“ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΤΑΚΑ” ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 8: “ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ. ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΠΟΤΕ. ΕΛΑΤΕ…” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    XA

    Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του βουλευτή, Κώστα Μπαρμπαρούση. Νωρίτερα, από την εισαγγελία ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  ο βουλευτής κρύβεται σε χωριό του Μεσολογγίου, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή.

    Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου.

    Καταδίωξη στην Εθνική οδό Αθηνών – Πατρών
    Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε στην Εθνική οδό Αθηνών – Πατρών. Αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν στήσει μπλόκα, από τη στιγμή που ειδοποιήθηκαν για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο – που δεν οδηγούσε ο ίδιος ο βουλευτής- να σταματήσει. Αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και παραλίγο να παρασύρει και τους αστυνομικούς. Ακολούθησε άγρια καταδίωξη του αυτοκινήτου.

    Για το περιστατικό αναμένεται να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία από την Αστυνομία, με έμφαση στους αστυνομικούς που κινδύνεψαν, οι οποίοι θα δώσουν σχετική κατάθεση.

    ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΤΟ 39:17
     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. αρχιζουν να κλανουν μεντες τα κομμουνια. σκουζουν γιατι νιωθουν ερχεται η ωρα.

    2. Ένας πολιτικός βρέθηκε να πει μια σωστή κουβέντα μέσα στη γαμιολα τη Βουλή και τον ψάχνουν να τον μπουζουριασουνε τα κο μουνια.

    3. Στέφανε κάνε πολιτικό κόμμα…όλοι οι άλλοι είναι πτοδοτες!!!

    4. enas logos giamia nea epanastasi enantia ton komitazidon aqnthellinon koumounosimoriton vriskete proton pylon .I ELLADAMAS VRISKETE SEANAVRASMO APO TAKAMOMATA TON ETHNOPRODOTON MPOLSEVIKON .AUTO TOKOLOPAIDO OPOU AISEIS ONOMOZETE PROTHIPOURGO , ENAN EPANGELMATIA ENKLIMATIA,OPOU EPREPE NA VRISKOTAN ENKLISTOS STAFILAKAK, ALLA A ISEIS PROTIMISATE NATON TIMISETE METO AXIOMA TOU PROTHIPOURGOU AUTOIS TIS HORAS. THA EITAN EUHOLONOITON EAN DEN GNORIZATE TA ENKLIMATIKATOU ESTHIMATA..EISTHAI TELIOS ADIKEOLOGITI ,KAI APODIXATE POS ONIREVOSASTAN IMERES A.PAPANDREOU, TOU PROTERGATI TIS KATIFORAS TIS PATRIDAS . ( MIPOS AUTO TO TERAS TELIKA SAS AXIZI? LIPAME OPOU TOLEGO ALLA METIN PSIFOSAS AUTO DIXATE. ) PRODOTIS DEN EINAI MONON AUTOS OPOU PRODIDI MISTIKA TIS PATRIDOSTOU, ALLA KAI AUTO OPOU KRATI THESI OPOS SAN KAI TOUS SIMERINOUS KOUMOUNISTES STIN KUVERNISI, DIKASTIKI ,ASTINOMIKI KAI TO STRATEUMA TO OPION EINAI GIATIN DIAFILAXI TOU LAOU OPOU KAI TOUS PLIRONI APOTON YDROTATOU KAI TIS STERISITOU. OLI GIROMAS MAS EHOUN KATANTISI SOUROTIRI APO TOUS MOGGOLOUS TOUS PINASMENOUS GISTOALVANOUS ,KAI SIMERA MIA HOUUTA MPASTARDO FILI IOPIA THELI NAPARI TO ONOMA TIS ENDOXIMAS MAKEDONIAS ,APOTOUS KALOTHELITES KOMITAZIDES ANTHELLINES ETHNOPRODOTES KOUMOUNISTES TOU SYRIZA. ) EAN OSTRATOS DEN APOTREPSI AUTI TIN PRODOSIA KALATHAEITAN NAPA NE SPITIATOUS OPOTE O ELLINIKOS LAOS NALAVI TIN IPERASPISI TIS PATRIDOS. EMEIS DEN IPIRETISAME AUTI TIN PATRIDA PROKIMENOU NATIN PARADOSOUME ELEUTHERI OPOS IPROGONIMAS SEMAS KAI AISEIS NATIN PARADIDETE KAI MALISTA ME ANAXIOUS KAI YPODOULOTIKOUS OROUS ESVAROSMAS ? LIPON KOUMOUNIA KOUFALES EHOUME ETIMES TIS KREMALES

    5. Τον Μπαρμπαρούση δεν θα τον πιάσουνε ποτέ. Την ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΕΝΑ όμως θα την γαμήσουνε από παντού.

    6. Οκ με τα σκυλια του συστηματος.
      Τα κανις της χ.α που ειναι; Που λουφαξαν;
      Αυτη η κλασιδιαρα μονο να τσιριζει υστερικα, να ανοιγοκλεινει τα ματακια της και να αποτριχωνεται ειναι αξια.

    7. Το να μαζεύεις αγράμματους,μπράβους,πισωγλεντηδες και ρουφιάνους για να κανεις κόμμα υποτίθεται πατριωτικό έχει τις συνέπειες του…..

    8. Κότες λειράτες είστε. Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες.

      1. Ακόμα βλέπεις στον ύπνο σου πουτανας γιε τον ήρωα Κορκονεα.

    9. Boυτση κ Σκουρλέτη θα μας πείτε δύο κουβέντες γιά τούς αντιφασίστες γιοκας σας…

    10. ΟΠΨΣ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ Κ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ
      ΑΞΙΟΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΟΥΠΕΣ Κ ΞΗΡΟΥΣ ΕΧΕΙ Κ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ Κ ΑΙΜΟΒΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ

    11. ρε γαματη τη πουτανα την αγαμητη παραδειση
      και μη ξαναπας σ αυτη την εκπομπη
      αιντε το πατσαβουρι γιατ το παρακανε
      !!!

    12. ΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΤΣΙΧΛΑ , ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ., ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ………….

      1. Χρυσαύγουλε κάτσε και ασχολήσου με το απολίθωμα κόμμα σου που στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρχει. Οι μισοί στην μπουζού και οι άλλοι μισοί θα γαμιούνται από τους υπολοίπους. Και όσον αφορά τον αρχηγό – ξενοδόχο τον κλάνω και αυτόν.

      2. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ

    13. ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ.

    14. ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ . ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΤΟΥ 49 ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .ΚΟΥΜΟΥΝΗΣΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΝΕΙ . ΚΟΙΝΟΝIΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΣΟ ΞΕΧΑΣΤΕΤΕΣ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΙΑ ΚΑΙ ΨΑΡΑΚΙ . ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΠΙΔΑ

    15. Του Σώρρα θα το πιάσετε;; Κωλο μπάτσοι τσιράκια της χούντας συριζανελ. Οτι σας βολεύει κατσαπλιάδες.

    16. παιδια βρισκομαστε πολυ κοντα στο σημειο που εχει ταμπουρωθει ο κυριος μπαρμπαρουσης το παιδι ειναι κατατρομαγμενο και μαλιστα πριν λιγο εβαλε τα κλαμματα . παρακαλουμε τις αστυνομικες αρχες να δειξουν επιεικεια κατα την συλληψη του εχει μετανιωσει για ολα και ειναι ετοιμος να ζητησει συγνωμη .ευχαριστουμε .

    17. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ , ΟΞΥ , ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΛΕΝ

    Comments are closed.