ΕΒΓΑΛΕ Η ΜΥΓΑ ΤΟΥ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ Κ@ΛΟ ΚΙ ΕΧ@Σ@ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ. “ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ” ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ. ΒΑΡΕΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΠΑΡΕ ΣΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΣΙΛΟΓΕ

    Κοινοποίηση:
    kammenos-varemenos1

    Σφοδρή κριτική στον Πάνο Καμμένο για τη στάση του στο ονοματολογικό άσκησε, την Τετάρτη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, απηχώντας το γενικότερο κλίμα δυσαρέσκειας που προκαλεί στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας. Αυτός με την περίφημη μύγα που από αποτυχημένος πρωινατζής, έγινε βολευτής με την ψήφο του βλάκα λαού. Αναθεμάτον…

    «Αν κάποιος νομίζει στο παρασκήνιο θα συμφωνεί, αλλά στο προσκήνιο θα προκαλεί φθορά, πλανάται πλάνην οικτρά» παρατήρησε με νόημα στη Βουλή, χωρίς πάντως να κατονομάζει τον Πάνο Καμμένο.

    Αναφερόμενος εξάλλου στην πρόταση του κ. Καμμένου περί δημοψηφίσματος ο Γιώργος Βαρεμένος δήλωσε στη Βουλή ότι «δεν την κατανοεί». «Δεν κατανοώ τη φιλολογία, διότι υπάρχει ορατός κίνδυνος να αρχίσει ο χορός των τεράτων, να δώσουμε ευκαιρία στον τυχοδιωκτισμό να μετρήσει τα όριά του. Αυτό θέλουμε;» διερωτήθηκε.

    Με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία, ο κ. Βαρεμένος έκανε λόγο για «ιστορική ευκαιρία». «Επικρατεί ακατάσχετη ονοματολογία, να το βάλουμε και στο στοίχημα στον ΟΠΑΠ» σχολίασε σκωπτικά, ο αμερικανοδοσίλογος.

    «Η διαπραγμάτευση είναι ανοιχτή. Τίποτα δεν έχει δοθεί…». Με αυτή τη φράση, διέψευσε την Τετάρτη, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, τη φημολογία περί ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης για την ονομασία της ΠΓΔΜ και μάλιστα με αποδοχή από την ελληνική πλευρά του όρου «Μακεδονία», κάνοντας λόγο για «διαστρέβλωση των δηλώσεων του Μάθιου Νίμιτς».

    Περισσότερες από 140 χώρες ήδη αποκαλούν την ΠΓΔΜ «Δημοκρατία της Μακεδονίας», είπε πάντως στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, στον απόηχο δηλώσεων του διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών.

    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να δεχτούν τη χρήση του όρου «Μακεδονία» ή παραγώγου του στο νέο όνομα της ΠΓΔΜ, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της παράταξης Μανταλένα Παπαδοπούλου, αναζωπυρώνοντας τις ενδοκυβερνητικές διαφωνίες για τη στρατηγική της Ελλάδας στο ονοματολογικό.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΧΟΝΤΡΟΣ-ΛΙΓΝΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ.ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΡΩΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΤΟ STAR ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ-ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΚΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

    2. Πολιτικά παρτάλια,πολιτικά βοθρο-λύματα
      φύγετε για να ησυχάσει η Πατρίδα !!!
      Είναι ακόμη καιρός….

    3. ΘΑΥΜΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΕΝΑΣ ΒΑΡΕΜΕΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΜΜΜΜΜΜΕΝΟΣ.ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ

    4. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ,ΟΛΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ.ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ……………..

    5. Αυτό το αλαζονικό τσιράκι, σε άλλη αξιπρεπή χώρα, ούτε για να φτιαρίζει ακαθαρσίες αλόγων δεν θα ήταν αρμόδιος. Στην Ελλάδα, όντας πρόθυμος προδότης των νεοταξιτών εναντίων της Ελλάδας, τον ανέδειξαν σε αντιπρόδερο της Βουλής.

    6. Ο καθε βαρεμενος αραγε ειναι περιορισμενης ευθυνης;;

    7. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ…………….ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΔΕ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ…

    8. Είδατε κάτι μουλάρια ουστ αφήστε ήσυχη την πατρίδα μας και πάρτε δρόμο.

    9. Βγηκε και ο Νιμιτς και αλλα δοσιλογα παπαγαλακια ντοπια, στα καναλια, οπως οΤσιμας κλπ, να μας πεισουν, οτι δεν γινεται αλλιως και πρεπει να δοθει συνθετη ονομασια στα Σκοπια με τον ορο ” Μακεδονια” μεσα, προετοιμαζοντας το κλιμα για την προδοσια που παει να γινει!!!!! Και οτι πανω απο 100 χωρες τους εχουν αναγνωρισει μ’ αυτο το ονομα!!! Και λοιπον; Δεν θα εχει προβλημα μεθαυριο ουτε το Βελγιο, ουτε ο Καναδας π.χ. Εμεις θα εχουμε προβλημα με τον αλυτρωτισμο τους! Γι’ αυτο αντε στο διαολο ξεφτιλισμενα ανδρεικελα!!!!

    10. Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε.
      Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε

    11. Δυστυχως αυτο ειναι ενα απο τα κακα της Δημοκρατιας…ψηφιζουν κι οι χαζοι…
      Και…ψηφιζουν πιο χαζους…!

      1. Ο καθε βαρεμενος αραγε ειναι περιορισμενης ευθυνης;;

    Comments are closed.