ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ! ΟΛΟΝΥΚΤΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ- ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΓΕΡΙΝΩΝ- ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ; (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    untitled-1_186

    Καζάνι που βράζει θυμίζει και πάλι ο καταυλισμός λαθρομεταναστών της Σούδας, με τις ισορροπίες στο εσωτερικό του να κρέμεται από μία κλωστή. Η συνύπαρξη ατόμων διαφόρων εθνικοτήτων φαίνεται ότι αποτελεί δυσεπίλυτο πρόβλημα για τις αρχές, αφού οι συγκρούσεις το τελευταίο διάστημα είναι καθημερινό φαινόμενο.

    Η βεντέτα

    Λίγες ώρες μετά την επίσκεψη των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Κάστρου στην Εισαγγελία, ξέσπασε βεντέτα μεταξύ Αφγανών και Αλγερινών μεταναστών με τους πρώτους να επιτίθενται με πέτρες και ξύλα στους τελευταίους, δημιουργώντας εκτεταμένα επεισόδια εντός του καταυλισμού.

    Όπως υποστήριξαν στο politischios.gr Αλγερινοί λαθρομετανάστες, όλα ξεκίνησαν μετά τις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, όταν ομάδα 20 Αφγανών, άλλοι από ΒΙ.ΑΛ. και άλλοι από Σούδα, εισέβαλλαν στον καταυλισμό και ξεκίνησαν να πετροβολούν και να χτυπούν όποιο Αλγερινό έβρισκαν μπροστά τους.
    ImageHandler (1)
    Επί 20 λεπτά η Σούδα θύμιζε πεδίο μάχης, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν με την είσοδο Διμοιρίας των ΜΑΤ στον καταυλισμό που εκδίωξε τους ταραξίες.
    dsc_7930
    Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μία γυναίκα και ένα παιδί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

    3 προσαγωγές

    Παρά την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των υπαίτιων, δεν κατέστη δυνατή οποιαδήποτε σύλληψη αφού οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν μέσα από τα στενά του Κάστρου. Παρόλα αυτά λίγο πριν τη 01:00 της Πέμπτης οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγή 3 ατόμων.

    Διακόπτονται για σήμερα τα δρομολόγια

    Υπό τον φόβο γενίκευσης των επεισοδίων η Ύπατη Αρμοστεία, ανακοίνωσε ότι από το πρωί της Πέμπτης μέχρι και το απόγευμα της ίδιας ημέρας δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια μεταφοράς μεταναστών από ΒΙ.ΑΛ. προς Σούδα και Βροντάδο, αφού υπάρχει η υποψία συγκέντρωσης Αφγανών από το Χαλκειός στο κέντρο της πόλης με σκοπό να συνεχίσουν τη βεντέτα που άνοιξε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ . ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΗ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ EUROVISION ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΠΗΡΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ !!!!! ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΑΡΑ . ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ , ΑΘΕΙΣΤΙΚΗ , ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .TAYTOXΡONA ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ .

    2. αλανια νησιώτες καποτε τρεχατε να τους σωσεται και πηρατε και οσκαρ.τωρα θα καταλαβεται ότι τελικα είχαμε δικιο οσοι δεν τους θελαμε γιατι τοτε μας βριζατε αυτή είναι η αρχη

    3. Άσε τους υπανθρώπους να σφαχτούνε και να μη μείνει κανένας.Με οδηγία της αστυνομίας,όποιος μπουκάρει για να κρυφτεί,να κλέψει ή να καταστρέψει,να εκτελείται χωρίς ενδοιασμό από οπλισμένους νοικοκύρηδες.Άντε να ξεβρωμίζουμε από την πλέμπα των λάθρο και να μείνουνε οι ειρηνικοί που θα τους βάλει η νέα δεξιά ή ακροδεξιά κυβέρνηση(τώρα που θα βγει με το καλό)να χτίσουν,να καλλιεργήσουν,να καθαρίσουν,με ένα πιάτο φαΐ,που έτσι κι αλλιώς τσάμπα τρώνε.Εμπρός ζωάδια,arbeit macht frei.

    4. Εδω ο Ερντογαν απειλεί πως κανένας Ευρωπαίος δεν θα περπατάει στον δρόμο της χώρας του με ασφάλεια κι εμεις ανοίγουμε την αγκαλιά μας και φέρνουμε την …απειλή…μεσα στο σπιτι μας (πατριδα μας). Φέρνουμε τον στρατό δηλαδη που θα εξασφαλίσει πως δεν θα περπατάμε ασφαλείς στην πατριδα μας, τον στρατό που πιθανον θα σκοτώσει, ειτε εμας ειτε αγαπημένα μας πρόσωπα. Κι ακομα καθοοοομαστε!!! Ελατε ρε να μας σφάξτε σαν ζωα, γιατι αυτο ακριβως ειμαστε, αφου δεν μιλαμε.

    5. Βαλτε ατομα απο τους ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ και τουΑΝΤΑΡΣΥΑ να ρυθμισουν το θεμα την ωρα ομως που ξεσπαει η συμπλοκη να μπουν στη μεση !!!

    6. Ριξτε στους καταβλυσμους μαχαιρια για να λυσουν τις διαφορες τους…και παρτε φραπεδες και αραξτε..,

    7. ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΕΤΟΙΜΑ, ΜΑΤΣΕΤΕΣ, ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΡΥΦΕΡΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΤΟΙΜΟΥΣ 🙂 O VLAD ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ…

    8. Στη Βουλγαρια με τα οπλα στο χερι συλλαμβανουν τους λαθρομετανάστες οι οποιοι δε βγαζουν κιχ.Εδω διανυουν λιγα μετρα με τη βαρκα,φτανουν σε ελληνικο εδαφος,κανουν το σημα της νικης και πανηγυριζουν.Τοσο σιγουροι νιωθουν.Στη Βουλγαρια,στα Σκοπια τους σταματάνε με στρατο και αστυνομια αλλα εδώ μας λενε ότι δε μπορει να γινει αυτό;Ηθελα να ξερα,το στρατο τι τον εχουμε;Ολοι πηγαμε στρατο και ξερουμε όταν ημασταν σκοπια,οποιος πλησιαζε και δεν υπακουε στο στοπ,μετα είχαμε αλλα.Εδω οι αλλοδαποι βγαζουν φωτογραφιες χαλαροι όταν ερχονται.

    9. Ναι μονίμως όλοι βράζουν και μόλις γίνουν εκλογές θα τρέξουν στον Κούλη-Siemens με τα δύο χέρια.

    10. Ουτε απελαση ουτε τιποτα.απο μια πετρα στον λαιμο και φουντο στην θαλασσα να φανε και τα ψαρια.μετα οποιος τολμησει ας ελθει.

    11. Καλά να πάθετε χιοτες. Δεν τα ξέρατε, δεν τα έλεγε ο Στέφανος αλλά πουυυυ όλοι στον κόσμο τους. Τώρα να δω τι θα κάνετε. Τα όπλα πατριώτες να είναι λαδομενα και έτοιμα. Έρχεται ο ξεσικωμος να είσαι έτοιμη. Θα ρουφιξω τουρκικό αίμα με το καλαμάκι

      1. και μετα ξυπνησες

        1. Στα 4 εσυ ετοιμος να τους ηρεμησεις.

        1. ΕΣΥ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ…

    12. Είμαστε υπό κατοχή και οι πουστ@ρες του σύριζα προσκαλούν και άλλα παράσιτα να έρθουν στη χώρα.
      Γιατί δεν εφαρμόζεται η δικαστική απόφαση που απελαύνει 400 αφρικανούς στην τουρκία;
      Μήπως γιατί θα ελληνοποιηθούν και θα αποτελέσουν την παραστρατιωτική ομάδα των μπολσεβίκων κατσαπλιάδων, σε περίπτωση λαϊκού ξεσηκωμού;
      Τα κομμούνια είναι αδίστακτα, 70 χρόνια συνωμοτούσαν για να πάρουν την εξουσία και δεν θα την αφήσουν τόσο εύκολα.

      1. Σου φαίνονται αυτοί για κομουνιστές; μαλάκιασμένα ναι, κομουνιστές ούτε που άγγιξαν, ,, άθεοι λένε και δεν έχουν αφήσει παππάς για παππα

    Comments are closed.