ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ “ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ”. ΕΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    kypros-nevtex

    Συναγερμός στο Προεδρικό μετά τη νέα NAVTEX της Τουρκίας

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα θέσει το θέμα της νέας τουρκικής Navtex στο πλαίσιο του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ, είδηση η οποία προβλήθηκε προηγουμένως στο κεντρικό δελτίο του ΣΙΓΜΑ. 

    Στο μεταξύ σχεδόν δυο ώρες διήρκεσε η σύσκεψη που συγκάλεσε απόψε στο Προεδρικό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μετά την ανανέωση της τουρκικής Navtex για την κυπριακή ΑΟΖ μέχρι και τις 10 Μαρτίου.

    Η σύσκεψη που ξεκίνησε στις 19.30 ολοκληρώθηκε μετά τις 21.00. Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Ενέργειας και Άμυνας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Γενικός Εισαγγελέας και άλλοι τεχνοκράτες και εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων.

    Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συζήτησε το θέμα τηλεφωνικά νωρίτερα σήμερα με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.

    Στο μεταξύ, σύμφωνα με το πρόγραμμα των επαφών του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί αύριο το μεσημέρι στο Προεδρικό την Αμερικανίδα Πρέσβειρα στη Λευκωσία Κάθλιν Ντόχερτι, μετά τη συνεδρία του Συμβουλίου Αρχηγών της οποίας θα προεδρεύσει το πρωί.

    Tο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως αρμόδια αρχή για την περιοχή ευθύνης της Κύπρου (που είναι η θαλάσσια περιοχή στα όρια του Fir Λευκωσίας, εξέδωσε απόψε την ακόλουθη Navtex:

    «ΚΣΕΔ Λάρνακα/Κύπρος ραδιόφωνο/ειδοποίηση προς ναυτιλώμενους NR 091/18

    Απαντες πρέπει να είναι ενήμεροι ότι η ειδοποίηση προς ναυτιλωμένους FA-96, NR 0258/18 αναφέρεται σε μη εξουσιοδοτημένες και παράνομες δραστηριότητες στην αποκλειστική οικονομική ζώνη, την υφαλοκρηπίδα και την περιοχή έρευνας και διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας και επικαλύπτουν τις ειδοποιήσεις προς ναυτιλωμένους NR066/18, NR069/18 , NR070/18 της Κυπριακής Δημοκρατίας.

    Η δράση αυτή είναι παράνομη, συνιστά παραβίαση του διεθνούς δικαίου, επηρεάζει τις διαδικασίες θαλάσσιας ασφάλειας και αποτελεί επίσης ποινικό αδίκημα σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας».

    Λίγη ώρα αργότερα, ο σταθμός Αττάλειας του Κέντρου Υδρογραφίας και Ωκεανολογίας του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, απάντησε με την εξής Navtex: «N/W: 0263/18 Μεσόγειος θάλασσα

    1. Η «Κύπρος» που αναφέρεται στη NAVWARN NR 091/18 της Λάρνακας, δεν είναι το αρχικό κράτος εταιρικής σχέσης που ιδρύθηκε το 1960.
    2. Ως εκ τούτου, η Τουρκία δηλώνει ότι η έννοια της «Κύπρου» δεν ισοδυναμεί με καμία μορφή αναγνώρισης της Κυπριακής διοίκησης ούτε θίγει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της Τουρκίας που απορρέουν από τη συνθήκη εγγυήσεως και τη Συνθήκη εγκατάστασης της 1960.
    3. Οι προσπάθειες νομιμοποίησης των παράνομων αξιώσεων της ελληνικής κυπριακής Διοίκησης μέσω της NAVWARN NR 091/18 της Λάρνακας είναι άκυρες και δεν ήταν ούτε θα γίνουν δεκτές από την Τουρκία.
    4. Η NAVTEX  FA96-0258/18 που μεταδίδει το τουρκικό Ράδιο-Αττάλεια εξακολουθεί να είναι έγκυρη και αποτελεσματική. Ο σταθμός Αττάλειας, θα συνεχίσει να δημοσιεύει τα μηνύματα για την ασφάλεια των ναυτικών».

    ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

    “Σκληρές αερομαχίες μέσα στη νύχτα μεταξύ Λήμνου και Λέσβου! Τουρκικά F-16 μαζί με ιπτάμενο ραντάρ εισήλθαν παράνομα στο FIR Αθηνών στην περιοχή ανάμεσα στα δύο νησιά. Τα τουρκικά F-16 ήταν έξι ,δύο από τα οποία ήταν οπλισμένα! Εκτελούσαν κανονικό σενάριο επιχείρησης μέσα στη νύχτα.

    Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από τη Λήμνο και ενεπλάκησαν σε αερομαχίες με τους Τούρκους, οι οποίοι και αποχώρησαν. Οι Τούρκοι που μέχρι πριν μερικά χρόνια δεν τολμούσαν να απογειωθούν μόλις έδυε ο ήλιος, όλο και συχνότερα κάνουν την εμφάνισή τους στο Αιγαίο νύχτα. Η …πρόοδος που είχαν έχει βεβαίως ανακοπεί μετά από τις μαζικές διώξεις έμπειρων πιλότων, αλλά φαίνεται ότι εκπαιδεύουν τη “νέα γενιά”. Η συμπεριφορά των Τούρκων προκαλεί ανησυχία στα υψηλά κλιμάκια της στρατιωτικής ιεραρχίας που θεωρεί ότι η αποφυγή μιας σοβαρής κρίσης μοιάζει δύσκολη υπόθεση. Με λίγα λόγια μάλλον δεν την γλυτώνουμε την σύγκρουση. Κι αυτό το μεταδίδουν, έγκυροι στρατιωτικοί συντάκες που πάντα ήταν ψύχραιμοι και μετριοπαθείς. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ , ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ , ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ . ΒΛΕΠΕ ΣΙΜΗΤΗΣ .

    2. Ρε ουστ που θα πάω να σκοτωθώ για τους μαλακές!!!

        1. Εάν εννοείς ότι οι εθνικιστές είναι αυτοί που είναι ικανοί να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, σωστά μάντεψες. Αν πάλι Ξ αυτό το λες επιπλέον επειδή, ενώ κάποιοι σαν του λόγου σου (αριστεριστές ή και άλλου είδους προδότες ίσως;) κατέστρεψατε την Ελλάδα εις βάρος του απλού Ελληνικού λαού, για λίγο βόλεμα και τώρα που έρχονται τα δύσκολα, θέλετε οι εθνικιστές να πολεμίσουν για εσάς τους ριψάσπιδες, πάλι σωστά μάντεψες. Σε αυτό που δεν έπεσες μέσα όμως, είναι το ότι εάν πάμε σε πόλεμο και νικήσουμε (που είναι σίγουρο ότι θα νικήσουμε εάμ επιτεθούν οι Τούρκοι – στην Τουρκία δεν μπορούμε να μπούμε, αλλά ούτε οι Τούρκοι μπορούν να μπουν στην Ελλάδα και εάν το επιχειρήσουν απλά θα έχουν τεράστιες απώλειες), δεν πρόκειται να παραδώσουμε την χώρα πάλι πίσω σε προδότες, τις μαριονέτες των παγκοσμίων αφεντικών τους.

    3. ΕΠΙΣΤΡΆΤΕΥΣΗ ΤΏΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ .. ΑΡΚΕΤΆ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΉΚΑΜΕ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    4. Μη μασάτε. ΤΙΠΟΤΑ δε θα γίνει. Εδώ και 5 χρόνια οι εγχωριοι ανθέλληνες προδότες κατσαπλιαδες παίζουν το ίδιο παιχνίδι. Στόχος τους η εξαθλίωση μας μέσω μνημονιων και η πλύση εγκεφάλου του στυλ “Σκέφτεστε για Ελληνική Μακεδονία και πατριωτισμό? Καθίστε καλά, να σας υπενθυμίσω οτι η Τουρκία είναι στο τσακ να κάνει ντου. Μη μιλάτε καθόλου” Ξυπνήστε και δείτε ότι όλο το παιχνίδι τους είναι ο Φόβος. Τίποτα άλλο!

    5. κυβερνηση αμερικανοεβραιων τουρκοπροσκυνημενων μπολσεβικων κατσαπλαδων!!!Τι περιμενατε να γινει??
      ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ!!

    6. Όταν βγαίνουν σκάνδαλα στην επιφάνεια ξαφνικά οι τούρκοι σχεδιάζουν επίθεση στην Ελλάδα… Νέα Τουρκοκρατία.

    7. Εάν ξεκινήσει πόλεμος με τα μεμετια είναι η ευκαιρία να δημιουργηθεί πολιτοφυλακή αλλά Αρκάν του τίγρη και να εξαφανίσουμε Τουρκοχώρια στην Θράκη και σφάξιμο λάθρο!!!! Εγώ σαν πρώην ΟΥΚ έχω την ομάδα μου και θα βρω και πρώην φονιάδες φυλακοβιους θα τους οργανώσω και θα αρχίσει το πανηγύρι….κουφάλες Αλβανοί Σκοπιανοί Πακιστανοί και τουρκόφωνοι της Θράκης θα ρθει η ώρα σας!

    8. Έχω αρχίσει ήδη να πλέκω κάλτσες και σοσονια για τα εθνικόφρονα παλικάρια που θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή!!!χαχα

      1. Πλέξει και για Μοχάμεντ πολεμήσει για Ελλάδα και γυρίσει νικητής αποζημιώσει εσένα.

    9. Τους περιμένουμε ??….έχουμε έτοιμες γούρνες με σκατα για να τους πετάξουμε μέσα…?

      1. Εσυ αν δεν μιλήσεις για σιχαμερά πραγματα δεν γινεται??

    10. Αυτοί έχουν ήδη ξεπουλήσει την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, χωρίς να έχουν το παραμικρό δικαίωμα παραχώρησης ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ή ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ και εννοείται ότι δεν σκοπεύουν να ρίξουν ούτε μία ντουφεκιά. Τυχόν στρατιωτική κοινητοποίηση ή/και εμπλοκή θα δημιουργήσει καταστάσεις μη-διαχειρίσιμες από αυτούς και την κατάρρευση των συγχρόνων πηλιο-γούσηδων, γι’ αυτό δεν πρόκειται να αντιδράσουν.

      Μην περιμένετε να δείτε τις αυτονόητες ενέργειες που ήδη θα έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί, δηλαδή:
      1) Έργω κατοχύρωση του απαραβίαστου των ΙΕΡΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ (με βύθιση ή κατάρριψη κάθε εισβολέα).
      2) Οργάνωση ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ανασύσταση των ΤΕΑ σε όλη την Επικράτεια.
      3) Παροχή Ατομικού Οπλισμού σε κάθε ΕΛΛΗΝΑ που είναι σε θέση ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
      4) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ.
      Και τέλος, όταν η κατάσταση δείχνει ότι αναπόφευκτα πάμε σε πολεμική σύγκρουση με την τουρκία (όπως τώρα), ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ εφαρμογή του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ:
      5) ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΓΜΑ έναντι του εχθρού. Επ’ ουδενί δεν πρέπει να πάμε σε τυπική αντιπαράθεση και μάχη ανοιχτού πεδίου, Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.

      Δεν μας απασχολεί η διεθνής κοινή γνώμη, το διεθνέ δίκαιο και οι συμβάσεις, άλλωστε, είδαμε τι μας έδωσαν όταν τα είχαμε όλα με το μέρος μας…

      – ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
      – Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
      – ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ
      – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

      ΕΛΛΗΝΕΣ, βάλετε επιτέλους τέλος στην διαχείρηση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ από εφιάλτες.

      Από εδώ και στο εξής, ΟΛΟΙ οι προσκυνημένοι δεν θα πρέπει να έχουν τον φόβο της εκλογικής αποτυχίας, αλλά τον φόβο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    11. Πρέπει να γίνει άμεσα γενική επιστράτευση. Ο Πατέρας Παναγιώτης των Αγράφων, σύμφωνα με τον κ. Διονύσιο Μακρή του Στύλου Ορθοδοξίας έχει πει ότι οι Τούρκοι θα επιτεθούν και θα πάρουν 3-4 νησιά μεγάλα. Μυτιλήνη, Χίο και Ρόδο για να αποκοπεί η ελληνική από την Κυπριακή ΑΟΖ. Ο Ερντογάν πήγε στον Πάπα και αυτό σημαίνει πολλά. Μπορεί να πήρε το πράσινο φως για να κάνει την επίθεση, από τους Ιλουμινάτι, δηλαδή από το Ρότσιλντ. Η ιστορία αυτή, όλο αυτό θα τελειώσει με αίμα. Θα χάσουμε 3-4 νησιά μεγάλα και τότε θα φύγουν οι αριστεροί και μάλλον, το πιο πιθανό είναι ότι θα έλθει ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

    12. δηλαδη τωρα τι θα χασω το υποθηκευμενο σπιτι μου.να πανε οι γιοι των κλεφταραδων πολιτικαντηδων .

    13. Το ΜΕΓΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.Κλείδωσε» η ονομασία των Σκοπίων – Δηλώσεις-σοκ από τον Ν. Κοτζιά – Πανηγύρια σε ΠΓΔΜ-Αλβανία-Τουρκία ((Gorna Makedonija))

      Πόλεμος δεν γίνετε , ο συριζανελ τα έχει κανονίσει όλα χωρίς πόλεμο . Αυτά που θέλει ο Ερντογαν θα τα πάρει , όπως αυτά που ήθελε η μερκελ τα πήρε χαλαρά και άνετα . Τσιπρας τα έχει κανονίσει όλα .
      Αυτό το επεισόδιο στα ιμια , τελικά πολύ βολικό για αυτή την κυβέρνηση μοιάζει , με ένα σμπάρο 3 τρυγόνια πετυχαίνει , και το μακεδονικό καλύπτει και τους πλειστηριασμούς επίσης και την Τουρκία κάνει συνδιαχειριστη στο Αιγαίο . Με μια κίνηση τρεις στόχους πετυχαίνει το αλεξης .Τιποτα τυχαίο τελικά .
      Με εντολή Ερντογάν: Nαυάγησε η επέκταση των χωρικών υδάτων με τα Τίρανα στα 12 ν.μ. -Δίναμε Β.Ήπειρο, θαλάσσια έκταση πέριξ της Κέρκυρας…

      Απανωτά χαστούκια στην κυβέρνηση Τσίπρα – Μετά τα εθνικά και στην οικονομία – Δεν δίνουν δόση οι δανειστές αν δεν βγουν τα σπίτια των Ελλήνων στο σφυρί

      Παρτε και Hot spot στο καπακι
      Κλείνουν όλα τα Κέντρα Εκπαίδευσης του Στρατού – Αυτά είναι τα 23 Σημεία Υποδοχής που θα κατατάσσονται οι νεοσύλλεκτοι από αρχές Μαρτίου
      Σύμφωνα με δημοσίευμα της «δημοκρατίας» από τα συνολικά 23 Σημεία Υποδοχής Οπλιτών κανένα δεν βρίσκεται στην Πελοπόννησο, όπου λειτουργούσαν μέχρι πρόσφατα πέντε Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία τους βρίσκονται στον Έβρο και στα νησιά. Ξεβρακωνουν την ακριτικη ελλαδα και τα νησια τωρα που τα τουρκακια απειλουν,προδοτες απο κουνια.

      Aν νομιζετε οτι με την υποθεση novartis μας ριχτετε σταχτη στα ματια ειστε γελασμενοι.

      Δε ξερω τι λετε εσεις εγω ξερω οτι βγαινουμε τον αυγουστο απο τα μνημουνια και ανοιγουμε τα φτερα μας στο θριαμβο. ΣΑΝΝΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!

    14. Κ να ξέρετε ότι δεν θα μας βοηθήσει κάνεις. ας είμαστε στην (Ευρώπη) δεν πρόκειται να εμπλακεί κάνεις αν κάνουν ντου η Τούρκοι.

    15. Ουτε εγω θα πάω, δεν εχω να χασω τιποτα ουτε πατρiδα έμεινε, ουτε σπήτι, μου τα πήραν όλα πριν τον πολεμο.

    16. Προτείνω να κάνεις αλλαγή φύλου!
      Έτσι ρε κορίτσι μου, για να είσαι σίγουρη.
      Ότι σου λείπει, θα το βρεις στο LIDL!
      Υπάρχει ένα πολύ καλό σετ αλλαγής φύλου.
      Το σετ περιέχει μια μπανάνα και δύο ακτινίδια!
      Χρησιμοποίησε τα κορίτσι μου!

      Όταν νιώσεις τον πλούτο στα σκέλια σου….
      Κράτησε τον σφικτά στην παλάμη του χεριού σου, κορίτσι μου.
      Τότε θα νιώσεις γιατί πρέπει να πολεμήσεις εσύ αυτούς και τα παιδιά των πολιτικών σου.

      Να σου θυμίσω, ότι οι κούρδισες ομόφυλες σου το κάνουν χωρίς μπανάνες και LIDL sets

    17. Εγω θα παω να πολεμησω. Αφου μου τα πηραν ολα η εφορια και οι τραπεζες δεν εχω να χασω τιποτα.Θα παρω μερικα τουρκικα σκαλπ και εχετε γεια βρυσουλες. Θα τα πουμε στην κολαση.

    18. Άν των 40 λέει ΔΕΝ πάνε στην επιστράτευση 0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0
      Δηλαδή αυτοί που μας κατέστρεψαν οι συστημικοί προβατοποιημένοι διαχωρισμένοι πανηλίθιοι ατομιστές ΑΛΛΑ κάτω των 40άντα δλδ τιποτα 25άρηδες που έμειναν άνεργοι με πτυχία χωρίς μέλλον. ΡΕ ΑΝΤΕ Γ… που νομίζετε οτι θα υπακούσει κανείς. Οι πατριωταράδες φραπεδομάχοι αν παρεξηγηθούν να τα βαλουν με τους ψευτοσιών Γαλλοαγγλόπου…ες που ΤΕΛΙΚΑ έφεραν σε δειλημα όπως πάντα το λαό
      1.Να πολεμήσει εικονικό εχθρό τελευταία στιγμή αλλιώς χάνει την πατρίδα του.
      2.Να μην πολεμήσει και να τρέχει σε βουνά λόγο μνημονίων και ψυχολογίας που και πάλι χάνει την πατρίδα του.
      Ίδιο αποτέλεσμα διότι φρόντισαν οι νικητές ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ να είναι ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ.Καλό πόλεμο ε..

    19. Εγώ πάντως δεν πάω να πολεμήσω να πάνε τα παιδιά των πολιτικων.

    Comments are closed.