ΕΚΤΑΚΤΟ: ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΙΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ! ΚΑΛΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ…

    Κοινοποίηση:
    mpoutaris_kaminis_aftodioikisi

    Το συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στο δημαρχείο Αθηναίων

    Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας συγκαλεί εκτάκτως αύριο ο Γιώργος Καμίνης με μοναδικό θέμα συζήτησης τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

    Ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας κ. Επαμεινώνδα Λαμπρακάκη τη σύγκληση του συμβουλίου, που θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα 21 Μαΐου, στις 17.00, στο Δημαρχείο της Αθήνας.

    Υπενθυμίζουμε

    «Αληθινό πατριώτη» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εκφράζοντας τη στήριξή του σε αυτόν, έπειτα από την κριτική που δέχτηκε με αφορμή την παρέμβαση που έκανε για το Σκοπιανό.
    Διαβάστε επίσης

    Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη
    «Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ. Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης», έγραψε ο κ. Καμίνης στο λογαριασμό του στο twitter.

    Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ.Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης

    Σημειώνεται ότι ο κ. Μπουτάρης, μιλώντας από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, αφού τόνισε την ανάγκη να βρεθεί πώς θα ονομάζονται οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας, σημείωσε ότι πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας.

    «Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Η κλεφτοπασόκα αδελφή έτρεξε για συμπαράσταση στο τουρκολάγνο , νομίζει πως έτσι θα εχει ποιο καλή φύλαξη απο τους κατσαπλιάδες για να αυξήσουν τους πληρωμένους απο το υστέρημα των συνταξιούχων μπράβους που τη φυλάνε μη και τις σκίσουν το κώλο ” οι ακροδεξιοί “όπως αποκαλεί ο ψευταράς Τσίπρας τους Έλληνες πατριώτες .

    2. Δεν θα γλυτώσει κανείς τους όσους μπράβους και να βάλουν να τους φυλάνε ,που μας κλέβουν για να τους πληρώνουν . Το κακό που μας έκαναν και η κοροϊδία που μας παίζουν θα έχει το τίμημα που τους πρέπει . Δεν χρειάζονται δικαστήρια ,ο λαός θα αναλάβει να καθαρίσει το βόθρο .

    3. Βλέπετε;;; Και ο Άγιος φοβερά θέλει. Χεστηκαν επανω τους κι ακομα δεν είδαν τιποτα, Αυτα που εφαγε το καθίκι ηταν χάδια μπροστά σε αυτα που θα φάνε αν συνεχιςουν να ξεπουλανε την Ελλαδα και τον Ελληνικό λαο. Εξ αλλου το Σύνταγμα το λέει καθαρά. Η εσχάτη προδοςια τιμωρείτε και δεν διαγράφεται ποτε.

    4. Δώστε πόνο παλικάρια κσι στη κρυφή αδερφάρα τη λαθροδημαρχίνα μας ,το ζητά ο κώλος της .

    5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΚΑΜΙΝΩ;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    6. Το άσπρο, μαύρο οι κόκκινοι σατανάδες, η νεοταξική νεοκομμουνιστική προπαγάνδα και οι δοσίλογοι νεοκουκουλοφόροι της ειρηνικής γενοκτονίας των Ελλήνων ελέω Ε.Ο.Κ. και φιλότουρκης νεογερμανικής κατοχής. Τηι αγαστή συνεργασία, βεβαίως, βεβαίως των εξωνημένων κοτσαμπάσηδων πολιτικών και των εγκαθέτων ειδησεομέσων. Ούτε ο κλασικός κομμουνισμός έτσι. Εκείνος είχε τουλάχιστον τα σύνορα κλειστά στην λαθροσκουπιδοπλημμυρίδα.

    7. Οι ξένοι κυβερνάνε ρε!!! ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ-ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΡΩ

    8. ΠΡΕΠΕΙ να φοβάτε το τουρκολάγνικο νεοταξικό σκυλί

    9. Ξύλο όπου τους βλέπετε προδότες τι θα κάνουν θα μας βάλουν φυλακή όλους ας μας βάλουν βγαίνουν και από πάνω όσο για τον Μπουτάρη και λίγα του έκαναν αφού αγαπάει τους Τούρκους να πάει στην Τουρκία εδώ είναι Ελλάδα .Να παρετηθει να ξεκουραστεί το ζώο.

    10. Ομοιος στον ομοιο & η κοπρια στα λαχανα.Καμινη να θυμασαι στο 6ον διαμερισμα Αθηνων,ο Ηλιας Κασιδιαρης πηρε πανω απο 20% στις προηγουμενες Δημοτικες εκλογες.Εκει που εχεις μαζεψει,μαζι με τους ομοιους σου ολη τη βρωμα,ανθρωπινη & μη.Λες τωρα που οι Ελληνες φοβουνται να βγουν απο τα σπιτια τους,να ψηφισουν εσενα;Θελουμε την πατριδα μας πισω & θα την παρουμε.

    11. “I dont give a shit If kemal killed Greeks”
      Δεν με νοιαζει ενα σκατο ΑΝ ο Κεμαλ σκοτωσε Ελληνες….
      Αυτη ειναι φραση πατριωτη ;
      Καμινη ερχεται η σειρα σου πουτανιτσα

    12. τωρα η σειρα του κι αυτουνου ενας ενας να περνουν θεση για ξυλο και για μπουνιες φτανει πια !! ξυπνουν τα προβατα τζοπαναρεοι βρωμιαρεοι

    13. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

    14. Φοβάται η κρυφή πως θα έχει τη τύχη του γεροΜπουτάρη και τρέχει να προλάβει . Θα έρθει η σειρά της,το νερό μπείκε στο αυλάκι ,όπως λέμε στη Κρήτη .

    15. θα ερθει και η σειρα του αλλου της αθηνας αγαλι αγαλι

    16. ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙ ΤΙΣ ΄΄ΧΟΝΤΡΕΣ ΣΟΥ΄΄. ΦΥΓΕΤΕ ΒΡΕ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ;;;;

    17. Καλα σας κανουν…. δεν τους ψηφισατε???Φατε σκατα τωρα

    18. Ρε παιδιά για κοιτάξτε τις μύτες και των δυό σας θυμίζουν κάτι;

      1. α γαμησου εσυ και η μυτη σου μωρη πουτανα

          1. χαχαχαχαχαχαχαχαχα ωραιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

        1. Α…το αγοράκι ο ανώνυμος θίχτηκε, σας πήραμε χαμπάρι μωρή λινάτσα.

          1. και ο κολοκοτρωνης εβραιος ηταν;
            κουνα λιγο ντο ξερο σου το κεφαλι

        2. Σε ποιον μιλας;Στη μανα σου ανωνυμε μουλε;

    Comments are closed.