ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΧΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΠΟΛΥ ΠΕΡΊΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΆΙΦΕΛ – ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ GARE DU NORD ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ- ΟΛΑ ΗΤΑΝ….. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    31CB24D4D9DF7E6660D9563ED4F3E106

    Αναφορές για «ύποπτο περιστατικό» που οδήγησε στη σύλληψη ενός άνδρα στον Πύργο Άιφελ στο Παρίσι που έκαναν τον γύρο του twitter, επιβεβαιώνονται από τον σταθμό FRANCEINFO.

    Σε αντίθεση με βρετανικά όπως η Mirror και η Sun που μιλούσαν για προληπτική εκκένωση του σιδηροδρομικού σταθμού Gare du Nord στο Παρίσι, ο ραδιοσταθμός διευκρινίζει πως ουδέποτε εκκενώθηκε ο σταθμός.

    Ενδεικτικό είναι πως ούτε η αστυνομία, ούτε και οι γαλλικοί σιδηρόδρομοι δεν έχουν προβεί σε κάποια ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ των Βρετανών. Η μοναδική σχετική ανακοίνωση της Eurostar αναφέρει την ανάγκη επανελέγχων για ένα τραίνο του δικτύου και μικρές καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των επιβατών.

    Μάλιστα το FRANCEINFO μεταδίδει πως το περιστατικό στον Πύργο έχει λήξει και το ορόσημο της πόλης είναι και πάλι ανοικτό στο κοινό.

    Νωρίτερα, βίντεο από χρήστη του twitter έδειχνε αστυνομικές κορδέλες να έχουν κλείσει προσωρινά την οδική αρτηρία που οδηγούσε στον Πύργο του Άιφελ.

    ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Για περιστατικό με όπλο κάνουν λόγο οι Αρχές, ενώ παραμένει αποκλεισμένη η περιοχή περιμετρικά του Πύργου του Άιφελ.
    Παράλληλα δόθηκε διαταγή για εκκένωση του σταθμού τρένου Gare du Nord, όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι.

    paris2

    Όπως αναφέρουν γαλλικές πηγές, η καταγγελία έκανε λόγο για έναν άνδρα με όπλο και μαχαίρι, ο οποίος είχε κλειστεί σε ασανσέρ στον Πύργο του Άιφελ.

    Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως συνελήφθη ένας ύποπτος, ο οποίος βρισκόταν στον δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ και συμπεριφερόταν περίεργα.

    Ο σταθμός του τρένου, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας και μόνο η πλατφόρα της γραμμής του Eurostar.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΑ ΛΑΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ 90% ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΒΑΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΟΒΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ !!!!!!!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΗΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ !!!!!!!!!!!

    Comments are closed.