερες βόλτες» πάνω από την Συρία …μια για πάντα» αποκάλυψε ο πρέσβης της Συρίας στον ΟΗΕ.

    Ο Σύρος πρέσβης  Μπασάρ Τζααφάρι υπενθυμίζοντας την χρήση αντιαεροπορικών πυραύλων  εναντίον ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών προειδοποιεί την Ιερουσαλήμ για μια ακόμη φορά .

    «Η Ρωσία έστειλε σαφές μήνυμα προς το Ισραήλ ότι οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν αλλάξει στη Συρία και η ελευθερία κινήσεων στους συριακούς ουρανούς τελείωσε», είπε ο πρεσβευτής της Συρίας στα Ηνωμένα έθνη.

    PUTIN ERDOGAN NETANIAXOY

    «Ο Πούτιν έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα», δήλωσε ο Μπασάρ Τζααφάρι, μιλώντας στο συριακό τηλεοπτικό σταθμό.

    «Το γεγονός είναι ότι ο πρέσβης του Ισραήλ (στη Ρωσία) κλήθηκε για εξηγήσεις μόνο μια ημέρα αφού υπέβαλε τα διαπιστευτήριά του (στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών την περασμένη Πέμπτη), και του  είπαν οι Ρώσοι κατηγορηματικά ότι αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει», τόνισε ο ίδιος.

    Η χρήση της συριακής αεράμυνας αντιαεροπορικών πυραύλων  εναντίον του Ισραήλ την περασμένη Πέμπτη το βράδυ άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού, τόνισε  ο Σύρος διπλωμάτης , προσθέτοντας ότι η Συρία δεν θα παραμείνει άπραγη απέναντι σε οποιαδήποτε  ισραηλινή απειλή.

    Ο ίδιος ισχυρίστηκε επίσης ότι  ο πόλεμος άρχισε στη Συρία το 2011, όταν ομάδες της αντιπολίτευσης έκαναν  σαμποτάζ στα συστήματα αντιαεροπορικής προστασίας των δυνάμεων του προέδρου Μπασάρ Ασαντ, δίνοντας το Ισραήλ την ελευθερία να αλωνίζει στους συριακούς ουρανούς.

    Από την άλλη πλευρά, άθλιες απειλές για μια άνανδρη δολοφονία δέχεται η Ρωσία από ισραηλινά ΜΜΕ και Εβραίους αναλυτές οι οποίοι τονίζουν ότι  «ο  Ρώσος πρόεδρος με την δολοφονία του πρέσβη κατανόησε ότι η επέμβαση στην Μέση Ανατολή, έχει οδυνηρό τίμημα που συνδέεται  με αυτήν την συμμετοχή το οποίο θα συνεχίσει να αυξάνεται».

    Μάλιστα διάσημο Ισραηλινό ΜΜΕ κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο: «Ο Β.Πούτιν μαθαίνει ότι η εξουσία έχει όρια»!

    «Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, από την πλευρά του, βρήκε μια χρυσή ευκαιρία στον πόλεμο της Συρίας να ξαναπάρει η χώρα του  την θέση της ως παγκόσμια δύναμη στην εκρηκτική περιοχή μας. Έσπευσε να στείλει δυνάμεις στην περιοχή σε ένα κυνικό παιχνίδι με διπλό στόχο.

    Πρώτα απ “όλα, να καταστρέψει την συριακή αντιπολίτευση και τους τζιχαντιστές, για να μείνει  η μόνη εναλλακτική λύση.

    Δεύτερον, για να κάνει το Ιράν και τη Χεζμπολάχ, κυρίαρχους παίκτες στην περιοχή, με δεδομένη την λαχτάρα για την επιβίωση του Άσαντ που εξαρτάται ολοκληρωτικά από το Κρεμλίνο».

    syria israil

    Αυτό πιστεύουν στο Τελ Αβιβ οι ισραηλινοί και θα κάνουν τα πάντα για να διώξουν την Ρωσία από την Συρία, μόνο που ο Πούτιν δεν αστειεύεται και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον πόλεμο «Γωγ και Μαγώγ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Μπράβο Πούτιν γα@@σε τους Εβραίους και τους ευρωπαίους σκυλιά αμερικανών όλοι εινσι

    2. Άσε ρε Πούτιν.Μην σου σκιστεί το καλσόν να πούμε.Εδώ σκέφτεσαι να δώσεις s400 στους Μογγόλους που αν τους αποκτήσουν είναι στρατιωτικά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τελειωμένες.Μόνο μπλα μπλα και μπλα μπλα είσαι και εσύ.Μόνοι μας ως Έλληνες θα παλέψουμε για την πατρίδα μας.

      1. ΚΟΥ-ΜΠΑΡΕ φιφες στους δυτικους ρε φιλο.

    3. ναι οπως με τους τουρκους που στο τελος θα τους δωσει κ s 400.αντε ρε τον παπατζι πολυ αξια του δωσαμε

    Comments are closed.