ΔΑΚΡΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! MΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ..ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΥΚ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ! ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! «Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο, ΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    αδερφια

    Οι ζωές τους βαδίζουν παράλληλα από την ημέρα που γεννήθηκαν. Τα δίδυμα αδέλφια της Σχολής Ευελπίδων, έχουν μόλις λίγα λεπτά διαφορά και βρίσκονται μαζί σε όλες τις φάσεις της ζωής τους: από το παιχνίδι και το διάβασμα έως και τις ασκήσεις στη Σχολή.

    Οι αδελφοί Μπουραντά είναι Ευέλπιδες 1ης τάξης και δηλώνουν άκρως δεμένοι, μιλώντας με συγκινητικά λόγια ο ένας για τον άλλο. «Ο αδελφός μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου. Είμαστε μαζί και στις χαρές και τις λύπες», λέει ο Αθανάσιος για τον “καλύτερό του φίλο”, Απόστολο.

    Οι δύο νεαροί Ευέλπιδες έχουν, όπως δήλωσαν στην εκπομπή “Με αρετή και τόλμη”, ως πρότυπο τον στρατιωτικό πατέρα τους, τον οποίο και ήθελαν να κάνουν περήφανο.

    Από τη σχέση τους δε θα μπορούσαν να λείψουν οι τσακωμοί, αλλά πάντοτε μοιράζονται τη θέληση να φτάσουν τους κοινούς στόχους, κατανοώντας ο ένας τα άγχη του άλλου.

    Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δίδυμων αδελφών:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΝΤΕΡΒΕΝΑΓΑΣ.ΤΟΝ ΛΕΝ.ΙΣΟΥΦ ΑΡΑΠΗ.ΒΑΡΕΙ ΤΣΑΚΙΖΕΙ.ΚΟΚΑΛΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ.ΟΣΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑΚΟΥΣΑΝ.ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ.Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΕΥΗ ΠΟΛΕΜΟ ΓΥΡΕΥΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ

    2. ΚΟΙΜΤΖΟΓΛΟΥ…διδυμα αδελφια και οι δυο ΛΟΧΑΓΟΙ ΤΟ 74 στις Μοιρες Αλεξιπτωτιστων…

    Comments are closed.