ΕΚΤΑΚΤΟ – “ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!” (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    stratos_kammenos_12-7-630x420-750x430

    Σάλο έχει προκαλέσει η πρόταση του δημοτικού συμβούλου να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο στρατός για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

    Σύμφωνα με το rethnea.gr, πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Ρεθύμνου της παράταξης «Ρέθυμνο-Αλληλεγγύη-Ανατροπή», Κωστή Πολοπετράκη, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση του νεοσύστατου Κινήματος «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών» που πραγματοποιήθηκε  στο Ρέθυμνο, ανέφερε:

    polopetrakis-600x377

    «Πρέπει ν” απομονώσουμε το πολιτικό σύστημα. Όπως λειτουργεί σήμερα το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να δώσει λύσει. Σκέφτομαι ότι θα πρέπει ν” αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο στρατός. Δεν αναφέρομαι σε χρήση βίας και ακραίων επιλογών. Διαδικασίες προβλέπονται από το Σύνταγμα σε σχετικά άρθρα. Πώς θα γίνει αυτό; Θα γίνει με τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης προς την κατεύθυνση αυτή. Αυτό είναι έργο του πανελλήνιου απελευθερωτικού κινήματος Κρητών».

    Ο δημοτικός σύμβουλος θεωρώντας μάλιστα ότι η πρόταση του θα επικροτηθεί και θα χειροκροτηθεί από τον ελληνικό λαό, πρόσθεσε: «Φανταστείτε, βάλτε τη φαντασία σας να λειτουργήσει αν ακουστεί και ακούγεται επανειλημμένως, ότι το Κίνημα Κρητών εζήτησε τον στρατό εζήτησε τον στρατό να βγάλει από το αδιέξοδο τη χώρα».

    Τον διέγραψε ο επικεφαλής της παράταξης

    Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά όσα ανέφερε ο κ. Πολοπετράκης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ρέθυμνο-Αλληλεγγύη-Ανατροπή» Μιχάλης Ανδρουλάκης, καταδίκασε τη θέση του δημοτικού συμβούλου τονίζοντας ότι δεν εκφράζει τον ίδιο και την παράταξη και ότι θέτει εκτός παράταξης τον κ. Πολοπετράκη.

    Τη διαγραφή του Κώστα Πολοπετράκη από την παράταξη Ρέθυμνο-Αλληλεγγύη -Ανατροπή, ανακοίνωσε χθες και επίσημα στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

    «Εμένα προσωπικά αλλά και την παράταξη μου, με την οποία συζήτησα το θέμα, τα όσα είπε ο κ. Πολοπετράκης δεν μας εκφράζουν. Όταν εδώ παλεύουμε, αγωνιζόμαστε για ζητήματα δημοκρατίας, ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης με την απλή αναλογική για να μπορούν οι κοινωνίες να εκφραστούν όσο γίνεται περισσότερο, όταν αυτό που πιστεύουμε και το δείχνουμε, είναι η εμπιστοσύνη μας στη δημοκρατία και τη διεύρυνση της, δεν μπορεί να “ρχεται ο Κώστας Πολοπετράκης και να λέει ότι την πολιτική λύση στην Ελλάδα θα τη φέρει ο στρατός.
    Άκουσα πρώτα τη δήλωση του, γιατί δεν είχα υπόψη μου και αμέσως μίλησα με τους συμβούλους της παράταξης μας και πήραμε απόφαση ότι εφόσον πιστεύει αυτή τη θέση βγαίνει εκτός της παράταξης «Ρέθυμνο-Αλληλεγγύη-Ανατροπή. Τα υπόλοιπα θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο», δήλωσε ο Μιχάλης Ανδρουλάκης στο rethnea.gr.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. οτι και να λετε εγω ειμαι 67ετων εζησα την επταετια και λεω οτι τα καλυτερα χρονια της ζωης μου τα περασα τοτε εργα δρομοι φως στα χωρια σταδια γυμναστηρια ( χωρις μιζες οπως σημερα) αδειες φορτηγων και ταξι δωρεαν χαρισανε τα χρεη στους αγροτες εγκληματικοτητα ελαχιστη και μετα ηρθε το χαος με τα πολιτικα αποβλητα που στο ονομα της δηθεν δημοκρατιας κατεστρεψαν την χωρα και το πιο βασικο καθολου χρεωμενη η χωρα τοτε σημερα αστα να πανε. λοιπον για πια δημοκρατια μιλατε με φορους κομενες συνταξεις μισθους επιδοματα ξεπουλημα του πλουτου μας βγαλτε την καραμελα απο το στομα γιαλαντζι δημοκρατες και μην βλεπετε τα πορνοκαναλα . και τα χρεη αυτων που τα αρπαξαν με την συνεργασια των πολιτικων καθικιων και αυτα εμεις θα τα πληρωσουμε και αυτοι θα τα τρωνε ξυπνηστε καποτε σε αυτον τον τοπο τοσα χρονια δεν βλεπετε τι γινεται? καταρακτη εχετε?

    2. ΙΣΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 1909 ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!!!

    3. Απαραδεκτα παρα πολλα σχολια.
      Η αποψη μου ειναι , Ναι συμφωνω με τα οσα ειπε , επρεπε να εχε αναλαβη ο στρατος , διοτι αυτο που ζουμε ολοι οι ελληνες ειναι η δημοκρατικη χουντα.
      Οι δηθεν αλληλεγκιοι ευρω-παιοι ,ο σκοπος τους ειναι να μας υποταξουν και να μην σηκωσουμε ποτε κεφαλι.Αυτο το εχουν πετυχει ,με αυτους τους ψευτες προδοτες πολιτικους ολλων των παραταξεων.
      Λυπαμαι διοτι ακομα δεν θα βγουμε απο την μεγγενη των κατακτητων ,εν καιρο ειρηνης.

    4. Έπρεπε ήδη να έχει αναλάβει ο στρατός αλήθεια τη περιμένουν ας μας πουν?

    5. Κάτι πίνουν στο νησί… Δεν εξηγείται αλλιώς…

      1. Μην το ψάχνεις από μουλους αμόρφωτους περιμένεις κάρι καλύτερο;

    6. ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΜΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!

    7. εσενα μπιλακο ποσα πακιστανα σε βουλωνουν απο πισω…προσεχε μπιλακο θα γινει πολεμος και θα σε βρω….και αν σε βρω τοτε αυτο που θα δεις μπορει να μην σου αρεσει θα εχεις εφιαλτες τα βραδυα…το ξαφνικο σοκ…εχεις ακουστα γιαυτο…..ελα εσυ απο την πορτα μου αν τολμας πατα μεσα και το λιγοτερο που μπορει να σου συμβει ειναι να σου ρουφηξω την ψυχη….

      1. Ρε μουλε βούλωσε το εδώ μέσα με τα σχόλια σου. Αμόρφωτε τουρκόσπορε. Έχει καιρό να σε γαμησει κάποιος για αυτό και γράφεις έτσι.

      2. Ξεφωνημένη λουγκρα πολύ πόρωση με τους Πακιστανός έχεις ε;

    8. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΡΒΑ. ΘΥΜΗΘΗΤΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ).ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    9. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΡΑ……………ΛΙΓΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ….. 300 ΣΙΓΟΥΡΑ …ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ……ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…………

    10. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

      1. Ναι πάρε μας τηλέφωνο όταν ξυπνήσεις, μέχρι τότε όνειρα γλυκά…

    11. Μπιλης και Νικ γνωστες ανακουφιστρες λαθρο.Αραγε σε ποιο χοτ σποτ κανουν πιατσα σημερα;;;

    12. Nick αντε μπες παλι στη τρυπα σου ανθελληνικη κατσαριδα. Απορω γιατι μιλας την Ελληνικη γλωσσα και την βρωμιζεις. Αιντε αναρχομογγολικη κατσαριδα που εχετε βρει την καραμελα και λετε φασιστες οσους αγαπανε την Ελλαδα. Σηκω και φυγε απο την Ελλαδα ρε αμεσως αμα δε σε αρεσει. Αθεε Ανθελληνα.

    13. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΨΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΣΕΒΩΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

      1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ..

        1. Μια αδιάκριτη ερώτηση πατριώτη…ποσά χρόνια έχεις να πας με γυναίκα;;;
          Την βρίσκεις μόνος σου στην κουνιστή καρέκλα;;;χαχαχα

          1. Ελα να το μαθεις μαλακα Μπιλη…μουλε τουρκοσπορε σκατιαρη…μονο να προσεχεις μην ξεμεινεις απο αιμα στον λαιμο….γιατι μπορει να γινεις πορσελανη..και οι πορσελανες σπανε ευκολα…προδοτη, κνιτη λαθρομουλε..

          2. ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ….ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ..ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΙΛΗ.,

            1. Σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν αντράκια του κωλου.

            2. Σώπα ρε κλανιαρη που μας απειλείς κιόλας. Λες και δεν μπορούμε να σε βρούμε εύκολα και να σε γαμησουμε όλοι μαζί εδώ.

          3. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΞΕΡΟΚΛΑΔΑ, ΟΜΙΧΛΗ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ, ΛΥΚΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΣΑΣΤΕ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΙΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΥΣΤΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.

          4. ΟΞΩ ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ «μπιλι»
            ΖΗΤΑ ΑΠ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΡΟΤΟ ΤΡΥΠΙΟ ΤΟΜΑΡΙ

          5. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΜΙΕΣ ΜΠΙΛΗ….ΚΑΥΛΩΝΕΙΣ…ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ.!!!!…

            1. Vlad καραβλαχε σου αρέσουν οι Πακιστανοί ε όταν σε γαμάνε;

          6. Φίλε ο μουλος είναι χαπακωμένος πάλι και συνεχίζει το υβρεολόγιο. Αν ήξερε ελληνικά αλλιώς θα έγραφε. Αλλά τι περιμένεις από αμόρφωτα φασισταριά…

            1. εσυ nick που υποτιθεται οτι εισαι μορφωμενος γιατι δεν κανεις διαλογο και εσυ με την σειρα υβριζεις οποιον εχει διαφορετικη αποψη. Δλδ τι περιμενες να καθομαι να ακουω τα υβρεολογια σου..εσεις οι δηθεν μορφωμενοι δυαλυσατε την χωρα και τωρα βγαινεις και ζητας ρεστα απο ανθρωπους που λενε αληθειες και σας πονανε. Ακου να σου πω μην απηλεις γιατι εσυ αμα εισαι μια φορα μουρλος εγω ειμαι δεκα..η κανεις ανταλαγη αποψεων η θα το παμε μεχρι τελους..διαλεξε και παρε.

            2. μουλαδες nick, mixos, koulis και billys…αρχιζει η λιστα σιγα σιγα να γραφεται..

    14. ρε παιδια τρωγεσθε με εναν!!! ας πουμε αμυαλο, αφηρημενο ερωτευμενο, ισως κι να μη γνωριζει που ειναι, η τι σημαινει ο τοπος η κι ο Αγνωστος στρατιωτης, ας πουμε ενας απο το πουθενα…….
      Το βασικωτερο ολων, το φοβερωτερον ολων, το φρικιαστηκοτερον ολων, το οτι ψηφησαν οι Ελληλες δικαστες!!!!!
      οι ελληνοφωνοι προφΑΝΩς, οτι οι λαθρο…. ειναι ελευθεροι να σουλατσαρουν αν την Ελληνικη επικρΑΤΕΙΑ δεν μας ενοχλει, αυτο ειναι ισως κι ο σκοπος τους, να τους κατσικασουν για παντα στην Ελλαδα κι να τους πληρωνουμε εμεις…………………ελεοοοοοοοος αδελφοι ελεοοοος τα παιδακια κι εγγονια μας τι θα καμνουν;;;;;;;;;;

    15. Έλληνα ρουφα τον καφε σου, ψηφισε οπως παντα κανεις και σκασε

    16. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΛΥΣΗ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ .ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΞΗ , ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΣΗΔΕΣ . ΟΙ ΔΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ 7,000-10,000 ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ, ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ,ΕΧΟΥΝ 75% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ.ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ , ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ .

    17. Στην πλατεία Ρεθύμνου δεμένο…ροχάλες στην μαπα και μετα λιθοβολισμό μεχρι θανάτου!!!

    18. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ! ΜΑΚΑΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΥΧΕΤΑΙ ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ! ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ , ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ , ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ , ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΓΕΙΑ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ !

    19. αυτος πολυ καλα τα ειπε οι πολιτικοι ειναι παρτακηδες και αχρηστοι μονο την τσεπη τους κοιτανε η χωρα θελει καποιους να τα εχουν βαρια και να λενε και οχι αλλα αυτοι (οι πολιτικοι) ολο ναι λενε και εχουν καταστρεψει την χωρα

    20. και ποιος σου ειπε οτι δεν θα ειναι δημοκρατες οι στρατιωτικοι ΄μηπως ειναι δημοκρατες τα λαμογια οι κλεφτες πολιτικοι καθε βδομαδα και μια εξεταστικη για τα ματια του κοσμου εχουμε χωρις να βγαινει πορισμα ΄΄ για πια δημοκρατια μηλατε

    21. Ρε φασισταριά του κερατά δεν πάτε στα τσακίδια λέω εγώ.

      1. ΠΗΓΑΙΝΕ ΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ. ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ..

          1. nick καροτο και ποτηρακι για εκσπερματιση μην ξεχασεις εε….

      2. ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΡΕ ΚΑΡΩΤΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    22. Τον διεγραψαν δημοκρατικα οι δημοκρατες του δημοκρατικου τοξου της μεταπολιτευσης…. Γεια σας ωρε Κρητικοι λεβεντες με την δημοκρατια σας. χαχχαχαχα

    23. ΕΛΛΗΝΑ!!! Οταν παρουμε την Πατριδα μας πισω μην ξεχασεις τι σου κανανε αυτα τα ζωα, σε τι κατασταση σε φερανε και ποια ηταν τα σχεδια τους για εσενα και τα παιδια σου. Ειναι στο χερι σου αυτα τα κτηνοι να τα δεις να σερνονται μπροστα σου και να σε παρακαλανε για τη ζωη τους. Ολα μπορουν να γινουν αμα το πιστεψεις αλλα πρεπει να εισαι ετοιμος να αγωνιστεις.

    Comments are closed.