ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ: “ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    thesnik_alex256_(3)__article

    Με την δυναμική παρουσία εκατοντάδων Εθνικιστών διεξάγεται αυτή την στιγμή η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Έλληνα Στρατηλάτη Μέγα Αλέξανδρο.

    Η Χρυσή Αυγή πρωτοπόρα στους Εθνικούς αγώνες με την δυναμική συγκέντρωση δηλώνει πως η Μακεδονία δεν πωλείται, ότι η Ιστορία μας δεν παζαρεύεται!

    Οι Εθνικιστές βροντοφωνάζουν ένα ηχηρό ΟΧΙ απέναντι σε όλους αυτούς, που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας με διαβουλεύσεις και σύνθετες ονομασίες.

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

    Τον φραγμό της Αστυνομίας συνάντησε η πορεία των αντιεξουσιαστών που ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Κλούβες των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Εγνατία και Δωδεκανήσου εμποδίζουν τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου να προσεγγίσουν την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιείται πλησίον των Δικαστηρίων.

    Οι διαδηλωτές κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα κατά της Χ. Α.

    Η οδός Εγνατία παραμένει κλειστή.

    xryshaygh.com

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΝΑ ΦΑΝΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟ ΛΕΓΩΜΕΝΟ “ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΙΚΟ” ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΩΠΟΙΗΣΗΣ . ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    2. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

    3. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΙ ΟΙ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…

    4. οι πατριδοκάπηλοι της χρυσής αυλής και τα αδερφάκια τους οι αναρχομπάχαλοι. Απλά για τον καιάδα

      1. Η επιλογη σου, στο ψευδονυμο που χρησιμοποιεις, λεει πολλα για εσενα αγαπητε Ιακωββινε !!

    5. ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΚΕΥ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΖΩΑ ΠΟΥΝΑΙ…ΡΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΘΕΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΟΠΟΙΟΣ ΔΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΟΙ,2 ΦΟΡΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟΙ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΥΣΙΚΑ.

      1. Τους Άθεους δε θα τους ξαναβρίσεις,τους Άθεους!

    6. Από την μια πλευρά οι μεν φωνάζουν να μην ξεπουληθεί και από την άλλη πλευρά οι δε φωνάζουν ναι στο ξεπούλημα !

    7. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ–ΠΑΤΡΙΔΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ–

    8. ΑΝ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!

    Comments are closed.