Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: “ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΡΑΖ” – ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤWITTER! ΝΕΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    ÐÏËÅÌÉÊÇ ÁÅÑÏÐÏÑÉÁ  / ÔÁ ÍÅÁ ÁÅÑÏÓÊÁÖÇ ÌÉÑÁÆ  Ì-2000-5 / ÓÔÉÃÌÉÏÔÕÐÁ            ( EUROKINISSI / ×ÁÓÉÁËÇÓ ÂÁÉÏÓ )

    Όλες οι δυνάμεις που μετέχουν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης έχουν συγκεντρωθεί σε ένα σημείο περίπου 9-10 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

    Με μια ανάρτησή του στο τουίτερ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πλότου του Mirage 2000-5 που κατέπεσε ΒΑ της Σκύρου στις 12:15 το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Απριλίου.
    Σύμφωνα με πληροφορίες τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν την κάσκα του άτυχου πιλότου, το κιτ επιβίωσης αλλά και τη φουσκωτή βάρκα που είναι εσνωματωμένη στο εκτινασσόμενο κάθισμα, καθώς και άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι ο πιλότος του Mirage είναι νεκρός.

    Το θάνατό του Έλληνα πιλότου, ανακοίνωσε ψυχρά μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος.

     

    Ως γνωστόν, Μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου Mirage 2000-5 κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή περίπου 9 μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου στις 12:15 το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Απριλίου.

    Ώρα 15:38, περίπου τρεισήμιση ώρες αφού το μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας χάθηκε από τα ραντάρ, ο υπουργός Εθικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε με ένα τουίτ ότι ο πιλότος του Mirage 2000-5 είναι νεκρός.

    Το χρονικό της τραγωδίας με το Mirage 2000 – 5
    Ο συναγερμός στις τάξης της Πολεμικής Αεροπορίας σήμανε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης (12.04.2018). Τότε έγινε γνωστό πως είχε χαθεί το στίγμα αεροσκάφους Mirage 2000 – 5 που επέστρεφε στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο μετά από επιχείρηση αναχαίτισης.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας «σήμερα στις 12:15, υπήρξε απώλεια επαφής αεροσκάφους M2000-5, εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου».

    Το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας επέστρεφε στη βάση του μετά από επιχείρηση αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών. Η πτώση του, αξίζει να σημειωθεί, δεν σχετίζεται με την αναχαίτιση. Μάλιστα, τόσο το ελληνικό υπουργείο Άμυνας όσο και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή στην πτώση του ελληνικού μαχητικού.

    Ο πιλότος του δεύτερο μαχητικού ήταν εκείνος που ενημέρωσε ότι έχασε την επικοινωνία με το Mirage 2000 – 5. Το μοιραίο αεροσκάφος ανήκε στην Μοίρα 331 Παντός Καιρύ Θησέας που εδρεύει στην 104 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. Είχε μετασταθμεύσει στη μονάδα ετοιμότητας της Σκύρου την Μεγάλη Εβδομάδα ως ένα απο τα αεροσκάφη επιφυλακής.

    Άμεσα, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις όλων των σωμάτων για την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Συμμετείχαν: η φρεγάτα ΨΑΡΑ του Πολεμικού Ναυτικού που άλλαξε πορεία για να συμμετάσχει στις έρευνες, δυο ελικόπτερα Sikorsky, ένα Super Puma, κι ένα Chinook στο οποίο επιβαίνει μονάδα των ΟΥΚ. Από πλευράς Λιμενικού, στις έρευνες για τον πιλότο του μαχητικού συμμετείχαν τέσσερα σκάφη και ένα ελικόπτερο.

    Τα ερωτήματα πληθαίνουν για την δολοφονία του πιλότου, όπως και για τα ακριβή αίτια της πτώσης. Και βέβαια όλα όσα λένε οι “παπαγάλοι” του συστήματος, έξω από το Πεντάγωνο, με επώνυμα μικρόφωνα περί βέρτιγκο και ομίχλης, δεν πείθουν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    ΗΡΩΑΣ! Αυτό είναι το παλικάρι πιλότος του Mirage που έπεσε στην Σκύρο

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. ΜΠΟΥΡΔΑ ΧΟΝΤΡΕ,ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

    2. και εσυ με βισμα χοντρε…την υποχρεωση στην πατριδα την εβγαλες στα σουσι μπαρ και στα κοτερα

    3. Μπουχεσα καμμενε, σε ψαχνει ο ερντογαν γιατι λεει, οτι εχεις βγαλει γλωσσα τελευταια και θελει να στην κοψει.. εμαθε οτι σου αρεσουν οι στολες και θελει να σε ντυσει χιουρεμ, θα σε διορισει στο χαρεμι του….. τυχερουλη χοντρε

    4. Na δώσει το βολευτικό μισθό του ο μπουρδαλάς ο ΣΥΓΚΑΜΕΝΟΣ για τη χήρα και τα ορφανά του ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟΥ.
      Ο δε SYPRAS να γράψει τα παιδιά του σε δημόσιο σχολείο και να δώσει τα λεφτά που πληρώνει του Ιδιωτικού Σχολείου Μπένυ Χιλ, ή κάπως έτσι, στα ορφανά του ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟΥ.

    5. ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΑ(Η)ΜΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟΣ ΗΤΑΝΕ…..
      Κώστας SIAK

    6. ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ….ΤΟΣΟΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΚΑ(Η)ΜΜΕΝΟΣ

    7. ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΨΕΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΦΕΝΤΟΝΑ.

    8. Διαβάζω ότι είχαμε όλο κ όλο 25 Μιράζ πάει το ένα εξαιτίας απειρίας του πιλότου ή κακής συντήρησης!!!Μονο ο πόλεμος σας μάρανε στρατοκαυλοι φασιστες…

      1. ΦΑΙΗ ΤΣΟΛΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΩΟ?ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΣ ΑΠΤΑ ΝΤΙΛΝΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΜΟΥ

    9. Η ΠΙΛΟΤΟΙ ΔΙΑΚΥΝΔΗΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟΜΟΥΤΡΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ.. …..ΑΘΑΝΑΤΟΣ ….ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΥΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ.ΓΗ.ΤΑΦΟΣ

      1. Οι πιλοτοι διακινδυνευουν τη ζωη τους για να βολεύονται ολοι οι παπαρομουτρηδες καρανικες.

    10. Καμμένε για ποια εθνική-εδαφική κυριότητα μιλάς,που εχετε πουλήση την Ελλάδα?????ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ 3ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΕΡΑ????ΒΕΒΑΙΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΩΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ??? ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ…Συλλυπητήρια στην οικογένεια του πιλότου μας.ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

    11. Τι σόι εκπεδευμενοι είναι οι πιλότοι μας που ένα καιρώ ειρήνης πάνε για προσγείωση και πέφτουν στην θάλασσα;;;και φυσικά δεν φταίνε αυτοί αλλά οι σαπιοκοιλιαδες πολιτικοποιημένοι στρατηγοί μας!!

    12. ΜΠΟΥΣΤΗ ΑΝΤΡΑ ΟΡΘΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ (ΠΟΡΔΟΤΙΚΟ) ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ ΒΙΤΑΜ ΧΟΝΤΡΕ ΠΑΤΣΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΣ*ΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΟΤΖΙΑ-ΚΟΤΖΙ-GOZI ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΔΕΣΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ MIRAGE ΣΕ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΦΡΙΧΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    13. ΚΑΤΑΡΙΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΟΛΕΜΟ ΑΣ ΕΧΟΥΝ.

    14. ΚΑΜΜΕΝΕ; ; Κάποτε ένα καθίκι υπάλληλός μας σαν και σενα είπε ότι ο πιλότος έπαθε βέρτιγκο…ξέρεις πού είναι τώρα; ξέρεις από τι πέθανε;

    15. Προχθές στη Ρω χοντρε ενεργοποιήθηκαν οι κανόνες εμπλοκής…Σήμερα γιατί όχι και αναγκάστηκε ο χειριστής να μπει στο παιχνίδι της ” αναγνωρισης- αναχαιτησης– καταδιωξης” με ένα γερασμένο σκαρί…πόσο στα όρια του ήρθε χειριστής και σκάφος,, γιατί δεν απελευθέρωσε κανόνες εμπλοκής το ΓΕΑ εφ όσον τέτοια εντολή έδωσες δια τηλεοπτικών δικτύων… Χοντρε ένα ακόμη παλικάρι έφυγε ” τσάμπα και βερεσε” γιατί δεν έχετε πολιτικά κακαλα…γιατί δεν είστε πολιτικοι αλλά δημαγωγοί και δυστυχώς έχετε πολλά πρόβατα που ακόμη σας χειροκροτούν…
      Καλό παράδεισο στον πιλότο μας δύναμη κουράγιο στην οικογένεια …

    16. Εισαστε μια αντισυνταγματικη κυβερνηση που παραποιησε την ψηφο του ελληνικου λαου,που ακυρωνει με νομους το καθε νομιμο και δημοκρατικο για να μη πεσετε απο την εξουσια, που προδιδετε την πατριδα, την θρησκεια και την οικογενεια.Ευχομαι να βρεθει ενας πιλοτος που θα του εχει γυρισει το μυαλο και θα γραφτει το ονομα του με χρυσα γραμματα οταν θα κανει αναχαιτιση την βουλη και θα εισται ολοι μεσα. Καλο φριχτο θανατο να εχετε ολοι οι προδοτες.

    17. Κεραταδες πολιτικατζες το φαγατε το παιδι. Αναχαιτισεις σε αποστασεις 10 νμ. Τι τα σηκωνετε μωρε; steyer ειναι; η αφηστε τους τουρκαλαδες να αλωνιζουν η δωστε τους εντολη να τους καταρριψουν. ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    18. Τα μιραζ πηγαν για αναχετηση; Οι τουρκια μας λεει οτι δεν υπηρχαν τουρκικα αεροσκαφη στο σξμειο. Τοτε εμεις τι αναχετησαμε; Πως χασαμε επαφη με το μιραζ; αφου πευουσαν μαζι σε σχηματισμο. Δεν ειδε τιποτε ο αλλος πιλοτος μας; Τα ψεματα δεν περνανε πλεον απο τα βρομοκαναλα σας. Τραβατε να πνιγειται αθλιοι που θελετε θυματα χωρις “πολεμο” ξεφτιλιζεται το στρατευμα μερα με την ημερα. Ουστ βρωμεροι τρισαθλιοι ψευτες. Οτι πετα θα καταριπτετε . τα πιστευετε αυτα που λετε ή τα λετε για τι θεα Αθηναι.

      1. Οχι χαζούλη τα λεμε για την θέα Αφροδίτη ημιμαθείς φασιστες!

        1. ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΑ.ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

        2. ΦΑΙΗ ΑΠΤΑ ΠΕΗ ΠΟΥΧΕΙΣ ΦΑΕΙ????ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ?ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΛΟΥΛΟΥ??

    19. Έτσι έλεγαν και στα Ίμια για τα τρία παιδιά που σκοτώθηκαν, περί ομίχλης και vertigo. Τα ψέματα τα έχουν ψωμοτύρι

    20. Κυριε αρχηγε του ΓΕΑ αν ακομη εχεις @@ στειλε εγγραφο στην βουλη αναφεροντας πως απο τωρα και στο εξης οτι τουρκικο πεταει η πλεει εντος των χωρικων μας υδατων θα καταρριπτεται η θα βυθίζεται. Εχεις @@;;;

    21. Eίπε τα γνωστά ‘ωραία λόγια’ και καθάρισε ο θηριώδης πολιτικάντης…

    22. Ο ΑΕΡΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ Κ ΑΥΤΟ…..ΤΙ ΚΡΙΜΑ,ΔΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ………

    23. και υποχρεωση της πατριδας και εκεινων που διοικουν ειναι με τις αποφασεις τους που πολλες φορες πρεπει να ειναι γεναιες πρεπει να καλυπτουν τους στρατευσιμους και οχι να κρυβονται

    24. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΒΛΑΒΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΜΕΙΩΔΟΤΕΣ !!!!!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ !!!!!!!!!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΛΑΒΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ Π/Ε ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ !!!!!!!!!!! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!

    25. Κατ αρχας θερμα συληπητηρια στην οικογενεια του θανοντος. Κε υπουργε το τουιτερ το χρησιμοποιεις τελεια στειλε λοιπον αν εχεις ελληνικη ψυχη ενα στη Τουρκια και πες τους οτι η επομενη παραβιαση απο πλοιο η αεροπλανο σημαινει πολεμο πιστεψε με θα σε ευγνομωνουν πολλες γενιες ΕΛΛΗΝΩΝ εχω 2 παιδια που υπηρετουν αλλα τοσο η γενια μου οσο και οι επομενες γενιες δεν μπορουμε να ζουμε κατω απο το φοβο του πολεμου εκτος αν βολευει και εσας και τα μεμετια για να περνατε αλλα θεματα οι ΕΛΛΗΝΕΣ εχουμε μαθει να ζουμε περηφανα και να μην εχουμε κοτες πολιτικους να μας κυβερνουν αν δεν μπορεις λοιπον να κανεις τιποτα απο αυτα και εισαι τοσο αχρηστος και κοτα πηγαινε σπιτι σου

    26. Αυτά τα δίποδα ζώα στις ένοπλες δυνάμεις που τους νοιάζει μόνον η σταδιοδρομία, ο μισθός και η σύνταξή τους, πως κοιμούνται τα βράδια;
      Πως ανέχονται εντολές από ανθέλληνες προδότες πολιτικούς, πως ανέχονται να υποσκάπτουν το ίδιο τους το έθνος με μόνη δικαιολογία τους το ότι ακολουθούν εντολές; Δεν μπορώ να καταλάβω!
      Εντολοδόχοι λοιπόν όσοι φοράνε εθνόσημο και περιέθαλψαν με τα καράβια του λιμενικού μας σώματος αμέτρητους λαθρέποικους οι οποίοι μας σφάζουν και μας βιάζουν καθημερινά αφού πρώτα ταΐστηκαν από τον στρατό μας!
      Δεν μπορούν να προστατέψουν τους Έλληνες, ούτε από τους Τούρκους, ούτε από τους λαθραίους, ούτε από κανέναν, δούλοι παρτάκιδες είναι που τους νοιάζει μόνον η τσέπη τους!
      Μετράμε θύματα καθημερινά, πολίτες και στρατιωτικούς που θυσιάζονται για ένα αδίστακτο οικογενειοκρατικό σύστημα το οποίο προπαγανδίζει συνεχώς την Ειρήνη και την Δημοκρατία.
      Φτάνει πια αίσχος, θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω, θέλουμε την γη των προγόνων μας ελεύθερη και ισχυρή !

    27. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΦΥΛΟΥ? Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑ Κ ΨΥΧΗ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΔΟΞΑ ΟΧΙ ΟΠΩς ΕΦΥΓΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ
      ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΠΕΣΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

    28. Έχουμε κουραστεί στις κηδείες και τα μνημοσυνα!

    29. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΒΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΑΠΛΑ ΧΑΘΗΚΕ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ. ΕΚΑΝΕ ΧΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΜΑΤΟΣ ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ . ΚΑΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΛΑ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΡΑΖ

    30. ειναι φανερό ότι το έριξαν αν όχι με πήρα με ηλεκτρονικό όπλο ο πιλότος δεν μπόρεσε να τραβήξει το κάθισμα εκτόξευσς βρωμάει εδώ συμπεράσματα δικα σας

    31. ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΚΆΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΈΝΟΥ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ. .ΌΤΑΝ ΔΏΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΉ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΏΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΑΘΆΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    32. ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΚΆΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΈΝΟΥ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ. .ΌΤΑΝ ΔΏΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΉ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΏΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΑΘΆΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    33. ΟΥΣΤ ,ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΜΗ, ΚΑΜΜΕΝΕ, ΚΑΗΜΕΝΕ ! ! ! ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ! ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ……ΗΡΩΑ ΤΟΥ
      ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
      ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ; ΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ-
      ΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ
      ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΑΜΕ
      ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ MIRAGE
      2000- 5 ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΜΑΣ ,ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΘΝΙΚΗΣ
      ΑΜΥΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΕ,ΕΣΥ ΚΑΙ
      Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑ-
      ΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ………..ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ! ! !

    34. Παραιτήσου βρε μπουχέσα! Υποτίθεται δεν έχουμε πόλεμο αλλά μας σκοτώνουν οι Τούρκοι μέσα στην ίδια μας την χώρα και εσύ κωλοκάθεσαι σε μια καρέκλα που δεν σου αξίζει!! Ήθος δεν έχεις, ούτε αξιοπρέπεια για να παραδεχτείς ότι είσαι ανάξιος και καταστροφικός, πάρε και την απομίμηση του Κατσούλα τον Τσίμπλα και αυτοκτονήστε να ησυχάσουμε επιτέλους! Τους ανεπιθύμητους βρωμοεισβολείς τους σώζετε σε χρόνο ντε τε, άντε τσακιστείτε να βρείτε τον πιλότο μας γίδια! Λιμενικό και αυτό για μπάτσες. Φιλιππινέζες της βρώμας και της δυσωδίας του πλανήτη, όταν πρόκειται για Έλληνες ξύνετε το πράμα σας. Πρώτα το μάθανε οι τουρκαλάδες και μετά εμείς.

    35. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ,ΜΠΟΥΛΗ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ,ΣΚΥΜΜΕΝΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΧΑΡΕΣ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.

    36. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ:ΟΤΙ Π Λ Ε Ο Ν ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ… ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    37. Μονο αυτο εχεις να πεις μπουχεσα Συγκαμενε!;Δεν ντρεπεστε ρε προδωτες;Τα παληκαρια μας ετσι θα τα χανουμε;Καταλαβαινετε τι γινεται;ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!Και ολοι εσεις της δηθεν κυβερνησης τι σκατα κανετε;

    Comments are closed.