ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Β’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΕΞΩΦΥΛΛΟ

    Στο Β’ νεκροταφείο στα Πατήσια τελείται η κηδεία της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία λίγα μέτρα μακρυά, μέσα στον ίδιο χώρο δολοφονήθηκε άγρια το απόγευμα της Τετάρτης με δεκατέσσερις μαχαιριές.

    Η 32χρονη επισκεπτόταν το Β’ νεκροταφείο, συχνά προκειμένου να ανάψει ένα κερί στη μνήμη φίλου της που είχε φύγει από την ζωή τον περασμένο Μάιο.


    Από νωρίς έχουν προσέλθει στο νεκροταφείο της Ριζούπολης, συγγενείς και φίλοι της 32χρονης οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι η Δώρα έφυγε από κοντά τους με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο.

    Βαθιά θλίψη, ανείπωτος πόνος για τα αδέλφια της που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

    Τραγική φιγούρα, η κυρία Γεωργία, η μητέρα της άτυχης κοπέλας η οποία έφτασε υποβασταζόμενη στο κοιμητήριο.

    Η μητέρα υποβασταζόμενη φτάνει στο κοιμητήριο


    Την ίδια ώρα με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας προκειμένου να εξιχνιαστεί το στυγερό έγκλημα.

    Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ περίπου δέκα άτομα έχουν περάσει το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για να δώσουν κατάθεση.

    Ο πατέρας της αδικοχαμένης δήλωσε στις κάμερες, λίγο πριν μπει μπει στο Κοιμητήριο.

    «Είμαι χάλια. Θέλω να βρω αυτόν που δολοφόνησε το παιδί μου. Το παιδί μου πήρε στα χέρια του μεγάλες υποθέσεις, λίστα Λαγκάρντ και άλλες πολλές. Εσείς, ως δημοσιογράφοι μπορείτε να βοηθήσετε στις έρευνες. Η γυναίκα μου φταίει για όλα. Αν ήμουν εγώ στο σπίτι τα παιδιά θα ήταν ασφαλή, εγώ θα είχα τον έλεγχο. Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα είναι εξαιτίας της γυναίκας μου».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Οταν τα παιδια απο χωρισμένους γονείς που την εποπτεία την εχει η μάνα και βρίζουν ετσι τον πατέρα,υπαίτια για αυτο ειναι η κακία της μάνας και η άθλια ανατροφή που έδωσε στα παιδια της,δημιουργώντας τους μίσος για τον πατέρα που δεν θα επρεπε οτι και αν ηταν αυτος!!

    2. Ας τον μαζεψει καποιος.ειναι και πατερας -ο γελοιος.νταης.μηπως
      Ψαχνει αποζημιωση απο το δημοσιο;θυμηθηκε τωρα οτι εχει παιδι.στη μανα παντως ολοι δινουν συγχαρητηρια για την ανατροφη των παιδιων.ας αφησει το παιδι του να αναπαυθει κ να αφησει την οικογενεια ησυχη

      1. Ποια ανατροφή ρε μεγαλε…που βρίζει τον πατέρα της δημόσια???

    3. ο πατερας για μαλακας φαίνεται εχασε το παιδι του και ξεκατινιαζει την γυναικα του δεν εχει σταματισει το ρουφεν

    Comments are closed.