ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΝΟΡΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ!

    Κοινοποίηση:
    εξωφυλλο

    ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

    Έληξε ο συναγερμός που σήμανε λίγο μετά τις 21:00 στη Λένορμαν όταν η λεκτική διαμάχη μεταξύ πέντε ανδρών οδήγησε σε συμπλοκή με πυροβολισμούς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των ανδρών έβγαλε όπλο και άρχισε να απειλεί ακόμα και τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

    Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε σε διπλανό σπίτι στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν, παίρνοντας ως όμηρο την πρώην φίλη του.

    Περίπου μία ώρα μετά άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον ένοπλο, ενώ η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

    Η περιοχή παρέμεινε αποκλεισμένη για πάνω από μία ώρα, ενώ σοκαρισμένοι οι γείτονες κλείστηκαν στα σπίτια τους.

    ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αποκλεισμένη είναι αυτήν τη στιγμή η περιοχή στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν στην Αθήνα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος, που είναι αλβανικής υπηκοότητας, κρατά ως όμηρο τη φίλη του και απειλεί να τη σκοτώσει.

    Απειλές εκτοξεύει και εναντίον των αστυνομικών που έχουν σπεύσει στο σημείο.

    Όπως αναφέρουν νεώτερες πληροφορίες, λίγη ώρα προτού ο άνδρας εισβάλει στο διαμέρισμα, καυγάδιζε στο δρόμο με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του και μάλιστα, φέρεται να έχει σημειωθεί και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ τους. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ πρώτο μέλημα των αστυνομικών είναι να βγάλουν με ασφάλεια τη γυναίκα από το διαμέρισμα.

    Λίγα λεπτά πριν από τις δέκα το βράδυ άνδρες των ειδικών δυνάμεων της ΕΛΑΣ μπήκαν στην πολυκατοικία.

    Αποκλεισμένη είναι αυτήν τη στιγμή η περιοχή στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν στην Αθήνα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος κρατά ως όμηρο την πρώην φίλη του και απειλεί να τη σκοτώσει. Απειλές εκτοξεύει και εναντίον των αστυνομικών που έχουν σπεύσει στο σημείο. Όπως αναφέρουν νεώτερες πληροφορίες, λίγη ώρα προτού ο άνδρας εισβάλει στο διαμέρισμα, καυγάδιζε στο δρόμο με άλλους τέσσερις άνδρες και μάλιστα, φέρεται να έχει σημειωθεί και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ τους. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ πρώτο μέλημα των αστυνομικών είναι να βγάλουν με ασφάλεια τη γυναίκα από το διαμέρισμα.

    Ρεπορτάζ σε εξέλιξη- Περισσότερα σε λίγο….

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΕΛΛΑΣ 2017, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    2. αλβανοι θα ειναι.αφηστε τους να σκοτωθουν μονοι τους.

    3. Φανταζομαι οτι το ρομά police δεν διαθετει ελευθερο σκοπευτη.Ετσι καθονται και του κανουν κατηχηση τον μπακουνιν μεχρι να αυτοκτονησει απο μονος του

    Comments are closed.