ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ! ΠΑΠΠΟΥ ΤΩΝ ΒΙΑΓΚΡΑ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ , ΕΙΣΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΥΛΟ Ο…..!

    Κοινοποίηση:
    555

    Ένας εισαγγελέας ρε παιδιά που ήταν τότε;

    διαβάζουμε στο έγκριτο ethnos.gr – romfea.gr. Το ημερολόγιο έγραφε Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

    Κριτική στους Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης Άνθιμο και Πειραιώς Σεραφείμ άσκησε, χθες αργά το βράδυ, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή εκδήλωση που διοργάνωσε στις 14 Φεβρουαρίου η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και άλλα χριστιανικά σωματεία με θέμα: «Μένουμε Χριστιανοί, μένουμε Έλληνες».

    Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Γειτονιές σε Δράση” και πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Θεσσαλονίκης, Ελεάννα Ιωαννίδου, ζήτησε από το Σώμα να εκδοθεί ψήφισμα κατά της εκδήλωσης, ωστόσο ο κ. Μπουτάρης εμφανίστηκε αρνητικός, υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα έριχνε «λάδι στη φωτιά, σε μια εποχή που τα πράγματα δεν είναι ήρεμα».

    «Έχουμε ένα Μητροπολίτη, λίγο ακραίων αντιλήψεων. Εμένα με ενοχλεί, όταν πάω σε δοξολογία να ακούω τον εθνικό ύμνο. Αν δεν ξεχωρίσει η πολιτική με την εκκλησιαστική εξουσία θα έχουμε πάντα έναν Άνθιμο να μας δημιουργεί προβλήματα. Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είναι για ξύλο. Τι να τον κάνεις;” είπε ο κ. Μπουτάρης.

    peiraias-mpoutaris

    Η εισήγηση για έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία με το κείμενο να αναφέρει -μεταξύ άλλων- πως “οι λόγοι μίσους και η στοχοποίηση των μεταναστών και των προσφύγων δεν συμβάλλουν στην αρμονική συνύπαρξή τους με τους κατοίκους και στην δημιουργική αντιμετώπιση του ζητήματος. Με το σκεπτικό αυτό, καλούμε τους πνευματικούς και θρησκευτικούς φορείς της πόλης να συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος κατανόησης και ανθρωπισμού”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Όχι στον ξυλοδαρμό.Χάθηκαν οι σάπιες ντομάτες,τα κλουβιά αυγά ( για να τους μείνει και η μπόχα ) και εννοείται το ξυνισμένο γιαούρτι που μας έχει απομείνει.Αλλιώς ο Μπουτάρης κι ο κάθε Μπουτάρης θα γίνεται ήρωας.

    2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΤΗΡΗΖΕΙ ΚΑΙ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΡΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΗΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΣΤΟ ΚΕΑΔΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    3. Ο Μπουταρογερος δεν πρεπει να παραπονιέται, γιατι αυτος ειναι ο ηθικός αυτουργός για το ξύλο που εφαγε. Ποιο ξύλο δηλαδη;;; χάδι ηταν μπροστά στα οσα εκανε και είπε εναντιον των Ελληνων και της Ελλαδος. Μονος του τα προκάλεσε. Αν δεν ελεγε τις αηδίες και δεν έχυνε το δηλητήριο του κανένας δεν θα τον πείραζε. Ο καθένας θερίζει αυτα που σπέρνει.

    4. Όπου δεν ισχύει λόγος, ισχύει ράβδος. Ισχύει και για τον γυφτοεβραίο με την δοκιμασμένη λαϊκίστικη και δυστυχώς παγκόσμια επιτυχημένη συνταγή του παραήρωος. Βαράω και σκούζω σαν βαραινόμενος παριστάνοντας τον μάρτυρα άγιο. Κερδίζοντας έτσι και μια αγιοποίησι στους ναούς των κατοχικών τουρκογερμανικών Μ.Μ.Ε.

    5. Τους επιασε κρυος ιδρωτας τους πολιτικους δωσιλογους γιατι γνωριζουν οτι αυτα που εγιναν με τον πουστογερο ελληνοφωνο δεν ειναι τιποτα για τα οσα ερχονται …

    6. Μεθύστακα πώς πάει το ψευτοκράτος του Ισραήλ;
      0xa0xa0xa0xa0xa0xa
      Μπήκατε και στην ΕΕ για να πάρετε την eurovision με τις κότες ενώ κι έτσι κότες είστε για πολλές φάπες.

    7. Τον έδιωξαν από την εκδήλωση διότι γνώριζαν πολύ καλά την περσινή του δήλωση: “χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες, ή όχι, ή ό,τι νά ‘ναι”. Και αυτός πήγε με σκοπό να προκαλέσει αφού ξέρει τον επικοινωνιακό αντίκτυπο των όσων κάνει και λέει η παλιόγρια.

    8. Μπουτάρ-χαϊβάν,
      έτσι χορεύουν τον ”Πυρρίχιο” χορό οι Πόντιοι…
      Τους προκάλεσες με τις ανοησίες που είπες και έκανες,
      και με την φυσική σου παρουσία στην γιορτή τους…

    9. Ολα αυτα τα προοδευτικα ερπετα ξεσαλωσαν απο τοτε που ο πινοκιος και ο θιασος του ψηφιστηκαν απο τον Ελληνικο λαο για να αποφυγουν τον αστειο σαμαροβενιζελο .,.,.
      Απο τοτε γεμισαμε λαθροσαλτιμπαγκους ,οι πουστρες και η λεσβιες ξεσαλωσαν ,η εκκλησια μπηκε στο περιθωριο ,και καποια γελοια υποκειμενα σαν τον προαναφερομενο προσπαθουν να μας αποδειξουν οτι το ανωμαλο ειναι φυσιολογικο και τα ηθη και εθιμα ενος ολοκληρου λαου ειναι ακροδεξιες καταστασεις
      Ενας Ελληνας δεν μπορει να υψωσει αναστημα και να στειλει ολα αυτα τα κατακαθια στα αζητητα ,..,.,?

    10. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ …. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΝΩ……….ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΑΛΙΝ, ΜΑΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ …….ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ……..

    11. Ο Μπουτάρης είναι ενα από τα πιο κραυγαλέα συμπτώματα της νεοταξικής κοπριάς .Εάν νομίζουν ότι θα κάνουν την Θεσσαλονίκη Εβραοτουρκοκρατούμενη είναι γελασμένοι.

    12. ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
      ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ;
      ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
      ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
      ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.

    Comments are closed.