ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΠΕΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ – ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ….

    Κοινοποίηση:
    giakoymakis

    Με την καταδίκη του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε το πρώτο δικαστήριο στην υπόθεση Γιακουμάκη.

    Μετά από ολιγόωρη συνεδρίαση τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, το Πενταμελές Εφετείο Ιωαννίνων τον έκρινε ένοχο για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση. Μείωσε την ποινή του σε έξι μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ιωαννίνων σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή.

    Παρόντες στην αίθουσα του δικαστηρίου και οι γονείς του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη που παρακολούθησαν τη δίκη σιωπηλοί. Σύμφωνα με τον συνήγορό τους Δημήτρη Μπούκα, δεν αισθάνονται δικαιωμένοι με την απόφαση του δικαστηρίου και τη μείωση της ποινής.

    Στο στάδιο της κύριας ανάκρισης βρίσκεται η βασική δικογραφία για την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Πριν 2,5 χρόνια, τον Ιούνιο του 2015 ο Εισαγγελέας Ιωαννίνων άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων καθώς και κατά συγκεκριμένων προσώπων για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ME ANAΣΤΟΛΗ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;; ΨΟΦΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    2. Αυτο δεν ηταν καμπανα.Ουτε κουδουνακι αγιο βασιλιτικο δεν ηταν.Παει το παιδι στο χωμα και δυστυχως και για τους γονεις η υποθεση οδευει οπως και τοσες αλλες στο αρχειο.

    3. Το καθίκι ο διευθυντής που βρήκε τα λεφτά να πληρώσει τον Κούγια;

      Κρέμασμα μετά από πολύ ξύλο του χρειάζεται

    4. αυτοι που τον σκοτωσαν ποτε θα δικαστουν?
      αν θυμαμαι καλα κατι ειχε ακουστει και για ενα αιωνιο φοιτητη 40ρη

    5. ΚΟΡΟΙΔΙΑ………ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ…….ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ……ΝΤΡΟΠΗ.

    Comments are closed.