ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ – ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ [ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ +18]

Κοινοποίηση:
kassig-3

Mέλος των αποκαλούμενων «Λευκών Κράνων» που έχει εμφανιστεί στα δυτικά ΜΜΕ ως  «ήρωες που φέρνουν ειρήνη » εντοπίζεται  βοηθώντας μια ομάδα άγνωστων Ισλαμιστών μαχητών να επιδεικνύει  τα σώματα των αποκεφαλισμένων στρατιωτών  του Στρατού της Συρίας !

To υλικό  που δημοσιεύτηκε στο Twitter στις 20 Ιουνίου, δείχνει ότι ένας άνδρας φορούσε ένα μπλουζάκι με το λογότυπο των Λευκών Κράνων να πετάνε σε κάδο ένα σωρό από  τεμαχισμένα σώματα, που φέρεται να είναι εκείνο των στρατιωτών του Συριακού Στρατού !

Το βίντεο που δείχνει ότι το σώμα του σώματος είναι γεμάτο με κεφαλές και ότι ένας μαχητής δείχνει ακόμη και ένα κομμένο κεφάλι ενός στρατιώτη κοντά στη φωτογραφική μηχανή…Οι Κραυγές Αλλάχ το συνοδεύουν !

Προσοχή το video είναι ακατάλληλο & απάνθρωπο !!!( Απλά θέλουμε να δείξουμε τη φρίκη του Πολέμου)!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Σε λίγα χρόνια θα γίνετε και στην Ελλάδα αυτός ο κανιβαλισμός. Όταν θα ισλαμοποιηθουμε τελείως σαν χώρα.

  2. Καταλάβετέ το: ISIS = USA
    Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν (κατά λάθος) Σύριους στρατιώτες, βομβαρδίζουν Συριακό αεροδρόμιο, καταρρίπτουν Συριακό αεροπλάνο όταν επιτίθεται στον ISIS και αποκαλούν «καθεστώς» την κυβέρνηση Ασσάντ.
    Πόσο πιο καθαρό πρέπει να γίνει ότι πίσω από αυτές τις φρικαλεότητες είναι Αμερικανοί;

  3. Ρίχτε τους τα πυρηνικά να τελειώσουν.Επίσης καταργείστε το μωαμεθανισμό και γκρεμίστε κάθε είδος χώρου λατρείας του.Όποιοι αντιδράσουν θα εκτελούνται επί τόπου με συνοπτικές διαδικασίες από αστυνόμους-δικαστές.Η μπούρκα και η κελεμπία να απαγορευτεί και όποιος τη φοράει να τρώει φυλάκιση δέκα έτη ή να ξυλοκοπείται αγρίως.Επίσης οι βρωμολάθρο να μπούνε σε προγράμματα αγροτικών εργασιών και όποιος δυσανασχετεί να επιστρέφεται άμεσα στον τόπο καταγωγής του.Φαγητό μόνο για αυτούς που εργάζονται και για τα παιδιά.Μόνο με το βούρδουλα και το ξύλο καταλαβαίνουν αυτά τα κτήνη.Μάθανε στις χώρες τους όλη μέρα ξάπλα και ραχάτι και μας μπαστακώθηκαν εδώ να τους ταΐζουμε τσάμπα.Επίσης,επίσημη αρνητική τοποθέτηση του κράτους απέναντι στους ISIS και δημόσια καύση του Κορανίου σε όλους τους καταυλισμούς των λάθρο.Με αυτό τον τρόπο όποιος ακραίος αντιδράσει θα αποκαλυφθεί και θα κερδίσει μια σφαίρα στο κεφάλι.Έχεις τα κάκαλα να τα κάνεις αυτά Τσίπρα;Θα έλεγα τι έχεις,άχρηστο απολειφάδι της σιχαμένης γενιάς του πολυτεχνείου.

  4. ΟΣΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ

  5. ΜΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΤΣΙ!!! Η ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!! ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΠΕΡΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΥΜΒΙΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!! ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!! ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΖΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΚΑΤΑΤΟΠΟΥΣ ΜΚΟ!!! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ “ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ” ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ISIS ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ “ΓΝΩΣΤΟΙ” ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ “CAMP” ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ “ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ” !!! Η ΣΥΡΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ!!!! ΚΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΡΑΤΙΚΗ???? ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΣΑΝΤ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ??? ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ???!!!

  6. το μόνο που τους αξίζει είναι κάψιμο. τίποτα άλλο

  7. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ , ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΚΤΛ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΡΙΨΕ Η ΒΙΔΑ…ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΥΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΤΗΝΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ…ΕΝΤΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟ ‘ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

  8. Σε λιγη ωρα στο Πασαλιμανι στην καρδια του Πειραια , υποστηρικτες ισλαμοφασιστων που γραφουν στις σελιδες τους σκ@τα στην Ελλαδα και στον λαο της θα κανουν προκλητικη ανθελληνικη ρατσιστικη συγκεντρωση μισους εναντιον του λαου μας. Καποτε τους δοσιλογους τους κυνηγουσαν , σημερα ελευθερα κανουν ανθελληνικες ρατσιστικες συγκεντρωσεις μισους καιγοντας προκλητικα την σημαια της πατριδας μας και βριζοντας ολους εμας? Να ειδοποιηθουν ειδικα γονεις με παιδια μην δεχτουν τιποτα επιθεσεις απο ισλαμοφασιστες που θα βριζουν παρεα με την ισλαμοφασιστικη κεερφα τον λαο μας. Η αστυνομια φυσικα τους κανει πλατες για αλλη μια φορα.

  9. Αυτα τα τερατα στηρηζουν τα πολιτικα μορφωματα που εχουν γεμισει την χωρα μας με λαθροπιθηκους και φυσικα με την δικη τους στηρηξη – ανοχη και οχι μονο , ρε ουστ απο δω ισλαμολαγνοι εγκληματιες

  10. και μετα λενε οι μουσουλμανοι οτι ειναι ειρηνικη θρησκεια και κανουν τα χιλια δυο εκτροπα με την υπογραφη της θρησκειας τους

  11. Θανατος σε όλους τους μουσουλμάνους. Είναι τέρατα

Comments are closed.