ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΚΟΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ – ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 2.5 ΚΙΛΑ “ΑΣΠΡΗΣ” (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    19xroni

    «Είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με το παιδί μου. Μάθαμε την είδηση από το Διαδίκτυο. Σήμερα το μεσημέρι κάναμε κάποιες επαφές με το προξενείο και περιμένουμε απαντήσεις». Αυτά δήλωσε σε πορταλ το μεσημέρι της Πέμπτης ο πατέρας της 19χρονης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 307.000 δολαρίων και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων. Ο πατέρας της κοπέλας που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ενώ ο ίδιος είναι υπερασπιστής του νόμου, το παιδί του έγινε παραβάτης. «Τους τελευταίους δύο μήνες, κινούνταν μεταξύ Αθήνας και Καλαμάτας καθώς έψαχνε το κατάλληλο ιδιωτικό ΙΕΚ για να γραφτεί» τονίζει ενώ αναφορικά με το μοιραίο ταξίδι λέει: «Πραγματικά δεν γνωρίζαμε τίποτα!Εκανα σε πρώτη φάση κάποιες επαφές μέσω αστυνομίας, όμως δεν έχω καταφέρει ακόμα να μιλήσω με το παιδί μου».

    Δείτε φωτογραφίες της:

    montelo1montelo2 montelo3 montelo4 montelo5montelo6

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της τελωνειακής υπηρεσίας του Χονγκ Κονγκ η μεταφορά ναρκωτικών είναι ένα «σοβαρό παράπτωμα» που τιμωρείται «με πρόστιμο έως 5 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ (640.000 δολάρια ΗΠΑ) και ποινή ισόβιας κάθειρξης».

    Στην επίσημη ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η η 19χρονη έφτασε στο Χονγκ Κονγκ με πτήση από την Αιθιοπία με τους τελωνειακούς να εντοπίζουν τα ναρκωτικά σε μια συσκευασία που είχε κρύψει σε κρύπτη στο σακίδιο πλάτης της.

    Η 19χρονη επρόκειτο την Τετάρτη να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

    Η συσκευασία στην οποία είχαν τοποθετηθεί τα ναρκωτικά

    Σύμφωνα με τα shanghaiist.com και South China Morning Post, η 19χρονη Ελληνίδα είναι η τέταρτη γυναίκα επισκέπτης που συνελήφθη την τελευταία εβδομάδα στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να περάσει παράνομα κοκαΐνη.

    Οι Αρχές εξετάζουν αν οι τέσσερις γυναίκες, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα, σχετίζονται μεταξύ τους και «στρατολογήθηκαν» από τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών, ώστε να περάσουν παράνομα κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ.

    Οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν είναι μια 19χρονη που έφτασε από την Αιθιοπία, μια 52χρονη που έφτασε από το Περού μέσω Ολλανδίας και μια 24χρονη που έφτασε από την Τανζανία μέσω Αιθιοπίας.

    Δείτε φωτογραφίες από τη σύλληψή της:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    56 Σχόλια

    1. Nα δείτε που το μεθοδεύουν έτσι και στο τέλος θα τα πληρώσει το δικό μας κράτος (δηλαδή όλοι εμείς που ματώνουμε καθε μέρα με την φορολογία που μας επιβάλλουν) ώστε να της καλύψει την εγγύηση.
      Δηλαδή εμείς θα πληρώσουμε τα κερατιάτικα του κολοπορνίδιου-ονομα και πράγμα.
      Σκεφτείτε μόνο εάν τα πέρναγε μέσα στην χώρα πόσα παιδιά και πόσοι γονείς θα πονούσαν και θα καταστρέφονταν από την κοκαίνη που θα τους πουλούσαν.
      Γι αυτο και το εχουν παρει υπερασπιστικη γραμμή κατ’ εντολήν τα κανάλια, να μην μας ξενίσει όταν τελικά θα μας πουν ότι την εγγύηση την πληρώσαμε εμείς..

    2. Οι συγγενείς πολλά δεν ήξεραν , εάν δεν την έπιαναν θα ήταν άλλη μια που με την σπάνια ομορφιά της, ζει ζωή χαρισάμενη και τα άλλα τα κοριτσάκια που δεν έχουν πολύ μυαλό , κάθονται και δουλεύουν για 400 € από το πρωί έως το βράδυ. Θα πρέπει η τιμωρία της να είναι παραδειγματική ,ώστε να δουν όλοι ότι το χρήμα με κόπο και ιδρώτα βγαίνει

      1. Ποιά σπάνια ομορφιά καλέ; Σαν σαραντάρα πρεζόνα είναι.

    3. ΚΡΙΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ . ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 49 ΕΤΩΝ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ . ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ .

    4. ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΛΑΘΟΣ???18 ΧΡΟΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 19ΧΡΟΝΩΝ.ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΕΚ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΕΚ,,ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ??? ΣΠΟΥΔΩΝ,ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ,ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΘΗΝΑ ,ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ,ΠΗΓΕ ΑΙΘΙΟΠΙΑ,ΧΟΓΚ ΚΟΓΚ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ,ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ????ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ.

    5. Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί!
      Είναι σοβαρό έγκλημα και καλά κάνουν οι Κινέζοι που έχουν τέτοιες βαριές ποινές φυλάκισης. Όχι όπως εμείς εδώ. Δεν την γλιτώνει με αυτούς. Είναι πολύ αυστηροί οι νόμοι εκεί. Και κακά τα ψέματα, είναι τυχερό το κοριτσάκι που δεν βρισκόταν σε καμία άλλη ασιατική χώρα, όπως η Ινδονησία, αλλιώς θα την κρέμαγαν!

    6. Σιγα ρε Χιωτη μη βαλεις και τα κλαματα! Μια κοπελα που εχει παρει τις βασεις απο την οικογενεια της, δεν παραμυθιαζει την οικογενεια της οτι παει στην Καλαματα για καποιο ΙΕΚ, και βρισκεται στην Αιθιοπια και απο κει στο Χονγκ Κονγκ με μια τσαντα στη πλατη φορτωμενη με κοκαινη!! Επαιξε και εχασε. Ας πληρωσει τωρα τις συνεπειες.

    7. Ρε ξυπνάτε εδώ όλοι σας. Που στο διάολο το τσόκαρο βρήκε λεφτά και προσέλαβε τον Κεχαγιόγλου για δικηγόρο; Από την δουλειά της ως τριτοκλασάτο μοντέλο;

      1. Εσύ μάλλον κοιμήιηκεσ Αντιγόνη και ξύπνηςες Τζάισον

    8. 19 χρονων ο μπαμπας αστυνομικος και θελετε να μας πειτε ορισμενοι πως την πιασανε κοτσο και μετεφερε κοκα χωρις να ξερει?Αν νομιζετε πως οι κινεζοι ειναι μαλακες κανετε λαθος.Το λιγοτερο 30 χρονια θα φαει και οι δικοι της ουτε στην χωρα θα μπορεσουνε να μπουνε για την δικη!Ενηλικας μετεφερε κοκα σε δικη του αποσκευη χωρις να ξερει????χαχαχαχα.Της δωσανε τον φακελο τον εβαλε μεσα στην τσαντα χωρις να ρωτησει η να πονηρευτει το αθωο κοριτσι!

    9. Το καημενο το κοριτσι. Αθωο κ το παρεσυρε ενας “κακος” εμπορος ναρκωτικων. ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!!????? Αντι να ειναι στην Αθηνα να βρει καμια σχολη αυτη πηγε Χονγκ Κονγκ!!! Δηλαδη με την βια την εβαλαν στο αεροπλανο ή μηπως ειχαν πιστολι στον κροταφο της?? Απλα το “αθωο” κοριτσακι ηθελε ΚΑΙ να το παιξει μοντελo (του κωλου) αλλα ΚΑΙ να τα κονομησει γρηγορα. Καλα να παθει!

    10. Όλες τα ίδια ζητάνε! Πολυτέλεια, εύκολο χρήμα! Είχε απόλυτη επίγνωση το τι μετέφερε. Και πενήντα χρονών κοκότα να ήτανε τα ίδια θα έκανε.

    11. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΖΙΖΕΛ!!!!!!!!

    12. Τι ειναι αυτα που λετε Κανενα οικτο στο πορνιδιο. Εμπορος ναρκωτικων ειναι. Ηξερε δεν ηξερε να μας το πουν οι γιατροι αν γεννήθηκε βλαμμένο.

    13. Αυτή είναι μοντέλο; Μπάζο ολικής είναι. Θα μα τρελλάνετε; Πολύ χαμηλά standards έχετε μου φαίνεται.

    14. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ ΑΝΕΤΑ . ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ ΧΟΝΤΡΑ . ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ .

    15. υπάρχει κάποιος που δεν του αρέσει η συνεργασία Ελλάδας Κίνας; λέμε τώρα…γινόμαστε λίγο καχύποπτοι με όλους, αν συνδυάσουμε την είδηση με σημερινή είδηση που αφορά την cosco και το λιμάνι και τις συμφωνίες μια ματιά στις ειδήσεις, σε κάτι δεν συμφωνούμε εμείς κάτι τέτοιο..λέμε τώρα…μπορεί να είναι και συμπτώσεις

    16. Μοιάζει λίγο με την …Αχτσίογλου! Μήπως …..

    17. Απο τη φατσα αντιλαμβανομαστε περι τινος προκειται/Τη μεγαλη ζωη ηθελε και ολα ηταν εις γνωσιν των οικιεων της.Τοχουμε ξαναδει το εργο.Στα κολοκαναλα βλεπουμε η διαβαζουμε ποσες μαναδες προτρεπουν τις κορες τους να γινουν μοντελες, τραγουδιαρες τηλεπερσονες κλπ κλπ και ξερουμε που καταληγουν…

    18. μπορεί να τους έκαψαν εκείνοι που θέλουν να φαγώνεστε μοιρασμένοι σε δύο ομάδες ακροδεξιοί και ακροαριστεροί και να γίνει εμφύλιος κατά τα σχέδια τους και μάλλον το έχουν καταφέρει γιατί όλοι τσιμπήσατε, η χώρα μας μάζεψε πολύ σκουπιδαριό, η Ελλάδα όμως είναι ορθόδοξη και χύθηκε αρκετό αίμα αδίκως στον εμφύλιο κάποτε επειδή κάποια τέρατα το επιθυμούσαν εκείνο το αίμα ξεχρεώνουμε τώρα, μονιάστε επιτέλους να κοιτάξουμε πώς θα πάμε μπροστά, μην γίνεστε θύματα χαλάστε τους το σχέδιο

    19. Αν είναι αυτή μοντέλο η κακάσχημη εγώ έιμαι πλανητάρχης. Κλασσικό ξεκ…λο που ήθελε τη μεγάλη ζωή.

    20. Χμμ… κόρη Αστυνομικού ε; Αν ήταν στη Ελλάδα με κόκα, αποκλείεται να την είχαν συλλάβει γιατί θα ήταν κόρη συναδέλφου. Η αλήθεια είναι οτι οι κόρες Αστυνομικων είναι πολύ κακομαθημενες. Αν πραγματικά κουβαλουσε κοκα, καλό θα ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα γιαγιά.

    21. κρίμα γιατί καταστρέφουν την ζωή τους τη κρίμα εύχομαι να πάνε όλα καλά να βγεις γρήγορα από αυτές της φυλακές και να μην το ξανακάνης

    22. Η Ελενη η ζωντοχηρα,ολο κλαιει η κακομοιρα,ενα γερο αντρα εχει κι η καημενη δεν αντεχει.Το μαθε το χασαπακη,της εστελνει ενα αρνακι,ψησε το με το σπανακι γιατι θα’ρθω το βραδακι..Ωπα αρνι με το σπανακι

    23. O Θεος να δινει κουραγιο στην οικογενεια της . Τι να πει τωρα κανεις ?
      Τι ευθυνες να ζητησεις απο ενα κοριτσι 19χρονων , με τα μυαλα προφανως , πανω απο το κεφαλι της , κ με ποσα ονειρα . Λυπαμαι κ για το στιγμα που θα αναγκαστουν να φερουν οι γονεις της σε μια κοινωνια σαν αυτη της Λεσβου , κλειστη κ με τον πατερα της γνωριμο ανθρωπο στην κοινωνια του νησιου .
      Εγω δεν θα βρισω ουτε την κοπελα , αν ηταν πανω απο 25 , θα το εκανα , ουτε κ τους γονεις της, δεν νομιζω ενας αστυνομικος ,το επαγγελμα , κ στην ηλικια του, να μην ειχε δωσει τις σωστες κατευθυνσεις στο παιδι αυτο, αλλα το παιδι περι αλων τυρβαζαι . Τι να πω ο Θεος να τους δινει κουραγιο , κριμα ειναι κ η κοπελα να φαει ισοβια , καποια χρονακια ενταξει γιατι παρανομησε , αλλα ειναι κριμα να παει στραφι ολακερη η ζωη της στις φυλακες ενος ξενου κρατους. Ολοι εχουμε δικαιωμα σε μια δευτερη ευκαιρια , που θα πρεπει να της δοθεί Ενα Παιδι ειναι πανω απο ολα , που καπου εμπλεξε , ειχε το δικαιωμα να εχει ονειρα , αλλα καμια φορα κανείς τα πληρωνει ακριβα ακομη και με τη ζωη του

    24. τα φανταρακια μας φτυνουν αιμα στα συνορα να φυλανε τετοιες κοπελες μην “κακοπαθουν” και τρωνε και φυλακη γιατι δεν εχουν λεφτα να αγορασουν βερνικι η ειναι αξυριστα. λοιπον κανενας οικτος. ισοβια!!!

    25. ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ ΠΟΣΑ ΚΑΘΟΙΚΙΑ ΑΜΠΑΝΟ΄ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΙ Ο΄ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ , ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ , ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΄ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΡΩΜΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ .
      ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΦΑΊ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Α΄ΝΘΡΩΠΟ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ , ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ . ΝΑΙ ΜΗ Χ……. ΕΔΩ Ο΄ΤΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΣΧΙΣΤΟΜΆΤΗΔΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΑΒΕΡΤΑ
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ,ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ; ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ;

    26. Έχουνε πέσει όλοι στα τσοντοκάναλα να την υπερασπίζονται, με πρωτοπόρο τη Στεφανίδου που το πήρε πατριωτικά το θέμα. Εγώ ξέρω ότι όλοι ήμασταν 19 χρονών αλλά δεν κάναμε βίζιτες ούτε γίναμε έμποροι ναρκωτικών ή βαποράκια. Ήθελε τη χλιδάτη ζωή, ας πληρώσει τις συνέπειες, αν και χλωμό το βλέπω αφού με τις γνωριμίες της μάλλον θα τη βγάλει καθαρή.

      1. ήθελε να ταυτίσει το Χονγκ Κονγκ με την Μύκονο και τη Σαντορίνη…….τέτοια δεν κάνουν στα κοσμοπολίτικα νησιά μας;; Απλά εδώ έχουμε την ελευθέρας και κανείς δεν τους σταματά…..εκεί όμως μαμάνε κυριολεκτικά, είτε καρφωτή είτε με έρευνα.
        Εκεί δεν θα λυπηθούν αν είναι ελληνίδα, αν είναι από πατέρα αστυνομικού κλπ κλπ.
        Εκεί θα πάει μέσα….και θα τα ξεράσει όλα, διότι στο Χονγκ Κονγκ θα πήγαινε το πράγμα σε στέκια νέων.
        Είναι κρίμα, αλλά όπως λες, 19 ετών για να τα κάνεις αυτά, υπήρξε διαδρομή, από που ξεκίνησε, ποιος τα έδωσε, με ποιους συνομίλησε και ποιους θα συναντούσε στο Χονγκ Κονγκ.
        Πιθανόν κιόλας, για να μην καρφώσει άλλους, να την έχουν στην μπούκα…..άρα είναι σε κίνδυνο….
        Οπότε, όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί. Περαστικά της.
        Διότι αν περνούσε το πράγμα στη χώρα, θα την βλέπαμε και αυτήν στα κοσμοπολίτικα νησιά, με φωτογραφίες, με πισίνες, πολυτελή ζωή, σκάφη, δίπλα σε κάποιους πλούσιους ανύπαρκτους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, κάνοντας μπίζνες με εμπόριο όπλων και πυρομαχικών, πηγαίνοντας αυτά να σκοτώνουν αμάχους σε κάποιες Συρίες και Υεμένες….και να γεμίζουμε εμείς ως Ελλάδα με μετανάστες….
        Βρε ουστ

      2. φιλε μου εκει που ειναι εχουν νομους δεν ειναι ελλαδισταν ειδες γαιτανακι την εκαναν και καλα της εκαναν οσο για καποια που την υποστηριξε με παθος τι να πει κανεις μονο αν ηταν χρυσαυγιτισα θα την εθαβε καθε μερα αλλα εδω ειναι αλλοιως.

      3. κουβέντα για τον πατέρα= κυκλοφορεί η φήμη ότι έχει φεισμπουκ- δεν έβλεπε τί φωτογραφίες ανέβαζε η κόρη του; φίλους λάικ κλπ; τα έβλεπε και καμάρωνε γιατί θεωρεί όπως οι περισσότεροι ότι έτσι είναι όλα τα παιδιά, ε λοιπόν δεν είναι έτσι έχει και παιδιά γεμάτα σύνεση, παιδιά σαν την αδικοχαμένη Δώρα φιλότιμα, έχει Ελληνόπουλα που δεν θα πουλούσαν ποτέ ναρκωτικά για το κέρδος δεν θα κατέστρεφαν ποτέ τον άλλον για χρήματα και δόξα, έχει παιδιά που έφυγαν εξωτερικό και εργάζονται τίμια για 800 ευρώ και για 600 για να μην επιβαρύνουν τους γονείς, και παράλληλα κάνουν μεταπτυχιακά ή σπουδές, έχει παιδιά που δουλεύουν σε περίπτερα και καφετέριες για το μεροκάματο και σπουδάζουν στην Ελλάδα της κρίσης, κρίμα, κρίμα κρίμα, να χάνονται έτσι τα νιάτα, η μεγαλύτερη ευθύνη είναι της οικογένειας, υπάρχουν οικογένειες που πέρασαν και περνούν ανυπέρβλητα προβλήματα αλλά τα παιδιά τους δεν ταξιδεύουν τον κόσμο ως βαποράκια και μοντέλα, δεν θα γίνει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ δύο χωρών επειδή κάποιοι γονείς δεν έχουν έλεγχο των παιδιών τους ή κάποια παιδιά διάλεξαν την εύκολη λύση, υπάρχουν και παιδιά που σακατεύονται και σακατεύτηκαν και πέθαναν από τα ναρκωτικά, αυτά δεν θα δικαιωθούν ποτέ δηλαδή;;; σαν κάπως ανώμαλα σκέφτονται οι Τατάνες της Ελλάδας

        1. Και αυτή για να δείτε πόσο ζώον είναι, πήγε στην Κίνα με 1,5 δις πληθυσμό, που εκεί τη ζωή την έχουν για φτύσιμο, διότι είναι τόσοι πολλοί που δεν δίνουν σημασία. Ακόμη και στη θανατική ποινή να την στείλουν, γι’αυτούς εκεί είναι μια μόνο απόφαση, δεν κοιτάνε για έντιμο βίο και πράσινα άλογα.
          Πέρασε ναρκωτικά….δεν πέρασε πλαστικά Τούρκικα βραχιολάκια. Πιστεύω ότι ήξερε τι έκανε, εκτός μαζί με τα δικά της προσωπικά πράγματα, να τα έβαλαν χωρίς αυτή να έχει επίβλεψη. Σίγουρα, 100% την παρακολουθούσαν σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. Γιατί; Γιατί, με το πράγμα που είχε πάνω της, αυτή λογικά θα είχε τηλέφωνο ή διεύθυνση για το που θα πήγαινε, λογικά κλεισμένο ξενοδοχείο, όπου εκεί θα γινόταν το αλισβερίσι. Εκεί πήγε διαβασμένη, διότι δεν πας στην άλλη άκρη της Γης έτσι απλά.
          Να δούμε, θα ανοίξει το στόμα της ή θα της φυτέψουν καμιά σφαίρα στο κεφάλι. Γιατί η Κινέζικη Μαφία, οι ταινίες μας έχουν διδάξει, πως δεν αστειεύεται.

    27. Τα ήθελε το κωλαράκι της !!!
      Καμία λύπηση…… ειδικά σε θέματα με ναρκωτικά ……να σαπίσει στην φυλακή !!!…….Λίγο πολύ , ήξερε την την περίμενε εάν την έπιαναν …και το έπαιξε …..όπως γούσταρε !!!…………….. Τώρα να πληρώσει της συνέπειες !!!
      Άσε που έχουμε γεμίσει με …πούστηδες και σκουλαρίκια ….ΣΚΕΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ….Άι στο διάολο και συγχύστηκα !!!

    28. ηθελε την μεγαλη και πλουσια ζωη περαστικα της τωρα

    29. 300,000 δολλαρια / 2,5 κιλα = 100 ευρω το γραμμαριο μαλλον κοτσο την πιασαν αν ειναι για ιδια χρηση και καλα !! Αλλιως ελλλαδα κυμαινεται απο 50 ευρω εως 80 ευρω το γραμμαριο !!
      Και ποιοτητα crystal να ειναι παλι κοτσο ο εμπορος την επιασε

      1. Εσυ που τα ξέρεις αυτά;;πρεζεμπορας είσαι;;

    30. Κοριτσακι μου σε λυπάμαι γιατι σηγουρα έπεσες θύμα μαφίας αλλα, εκεί ειναι Κίνα και το μόνο που σου λεω κανε κουράγιο, μέχρι τον Φεβρουάριο αν εισαι τυχερή γιατι οι κιτρινομούριδες δεν τα χαρίζουν αυτα…. Καλό θα ηταν να μην την κατηγορείτε την κοπέλα….

      1. Τέτοια τεμάχια που είναι αποφασισμένα να ζήσουν την “μεγάλη ζωή” μην τα λυπάσαι.Η θέληση να ζήσουν την “μεγάλη ζωή” με κάθε κόστος τις κάνει να βρουν τρόπους να ξεφύγουν ακόμη και από εκτελεστικό απόσπασμα λίγο πριν ακουστεί το “πυρ”.

      2. κοίτα στον καθρέπτη…

    31. Αυτο σημαινει «κακιες παρέες»κρίμα τα νιάτα της κ την ομορφιά της!!!
      Κ του καημένους τους γονείς της φυσικα……..

      1. οι γονείς είναι υπεύθυνοι στο μεγαλύτερο μέρος πολλοί από αυτούς σαλιαρίζουν με τα προφίλ τους στο φεισμπουκ για τις φωτο των κοριτσιων τους και τα λαικ, μιλαμε για πολλες ενοχές, τί να κανουν και τα παιδια μετά;

        1. Φίλε…δύσκολα ελέγχονται τα παιδιά πλέον!!!

    32. Η σχεδον ανηλικη κορη κανει διηπειρωτικα ταξιδια και ο πατερας δεν ξερει τιποτα….!!!!
      Μα καλα ρε φιλε ….τι οικογενεια εκανες;;;;
      Αριστερων προτυπων;;;;

      1. oxι, ακροδεξιων, οι ακροδεξιοι ειστε κακοποιοι συνηθως

        1. ‘Οταν δηλώνεις κεντρώος εννοιείς μία Νέα Δημικρατία και μια Πασόκ όποιος βιολέψει το παιδί άντε απόκεί μας κατασρτέψατε άκου λέεει κεντρώος σιγά μην ελσαι και ο Μπακούνημς

        2. τι εχεις ρε χαμενε να πεις για την μαρφιν ακροδεξιοι τους καψανε τους ανθρωπους η οι δικοι σας οι απλυτοι

    33. εμ πως νομιζετε οτι βγαινουν τα πανακριβα ρουχα, τα πανακριβα αυτοκινητα και η καλη ζωη? με το γιαπι, το πηλοφορι και το μυστρι?

      1. αχαχχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχαχαααα

    Comments are closed.