ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ! ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ivic

    Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη o οπαδός του Παναθηναϊκού που πέταξε το κουτί μπύρας στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, στον αγώνα της Λεωφόρου και αύριο θα απολογηθεί.

    Πρόκειται για 22χρονο άνδρα, φοιτητή των ΤΕΙ, ο οποίος είχε μπει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε εκείνη την αναμέτρηση της 17ης Μαΐου με το εισιτήριο διαρκείας του πατέρα του. Ο εν λόγω νεαρός είχε κατηγορηθεί το περασμένο καλοκαίρι για επεισόδιο με απειλές στην Αίγινα, όμως δεν θεωρείται ότι έχει οποιαδήποτε δραστηριότητα στον χώρο των οργανωμένων χούλιγκαν και δεν ήταν σεσημασμένος από την ΕΛ.ΑΣ

    Ο 22χρονος που ταυτοποιήθηκε μετά από συντονισμένες έρευνες της  Υποδιεύθυνσης  Αθλητικής Βίας της ΕΛΑΣ ύστερα κι από οπτικό υλικό που παρέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναικός εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς κι ομολόγησε την πράξη του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι “πριν και στην διάρκεια του αγώνα είχε πιει την μπύρα και το κουτί που πέταξε ήταν άδειο”. Συμπλήρωσε δε ότι καθόταν  ψηλά στην  θύρα 10 , κοντα στα δημοσιογραφικά θεωρεία,  κι όταν αρχισαν οι διαμαρτυρίες  του  προπονητή του ΠΑΟΚ κατέβηκε στην εξέδρα , πέταξε το κουτί που κτύπησε τον  Βλανταν Ιβιτς κι επανέλθε στην θέση του.

    Σύμφωνα με   τις ίδιες πηγές υποστήριξε ότι “δεν εμφανίσθηκε οικειοθελώς γιατί φοβόταν τις διαστάσεις που είχε λάβει το θέμα και τον θόρυβο που υπήρχε στα ΜΜΕ”, μετά τη διακοπή της αναμέτρησης και την απειλή βαριάς τιμωρίας εις βάρος του Παναθηναϊκού.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ , 1) Ο ΝΕΑΡΟΣ ΝΑ ΤΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ 2) ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ4Ι ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ !!!!!

    2. Φως φανάρι ότι το κουτάκι ήταν άδειο και φως φανάρι ότι ο Ίβιτς κάνει θέατρο ότι και καλά πονάει από το χτύπημα.Αλλά βρήκαν τώρα το παιδάκι και θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους για να το παίξουν και καλά εξυγιαντές.

    3. ΠΩΠΩ ΕΓΚΛΗΜΑ…ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑΣ…ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΛΕΠΕ ΙΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ…ΕΚΑΝΕ ΓΚΕΛ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ…ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΒΑΛΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΟ…ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΤ?ΕΠΕΙΔΗ ΗΠΙΕ ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΤΟΥ?ΕΙΠΑΜΕ..ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ..ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ!ΝΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΓΙΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ..Η ΚΛΑΨΑ+ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ…ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ..ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ…ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ ΟΙ ΓΑΥΡΙΕΛΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!

    4. EΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑΤΣΕΡ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ…??

    5. ωραια. ξεβρακωστε τον και βαλτε τον σε μια εξεδρα στο συνταγμα για μια εβδομαδα σε κοινη θεα με το ονομα του σε μεγαλη φωτεινη πινακιδα.

    Comments are closed.