«Γ@ΜΗΣΟΥ» ..«ΒΡΩΜΙΑΡΑ»…«ΤΣΟΛΙ», «ΣΙΧΑΜΑ»… ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕ ΧΡΗΣΤΡΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    1111

    Με αδιανόητες εκφράσεις πεζοδρομίου, ειρωνείες και στιλ «ποια είσαι εσύ που θα μιλήσεις σε εμένα έτσι» και σε κάθε περίπτωση ύφος και τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει σε σύμβουλο του πρωθυπουργού, απάντησε ο Νίκος Καρανίκας σε σχόλιο χρήστριας του Facebook κάτω από ανάρτησή του.

    Η χρήστρια του Facebook, το σχόλιο της οποίας προκάλεσε την οργή του Νίκου Καρανίκα, ήταν η Κική Μαχαιρίδου, επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιείται στη Μύκονο καθώς είναι ιδιοκτήτρια ενός από τα μεγαλύτερα vip travel agency.

    Αφορμή για αυτή την άνευ προηγουμένου επίθεση του Νίκου Καρανίκα στάθηκε ένα σχόλιο της Κικής Μαχαιρίδου κάτω από ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού για το κοινωνικό μέρισμα. Καθώς η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα για το κοινωνικό μέρισμα είχε γίνει μερικές ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα η επιχειρηματίας άσκησε με το σχόλιό της κριτική λέγοντας ότι ότι θα έπρεπε να ντρέπονται που μιλάνε για μερίσματα την ώρα που από μια βροχή η Ελλάδα θρηνεί θύματα

    Το σχόλιο αυτό της Κικής Μαχαιρίδου έβγαλε από τα ρούχα του τον σύμβουλο του πρωθυπουργού με αποτέλεσμα εκτός εαυτού να καταφερθεί με χυδαίες και απρεπείς εκφράσεις εναντίον της.

    Δείτε τους άνευ προηγουμένου διαλόγους:

    karanikas-dialogoi-foto1

    karanikas-dialogoi-foto2

    karanikas-dialogoi-foto3

    karanikas-dialogoi-foto5

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,Ο “ΚΥΡΙΟΣ” ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ?

    2. Πολλά τα σχόλια και οι απόψεις. Συμφωνώ σε όλα, αλλά κυρίως τονίζω το ήθος του ανθρωπου αυτου του Καρανίκα, που τον ΕΠΕΛΕΞΕ Ο παπάρας ο Τσίπρας, τέτοια σωστή κρίση είχε, να γίνει σύμβουλός του! Αν είναι δυνατόν! Και σε τι να συμβουλέψει ένα υποκείμενο όπως ο Καρανίκας, όταν σε πολίτη του κράτους που υπηρετεί, μιλάει με αυτόν τον τρόπο και ειδικότερα σε μια γυναίκα επιχειρηματία.
      Ο Τσίπρας το ξέρει? Και αν το ξέρει τι κάνει? Τον κρατάει ακόμη εκεί?
      Πόσο ξεπεσμός και ξεφτίλα.
      Αλλά που θα πάει, « θα γυρίσει ο τροχός να γ@μήσει κι ο φτωχός» λένε στο χωριό μου.. Έρχεται η ώρα σας, αλήτες…

    3. Καρανίκα? Αγνώριστη στην έκανε την ξεχυλωμένη πατοθυλιά σου ‘η’ ‘Ευα η Κουμαριανού στις κούκλες έμαθα.. Τρελό γλέντι με τα περίεργα και ιδιαίτερα ”’κοριτσάκια” του μαγαζιού.. Δεν χόρταινες να καταπίνεις τα καυτά τους φλόκια τις προάλλες.

    4. Παράνομα άντε χασου σουφρα που βγαίνεις και προσβάλεις τελευταίος στους τελευταίους είχαμε ποντικομουρι.

    5. Ρε Καρανικα , ποσες πιπες εκανες στον Τσιπρα να σε κανει συμβουλο ? Καρανικα τραβα γλυψε τα @@ του Τσιπρα και ασε τις μαγκιες αυτιαγκουρα . Καρανικα ποσα σου δινει ο Τσιπρας για να ρουφιανευεις στο ιντιμιντια και να διασπας τον αναρχικο χωρο μωρη λουγκρα ? Αντε παλιοπουστα.

    6. ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΝΙΚΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΑΠΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!

    7. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΙΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ
      Κοινωνικό μέρισμα: Ποια είναι τα νέα κριτήρια χορήγησης και ποιοι αποκλείονται
      Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 20:37
      Τα νεώτερα δεδομένα

      Νέα δεδομένα για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος αποκάλυψε η κυβέρνηση, καταθέτοντας στη Βουλή τροπολογία για να καθορίσει σαφέστερα ποιοι θα είναι τελικά οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος.

      Από την τροπολογία προκύπτει ότι δικαιούχοι θα μπορούν να και νοικοκυριά με συνολικό ετήσιο εισόδημα πάνω και από τα 18.000 ευρώ –αναλόγως των προσώπων που συνοικούν- αλλά σε καμία πάντως περίπτωση πάνω από τα 27.000 ευρώ. Από την διατύπωση της διάταξης φαίνεται να προκύπτει ότι οι άνεργοι ή ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται από τους συγγενικά τους πρόσωπα, θα συνυπολογίζονται σαν μέλη του νοικοκυριού όπως τα ανήλικα τέκνα και το ανδρόγυνο, προσαυξάνοντας κατά τι το ποσόν του επιδόματος, το οποίο θα υπολογίζεται ενιαία για όλους και όχι ξεχωριστά για τον άνεργο.

      Εκτός από αυτούς όμως που θα χάνουν το επίδομα έστω και για ένα ευρώ όταν συνυπολογίζονται τα εισοδήματα όλων μαζί των συνοίκων, αποκλείονται αυτομάτως και όλοι όσοι για οποιονδήποτε λόγω πληρώνουν δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία.
      Επιπλέον διευκρινίστηκε ότι τα περιουσιακά κριτήρια θα κόβουν δικαιούχους και για αντικειμενική αξία ακινήτων κάτω από 180.000 ευρώ. Δηλαδή τα 180.000 ευρώ αποτελούν μεν ανώτατο όριο, αλλά για άγαμος το όριο θα ξεκινάει από 120.000 και θα προσαυξάνεται κατά 15.000 για πρόσθετο μέλος του νοικοκυριού: 135.000 ευρώ για νοικοκυριό με 2 μέλη (πχ ανδρόγυνο ή γονιός που μένει μαζί με ανήλικο ή ενήλικο τέκνο) 150.000 για 3 μέλη, 165.000 για 4 μέλη, 180.000 ευρώ για 5 μέλη και άνω.

      Το όριο καταθέσεων θα ξεκινά από 9.000 ευρώ για νοικοκυριό με ένα μέλος (πχ άγαμος χωρίς παιδιά), προσαυξανόμενο με κάποιον συντελεστή ανάλογα με τα τυχόν επιπλέον μέλη του νοικοκυριού. Αν και αυτό επίσης θα καθοριστεί με υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί σύντομα, αναμένεται ουσιαστικά να κλιμακώνεται όπως και τα εισοδηματικά κριτήρια, τα οποία θα είναι:

      – το ποσό των εννέα χιλιάδων ευρώ (9.000) για τα νοικοκυριά με ένα μέλος,

      – το ποσό των 13.500 ευρώ για τα νοικοκυριά με δύο ενήλικα μέλη,

      – το ποσό των 15.750 ευρώ για τα νοικοκυριά με δύο ενήλικα μέλη και ένα ανήλικο τέκνο,

      – το ποσό των 18.000 ευρώ για τα νοικοκυριά με τρία ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα μέλη και δύο ανήλικα τέκνα,

      – το ποσό των 20.250 ευρώ για τα νοικοκυριά με τρία ενήλικα μέλη και ένα ανήλικο τέκνο ή δύο ενήλικα μέλη με τρία ανήλικα τέκνα,

      – το ποσό των 22.550 για τέσσερα ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα μέλη με τέσσερα ανήλικα τέκνα

      – το ποσό των 27.000 ευρώ για πέντε ή περισσότερα ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα μέλη με έξι ή περισσότερα ανήλικα τέκνα. Τα ανωτέρω κριτήρια θα εξειδικευτούν με την Κοινή Υπουργική Απόφαση της παρ. 4 για την κατηγορία των ανέργων.

      Στα ψιλά γράμματα:

      1. Από τους δικαιούχους αποκλείονται όσοι:

      – εμπίπτουν στις διατάξεις του φόρου πολυτελείας,

      – δηλώνουν δαπάνες για δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία,

      – δηλώνουν δαπάνες για αμοιβές πληρωμάτων σκαφών αναψυχής,

      – δηλώνουν δαπάνες για οικιακούς βοηθούς, οδηγούς αυτοκινήτων, δασκάλους και λοιπό προσωπικό, όπως αυτές προσδιορίζονται στους αντίστοιχους κωδικούς του εντύπου Ε1.

      2. Οι δικαιούχοι πρέπει να διαμένει νόμιμα και μόνιμα στην ελληνική επικράτεια για τα τελευταία πέντε έτη. Αυτό προκύπτει από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων κατά την τελευταία πενταετία.

      3. Ο δικαιούχος οφείλει να είναι ασφαλισμένος τουλάχιστον μια φορά σε οποιονδήποτε φορέα κύριας ασφάλισης και για χρόνο ασφάλισης μεγαλύτερο του ενός μηνός μέχρι και 31/10/2017. Αυτό αυτό προκύπτει από το μητρώο Άμεσα Ασφαλισμένων και Συνταξιούχων του ΕΦΚΑ.

      4. Ο δικαιούχος και όλα τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού πρέπει να έχουν υποβάλλει δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2016, εφόσον έχουν υποχρέωση.

      5. Το συνολικό ποσό από τόκους καταθέσεων των μελών του νοικοκυριού σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας ή του εξωτερικού, όπως έχουν δηλωθεί στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος (Ε1) του φορολογικού έτους 2016, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό που προκύπτει από τον κατωτέρω μαθηματικό τύπο:

      «Ετήσιος τόκος = 9.000 Χ κλίμακα ισοδυναμίας νοικοκυριού Χ μέσο ετήσιο καταθετικό επιτόκιο 2016/100».

    8. Χιλιάδες ακίνητα ετοιμάζεται να δεσμεύσει το Δημόσιο- Ποιοι κινδυνεύουν
      Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 20:31
      Μετά τη διασταύρωση πληροφοριών

      Με δήμευση από το Δημόσιο κινδυνεύουν ακίνητα σε 111 πόλεις και περιοχές της χώρας, καθώς θα συμπληρωθούν, το αμέσως προσεχές διάστημα, 14 χρόνια από την ημερομηνία έναρξης των πρώτων κτηματολογικών γραφείων.

      Η προθεσμία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς μετά την παρέλευση 14ετίας από την ημερομηνία έναρξης των πρώτων κτηματολογικών γραφείων, χάνεται οριστικά η δυνατότητα δικαστικής προσφυγής και συνεπώς και το ίδιο το ακίνητο.

      Εκτός εάν δοθεί παράταση, όπως ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ).

      Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων, σε 111 περιοχές και σε πόλεις όπως η Πάτρα, Καλαμάτα, το Αργοστόλι, και δήμους πως η Νέα Σμύρνη, Ν. Ψυχικό, Βριλήσσια, Μελίσια, Γέρακας, Ρέντης, Ελευσίνα και Νέα Πέραμος) οι ιδιοκτησίες θα παρέλθουν στην κυριότητα του ελληνικού Δημοσίου.

      Γι’ αυτό, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ, είναι αναγκαίο να υπάρξει άμεση νομοθετική παράταση της προθεσμίας αυτής έως τουλάχιστον την 20ετία της έκτακτης χρησικτησίας του Αστικού Κώδικα, ώστε να μην πάσχει από αντισυνταγματικότητα η διαδικασία της αφαίρεσης της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας από αυτούς που για οποιοδήποτε λόγο δεν τη δήλωσαν.

      Όπως ακόμη σημείωσε ο κ. Παραδιάς στο ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ιδιοκτητών Αχαΐας στην Πάτρα, με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υπουργό κ. Κώστα Τζαβάρα, ενώ η σχετική νομοθεσία προβλέπει αποζημίωση των ιδιοκτητών που θα χάσουν την περιουσία τους από τη διαδικασία αυτή, στον προϋπολογισμό του κράτους δεν προβλέπεται κανένα σχετικό κονδύλι, πράγμα που σημαίνει ότι πρακτικά δεν υφίσταται ούτε η δυνατότητα αποζημίωσης.

      Για το θέμα της δήμευσης των περιουσιών “αγνώστου ιδιοκτήτη” ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Άμισθων Υποθηκοφυλάκων Ελλάδος, τόνισε ότι η οριστικοποίηση των αρχικών κτηματολογικών εγγραφών και το “αμάχητο τεκμήριο” δήμευσης της ιδιοκτησίας ξεκίνησε αθόρυβα να εφαρμόζεται, παρά τις αντίθετες υποσχέσεις. “Το κτηματολογικό μας σύστημα αντί να προστατεύει την ιδιοκτησία, όπως θα ώφειλε, την υπονομεύει, αφού δέχεται και θα εφαρμόζει πλέον την “ηλεκτρονική χρησικτησία” και την “ηλεκτρονική δήμευση” των ιδιωτικών ακινήτων” ανέφερε.

    9. ΝΑ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΕΤΟΙΜΟ
      Ξεχάστε τις παραδοσιακές κάλπες – Ετοιμάζεται να εφαρμοστεί παντού η ηλεκτρονική ψηφοφορία
      Κυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 21:00
      Πόσο ασφαλές μπορεί να είναι ωστόσο κάτι τέτοιο; Ουδείς μπορεί να μας διαβεβαιώσει.

      Η Kaspersky Lab, στο πλαίσιο του ετήσιου Συνεδρίου της Cyber Security Weekend, ανακοίνωσε μία καινοτομία που προήλθε από το Kaspersky Lab Business Incubator.

      Μία προσαρμόσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις και κοινότητες, η οποία χρησιμοποιεί blockchain τεχνολογία και είναι ασφαλής διότι διαθέτει διαφανείς κρυπταλγόριθμους.

      Η έννοια της online ψηφοφορίας προσελκύει πολλούς ενδιαφερόμενους στη σύγχρονη κοινωνία, όπως πανεπιστήμια, επιχειρήσεις και κοινότητες που θέλουν να «ακούσουν» τα μέλη τους – τα οποία βρίσκονται συχνά σε διαφορετικά γεωγραφικά σημεία ή δεν επιθυμούν να συμμετέχουν σε φυσική ψηφοφορία. Ωστόσο, ο κίνδυνος να πραγματοποιεί ο χρήστης κρίσιμες επιλογές για τη ζωή του online παραμένει μεγάλος, με της μεγάλης κλίμακας ηλεκτρονικές ψηφοφορίες να παρέχουν τεράστιες ευκαιρίες για τους ψηφιακούς εγκληματίες να χειραγωγήσουν τα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια του Cyber Security Weekend, ένα πάνελ που συστάθηκε από ειδικούς της Kaspersky Lab, της Agriledger και της Richtopia είχε σαν κεντρικό θέμα το πώς μπορούμε να καταστήσουμε τη διαδικασία ασφαλή και να διασφαλίσουμε ότι οι ψήφοι μας δεν θα αλλάξουν ή δεν θα μεταβληθούν από εξωτερικούς ή εσωτερικούς παράγοντες.

      Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, η Kaspersky Lab παρουσίασε το πειραματικό πρόγραμμα «Polys», ένα νέο εμπορικό προϊόν που δημιουργήθηκε από μία ομάδα προγραμματιστών του Business Incubator, το οποίο στοχεύει να παρέχει σε οποιονδήποτε τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ασφαλή, ανώνυμη και κλιμακούμενη ηλεκτρονική ψηφοφορία με αποτελέσματα που δεν μπορούν να τροποποιηθούν από συμμετέχοντες ή διοργανωτές.

      Το Polys είναι βασισμένο σε έξυπνα συμβόλαια στο Ethereum (κάποιες φορές αναφέρεται και ως Blockchain 2.0) το οποίο επιτρέπει την εξακρίβωση της ψηφοφορίας και τη διεξαγωγή ψηφοφοριών με αποκεντρωμένο τρόπο.

      Τα πλεονεκτήματα ασφαλείας της blockchain ψηφοφορίας είναι σημαντικά:

      • Σύμφωνα με την αποκεντρωμένη φύση του blockchain, η ακρίβεια της εκτέλεσης της ψηφοφορίας μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους συμμετέχοντες στο δίκτυο. Όλα τα δεδομένα της ψηφοφορίας αποθηκεύονται όχι σε servers, αλλά σε μπλοκ πληροφοριών στους υπολογιστές όλων των συμμετεχόντων στο δίκτυο. Για να το διαγράψει, ένας χάκερ θα πρέπει να παραβιάσει όλους τους υπολογιστές και να αποκτήσει πρόσβαση στα μεμονωμένα σύνολα δεδομένων.
      • Η τεχνολογία blockchain επιτρέπει σε έναν ψηφοφόρο να ελέγξει αν η ψήφος του έχει καταχωρηθεί σωστά και οποιαδήποτε αλλοίωση των αποτελεσμάτων θα γίνει αυτόματα εμφανής.

      • Η διαφάνεια της τεχνολογίας blockchain διευκολύνει την παρακολούθηση των ψήφων και την ολοκλήρωση ελέγχων ψηφοφορίας από ανεξάρτητα μέρη.

      • Τέλος, δεν απαιτούνται επιπλέον πόροι ή η ανάγκη για φυσική παρουσία προσωπικού.

      Μια επιπλέον καινοτομία της λύσης Polys είναι ότι εξαλείφει τους περιορισμούς που είναι εγγενείς σε άλλες λύσεις blockchain:

      • Στο πλαίσιο του συστήματος ψηφοφορίας Polys, το blockchain κρυπτογραφείται και υποστηρίζεται με μαθηματικούς αλγορίθμους. Αυτοί συμβάλλουν στην εξασφάλιση ανωνυμίας, αποκρύπτουν ενδιάμεσα αποτελέσματα και εκτελούν υπολογισμούς στα κρυπτογραφημένα δεδομένα, κάτι που δεν μπορεί να γίνει σε άλλα συστήματα blockchain λόγω της κατανεμημένης και ανοικτής φύσης τους.

      • Ο πηγαίος κώδικας του Polys είναι διαθέσιμος στο κοινό – επιτρέποντας σε οποιονδήποτε λάτρη της τεχνολογίας blockchain, δοκιμαστή διείσδυσης ή υποστηρικτή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας να δοκιμάσει, να επαληθεύσει και να διερευνήσει την τεχνολογία πίσω από αυτό στο GitHub.

      Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία, υπάρχει μια freemium προσφορά, διαθέσιμη σε όλους και εύκολη στη δημιουργία. Το Polys προσφέρει επίσης μια προσαρμοσμένη πλατφόρμα, η οποία είναι πλήρως κλιμακούμενη, με χωρητικότητα χιλιάδων ψηφοφόρων και μπορεί να προσαρμοστεί σε συγκεκριμένες απαιτήσεις όσον αφορά την εξουσιοδότηση, το σχεδιασμό διεπαφών και την ενσωμάτωση σε άλλες υπηρεσίες.

    10. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ Γ@Μ@ΕΙ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ….ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    11. Χίο,αυτή δεν είναι διάλεκτος πεζοδρομίου…
      Είναι διάλεκτος κωλοχανείου φίλε μου…
      Και μάλιστα από ”σύμβουλο” του Πρωθυπουργού της ”Εθνοσωτηρίου” βεβαίως-βεβαίως……

    12. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΡΕ ΜΕ ΕΝΑ ΡΕΤΑΛΙ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟ ΡΕΤΑΛΙ !!!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΤΣΑΤΣΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!

    13. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΒΑΛΕ ΧΛΑΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ…ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ.

    14. Χίο,αυτή δεν είναι διάλεκτος πεζοδρομίου…
      Είναι διάλεκτος κωλοχανείου φίλε μου…
      Και μάλιστα από ”σύμβουλο” του Πρωθυπουργού της ”Εθνοσωτηρίου” βεβαίως-βεβαίως……

    15. ΦΕΡΤΕ ΤΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΞΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΠΑΣΣΑΛΟ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΑΣ..ΚΑΡΑΠΛΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ, ΣΑΝ ΝΕΟΓΓΕΝΗΤΟ ΜΕ ΑΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1940…ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ. ΘΙΧΤΗΚΕΣ….!!!!…ΠΩΠΩ..

    16. Πωπω τι κακασχημος που είσαι ρε κουασιμοδε;

    17. Αχαχαχαχαχαχα ΣΑΣ #ΑΜΗΜΣΕΝ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ !

    18. Είναι ακριβώς ότι υποτίθεται πολεμούν!
      Μεγάλος πο@στης Φασίστεράς !

      1. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΛΗΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΥΛΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΕΤΗ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΦΤΩΧΩΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ

    19. Καρανικα, αμα βγει μια σοβαρη κυβερνηση και οχι τιποτα Μητσοτακοφωφηδες, θα σε συρει μεχρι να σε κανει να επιστρεψεις ολα τα χρηματα που κλεβεις καθε μηνα απο το Δημοσιο. Γιατι αυτα που σε πληρωνουν, ειναι κλεμμενα λεφτα, δεν αξιζεις ουτε για κλωτσιες….

    20. που θα παει θα γινουν εκλογες και αυτα τα σιχαματα θα πανε σπιτι τους

      1. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ !!!!!!!! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΕΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΡΑ ΠΑΠΑΛΑ ,ΑΣΠΡΟ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ !!!!!!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!

    21. Τί θα πει ”φασιστάκη” βρε παιδιά; νέες εκφράσεις χαρακτηρισμοί που δεν τις καταλαβαίνουμε αν είναι ελληνικά ή άλλη γλώσσα.Τί έπαθε η γυναίκα…Εκφράσεις που στο Ευρωπαικό Δικαστήριο και στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωματων θα ντραπούν οι δικηγόροι της να μεταφέρουν.

    22. Ποιος ?Ο Καρανικας.Ο τιποτας ο ντελιβερας ,ο αργοσχολος αεργος θαυμαστης της Ελενης.Που φτασαμε ο μηδενικος να εγκαλει την επιχειρηματια ,αφου λιγδωσε το εντερακι του απο το κρατικο χρημα που υφαρπαζουν απο τον επιχειρηματια. Αυτα μονο στο μπ@υρδ€λο που λεγεται Ελλαδα.Οπουδηποτε αλλου αυτος ο τυπος θα ηταν ζητιανος

      1. Μια χαρα ανθρωποι ειναι οι ντελιβεραδες. Και πολλοι ειναι και φουλ μορφωμενοι. Τουτος εδω ειναι για τα πανηγυρια τελειως…

    23. Φασιστάκι και ξανα φασιστρια και ξανα φασισταριό ….τόσο περιορισμένο λεξιλόγιο , πλέον αυτή η λέξη εγινε σούπα καί οσο και να προσπαθήσεις για βρισιά δεν μου ερχεται
      διάβασε πρωτα την ιδεολογία του φασισμού και μετα μιλα ρε φλώρε Καρανίκα αυτή η λέξη κοντευει να γίνει τιτλος τιμής ειδικά οταν ακούγεται ειδικά απο το στόμα ενός νοσταλγού του ΠολΠοτ και του Στάλιν

    24. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
      ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥΣ
      ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΒΡΕΙΣ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ
      ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

    25. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΡΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

    26. o μπασταρδο απλυτος σιχαμερος αριστερος δεκανικι του κοπροσκυλου αιωνιου φοιτητη τσιπρα οσο ρουφαει το δημοσιο χρημα αυτην την αντιδραση θα εχει

    27. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΒΗΛΟΜΟΥΡΙΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ . ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΩΝΤΑΙ . ΕΔΩ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 3 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ , ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΣΙΜΗΤΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΔΟΠΟΝΤΗΚΕΣ . ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ (ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ . ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚ@Τ@ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ .

    28. Η ηθική της αριστεράς!!!Αλέξη μάζεψε τον κομπλεξικό βλάκα σύμβουλό σου,ΑΡΚΕΤΑ με τον άπλυτο αλήτη.

    29. Βρίζει την γυναίκα ποιος;… ο Καρανίκας ο ανορθόγραφος και αγράμματος τζιτζιφιόγκος με την κορδέλα στο (άπλυτο) μαλλί, που κιότεψε να πάει στρατιώτης, μην του ανοίξουν οι άνδρες αξιωματικοί χιλιόμετρα την κωλάρα του σαν τη σήραγγα των Τεμπών και μετά χρειαστεί να αναζητάει κώλο (και κωλάνθρωπο) η Νικολούλη στο Φως της στο Τούνελ.
      Αραξε, ρε χαλασμένη φακή, στα (μηδενικά) κυβικά σου, μην σου αλλάξει κάποιος Ελληνας την σκατόφατσα που κουβαλάς και σου την κάνει παστουρμά για πασοκοσυριζαίους χαχόλους….

    30. Μήπως αυτή που του έγραψε, τους ψήφισε κιόλας;
      Είναι από αυτές που λένε, μα εγώ δεν τους ψήφισα ποτέ, είμαι καθαρή!!!! Βέβαια…..είσαι πεντακάθαρη.
      Άντε ρε……ψεκασμένοι και ψεκασμένες

    31. Αυτά συμβαίνουν όταν βγάζετε απλυτες πεινασμένες σταλινοκουράδες…..με τις υγείες σας….

    32. Κοιτατε ποιος μιλαει !! Κοιτατε φατσα που εχει το θρασσος να σχολιαζει τους αλλους, ο αριστεραντζας! Το πληρωνουμε το αεργο ! Συν τις υπερωριες !!!!!
      Ξαναψηφιστε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , θα ξαναφατε καλα !!!!

    33. καρανικας και λοιποι αποβλητα της εποχης

    34. Αισχος καρα@ρχιδι εισαι ελληνας… δεν το νομιζω. Τη μουρη σου στο καθρεφτη την εχεις δει; εισαι σα κροκοδηλος.

    35. Καρανίκα φέρε λίγο χασίσι και εδώ να δούμε δράκους. Μόνο για χασισέμπορας κάνεις βρωμιάρη

    Comments are closed.