ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    tora-eksofilo-1

    Να μπει ο στρατός στη μάχη της αποκομιδής των σκουπιδιών από τους δρόμους εξετάζει η κυβέρνηση ενώ ο καύσωνας χτυπάει την Ελλάδα και η χώρα θυμίζει θάλαμο αερίων. Όλα θα κριθούν από την απόφαση της ΠΟΕ – ΟΤΑ απόψε για τη συνέχιση της απεργίας ή όχι. Όλα δείχνουν ότι η κατάσταση πάει προς αποκλιμάκωση, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια νέα έκπληξη. 226222 Η αποκομιδή γίνεται με αργούς ρυθμούς, καθώς συνεχίζεται η κινητοποίηση των συμβασιούχων, ενώ σε αρκετούς Δήμους ξεκίνησε ο ψεκασμός των βουνών σκουπιδιών. Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά για τον κίνδυνο που αποτελούν οι εστίες των σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί εξαιτίας της απεργίας της ΠΟΕ ΟΤΑ. Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά υποστηρίζει ότι τα βουνά από σκουπίδια σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό για την ύπαρξη βιολογικών συνθηκών. Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά: Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά προειδοποιεί για την ύπαρξη βιολογικών κινδύνων εξ αιτίας της συσσώρευσης σκουπιδιών εντός και εκτός κάδων απορριμάτων, τα οποία σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες (καύσωνας) που περιμένουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες, αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Εντομα, τρωκτικά και αδέσποτα ζώα δυνητικά μεταφέρουν λοιμογόνους παράγοντες στο αστικό περιβάλλον. Η απολύμανση των λοιμογόνων εστιών, που έχει ξεκινήσει σε αρκετούς Δήμους, μειώνει σαφώς το πρόβλημα, αλλά μόνο η απομάκρυνση των σκουπιδιών το λύνει οριστικά. Χθες ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έριξε ευθύνες στη ΝΔ και «σε φιλικά ΜΜΕ» για τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων στους δήμους. Ο κ. Τζανακόπουλος απέκλεισε την επιστράτευση των συμβασιούχων, λέγοντας ότι ο σχετικός νόμος καταργηθεί και δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση να επανέλθει, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο στρατός για την αποκομιδή των σκουπιδιών. «Θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι διαθέσιμοι κρατικοί μηχανισμοί που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να μην κινδυνέψει η δημόσια υγεία» τόνισε. Ειδικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τη ΝΔ για στρατηγική έντασης με προβοκατόρικες ενέργειες και προπαγάνδα άνευ ορίων, δηλώνοντας στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ «η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ μετά από εντολές της ίδιας της ηγεσίας της ΝΔ άλλαξε την πάγια θέση της στο ΔΣ της Ομοσπονδίας». Σύμφωνα με τον κ. Τζανακόπουλο, «η απεργία στοχεύει πια στην πρόκληση πολιτικού κόστους στην κυβέρνηση με κύρια θύματα τους πολίτες, τη δημόσια υγεία και τους ίδιους τους συμβασιούχους. Η απεργία εξυπηρετεί πια τα σχέδια της ΝΔ και όλων εκείνων που επιδιώκουν την παράδοση του χώρου της καθαριότητας στους ιδιώτες εργολάβους». Δεν θα επιτρέψουμε, πρόσθεσε, τη διακινδύνευση της δημόσιας υγείας ούτε και την παράδοση μιας δημόσιας και ευαίσθητης υπηρεσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Αφού το γουστάρουν να βγουν να ξεβρωμισουν αλλά να βγουν και οι μεγάλοι στρατηγοί και πάει λέγοντας.Οχι μόνο οι απλοί φαντάροι .Στρατός να σου πετύχει ρε μήπως πρέπει να βγήκε στους δρόμους για το λαό για την Ελλάδα άντε να χάθηκε Φιλιππινέζες.

    2. αφού έβαλαν τους φαντάρους να ξεσκατίζουν τους λαθροπίθηκους που μας έφεραν, τώρα θα τους κάνουν και σκουπιδιάρηδες.

      Ρε αλήτες, βάλτε τα λαθροπιθήκια να μαζέψουν τα σκουπίδια και όχι τους στρατιώτες μας.
      Τόσα λεφτά δίνετε στους λαθροειασβολείς, βάλτε τους να κάνουν εργασία.

    3. Αντί να κατεβάσουν το στρατό στο δρόμο,δεν κατεβάζουν καλύτερα τα ρολά στη Βουλή και να πάνε σπίτι τους να ησυχάσουμε;Oι κύριοι δεν αξίζουν ούτε για τα σκουπίδια!!!

    4. Καλησπέρες..
      Είμαστε τόσο κάφροι σαν λαός,που μας αξίζει το κάθε δεινό επάνω σε αυτό τον Πλανήτη.

      Ο Μπαμπάς-Εργοδότης Σόρρος,έχει οργανώσει και εκπαιδεύσει τόσο καλά τις στρατιές φασιστοειδών εδώ μέσα στην ελληνική επικράτεια,που η καταστροφή μας από κατευθυνόμενους εμφύλιους θα είναι γρήγορη και ολοκληρωτική.
      Θύματα σε όλο αυτό τον παραλογισμό θα είναι όπως σε κάθε πόλεμο,τα ΠΑΙΔΙΑ…

      Μόδες όπως fa,antifa,χούλιγκανς,Παγκοσμοιοποίηση και τόσα άλλα ,είναι τα σύγχρονα εργαλεία της ελίτ,από την μία να παράγεται Χρήμα και από την άλλη για του “Διαίρει και Βασίλευε” να αποδεκατίζεται η πλέμπα και να μένουν τα φιλέτα του κάθε τόπου σε αυτήν τελικα.(την Ελίτ).

      H Νεοελληνική κοινωνία λοιπόν ,ήταν είναι και θα είναι η ποιο ευκολόπιστη και άβουλη μάζα κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στο να παράγει έργο για τα εκάστοτε Αφεντικά της (“κυβερνήσεις”),οι οποίες με την σειρά τους σαν καλοί Υπάλληλοι Υψηλών Υπηρεσιών προς την Ελίτ,τα στελέχη τους ,γεμίζουν τις τσέπες τους….

      Η τελευταία “κυβέρνηση” ,της οποίας η κύρια ιδεολογία είναι ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ,έχει βρει έδαφος και σκάβει,σκάβει,σκάβει……
      Ένα απτό παράδειγμα είναι η εκκρεμότητα με τους πελάτες της ψηφοφόρους στην συντριπτική πλειοψηφία ΠΟΕ ΟΤΑΔΕΣ..Δημιούργησε ένα πρόβλημα συνειδητά μέσα στον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΥΣΩΝΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ (εάν δεις σε πολλούς λόφους Αφηρημένης Τέχνης Σκουπιδιών,υπάρχουν πλέον πολλοί ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ…

      ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Π Α Ν Ω Λ Η ΣΗΜΑΙΝΕ Τ Υ Φ Ο Σ….

      Ας απολαύσουμε λοιπόν την Ραστώνη στον Άλιμο και στις άλλες παραλλίες…….

    5. Ο στρατός στους δρόμους κ οι ναζηδες ονειρεύονται!

    6. Να βγει ο στρατος και να μαζεψει ΟΛΟΥΣ τους κυνοβουλευτικους κατοχικους ολιγαρχες , μαζι και ολους τους παρατρεχαμενους και να μαζευουν αυτοι τα σκουπιδια εφ΄ορου ζωης .
      Ολα τα αλλα που διαβασα ειναι τριχες νεοραγιαδων . Ειδικα αυτου που λεει οτι αν θελουμε μια χουντα να μας σωσει να παμε στην Κορεα …
      Ρε κουτορνιθι , χουντικοι και φασιστες σε κυβερνουν ΤΩΡΑ . Οχι μονο δεν μας ερωτουν για τιποτα αλλα και οταν λεμε ΟΧΙ , αυτοι λενε στα αρχιδια μας .
      ΞΥΠΝΑ ! Η , μηπως εισαι και συ αρσενικη συριζαια ; Οποτε …ΟΥΣΤ !

    7. ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΟΥ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΑ ΧΟΥΝΤΟΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ

    8. ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ???ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ ΛΕΕΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ Ε ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ???

    9. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΓΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

    10. O STRATOS NA MIN MAZEPSI TA SKOUPIDIA!!! ,O STRATOS NA MAZEPSI TA SKOUPIDIA POU KATHONTE MESA STIN BOULI/KIBERNISI !!!!!,EKI BRISKONTE TA BROMIKA SKOUPIDIA, AN DEN IPIRHAN SKOUPIDIA STIS KARAKLES,DEN THA IPIRHAN SKOUPIDIA KE STOUS DROMOUS !!!!!!!!!!!!!

      1. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.Αυτά τα “σκουπίδια”πρέπει να πεταχτούν πρώτα που υπέγραψαν τη ταφόπλακα της ελληνικής κοινωνίας!!!

    11. Στεφανε νομιζαμε οτι βγαινει ο στρατος στους δρομους για να ελευθερωσει την Ελλαδα , αλλα που τετοιο πραγμα , στα τεσσερα και ο στρατος μας , δεν πειραζει ομως ερχεται η χρυση αυγη για να ξεβρωμησει την πατριδα μας

    12. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΗ Ο ΣΤΡΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ ΟΠΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ 21 ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΣΤΑΦΕΝΕ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΥΤΕ Η ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ. ΜΟΝΟ ΕΦΙΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΙ ΝΑ ΞΣΕΒΡΟΜΙΣΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΤΕΦΑΝΕ

    13. Οι πατριωτεs του κωλου που ειναι να μαζεψουν καμμια σακουλα?

    14. Καλά όλα κύριοι, αλλά δεν βλέπω κανέναν να προτείνει το αυτονόητο . Καιρός είναι να λειτουργήσει ο κόσμος και λίγο ακτιβιστικά . Όλοι στα βοθροκάναλα κλπ φωνάζουν για τους ανίκανους και μπλα μπλα ….γιατί ρε ΄΄Ελληνα δεν ξυπνάς κάθε πρωί και αντί να πετάξεις τα σκουπίδια στους κάδους , που είναι σίγουρο ότι την επομένη θα σε πνίξουν, να πάρεις τις σακούλες σου και να τις πετάξεις στα κατά τόπους δημαρχεία ή καλύτερα όσοι γνωρίζουν, έξω από τα σπίτια των απανταχού ”δημάρχων” ;;;;;;;; Φαντάζομαι την εικόνα μετά απο δύο ημέρες, έξω απο τα δημαρχεία και νομίζω ότι είναι ο μόνος τρόπος που ίσως ξεκουνήσει κάποιους. Δύσκολο και θέλει δουλειά και τσαμπουκά …άσε καλύτερα ..είναι πιο εύκολο και ασφαλές να κλαιγόμαστε από τον καναπέ!!!!!!!! Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, το κάνω σε άλλους δήμους, καθώς στην περιοχή μου δεν υπάρχει το πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι αν γίνει μαζικά θα έχει αποτέλεσμα. ΠΡΟΣΟΧΗ η ενέργεια αυτή μπορεί να αποφέρει θετικά αποτελέσματα και σε άλλες περιπτώσεις του δημόσιου βίου . Άντε να δούμε πόσοι θα ξυπνήσουν επιτέλους …είναι αυτό πΟυ λέμε ”ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ..”

    15. Τα βήματα έπρεπε να ήταν τα εξής: Προειδοποίηση για άμεση λήξη της απεργίας και επιστροφής των δημοσίων υπαλλήλων στις εργασίες τους. Σε περίπτωση ανυπακοής και λόγω της αυξημένης επικινδυνότητας, άμεση απόλυση όλων. Ενεργοποίηση του στρατού. Κήρυξη προσλήψεων (με αποκλεισμό των απεργούντων). Όλα αυτά βέβαια σε κράτος το οποίο μπορεί να ελιχθεί άμεσα και όχι στο τατζικιστάν που έχει καταντήσει η Ελλάς που για να παρθεί μια απόφαση έως την υλοποίηση της περνά ένα 15μηνο και άμα.

    16. Αντε ρε Στεφανε και νομιζα οτι λυτρωθηκαμε

      1. χχα χα χα καημενε φασιστα νομιζεις ότι θα σε σωσουν οι καραβαναδες. Αν θες χουντα αντε Κουβα ή βορεια Κορεα να καλοπερασεις

    17. Οι φανταροι δεν ειναι σκουπιδιαρηδες.αν δεν μπορουν να κυβερνησουν οι αχρηστοι να πανε στα τσακιδια.

    18. Γιατί δεν διοργανώνουν οι λιγδοαναρχικοί του ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον Καρανίκα ένα ”Garbage Pride”; Όλη η Ελλάδα είναι έτοιμη για μια τέτοια διοργάνωση. Καλούμε και κανά δυό-τρείς λιγδοηθοποιούς του Holywood και να η εξωστρέφεια ορίστε ο εναλλακτικός τουρισμός. Τα σκουπίδια μπορούν να φέρουν την ανάπτυξη αρκεί να το πιστέψετε.

      1. Πολύ καλη ιδέα!Να κατεβούν οι ομοφυλόφιλοι να μαζέψουν τα σκουπίδια ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στη κυβέρνηση που τους νομιμοποίησε και τους κατοχύρωσε τα δικαιώματά τους.Προτείνω μάλιστα ως αρχηγούς, τους κυρίους που αντάλλαξαν αγκαλιές και θερμά φιλιά μέσα στη Βουλή αμέσως μόλις ψηφίστηκε το Σύμφωνο Συμβίωσης.Όχι τίποτε άλλο,για να τους βγάλουν και την υποχρέωση!!!

    19. Ο Στρατος πρεπει να βγει στους δρομους και να μαζεψει σκουπιδια.Οχι ομως με τα σκουπιδιαρικα.Πρεπει να βγει με τα τανκς και να μαζεψει ολα τα πολιτικα σκουπιδια εντος και εκτος βουλης.Αυτος ειναι ο ρολος του.Αλλα οι “δημοκρατες” εχουν καταντησει το Στρατο σκουπιδιαρη και φιλιππινεζα των λαθροεισβολεων.

    20. Είναι μια ευκαιρία για τους ψηφοφόρους να δούνε τι δήμαρχο έχουν ψηφίσει, οι δήμαρχοι που έχουν διοικητικές ικανότητες δεν έχουν σκουπίδια στους κάδους πχ ΨΥΧΙΚΟ, ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ , ΦΑΛΗΡΟ κλπ οι δήμαρχοι που θα έπρεπε να μαζεύουν η ίδιοι σκουπίδια και δεν κάνουν ουτε για κλητήρες ,είναι αυτοί που βρωμάν τα πάντα στους δήμους τους πχ ο Δήμος του Χαλανδρίου ο κ. ΡΟΥΣΣΟΣ ένας από τους πλέον ανεπαρκής δήμαρχους της Αττικής Πλησιάζουν οι εκλογές δήμαρχε , ουτε στον δεύτερο γύρω δεν θα μπεις , ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ

    21. Α ΝΑΙ; ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙΤΕΡΙΝΚ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

      1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΨ ΛΟΓΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ.ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ “ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΤΑΞΑΝ”;ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ;ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ;ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ-ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ 1-2 ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ;ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

        1. δεν διαβάζεσαι με τιποτε,σκέτο χάος ρε μάστορα!!

    22. Άντε τώρα να δω σχόλια τώρα ” φιλιπινεζες” υπηρετριες” τα παιδιά μας σκουπίδια είδες κλπ..άντε τώρα σπαρτακε και άλλα μέσα να σε δω…μια ζωή τα χαιβανια …μην ακούσω η διαβάσω φιλιπινεζες” οκ..υποκριτές ..

    Comments are closed.