ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΙΚΙ! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΛΥΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ Η ΚΥΡΑ ΤΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    tatiana-mpaziana

    Είπε και τι δεν είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για την Περιστέρα Μπαζιάνα. Τόσο γλείψιμο από παρουσιάστρια σε γυναίκα πρωθυπουργού δεν έχουμε ξανακούσει. Λίγη τσίπα δεν βλάπτει αλλά ποιος την έχασε…  Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι λέμε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΟΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΒΡΩΜΟΝΟΜΟΥΣ , ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟ΄ΓΡΙΕΣ = ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ . ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ;
      ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΛΕΙΦΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΙΔΟΥ ΣΚΑΤΙΑΝΑ ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ . ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ( ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΑΙΕΙ )
      ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ . Η ΣΚΑΤΙΑΝΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΛΙΟ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΟ.
      ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ; ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗ( ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΙ ΝΤΙΝΤΗΣ , ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΥΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ) ΤΟ ΙΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΙΔΟΥ

    2. Κάποτε στη Κυψέλη,στη Πάτρα…….είχε δώσει δείγματα του χαρακτήρα της!!!

      1. Καποτε μ’αναβες φωτιες με θαλασσοξυλα. Ας αφήσουμε τα καποτε και ας πουμε για το θεμα τωρα . …Αρχικα.. βλέπεις τα ψεματα της Τατιανας.. ότι εκτος ευρωπης θα κανουμε ότι λεει το Κ.Κ.Ε .. λες και πριν 15 χρονια που δεν υπηρχε ευρω.. καναμε ότι λεει το Κ.Κ.Ε … η καναμε αυτά που λενε οι Ναζι . Κλεινοντας το σχολιο.. λεει τη φραση να ειμαστε ειλικρινεις και εισαι ετοιμος να ξερασεις.. από αυτά που ακους . Αλλα μετα σχολιαζει μια εκει ότι η συνεντευξη της Μπαζιανα ηταν.. καλη και ουσιαστικη (όταν ειπε πως ο Τσιπρας δεν ειπε ψεματα πχ)…. και μετα βλέπεις τα σχολια .. από κατω και λες.. μηπως η μαζα εχει τους ηλιθιους παπαγάλους που της αξιζουν τελικα?? Εξαιρέσεις ισως.. (χωρις να ξερω τι ρολο παιζει).. είναι το σχολιο ενός στο πανελ.. που ειπε για μια δηλωση.. που ελεγε πως η Ελλαδα μπηκε στα μνημονια …για τις τράπεζες.. και μια αποψη μιας ..ότι ειπε παραμυθια… , με απαντηση ..από Τατιανα.. ότι το κανε για τους φτωχούς.. . Δεν ειχε καν πλανο.. εκανε κωλοτουμπες και αυτό μερικοι το δικαιολογουν ετσι .. καλα μνημονια ως να σβησει ο ηλιος.. αν δε βαλουμε λιγο μυαλο..

    3. “Σπάτουλα”μόνο που ακούω αυτήν την έκφραση ανατριχιάζω ολόκληρη…αλλά που τέτοια τυχερά!!

    4. ΣΚΑΤΙΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΙΔΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ:
      ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ………..

    5. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ Κ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΙΝΑΡΑ.ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ.Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΣ Κ Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ΞΕΣΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ.

    6. ΧΘΕΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΔΑΝΕΙΟ 3000Ε ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣ 10000Ε ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΩΣΤΑΣ

    7. Ο.Υ.Κ.

      Φαινεται οτι το εχεις καταλαβει , οτι στο γουδι , θα πατε οικογενειακως και τρεχεις να προλαβεις μωρη σπιτωμενη και γιαυτο πας να τον καλυψεις τον ξεφτιλα.
      Να θυμασαι μωρη ξεκωλιαρα οτι δεν ξεχναμε ολα αυτα τα οποια εχει κανει ο μαλακας σου με την συμμορια του στον Ελληνικο λαο. Εσυ θα εχεις παντα στο μυαλο σου τι θα κανεις οταν δεν θα υπαρχουν οι φρουροι γυρω σας και θα εισαστε μονοι σας ενωπειον του εξαγριωμενου πληθους. Κατ’ εμε δεν νομιζω οτι θα προφτασσεται να πατε σε οποιοδηποτε δικαστηριο , θα σας κανουνε λουριδες στον δρομο.

    8. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ 1 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΞΑΝΑΣΦΑΖΟΝΤΑΙ . ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ . ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .

    9. ΤΟ 92′ ΕΙΧΕ Η ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ 2.700.000 ΚΟΣΜΟ . ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ 500.000 ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 920.000 ΜΕ ΤΟ 1/3 ΑΛΒΑΝΟΙ . ΑΝ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ . ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ . ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ 60/100 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ .

    10. Ξαναγυριστε στα αρχαια προτυπα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ χαζοι ηταν νομιζετε οι 7 σοφοι της αρχαιας Ελλαδας;Στο κατω κατω της γραφης αυτοι ανακαλυψαν την δημοκρατια γνωριζουν καλυτερα

    11. Να το ξαναπω .
      ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΑ
      ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
      Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ
      ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΑΜΑ .
      Οσοι νοιωθετε Ελληνες , κλειστε τα διαβολοκουτια . Βλεπετε τι σας παρουσιαζουν . Και μην δινετε ουδεμια σημασια στους σκατοκεφαλους που λενε να αλλαξετε καναλι ! ΟΛΑ τον ιδιο δαιμονα υπηρετουν και γι’αυτο υπαρχουν . Οπως και οι κ(Υ)νοβουλευτικοι .Οποιο συμμοριτοκομμα και να διαλεξετε να γινετε οπαδοι-προβατα , τις ιδιες εντολες θα υπακουσουν .

      Οι αριστεροι φασιστες θα καταργηθουν , οπως καταργηθηκαν και τα αλλα φασισταρια στην ιστορια . Παριστανουν οτι κυβερνουν με το ενα 10% ανθελληνικων διποδων που τους εμειναν (Οι αλλοι ξαναγυρισαν στην πρασινη χολερα ) και μιλανε τα καθηκια ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ για δημοκρατια ! ΕΜΕΤΟΣ .

    12. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ”ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ” ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ; ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ, ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΙΑ…

    13. Από ποτε οι σπιτωμένες ονομαζοντε κυριες και συζυγοι?

    14. Αυτοι ηρθαν για να μεινουν , απλυτα αριστεριδια , εσας ομως που χαιρεστε σας εχουν δουλικα , σας εχουνε σκυμμενους ολοκληρα 24ωρα να γραφετε βλακειες , ακουτε να βριζουνε τις μανες σας στα sites, και σας δινουν ψιχουλα που δεν φτανουν ουτε για τυροπιτα … χωρις προοπτικη εξελιξης. Ποναει ε;

    15. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΣΚΑΤΙΑΝΑ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΑ!!!!!!! ΑΝΤΕ ΣΥΡΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ………………

    16. Η δημοκρατησα κυρια….Αντε να μη πω και θεωρηθώ αθυρόστομη, πηρε με πολυ ωραίο και μαεστρικο τροπο το μικρόφωνο απο την κυρια που μιλούσε. Προφανώς αυτα που ελεγε δεν της άρεσαν της ….κυρίας….Αντε να μη πω, και πηρε το μικρόφωνο, ενω εκείνη είχε μικρόφωνο και Ακουγόταν μονο η δικη της φωνή. Αντε μου στον διάολο βρωμιαρα, που το παίζεις και δημοκρατησα. Σίχαμα.

    17. ΚΟΥΪΖ:ΤΟ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΤ… ? ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΩΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ.

    18. Λυπάμαι αλλά έχω πάψει εδώ και χρόνια να παρακολουθώ Ελληνική τηλεόραση και επίσης εδώ θα σχολιάσω χωρίς να ξοδέψω από τον πολύτιμο χρόνο μου για να δω αυτό το video. Το σχόλιό μου είναι απλά ότι: έχω πάψει να βλέπω σκουπίδια-εκπομπές και τηλεόραση (αυτό που αποκαλούν οι ξένοι trash-tv).

    19. Δεν υποφέρεται ουτε αυτή ουτε το πάνελ της. Όλοι γίδια με υφος δέκα καρδηναλίων, άσχετοι και ηλίθιοι, που δεν σέβονται ουτε καν αυτους που είναι στο στουντιο. Δίκιο έχει μόνο η ξανθιά μπουχέσα, ο γλείφτης ο διπλανός της που βρωμάει Συριζίλα απο χιλιόμετρα και η κυρία Σκατιάνα. Όλοι οι υπόλοιποι θα φιμωθουν. Ας μάθουν πρώτα τι σημαίνει φασισμός και μετά να το παίζουν σωστές, τα είδαμε τα χάλια τους, αθλιότατη συμπεριφορά στο κοινό. Αλλάξτε κανάλι δεν της αξίζει να έχει τηλεθέαση το φίδι.

      1. ναι μ@λακα γιατι στα αλλα καναλια ειναι ολα μια χαρα. Η πριν τον Σαββιδη το εψιλον ηταν σε καλο δρομο?
        Εχετε χεστει πανω σας, καλομαθημενοι.
        Γυρισε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο τροχος πολυχρωμοι, εχετε να φατε πολλη π@υτσα τωρα, κλαφτε οσο θελετε.
        Και που σαι. Οχι σαν και του λογου σας με παραγκα. Τα καλυτερα ερχονται.

    20. ΚΥΛΗΣΕ Η ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ… Αντε να τις δούμε να πάιζουν με κανένα τ…αβλί και σε κανένα πλακο…τό,

    21. ακουγεται οτι η περιστερα χεζει στο στομα της πουτατιάνας και η πουτατιάνα κλανει στα μουτρα της περιστερας και κανουν κοπροφιλικες περιπτυξεις οι 2 μπολσεβικες αληθευει ξερει κανεις ρε παιδια??????

    22. οι πουτανες (στην ψυχη) τα βρισκουν μεταξυ τους…..

    23. Tατιάνα μου, ο επίτροπος δεν είπε ότι τα μνημόνια επιβληθηκαν για να σωθούν οι ελληνικές τραπεζες αλλά οι ευρωπαϊκες, των οποίων το πρόβλημα δεν ήταν τα διακοπαδάνια των Ελλήνων,,,

    24. ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ…..
      ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΕΡΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ ΣΟΥ.
      ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΚΟΠΡΟΜΟΥΜΟΥΛΟ

    25. Πονεσατε φασιστακια? Δεν πειραζει θα συνηθισετε. Ηρθαμε για να μεινουμε.

      1. κυριε ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΛΑΚΑΣ

      2. ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …..
        ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ……………..

        1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΡΕ. ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΜΕ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕΝΕΓΑΚΙ

    26. Εμετός !
      Ανήκει σε αυτούς που θα πρέπει να κρεμαστούν για προδοσία και προπαγανδιστική παραπλάνηση του λαού .

    27. για να παρακολουθεις τι λεει αυτη καθε φορα, ενα συμπεραινω
      εχεις πεσει στα ναρκωτικα!
      ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

    28. Καλέ καραλάτσα είναι η Τατιάνα ! Εγώ την άλλη την κακιασμένη την κουλή τον Φουρθιώτη αντιπαθώ που είναι σαν να τον έφαγαν οι βιδομπλαντορούφες !

    29. Τι λες μωρή σακαφλιορα;; Τι λες βρε όρθιο ζώο. Αντε στα τσακιδια.

    30. η καρα…..να Ψωλονιδου η φασιστρια υποστηριζει την Περιστερα την αλλη ψευτρα και φασιστρια που καθε 5 Ιουλιου πεθαινει στο κλαμα

    31. Μιλησαν και οι κο-ΜΟΥΝΕΣ και λυθηκαν ολα τα προβληματα!

    Comments are closed.