ΒΙΝΤΕΟ: ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΛΙ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΩΝ Π@@ΣΤΗΔΩΝ!: ” ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ! ΘΑ ΓΙΝΩ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!”

    Κοινοποίηση:
    b35bab5a3c0c184f8ffc38c9a5805a75_XL

    Δύο μέρες μετά την επίθεση που δέχθηκε, ο κ.Μπουτάρης σημείωσε ότι το απόστημα του συντηρητικού κατεστημένου θα σπάσει και κάλεσε όσους διαφωνούν μαζί του να τον μαυρίσουν στις εκλογές του χρόνου. Ο ίδιος πάντως, δήλωσε ότι θα ζήσει μέχρι τα 100, και έως τότε θα είναι δήμαρχος.

    Μεταξύ άλλων, ο κ.Μπουτάρης, είπε:

    -Η Θεσσαλονίκη δέχθηκε κατά διαστήματα το μεγαλύτερο μέρος των εκπατρισθέντων Ποντίων. Είναι προσφυγομάνα και περήφανη που δέχθηκε τους συμπατριώτες μας που εκδίώχθηκαν. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να σπάσει το απόστημα,. Δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω στην εποχή του Κοτζαμάνη.

    «Το κακό το Σαββατοκύριακο γιατί έγινε; Ξεκινήσαμε και ανοίξαμε πόρτες και παράθυρα για να μπει στην πόλη φρέσκος αέρας. Με το σκεπτικό ότι δεν μπορείς να χτίσεις το μέλλον σου αν δεν ξέρεις το παρελθόν σου» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπουτάρης.

    «Αυτοί που μου επιτέθηκαν δεν είχαν σχέση με την ημέρα μνήμης των Ποντίων. Τους ξέρω ποιοι είναι… Ήταν οργανωμένοι φασίστες! Μου επιτέθηκαν σαν άτομο και σαν Δήμαρχο… Μου είπαν: Ποιος σε κάλεσε εδώ ρε; Τον δήμαρχο δεν τον καλούνε.Έχει υποχρέωση να πάει σε εκδηλώσεις τέτοιου τύπου».

    -Δεν θα επιτρέψουμε στο συντηρητικό κατεστημένο να θεωρήσει την πόλη φέουδό της. Η Δημοκρατία ήρθε στη θεσσαλονίκη για να μείνει. Αν δεν συμφωνείτε μαζί μας., οι επόμενες εκλογές είναι το ΄’19. Μαυρίστε μας.

    -Σε ό,τι με αφορά προσωπικά. Είμαι 75 χρονών. Θα γίνω 100. Το ξέρω σίγουρα. Μου το χει πει ο Θεός. Και όχι μόνο θα γίνω 100, αλλά θα είμαι και δήμαρχος.

    Ο Γιάννης Μπουτάρης είχε γίνει δεκτός με χειροκροτήματα κατά την είσοδό του στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

    Δεκάδες κομματικά στελέχη, βουλευτές, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων αλλά και απλοί πολίτες γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

    To “παρών” μεταξύ άλλων δίνουν ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, η διεθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου και άλλοι.

    Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ένα βίντεο που έδειχνε αποσπάσματα από την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης στο Λευκό Πύργο κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Θα σε μαυρίσουν πρίν τις επόμενες εβραικές εκλογές.
      Μου το έδειξε ο Θεός το πώς.

    2. Έχουν γλώσσα οι κότες; ; ;

      … κατι κακαρίσματα ακούγονται στο βιντεο….

    3. ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΞΥΛΟ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΛΟΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΕΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΣΙΤΣΙΔΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ! ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΟΥΤΕ 1% ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!

    4. Αν στα 75 σου χρονια φαινεσαι 85αρης , δεν σε βλεπω να τα πιανεις τα 100

    5. Σκέπτεσθε ο Χίτλερ να είχε γεννηθεί στο TEL ABID πριν γίνει το Ισραήλ κράτος και κάποιος δήμαρχος να έδινε τιμής ένεκεν το όνομα του σε κάποια πλατεία
      Η γιαγιά μου έχασε στην μικρασιατική καταστροφή έναν αδερφό και τους γονείς της , υπεύθυνος ο Κεμαλ και ο κ. Μπουταρης τιμάει τον σφαγέα των προγόνων μου !!! Αυτόν τον άνθρωπο σιγουρά δεν τον ψηφίζουν Έλληνες , αλλοδαποί , gay , και γενικά ανώμαλοι πρέπει να είναι οι ψηφοφόροι του , οι ανώμαλοι μας κυβερνούν και το λέω αυτό γιατί ανώμαλος δεν είναι ΜΟΝΟ αυτός ο (άντρας) που την βρίσκει με έναν άλλο , αλλά ΑΥΤΟΙ που υποχρεώνουν ένα παιδάκι να συμβιώσει με αυτούς τους ανώμαλους και εάν πεις , ρέε τι κάνετε θα σε πουν , φασίστα, κλπ κλπ

      1. Ξεχασες και τη νοθεια απο καποια ξενα κεντρα,ονοματα δεν λεμε,που τον προωθουν….

    6. Σαν πολύ σιγουριά δεν έχει η μασονία για τον εαυτό της; Οι πολιτικοί και οι δικαστές ως γνωστόν φιλάνε μασονικούς κώλους, για αυτό βγαίνει αυτή η έχιδνα ο Μπουτάρ Τσογλάν και βγάζει γλώσσα, γιατί νομίζει πως έχει τον θεό απο πίσω του. Ποιον θεό ρε μαλάκα τον Βάαλ; Τον εωσφόρο; Ποιον θεό; Πολύ σύντομα σκουλήκια θα τον τρώνε, ήδη είναι ζόμπι και ο θεός του θα μας κλάσει μια μάντρα! Τίποτα δεν μπορούν να μας κάνουν, οι συλλήψεις γίνανε για να φοβηθούν οι επόμενοι πατριώτες. Αυτά περί οργανωμένων ομάδων είναι μπουρδελολογίες, όλοι τον σιχαινόμαστε και κανένας λογικός άνθρωπος δεν περίμενε να πάει αυτό το έκτρωμα εκεί για να προκαλέσει. Πρέπει να πάει όλος ο κόσμος έξω απο τα δικαστήρια υπέρ των συλληφθέντων. Μετά θα δείτε τον Μπουτάρη να φοράει πάνες ακράτειας και να φεύγει πάλι ξεφτιλισμένος όπως του αξίζει.

    7. Με τονα ποδι στον ταφο ειναι η σταφιδιασμενη μπεκροεσχατογρια,τι λεει ο κιοφτες.

    8. Το 500ευρω είναι μωβ το μωβ είναι το χρώματα του θανάτου στους πολιτικούς αρέσει το 500ευρω καλυνηχτα

    9. Έρχεται η ώρα που η κυβέρνηση Ρουβικωνα και όλα τα ανθελληνικά σκουπίδια θα φορέσουν τις γραβάτες που τους αρμόζουν.
      ΚΑΙ βέβαια το σκοινί δεν θα έχει καθόλου σαπούνι.

    10. Έρχεται ο θεσμός της “ΚΡΥΠΤΕΙΑΣ”!!! ποντίκια ετοιμαστείτε…

    11. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ…ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΤΥΡΡΑΝΙΑΣ ΣΑΣ..

    12. Σε ποιο θεο ΝΑ πιαστευεις εσυ ΜΑΣΤΟΥΡΙΚΟ γεροντοπουστρονι?????ΣΤΟ δΙΑΟΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΕ ΚΡΑΣΟΦΤΙΑΧΤΗ ΜΠΟΥΤΑΡ ΠΑΣΑ…… ΤΟ ΧΕΙς ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩς ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙς ΣΚΙΒΕΛΟ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΣΕς ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ….Ε? ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙς ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ……………ΟΠΩς ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ…………..ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑΧΕΙς ΨΩΦΙΣΕΙ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙς ΠΑΠΑΡΙΕς ΠΟΥ ΛΕς ΚΑΙ ΚΑΝΕΙς……

    13. Αυτή η αδερφάρα ο Μπουτάρης το έστησε όλο αυτό.Πρώτα εξυβρισε χυδαία τους Πόντιους που σφαγιάστηκαν από τους Τσέτες και τον πούστη τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και κατόπιν πήγε στην συγκέντρωσή τους να τους προκαλέσει.Εντάξει μπάρμπα Γιάννη Χικ Μπουτάρη.Το πήρες το χρίσμα για Δημαρχος από τον ανθέλληνα καραγκιόζη Τσίπρα.

    14. παλι μπερδευτηκα!!!!
      νομιζα ότι τα σύκα ειναι εποχιακά φρούτα

    15. ΨΩΦΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

    16. Τι λε ρε μάγκα μου,μιλάς και με τον Θεό τώρα;Μπας και σου έδωσε και τίποτις πέτρινες πλάκες;Ου γαρ έρχεται μόνον.Θέλεις να είσαι και αιωνόβιος δήμαρχος τρομάρα σου.ΑΝ σε ξαναψηφίσουν οι Θεσσαλονικείς…

    17. ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΧΑΪΦΑ ΠΕΙ : ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ; ………
      ΔΗΛ . ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΟΓΕΡΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΝΤΟΝΜΕΣ Ο, ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕ΄ΦΑΛΟ΄ ΤΟΥ ΕΝΩ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΉ . ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙ….2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ . ΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΛΕΘΡΑ ΚΑΙ ΚΝΩΔΑΛΑ ΚΩΛΟΦΑΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΚΡΗ ΚΑΛΑ

    18. Γαμημενε τουρκοσπορε μπουταρη την αλλη φορα δεν θα την γλιτωσεις, θα γινεις ενα με το χωμα, λιπασμα για το γρασιδι.

    19. εαν ο κοσμος της θεσσαλονικης που κατεβηκε στο συλλαλητηριο οργανωθει και δεν παει ουτε μια ψηφος στον ακατανομαστο, τοτε θα ειναι μια πανηγυρικη ηττα στα μουτρα του..και δεν ειναι μονο αυτοι που κατεβηκαν,ειναι και αυτοι που δεν κατεβηκαν..γεροι γιαγιαδες κτλπ.. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

    20. Αν δεν συμφωνείτε μαζί μας., οι επόμενες εκλογές είναι το ΄’19. Μαυρίστε μας. όσο γκαου και να είσαι μπορεις να το καταλαβεις

    21. Διοτι ξερει οτι με νοθεια βγηκε και με νοθεια θα ξαναβγει.

      1. Με καμια νοθεία δεν βγήκε.
        Νοθευμένο είναι μυαλό των θεσσαλονικιών που τον ψήφισαν και που θα τον ξαναψηφίσουν..

        1. Διοτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει πουθενα διαφθορα ετσι? Οποια πετρα κι αν σηκωσεις υπαρχει σαπιλα απο κατω. Βρωμια και ρουσφετι παντου αλλα στις εκλογες ως δια μαγειας ειναι ολα καθαρα και ξαστερα. Ρε αντε απο δω γιδι βαλε το μυαλο σου να δουλεψει, αν εχεις!

      1. Ένας είναι ο θεός ηλίθιε αυτή των λεν Αλλάχ εσύ θεό και η κάθε γλώσσα έχει το δικό της όνομα για των θεό και είναι ακριβώς ο ίδιος που πιστεύουν και οι χριστιανοί και οι μουσουλμάνοι και οι εβραίοι των ίδιο που πίστευε και ο χριστός σαν εβραίος .

        1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΕ ΤΥΠΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΗΛΙΘΙΟ?ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ…

    22. Προκλητικός όπως πάντοτε ο γεροΜπουτάρη ο Τούρκο λάτρης επιβεβαιώνει την ικανοποίηση των περισσότερων Ελλήνων για το λυντσάρισμα που υπέστη, ανεξάρτητα απο ποιούς έγινε αγανακτισμένους Πόντιους ,προβοκάτορες ,παρακρατικούς αριστεροφασίστες ,όπως υποστηρίζουν πολλοί . Το ο,τι έγινε αυτό μετρά και μπράβο σ’αυτούς που το έκαναν .

    23. Ούτε την ψήφο σου δεν θα βρείς μωρή κ@λώγρια στις επόμενες εκλογές,που μας απειλείς κιόλας ότι θα είσαι δήμαρχος μέχρι τα 100 σου…
      Υ.Γ. σου ‘χω πεί το κρασί μην το πίνεις ξεροσφύρι,σε χαλάει…

    24. σας γλενταει καλα η δημαρχαρα μας εκει σκουπιδια σιστες να σκασετε !

    25. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΟΙΡΑΖΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.
      ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΙ ΠΑΝΤΑ.

      1. Μιλάει και με τον Θεό! Το είπε! Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει!!

        1. Μιλάει με τον γιαχβέ, τον θεό των περιούσιων και των ντονμέδων !

    26. …”ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ” !!! ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ “ΕΚΔΗΛΩΣΗ” Η ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ , ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΝΑ “ΠΑΡΑΣΤΕΙΣ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΠΙΟΚΩΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ??? ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΗΛΙΘΙΕ!!!

    27. Και τι είναι η γενοκτονία των Ποντίων μπροστά στο άγιο ξύλο που κρεμάστηκε ο εβραιοτουρκοπράκτωρ Μπουταρόγυφτος; Μετά γαρ από 50 χρόνια συστηματικού κομμουνιστικού αφελληνισμού, οι νεοέλληνες λαθροϋβρίδια θα διδάσκονται ότι ο άγιος ισαπόστολος Μπουτάριος, προστάτης των λαθρολεσβογκέηδων, μεγάλη η χάρι του, έχυσε το αίμα του για τα παρά φύσιν δικαιώματά των. Για τους Ποντίους (ποιους Ποντίους, ποιους Έλληνες;) θα μιλάμε τώρα όπως θα έλεγε κι ο αλεξανδρινός ποιητής!
      Αμ δε;………………………………………………………………………………………………………………………………..

    28. αμα ειναι τοσο μ@λ@κες οι θεσσαλονικεις και σε ξαναψηφισουν τοτε ας προσεχαν . κανονικα θα επρεπε να σε βγαλουν σηκωτο απο το δημαρχειο της πολης αλλα φαινεται ειναι ασυλο(τουρκικο)

    29. Γεωργιε Παπαδοπουλε μαλααακαααα, δεν τους κρεμασες τους εδινες διαβατηρια να φυγουν στη γαλλια
      αρχιδια δικτατορας ησουν, και φατε τωρα προδοτες..
      Σε γνωση του επομενου, κρεμασμα στις πλατειες μεχρι να μην χωραει αλλο..

    30. Είμαι 75 χρονών. Θα γίνω 100. Το ξέρω σίγουρα. Μου το χει πει ο Θεός
      αν το ελεγε η λουκα, θα ηταν γραφικη
      οταν το λεει ο μπουταρης ειναι θεσφατο!

    31. Η Ελλας οπως την ξεραμε τελειωσε! Ριζωσε βαθια 44 χρονια τωρα στο DNA ο ανθελληνισμος σε ολα τα κοινωνικα στρωματα και σε ολους τους θεσμους. Εμεις οι…λιγοι σαν τον Λεωνιδα στις Θερμοπυλλες θα πεσουμε ηρωικως και ησυχοι με την συνειδηση μας και με την γαλανολευκη σαν τελευταια ματια.

      1. Σιγά ρε λουγκρα που είσαι σαν τον Λεωνίδου.

    32. Ου μην αλλά και να περάση η προσεχής κατακρεούργησι των συντάξεων απαρατήρητη. Στο κόλπο και η συνυπογράψασα Νουδούλα. Ζήτω το συνταγματικό τόξο και τουρκογερμανική κατοχή. Κι εσύ λαέ, φάε από τον φρέσκο σανό του αποπροσανατολισμού.

    33. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΣΤΑΦΙΔΟΓΕΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΜΗ ΞΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ

    34. Όλη η ανθελληνική, δήθεν προοδευτική, συνωμοτική πτέρυγα της παγκοσμιοποίησης (ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι κλπ) ενώνεται κάτω από τις έξωθεν εντολές για να δείξει τον αποτροπιασμός της στη βία (εξαιρουμένης της εξόντωσης 2 εκατομμυρίων αθώων Ελλήνων και άλλων λαών της περιοχής, εκεί κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο). Ξεφτυλισμένα όργανα των ανθελλήνων των κέντρων του εξωτερικού.

    35. Τι κανουνε για να περασουν τα ΣΚΟΠΙΑ σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ οι φουσταραδες.

    36. Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση, Eλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων,  Ελλειψη προστασιας των πολιτων και κατακορυφη αυξηση της εγκληματικοτητας και της καθε ειδους παρανομιας .Έλλειψη  εθνικής ομοψυχίας των πολιτικών και των κομματων τους που βρίσκονται τόσα χρονια στην εξουσία.Ένα ατέλειωτο ξεπούλημα της πατρίδας σε ημετερους και στους διαφορους λακέδες της εξουσίας, Eφαρμογή κατά γράμμα των εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας εναντια στο κοινό αίσθημα ενός Λαου που βλέπει τους κυβερνώντες να τον γραφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, Kαθημερινό ψυχολογικό βιασμό από τα διαφορα ΜΜΕ με μια καθημερινή υπερπληροφόρηση-παραπληροφόρηση , Tην παντελή έλλειψη ευθιξίας και αποδοχή των ευθυνών αυτών που ζήτησαν την ψήφο του Λαου πουλώντας φύκια για μεταξωτες κορδέλες, Διότι πλέον ο Έλληνας ζει σε ένα κράτος όπου όλα είναι διαβρωμένα μέχρι το μεδούλι.Οι  πολιτικάντηδες  κυβερνώντες και συγκυβερνωντες και γενικα ολα αυτα τα γελοία υποκείμενα  εξυπηρετουν τα συμφεροντα…αυτων που τους βοηθουν να ανεβουν στην εξουσια.. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ..
      ΑΠΛΏΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ  …ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ .Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ  ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ  ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ  ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ   ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ.
      ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ  ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΟΛΟΦΆΝΕΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ .ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ .ΤΏΡΑ ΠΛΈΟΝ ΓΕΜΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΌΣ Η ΧΏΡΑ ΤΕΛΕΊ ΥΠΟ ΚΑΤΆΛΗΨΗ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ.ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟ ΠΡΟΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ   ΤΩΝ ΑΝΕΛ.
      TΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ.ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ IΣΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ “ΛΑΘΡΟΥΣ” ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΟΣ

      1. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ.ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ,ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ,ΑΓΙΟ ΙΑΚΩΒΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ .ΕΡΕΥΝΗΣΕ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ.ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

      2. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ.ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ,ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ,ΑΓΙΟ ΙΑΚΩΒΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ .ΕΡΕΥΝΗΣΕ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ.ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ,ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ.ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΘΕΟΣ ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ….

    Comments are closed.