ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ: “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ Ο… ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ!!!” – ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    Κοινοποίηση:
    ilhan-ahmet

    Νερό στον μύλο της συζήτησης σχετικά με την… ελληνικότητα των μουσουλμάνων βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου ρίχνει η αποκάλυψη της ιστοσελίδας tourkikanea.gr.

    Κατά την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ στην Κομοτηνή ο δικηγόρος και βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ σε ομιλία του αποκάλεσε τον Τούρκο “Πρωθυπουργό ΜΑΣ” αλλά και τον ψευδομουφτή ως “κύριο Μουφτή ΜΑΣ”.

    Όπως θα δείτε στις φωτό που ακολουθούν, όλα τα παραπάνω έγιναν με φόντο την τουρκική σημαία και το πορτραίτο του σφαγέα Κεμάλ.

    mas1

    Όπως μεταδίδει το tourkikanea.gr, στις 21 Ιουνίου συνεχίστηκε η παράδοση του δείπνου Ιφτάρ στο χωριό Δροσιά Ροδόπης.

    Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την συμβολή του κόσμου του χωριού και του δήμαρχου του Οσμάνγκαζί-Μουσταφά Ντουντάρ μετείχαν ο Μουσταφά Ντουντάρ-δήμαρχος του Οσμάνγκαζί-νομού Προύσας, ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζι, ο «εκλεγμένος» μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ!

    mas2

    Παρέστη ο αντιπεριφρειάρχης Αχμέτ Ιμπράμ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χουσέ Μουσταφά και Μουσταφά Κατραντζί, ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ, ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, ο πρώην δήμαρχος Ιμπράημ Σερίφ, ο πρώην κοινοτάρχης Κέχρου Αμπντουλκαντιρ Χαφίζ Χότζα και ο διευθυντής της ΩΡΛ Κλινική του νοσοκομείου Κομοτηνής Δρ. Μεχμέτ Εμίνογλου!

    Επίσης ο  αντιπρόεδρος της Ένωσης Τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης Νιγιαζί Χασάν, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων ΕΠΑΘ-Ροδόπης-Έβρου Σαλίχ Αχμέτ, ο πρόεδρος της Ένωσης Καπνοπαραγωγών Εσάτ Χουσείν, η δημοτική σύμβουλο Σιμπέλ Μουσταφάογλου και εκατοντάδες «ομογενείς».

    Όλοι οι τουρκαλάδες έγιναν μια παρέα δηλαδή!

    mas3

    O βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ είπε πως αυτό το Ραμαζάνι στην Δυτική Θράκη πέρασε διαφορετικά, πως το διάστημα αυτό που άρχισε με την επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών, , συνεχίστηκε με την φιλοξενία του Κυρίου Πρωθυπουργού, ενώ όπως είπε σήμερα συναντήθηκαν μετά από πρόσκληση του δήμαρχου του Οσμάνγκαζί Μουσταφά Ντουντάρ και είπε:

    ¨Καταρχήν ευχαριστώ αυτούς που έγιναν αιτία και μόχθησαν ώστε μετά από 13 χρόνια από τον ερχομό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να έρθει εδώ ο πρωθυπουργός μας.

    Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κύριο Μουφτή μας που στηρίζει τα ιφτάρ που οργανώνονται σε κάθε χωριό με τις προσπάθειες του κόσμου μας.…… ¨

    Να τον χαίρεστε τουρκολάγνοι του ΠΑΣΟΚ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Να τον καλέσει σε δημόσια απολογία ο Πρόεδρος της Βουλής και να εγείρει θέμα αφαίρεσης ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

      Αν δεν το κάνουν άμεσα, θα λογοδοτήσουν και αυτοί σύντομα. Πολύ σύντομα.

      Δεν θα ξέρουν από που θα τους έρθει σε λίγο…

    2. Και κατι, Σημαντικοτατο. Εξελεγη, με το Συστημα, της Απλης Αναλογικης, που Ισχυει, σε εκεινες τις περιοχες. Το γνωριζατε; Ο ιδιος το ομολογησε και μαλιστα συμπληρωσε, πως ειναι ανεφικτη, η εκλογη τους. Ποσον μαλλον 4 Μουσουλμανων.

    3. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ “ΣΠΕΙΡΕΙ” ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΚΟΜΑ? ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ.

    4. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    5. O HΛΙΑΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ”ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ” ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ/ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ

      Υ.Γ1.; ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ-ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ-ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

      ΥΓ2; ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ;

    6. Χμμμ. Ιλχαν Αχμετ. Ιστορια μου, Αμαρτια μου. Πρακτορας της Τουρκιας, κολληταρι της ντοριτσας. Και συμφωνα, με τα Wikileaks, ισως ο επομενος πρωθυπουργος της Ελλαδος, μιας και ετσι γουσταρει, ο θειος Σαμ.

    7. Ας χαίρονται για τις δηλώσεις του, οι “κύριοι” των κομμάτων : Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, οι οποίοι τον συμπεριέλαβαν στα ψηφοδέλτιά τους και του έδωσαν την ευκαιρία να εκλεγεί επανειλημμένως βουλευτής και να πληρώνεται από τον Ελληνικό Λαό, για να λέει ευθρασώς στον Ελληνικό Λαό για τον τούρκο “πρωθυπουργό του” και τους “μουφτήδες του” …
      Εάν αισθάνεται τούρκος ο λεγάμενος, κανείς δεν τον εμποδίζει να πάει στην τουρκία και να πολιτευτεί εκεί … Εδώ είναι Ελλάδα … και ο τούρκος δεν έχει καμία θέση σε δημόσια αξιώματα …
      Αυτή η ευτελέστατη τακτική των πολιτικών κομμάτων, να συμπεριλαμβάνουν ανθέλληνες στα ψηφοδέλτιά τους για λίγα ψηφαλάκια, υποσκάπτει την Πατρίδα μας και είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ …
      Εμπρός, λοιπόν, “κύριοι” της καταστροφής του τόπου μας … διαγράψτε τον ανθέλληνα τούρκο και στείλτε τον στην μητέρα πατρίδα του, ανεπιστρεπτί … Αρκετά ανεχτήκαμε τα βρώμικα παιχνίδια, που θέτουν σε κίνδυνο την Πατρίδα μας …

    8. ΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    Comments are closed.