ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΑΝΙΩΤΗ “Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ” ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ! ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ (3 ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    43

    Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα μπροστά στο θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούν διαμαρτυρία μέλη του «Ιερού Λόχου» για την παράσταση «Η Ώρα του Διαβόλου».

    ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ - ÅÍÔÁÓÇ ÅÎÙ ÁÐÏ ÔÏ ÈÅÁÔÑÏ ÁÑÉÓÔÏÔÅËÅÉÏÍ ÊÁÔÁ ÔÇÍ ÄÉÁÑÊÅÉÁ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ ÊÁÔÁ ÔÇÓ ÐÁÑÁÓÔÁÓÇÓ Ç ÙÑÁ ÔÏÕ ÄÉÁÂÏËÏÕ

    Κάποιοι από τους διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις και εναντίον διερχόμενων πολιτών.

    Άμεσα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ θεατρικες Μ@Λ@ΚΙΕΣ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΠΗΓΑΝ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΞΗΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ , ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ .

    2. ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ!!!

    3. κσαφνικα .ολα για θρησκεια τα θρησκευτικα στα σχολεια πεζουνε εργα κατα τησ θρησκειασ ο αλλοσ ειπε στον τραμπ τα διαβολικασου ματια τορα ολλα γαμο το σπιτη τουσ κε το μουνη τησ μανασ τουσ που τουσ εβγαλε.αυτα εινε τα προβλιματα που μασ κενε γαμημενοι ολοι τουσ.δεν θα τουσ περασει νατο ξερετε.αλλο η εκκλησια κε αλλο η παπαδεσ πεδιαμην τα μπερδευτε.ζητο ο θεοσ μασ ζητο ο χριστοσ μασ κε η παναγεια μασκε οι αγοιη ρουφιανη Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

    4. Το Σαββατο το απογευμα εχουν συγκεντρωση οι ΑΜΕ και αλλες εθνικιστικες οργανωσεις. Καλουν ποιο νωρις σε αντισυγκεντρωση τα σκουλικια της αριστερας. Αυτα στο συνταγμα . !! Ο παρακρατικος μηχανισμος της κυβερνησης θα στειλει ελεγχομενο αριθμο παρακρατικων απλυτων γιατι δεν θελει και πολυ βαβουρα μιας και κρεμεται απο μια κλωστη και τα επεισοδεια τα τρεμουν.

    5. Εαν ομως γινοταν παρασταση που εθιγε τους πουστηδες θα ειχανε ξεσηκωθει ολοι οι τσανακογλυφτες δημοσιογραφοι. Τωρα ομως που προσβαλετε ο Ορθοδοξος Χριστιανος κανεις δεν μιλαει. Αρα οπως διαπιστωνουμε δεν υπαρχει.. καμμια ομοφοβια ρατσισμος και αρχιδια. Αυτα ειναι μαλακιες και στοχευουν στην ψυχολογικη βια εναντιων των ανθρωπων που δεν υποκυπτουν στην κοινωνια που προωθει την ανωμαλια η την παιδοφιλια οπως κανουν οι βουλευτες του συριζα και τα στελεχη τους στηριζοντας την σεξουαλικη πραξη εναντιον 15χρονων παιδιων. υγ. Στο τελος του εργου ο σκηνοθετης κανει το σημα του διαβολου πανω στην σκηνη. Μια αδερφη τελειωμενη ο τυπος που βγαζει την εκδικητικη του μανια εναντιον ανθρωπων Χριστιανων. Εννοειται πως αυτη η ανωμαλαρα στηριξε τον παιδοφιλικο νομο συριζα για σεξουαλικη πραξη εναντιον 15χρονων παιδιων. Ολοι οι αθεοι εξαλου παιδεραστες ειναι ανωμαλοι και παιδοφιλοι.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    6. Ξαμοληθήκαν τα ΓΚΡΕΜΛΙΝΣ απ’τις φωλιές τους. Μαζέψτε τα

    7. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ…. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ

    8. Κάντε μια “παράσταση” για το ΙΣΛΑΜ σας, ρε Επαναστάτες του Καλσόν….
      ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ….ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ….ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥΛΑΜΕ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ” ΦΑΣΙΣΜΟ…
      …Προσέξτε,πριν δικιμάσετε το καλσόν να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης…μην το σκίσετε…

      Η Μέρκελ,ο σόρρος δεν θα μπορούν να σας προμηθεύσουν και τσάμπα ΚΑΛΣΟΝ.

      Δεν είμαι θρήσκος…πιστεύω όμως σε κάτι παππούληδες που κοινωνούν με “ουίσκι και νερό” και τον θεό στον δείχνουν όχι μέσα από χρυσά άμφια…Αυτοί είναι οι τράγοι…Είναι το ίδιοι ψεύτικη με σας,τους επαναστάτες του Καλσόν…

      Ανηθικοποιέ χρανιώτη,γίνε ηθικός παίζοντας ενάστια στον ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ…ΤΑΧΕΙΣ?????

    9. Drone ,
      ενω οι φωτιες και καταστροφες περιουσιων στα εξαρχεια και οι παρελασεις των πουστηδων με τα μαστιγια και τους δονητες στον κ@λο ειναι πολιτισμος;;;;;
      Βουλωσε τον βοθρο το στομα σου με κανενα μεταχειρισμενο καροτο , μουλε του κερατα

    10. <>.Δηλαδη καλως τους επιασαν οι αστυνομικοι.Αυτό περνατε σαν μηνυμα εδώ περα;

    11. Σε καμμία πολιτισμένη χώρα του κόσμου δε γίνονται αυτά. Μόνο σε ισλαμικές χώρες και χώρες του 3ου κόσμου. Ε ρε κάστανα και παντόφλες που μας χρειάζονται

    12. Γιατί δεν ανεβάζουν ένα έργο που να δείχνει την μάνα του Μωάμεθ να συνουσιάζεται με τον Διάβολο ή τον Μωάμεθ που παντρεύτηκε 9 χρονών κοριτσάκι? Γιατί προφανώς ξέρουν ότι οι μουσουλμάνοι θα τους κόψουν το λαρύγγι. Βρήκαν και τα κάνουνε. Επειδή οι Χριστιανοί είναι ανεκτικοί και γυρίζουν και το άλλο μάγουλο. Σέβονται το θρησκευτικό συναίσθημα των Μουσουλμάνων γιατί ξέρουν ότι οι Μουσουλμάνοι δεν παίζουνε ενώ δεν σέβονται το θρησκευτικό συναίσθημα των Χριστιανών γιατί ξέρουν ότι δεν θα γίνει τίποτε. Θρασύδειλοι και γελοίοι.

    13. Ειμαι της αποψης οτι Πρωτα βλεπουμε με προσοχη κατι και μετα το κρινουμε…Αλλα πολυ θα ηθελα απο ολους αυτους τους πολυ large καλλιτεχνες του κωλου, να δω και μια παρασταση για την ζωη του μωαμεθ βρε παιδι μου…με ολες τις πτυχες αυτου του ψυχακια παιδεραστη κρυφοπουστα μισογυνη….Φυσικα δεν θα τολμησει κανεις……….

    14. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?

      ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ? ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ?

      1. Εννοείς όπως πήρε θέση για όλα τα υπόλοιπα να πάρει θέση και σε αυτό?Καταρχήν αυτός που αναφέρεις είναι μασόνος υπηρετεί την εκκλησία Α.Ε και όχι την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας μόνο αυτό έχω να σου πω.

    15. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ!!!

    Comments are closed.