ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ ΚΛΑΣΗΣ ARLEIGH BURKE ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ- ΕΠΤΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑΥΤΕΣ – ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ploio

    Σοβαρό ναυτικό ατύχημα στα ιαπωνικά χωρικά ύδατα είχαμε νωρίτερα σήμερα καθώς εμπορικό πλοίο υπό σημαία Φιλιππίνων το ACX Crystal εμβόλισε κυριολεκτικά το USS Fitzgerald κλάσης Arleigh Burke.


    Το αμερικανικό αντιτορπιλικό μπάζει νερά, υπάρχουν αγνοούμενοι ναύτες,ο πλοίαρχος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται τεράστια επιχείρηση για να μην βυθιστεί το αμερικανικό αντιτορπιλικό.Εικόνες από το σημείο είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

    Το αμερικανικό αντιτορπιλικό μοιάζει να έχει κυριολεκτικά βοβμαρδιστεί.

    Το εξαιρετικά σπάνιο ναυτικό ατύχημα σημειώθηκε νοτιοδυτικά της Γιοκοσούκα της Ιαπωνίας.
    amerikaniko-ploio-dyo

    amerikaniko-ploio-ena

    amerikaniko-ploio-tria
    Δείτε τις εικόνες που μετέδωσαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Η υπεροψια τους εκανε να συγκρουστουν.Ενα συγχρονο πλοιο οπως αυτο,
      εχει ολα οσα απαιτουνται για γρηγορους ελιγμους,εντοπισμο κινδυνου συγκρουσης,αμμεση αυξομειωση ταχυτητας…ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ πως το λενε.
      Το αλλο κοντεϊνεραδικο ,απλο φορτηγο πλοιο.
      Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ οπως στο ανεκδοτο******,πιθανως επανηλλημενα,θα του φωναζε να αλλαξει πορεια .Ο φιλιππινος που κατεβηκε απο την μπανανιά για να γινει ναυτικος, δεν καταλαβαινε γρι! Και μπααααμ!

      ****Στο ανεκδοτο υπηρχε η διαφορα οτι το αλλο “πλοιο “αρνιοταν να αλλαξει πορεια,και οταν τον απειλησε ο αμερικανος οτι θα του ριξει αν δεν αλλαξει πορεια του δοθηκε η απαντηση ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΟΡΕΙΑ …….ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΑΡΟΣ!!!!!!

    2. Καλα να παθουν τα αμερικλανακια,εχουν ξεφυγει και νομιζουν οτι ολος ο πλανητης ειναι δικος τους και κανουν οτι γουσταρουν,ετσι πουτσα φιλιπινεζικια βρωμοαμερικλανοι φουστανελαδες.

    Comments are closed.