ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ – ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ….. – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ “ΣΩΤΗΡΩΝ” ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    720_8a83063a3552d12c11e1db795ca14eeb

    Το περιοδικό Spiegel, δημοσιεύει μια έρευνα – σοκ, για πακτωλό χρημάτων της Ε.Ε στην Τουρκία, προκειμένου αυτή να κατασκευάσει άρματα με τα οποία περιπολεί τα Ελληνοτουρκικά σύνορα.

     

    Παράλληλα κάνει λόγο για βία και πυροβολισμούς Τούρκων στρατιωτών σε Σύρους πρόσφυγες, προκειμένου να μην περάσουν τα σύνορά της.

    Και το καλύτερο απ’ όλα; Οι σφαίρες που δολοφονούν πρόσφυγες, αγοράζονται με… χρήματα της Ε.Ε, η οποία τα δίνει ακριβώς γι αυτό τον λόγο.

    «Οργανώσεις προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγορούν την Τουρκία ότι επαναπροωθεί με βίαιο τρόπο Σύρους πρόσφυγες. Στην προστασία των συνόρων της η Τουρκία δέχεται βοήθεια από την Ε.Ε.» γράφει το Spiegel. Σημειώνει πως γι αυτόν το λόγο  εμβάστηκαν στην Άγκυρα περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ».

    «Η Ε.Ε. βοηθά την Τουρκία να κλείσει τα σύνορά της για πρόσφυγες. Η Γερμανία και τα άλλα κράτη- μέλη της Ε.Ε. παρείχαν στην κυβέρνηση της Άγκυρας, προκειμένου για την προστασία των συνόρων της, τεχνολογία ασφαλείας και παρακολούθησης συνολικής αξίας άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ» αναφέρει η έρτευνα.

    «Έτσι, οι Βρυξέλλες, στο πλαίσιο του προγράμματος περιφερειακής ανάπτυξης IPA της τουρκικής εταιρίας Otokar, προχώρησαν σε έμβασμα ύψους 35,6 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή τεθωρακισμένων στρατιωτικών οχημάτων, των αποκαλούμενων Cobra II, τα οποία χρησιμοποιούνται τώρα και στα τουρκικά σύνορα με τη Συρία. Στον εξοπλιστικό όμιλο Aselsan, που ανήκει κατά πλειοψηφία στο τουρκικό κράτος, ανατέθηκε κατά αυτόν τον τρόπο από την Ε.Ε. να διαθέσει έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ τεθωρακισμένα και μη τεθωρακισμένα οχήματα παρακολούθησης για έλεγχο των ελληνο- τουρκικών χερσαίων συνόρων.

    Τον Μάρτιο του 2016 η Ε.Ε. και η Άγκυρα είχαν συνάψει συμφωνία, βάσει της οποίας οι Ευρωπαίοι καλούνταν να πληρώσουν αρχικά τρία δισ. ευρώ στην Τουρκία με αντάλλαγμα να «συγκρατεί» πρόσφυγες στην χώρα και να τους αποτρέπει από τη συνέχιση του ταξιδιού τους με κατεύθυνση την Ε.Ε. Τα χρήματα θα έπρεπε να κανονικά να δοθούν υπέρ των Σύρων στην Τουρκία, εντούτοις 18 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν σε ολλανδική εταιρία, η οποία κατασκεύασε έξι σκάφη περιπολίας για την τουρκική ακτοφυλακή».

    Η Τουρκία έχει υψώσει στα σύνορά της με τη Συρία ένα τοίχος. Οργανώσεις προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγορούν Τούρκους συνοριοφύλακες ότι παρεμποδίζουν με βίαια μέσα τη διαφυγή Σύρων προς την Τουρκία. Πολλοί πρόσφυγες δήλωσαν στο περιοδικό Spiegel ότι δέχτηκαν πυροβολισμούς από Τούρκους στρατιώτες. Σύμφωνα με στοιχεία του Παρατηρητηρίου της Συρίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τα στοιχεία του οποίου δεν μπορούν να ελεγχθούν ανεξάρτητα, από το Σεπτέμβριο έχουν χάσει τουλάχιστον 42 άτομα τη ζωή τους στην προσπάθεια να περάσουν το συνοριακό τοίχος.

    Έως το καλοκαίρι του 2015 τα σύνορα προς την Τουρκία ήταν για τους Σύρους ανοιχτά. Στην Τουρκία έφτασαν 3,5 εκατομμύρια Σύροι πρόσφυγες, περισσότεροι από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Έκτοτε η Άγκυρα, μεταξύ άλλων και υπό την πίεση της Ε.Ε., έχει κλείσει τις οδούς διαφυγής. Όποιος θέλει να γλιτώσει από τον πόλεμο στη Συρία, πρέπει τώρα πλέον να πληρώσει πολλά χρήματα- ή να ρισκάρει τη ζωή του. Με την προσφυγική συμφωνία Ε.Ε.- Τουρκίας η κρίση απλώς μετατοπίστηκε: ενώ πνίγονταν λιγότεροι άνθρωποι στο Αιγαίο -όπου ο αριθμός των σκαφών που επιχειρούν να προσεγγίσουν ελληνικό έδαφος έχει μειωθεί μετά τη σύναψη της συμφωνίας, τώρα πεθαίνουν στα τουρκο- συριακά σύνορα, καταλήγει το Der Spiegel».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Γιατι οποτε λεω να φυγουν απ’τη μεση οι πολιτικοι και ν΄’αναλαβει ο στρατος μου κοβετε το σχολιο;Ποιος πολιτικος ρουφιανος λογοκρινει;

    2. Απαίδευτε ραγιά. Δεν θα σού το μάθουν ποτέ την αιτία της εθνικής κακοδαιμονίας σου γιατί η γνώσις είναι δύναμις και η διάγνωσις το ήμισυ της αποθεραπείας.
      Το πολιτικό διαπλεκόμενο σύστημα φταίει, η τύποις ελληνική δημοκρατία αλλά στην ουσία η ξενόδουλη δημοκρατορία, εβραιοκιναιδοκρατία.που έχει μετατρέψει την πιο ιερή χώρα του πλανήτου σε ένα εκδιδόμενο προτεκτοράτο με νταβατζή- προστάτη. Πως γίνεται τώρα αυτό; Γίνεται με τον τρόπο ου εσύ, λαέ, νομίζεις ότι εκλέγεις τους 300 από τα 10 εκ. παραιτούμενος και αποκλείοντας και παραιτούμενος έτσι από την δική σου υποψηφιότητα ενώ στην ουσία ψηφίζεις αναγκαστικά τους 300 από τους 1000 περίπου που περιλαμβάνονται στις κομματικές λίστες. Αλλά τα κοινοβουλευτικά – τυραννικά – κόμματα όπως και τα ΜΜΕ.θέλουν λεφτά, τα λεφτά τα έχουν οι τράπεζες και οι ολιγάρχες, τράπεζες και ολιγάρχες είναι εθνοπροδότες και απάτριδες Εβραίοι ή συνεργαζόμενοι μ’ αυτούς οπότε όπερ έδει δείξαι.

    3. ποιοι ξενοι κατεστρεψαν την Ελλαδα ?????
      οι Καραμαν-αληδες. οι Παπαντεηδες, ο Σαμαρας, ο Τσιπουρας,
      και ολοι εσεις που τους ψηφηζετε 44 χρονια τωρα, ξενοι εισθε ????????????????
      ντροπη σας να ρυχνετε την Ευθηνη αοριστα στους ΞΕΝΟΥΣ….!!!!!

      Ελπιζω να ψωφησετε ολοι απο την πεινα και να σας παρουν και τα σπιτια σας..
      Ειναι η τιμωρια που σας αξιζη που ριμαξατε την πατριδα μου…,,,

      1. Νὰ ἁγιάσει ἡ γραφῖδα σου φίλε!
        Ὅταν ὁ Καραμνλῆς ἔθαβε τὸν Κυπριακὸν ἀγῶνα τῆς ΕΝΩΣΕΩΣ τὸ 1960 διὰ τῆς ὑπογραφῆς τῶν καταπτύστων συνθηκῶν Ζυρίχης-Λονδίνου λέγων ὅτι “ὑπῆρξεν ἡ εὐτυχεστέρα ἡμέρα τῆς ζῶῆς μου”, ἐτιμήθη ποικιλοτρόπως ἀπὸ τὸν ἀνερμάτιστον λαόν, καὶ ὅταν ὁ ἴδιος 14 ἔτη ἀργότερον, τὸ 1974, ἐπιστρέφων εἰς τὴν Ἑλλάδα καθ’ ἥν ὥραν ἡ Κῦπρος ἐφλέγετο ἀπὸ ἄκρου εἰς ἄκρον ἐρωτηθεὶς τὶ θὰ πράξῃ ἐν προκειμένω ἐδήλωσεν ξερά: Ἡ Κῦπρος κεῖται μακράν !!!!! Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν !
        Ὁ Σημίτης παρὰ τὰ σκάνδαλα Οτσαλάν καὶ Χρηματηστηρίου, ὑπῆρξεν – διὰ τῆς ψήφου μας πάντοτε – ὁ μακροβιώτερος πρωθυπουργὸς: 8 ἔτη καὶ 4 μῆνες!!!!!!
        Σταματῶ ἐδῶ θέτων μόνον τὸ ἐρώτημα: Πόσοι ἐκ τῶν χρηματησάντων πρωθυπουργοὶ απὸ τὸ 1954 ἔχουν κολλήσσει ἔστω καὶ ἔνα ἔνσημον;
        Ἡ ἀπάντησις εἶναι θλιβερά!
        Καὶ ὅμως εἰς αὐτοὺς ἐμεῖς ἀναθέταμε τὴν λῦσιν τῶν προβλημάτων μας!
        Τὶ πταίει λοιπόν;;
        Οἱ πολιτικοὶ ἤ οἱ ἐκλέγοντες τοὺς πολιτικούς;

    4. οι σιωνιστες ειναι πισω απο ολα και οδηγουν την φυλη μας σε βεβαιο θανατο….

      1. Η εβραιομασονοσιωνιστικοσατανιστική λέσχη Μπίλντερμπεργκ φταίει για όλα

    5. Τι να σχολιασεις? Το 1996 χρειαζομασταν απλα ακομα ενα πραξικοπημα, ελα ομως που μας προλαβαν τα Ιμια.

    6. δεν κατεστρεψαν ουτε ευρωπαιοι ουτε αμερικαοι ουτε οι τουρκοι την πατριδα μας
      οι κομουνιστες την καταστρεφουν που εχουν την απλυτη εξουσια απο το 74 μεχρι σημερα

    7. Δεν μπορουμε να κατηγορησουμε την ΕΕ επειδη σκοτωνει τους δηθεν προσφυγες, τα χειροτερα απανθρωπα εγκληματα τα κανουν οι Συριοι , τι θελουμε δηλαδη , να μην μεινει σπιθαμη γης για εμας; ετσι ειναι ο πολεμος , και οσοι περισσοτεροι πεθαινουν τοσο το καλυτερο για την ασφαλεια μας μεσα στην χωρα μας σε περιπτωση επιθεσης , γιατι τα συνορα θα κλεισουν ….. και εχουμε ηδη πολλους μεσα..

    8. Σαμαρά θα λέμε και θα βλαστημάμε που έβαλε όλο τον βόθρο των αλβανικών φυλακών του Χόντζα στην Ελλάδα. Βρε θράσος και βλακεία μαζί που έχουν, ενώ η πατρίδα χάνεται αράδα, ορισμένα τρολοκομματόσκυλα!

    9. Σαμαρά θα λέτε και θα κλαίτε κορόιδα που ψηφίσατε συριζα κ χρυση αυγη!!!

      1. ασε ρε χαμενε ο σαμαρας ξεκινησε το ολο θεμα με τους αλβανους που κουβαλησε στην χωρα και ηρθε το αλλο σουργελο μετα και κουβαλησε τους ισλαμοαπλυτους. αλλα η χα στα λεγομενα σου που κολαει? δεν ξερεις τι να πεις και πετας μια μπουρδα ολοι απο το 74 και μετα που κυβερνησαν και ζουνε θελουν εκτελεση για προδοσια

        1. Ρε ηλιθιε ο ψήφος στην ΧΑ που δεν πήγε στον Σαμαρά έβγαλε τον συριζα ζώων ε ζώων!!! Η ΧΑ ήταν το δεκανίκι του συριζα…

          1. ΡΕ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΥΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΛΙ ΝΟΥ ΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΙΙΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΟΛΕΜΕΝΕ

          2. Τι λες βρε ανοητο αυνανιστηριον ;
            Λοβοτομη εχεις υποστει απο τον γαμικο σου τον κασιδα για να μη του ζαλιζεις τα @@ οταν σε πηδει;

    10. Αυτό που μας σώζει (και δεν μπορούν να διαννοηθούν οι ευρωπαίοι) είναι ότι εμείς διαθέτουμε έμψυχο υλικό. Πάντα ο στρατός μας δεν κώλωνε ποτέ και πουθενά, όσο και αν υπήρχε υπεροχή όπλων των αντιπάλων μας. Για αυτό το ΝΑΤΟ έλεγε όσα όπλα αγοράζει η Τουρκία τόσα έχει δικαίωμα και η Ελλάδα ή αντιστρόφως.

    11. Στέλνω αμέσως ξανθό γένος. Περιμένετε

    12. ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΑΝ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!

    Comments are closed.