ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ….

    Κοινοποίηση:
    EKTAKTO GIA EKSOFILO MAKELEIO

    Εδώ η υπόθεση βρωμάει….
    Και ξαφνικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης….ο μεγάλος προστάτης του Μπουλη του Τσιπρα!
    Η υπόθεση βρωμάει!
    Στις 8 και 11 το πρωί ο αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευσης ζήτησε από την πρόεδρο της Βουλής την αναβολή της συζήτησης για το Noor1

    20 λεπτά μετά….

    Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής Ν.Βούτση, μετά από επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, και ύστερα από σχετικό αίτημα του προέδρου της ΝΔ, αναβάλλεται η συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στην Ολομέλεια του Σώματος επί της προτάσεως της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση.

    Το συμπέρασμα μας!
    Τα βρήκαν Κυριάκος και Πάνος και ο δεύτερος θα ρίξει τον Τσίπρα;
    Tα βρήκε ο Κούλης με τον Τσίπρα;
    O πόνος πάντως για τα θύματα του σεισμού δεν του έπιασε…αλλιώς δεν θα ψήφιζαν μνημόνια όλοι τους όλα αυτά τα χρόνια

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. ΧΙΟ Κ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΚΑΤΡΑΚΑ ΤΡΑΚΑΤΡΑΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΣΑΣ ΞΕΒΙΔΩΘΗΚΕ…….

    2. Ποιος φωστηρας εβαλε αυτον τον τιτλο στο αρθρο…;
      Σφυζει απο μ@λ@κια !!!
      Απορριψτε το σχολιο οπως συχνα κανετε , αυτο ομως δεν θα σβησει το σφαλμα σας
      Δεν κοροιδευουν τους απελπισμενους πονεμενους Ελληνες για τα κλικς… ετσι νομιζαμε για σας…
      Ντροπη!

    3. Αυτή η κυβέρνηση ολο πέφτει και ολο στη θεση της είναι.

    4. ΟΛΟΙ…ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

    5. Οποιος δεν ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές που έρχονται να ψοφισει απο καρκινο οτι αγαπάει κι αυτος στο τέλος γαμησατε το Έθνος πουσταρες λουγκρες σφάλματα της φύσης

    6. Να γιατί στην Αμερική , ένας παραπάνω λόγος που αγαπάμε τον πρόεδρο μας ….. DONALD TRUMP … Είναι ότι έχει τα βαρβάτα … αρχ_δια και τα ψέλνει ( ξεφτιλίζει ) τα μέσα ενημέρωσις για της …ξεδιάντροπες ψευτιές που γράφουν !!!
      Μακελειό συνήλθε, και άρχισε να σέβεσαι τους αναγνώστες σου , διότι και σένα τα ψωμιά σου τελειώνουν !!!
      Ως πότε θα διαβάζουμε …..ανοησίες ???
      Σβήστο και αυτό το σχόλιο , όπως έχεις σβήσει και τα άλλα στο παρελθόν !!!
      Το θέμα είναι ότι γνωρίζετε της βλακείες που γράφετε ,αλλά καμία αντίδραση να το σταματίσετε !!!..Συγχαρητήρια !
      Στράτος Δ.
      ΥΓ
      Βάλτε και καμία προφητεία, η και θαύμα …καλόγερου ..να γελάσουμε !!!

    7. Στις 3:35 έμαθα ότι έπεσε η κυβέρνηση γι’αυτό γελάει και χαίρεται ο κόσμος, έχει βγει στους δρόμους και χορεύει ,οι καμπάνες χτυπούν και τα πυροτεχνήματα γέμισαν τον αττικό ουρανό, Αϊ παράτα μας Στέφανε

    8. Στέφανε Χιο εισαι προφητης, το Αγ. πνεύμα σε βρίσκει ενα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, δεν περιγράφω άλλο τελος,

    9. ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΟΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!

    10. ena egkrito reportaz tou stefanou opos ola ta ala stefane to alo me ton toto to kseris?

    11. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ Ή ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ?
      ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΣΚΟΣ.ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙΟΙΕΙΤΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΕΙ.

    12. Και να φυγουν οι τωρινοι κατσαπλιαδες θα ελθουν οι επομενοι κατσαπλιαδες ..ε και λοιπον ;
      Τελικα ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβαιτε οτι και οι 300 ειναι ενα και το αυτο ; Μια συμμορια ειναι ολοι τους και μαλιστα εχουν και γλαστρα που παριστανει τον προεδρο τους .

    13. Στέφανε,λυπάμαι αλλά τώρα τελευταία μου θυμίζεις τον Κουρή και την Αυριανή και φέρνεις και λίγο από την φυλλάδα Espresso στο παρελθόν είχες κάνει εκπομπές με σκανδαλολογία αλλά νόμιζα ότι σε είχε συνεπάρει η πατρίδα και τα είχες κόψει αυτά…από τον θάνατο του Κυριακού και μετά ξεκατινιάστηκε πλέον η εφημερίδα σου ΚΡΙΜΑ…πλέον μου θυμίζετε όλα αυτά τα μπογκς με τις κλισέ φράσεις <> <> <> και που βάζουν μία σειρά είδησης χωρίς το όνομα για να πας στην σελίδα τους και να διαβάσεις άλλες τρεις σειρές σαν ένα δελτίο τύπου και επιπλέον είναι ψεύτικη η είδηση…ΕΛΕΟΣ έχεις τόσα χρόνια στην δημοσιογραφική πιάτσα!Αυτό είναι ανεπίτρεπτο που κάνεις τελευταίως…ορίστε μόλις κοίταξα την αρχική σελίδα …είναι ειδήσεις αυτές?πόσοι άντρες ήθελαν να κερατώσουν τις γυναίκες τους και πόσες γυναίκες ξενοπηδιούνται?ΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΕΡΑΤΟ!Κι ενώ κατηγορούσες το Survivor από την εφημερίδα σου μας ζάλιζες με νέα του Survivor… ε όχι αγοράζαμε την εφημερίδα σου επειδή ήσουν διαφορετικός παρ’όλες τις κατα καρούς υπερβολές σου…ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ!Φιλικά σου λέω αν μπορείς να επανέλθεις και μην αντιγράφεις το στυλ και τις χυδαιότητες του Αυριανισμού και της ΚΟΝΤΡΑ χυδαιολογίας του ΚΟΥΡΗ

      1. μπραβο, πεστα φιλε. Ντροπή τετοια απάτη ειδήσεων…

      2. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ…

    14. Ολο μαλακειες γραφετε…Ελεος πια για τα κολοκλικ…

    15. Η μαλακία πάει σύννεφο… πρέπει να έχετε βγάλει κάλους. Οι πούστηδες θα πέσουν το 2019 όπου και θα γίνουν εκλογές για να ανέβουν στην εξουσία οι άλλοι πούστηδες για να αποτελειώσουν την Ελλάδα με φόρους και ορδές λαθρομεταναστών. Η Ελλάδα τελειώσε, πάρτε το χαμπάρι.

    16. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ

    17. Ναι ναι ναι, όνειρα γλυκά…. δεν πέφτουν οι νεοταξίτες ετεροφοβικοί αριστεροί και δεξιοί καραφασίστες.
      Η Χούντα πέφτει μόνο με επανάσταση και βία, η δημοκρατία και οι εκλογές είναι μόνο για τις αδερφές…..

    18. Μην ξεχάσετε ποτέ είναι ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ το ίδιο, μπροστά στισ κάμερες εχθροί και πίσω κολλητάρια. Άλλων τα σχέδια εξυπηρετούν και είναι πιόνια. όποιος και να βγει από αυτούς είναι το ΙΔΙΟΟΟΟΟ ξυπνάτε επιτέλους

      1. Συμφωνω απολύτως φίλε,όλοι οι πολιτικοί υπηρετούν το ίδιο αφεντικό απλώς τους έχει μοιράσει διαφορετικούς ρόλους ώστε τα ζώα να είναι πάντα σε ένα μαντρί,να μην βγαίνουν ποτέ έξω!Το ίδιο συμβαίνει και με τους επαναστάτες ή τρομοκράτες ή κουκουλοφόρους δηλαδή το παρακράτος υπάρχει ώστε έτσι και ξεφύγουν κάποιοι από το μαντρί όπως τότε με τους αγανακτισμένους επεμβαίνουν οι κουκουλοφόροι και καίνε τα πάντα…ακόμη και ανθρώπους(βλέπε Marfn) οπότε οι αγανακτισμένοι διαλύθηκαν διότι δεν ήθελαν βεβαίως να πεθάνουν αθώοι άνθρωποι!Έτσι και οι Ρουβίκωνες όπως η 17 Νοέμβρη υπηρετούν τα ίδια αφεντικά κι ενώ δήθεν κόπτονται για τον λαό και είναι κατά των αφεντικών καίνε και σκοτώνουν αθώους πολίτες,είδατε η 17 Νοέμβρη να δολοφονήσει κάποιον από τους πρωθυπουργούς που βασάνιζαν τον λαό?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ…ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!Μέχρι και τα προφυλακτικά του Κουφοντίνα πλήρωνε ο Ελληνικός λαός…τα είχαν περαμέμα στα έξοδα που έκαναν από αυτά που έκλεβαν…ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ!ΑΛΛΑ Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ…ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ ΘΕΟΣ!!!

    19. Ο Λεβεντης εβλεπε καθε μηνα εκλογες και οικουμενικες και ο Χιος καθε μερα βλεπει πτωση της κυβερνησης.

    20. Φευγουν οι αχρηστοι και θαρθουν οι δοκιμασμενοι παναχρηστοι,ψοφο σε ολα τα κυνοβουλευτικα @κατα του συνταγματικου τοξου,καρκινος και κακο ψοφο ναχουν.

    21. δε πεφτουν αυτοι οι κατσαπλιαδες ουτε με σφαιρες. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΤΣΙΔΙΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ

      1. Αμα τους ταξεις πουτσες, τοτε ειναι που δε θα φυγουν με τιποτα, οι γκομενοι των πακιδων!!! Αλλαξε το γρηγορα!!!

        1. ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ.ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΡΑΓΙΑ.

          1. Έτσι ακριβώς,ορίζεται ο νεογραικυλοπίθηκος…

    22. Δικαιολογια ο σεισμος. Καλα λεει. Θα κανουν ενα κομμα Καμενος και Κυριακος

    23. Ε και ? Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι φεύγουν οι άχρηστοι. Η συζήτηση δεν θα γίνει επειδή έγινε σεισμός στην Κω

    Comments are closed.