ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! ΜΠΡΑΒΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗ! ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΕΖΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΛΕΓΚΤΕΣ! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤOI ΣΤΟ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    ELEGKTES

    Εικόνες από την πολιτισμένη Γερμανία!
    Μόναχο, χθες το μεσημέρι!
    Εκλεκτές στον ηλεκτρικό στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας πραγματοποιούν ελέγχους! Ξαφνικά τσακώνουν έναν έγχρωμο λαθρεπιβάτη!
    Δείτε τις αστραπιαίες τους- βάρβαρες κινήσεις
    2,w=993,q=high,c=0.bild (1)

    2,w=993,q=high,c=0.bild

    Το θέμα είναι πρώτη είδηση σε όλη την Γερμανία

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ

    ΠΗΓΗ: FB Natalija Miletic – bild.de

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να είναι δημόσιο αγαθό πρέπει όλοι να συνεισφέρουν, εισητήριο με τιμή κόστους και όχι κέρδους με ανταποδοτικότητα 100% στον πολίτη. Αυτό προυποθέτει ωριμότητα ανύπαρτη για το ανθρώπινο είδος. Από τη μία άκρη υπάρχει ο Μαλάκας που λέει όλα δωρεάν και από την άλλη άκρη ο άλλος Μαλάκας που λέει να είναι ιδιωτικά. Όσο για το συγκεκριμένο περιστατικό οι ελεγκτές έδρασαν βάσει πρωτοκόλλου και όχι με φυλετικά κριτήρια.

    2. Επειδη απο τα σχολια σας παπαρες ξερολες ελληνουλιδες, καταδεικνυεται οτι, δεν σκαμπαζετε γρι απο το το τι προβλεπεται, ποια τα δικαιωματα σας και οι υποχρεωσεις σας, ανα την ελληνικη επικρατεια, αλλα επειδη επισης βαριομαστε να σας τα γραφουμε εδω περα γιατι ειστε και σουργελα:
      1. Στρωστε κωλο κ διαβαστε Συνταγμα, νομολογια που διεπει τις ενεργειες σας κ τους Κωδικες που ισχυουν.
      2. Φατε κανενα γλυφιτζουρακι κ βουτηξτε την βρωμογλωσσα σας στο μυαλουδακι σας, πριν διασπειρετε ψευδεις ειδησης κ προπαγανδα περι του οτι ειναι δουλεια του καθε κοπριτη ιδιωτη να σηκωνει χερι πανω σας.
      3. Διαβαστε τι εστι οργανα του κρατους, τι ανακριτικες πραξεις κ ποιοι ειναι εξ ιδιοτητος ανακριτικοι υπαλληλοι.
      Ζωα, ε ζωα.

    3. Εγώ δεν βγάζω εισιτήριο ας βγάλουν οι ξεφτιλες πατριώτες

    4. ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ

    5. Μπράβο τους καλά έκαναν όταν αυτοί βιάζουν κλέβουν μαχαιρώνουν είναι όλα καλά να αγιασουν τα χέρια τους.

    6. Πολύ καλά έκαναν ή γερμανοι!!! Μπράβο από εμένα μόνο έτσι καταλαβαινουν η λαθροπυθικη που κατέκλυσαν την Ευρώπη ,

    7. η αλλη η τελειωμενη οδυρεται οχι μη..ειστε ρατσιστες!
      σε αυτες πρεπει να απαγορευτει η δημοσια κυκλοφορια και αφαιρεση πολιτικων δικαιωματων

    8. η αλλη η καριολα αμεσως να πεταχτει ο μη τι κανετε!
      αυτες τις καριολες πρεπει να συλλαβουν και να μην τους επιτρεπουν να κυκλοφορουν

    9. Πολλά συγχαρητήρια στους ελεγκτές διότι έκαναν πολύ σωστά τη δουλειά τους και καλό θα ήταν να τους προμηθεύσουν και με σπρέι ή και κάνα ρευματάκι να φορτίζουν τις έγχρωμες τηλεοράσεις. Οι γυναίκες του ιδίου σκεπτικού να το βουλώνουν διότι κατέστρεψαν την Ευρώπη με τις μαλακίες τους, άντε και στα δικά μας. Επίσης μια προαγωγή στα παιδιά για παράδειγμα στους υπόλοιπους.

    10. Απογονοι του Αδολφο δεν περιμεναμε τιποτα καλυτερο,ακομα πιστευουν στην αρια φυλη και στην εξελιξη του λεκου γενους που υπερτερει εναντι στις υπολοιπες φυλες του κοσμου,μαλλων το μαθηματακι απο τους Ρωσσους δεν το εμπεδωσανε,χρειαζεται μια καλη επαναληψη για να το θυμηθουν

    11. γερμανικα γουρουνια, τι να περιμενει κανεις!

      1. Ναι βρε ανόητε, τον βούτηξαν επειδη ηταν έγχρωμος. Πλάκα μας κανεις;; Λαθρεπιβάτης ηταν, τι θέλεις να του κανουν;;; Κι έπειτα γιατι αντιστάθηκε;;; Δεν κατάλαβα. Δεν πλήρωσε εισιτήριο, ένταξη, ας υποστεί και τις συνέπειες. Εν γνώση του ηταν ολα. Θέλεις να μας πεις δηλαδη πως οι ελεγκτές ειναι ρατσιστές;;; Οσοι δηλαδη πληρώνουν εισητηρια ειναι κορόιδα;;; Αντε απο δω λαθρολαγνε.

      2. ένας σωστός πολίτης αν τον πιάνανε χωρίς εισιτήριο θα έκανε τουμπεκί θα έβγαινε έξω από το τρένο και θα έτρωγε το πρόστιμο με αξιοπρέπεια αναγνωρίζοντας την μαλακία του και όχι σαν τον σκυλάραπα να το παίξει έτσι στα πούστικα θύμα και να μουγκρίζει ωσάν τον ουρακοτάγκο υποβασταζόμενος από κάποιο δέντρο.

    12. Ποιά χώρα βράζει ρε νούμερα;Και γιατί βράζει;…Επειδή εφαρμόστηκαν οι νόμοι στο λαθρόμαγκα;Τι λέτε ρε;

      Εμ βέβαια!¨Εχετε μάθει εδώ στο γραικυλοπιθηκιστάν,όπου οι νόμοι και το Σύνταγμα(το ποιό;…εδώ κάνουμε στάση για να χασκογελάσουμε),έχουν γίνει χειρότερα κι από αιδοιόπανα,προς χάρη των κλεφτών,των λαμόγιων,των εγκληματιών και των παντός είδους λαθροσκούπιδων που μας γεμίσανε ,για ν’ αντικαταστήσουν τους τοπικούς ιθαγενείς …επί το…επικερδέστερον….

      ΥΓ:Και πούστε:που και που,δημοσιεύετε και κανά σχολιάκι,που δεν πολυγουστάρετε…πατριώτες της λεζάντας…

    13. εχω δυο χρονια να βγαλω εισιτηριο στον ηλεκτρικο και τουs γραφω στα παπαρια μου

    14. Να βάλουνε κάγκελα όπως στην Γαλλία και να περνάνε μόνον όσοι πληρώνουν. Εδώ αν σε πιάσουν χωρίς εισιτήριο (κακώς βέβαια να μην έχεις) κατευθείαν αστυνομική Ταυτότητα, ή διακρίβωση στοιχείων με την αστυνομία ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, και πέφτει το πρόστιμο. Εάν δεν είσαι Έλληνας σου λένε ” μην το ξανακάνεις” και φεύγεις ελεύθερος.
      Αυτός είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΚΑΝΕΝΑΣ.
      Προσωπικά πιστεύω ότι με τόσους φόρους που πληρώνουμε αυτά τα μέσα μετακίνησης έπρεπε να είναι δωρεάν σε όλες τις χώρες που είναι τα ΜΜΜ κάτω από την κρατική ομπρέλα. Στην Αμερική και στην Λατινική Αμερική που τα έχουν ιδιώτες άλλο θέμα.

    15. Μη χάσουμε τα λαθρόσκατα γιατί τι θα κάνουμε, θα χάσουμε την προσφορά τους στην κοινωνία. Ποιοι θα γαμάνε τους αναρχοκαροτάκιδες μετά;

    16. Γιατι δεν δειχνουν τι εκανε ο αραπης πριν την καταστολη του ;;
      Κατι θα εκανε .

    17. Δεν ξέρουμε τι προηγήθηκε γιατί συνήθως σου λένε να κατέβεις για να σου κόψουν πρόστιμο. Αυτός σίγουρα δεν υπάκουσε και ακολούθησε η βίαιη αποβίβαση. Πολύ καλά έπραξαν οι ελεγκτές δεν μπορεί ο καθένας να το παίζει ξύπνιος και να πηγαίνει τζάμπα όταν ο άλλος πληρώνει. Τα εισιτήρια στη Γερμανία δεν είναι φτηνά. Στο Ελλάντα όλη η σαβούρα του πλανήτη πάει δωρεάν και πιάνουν και τις θέσεις που είναι για ευπαθείς ομάδες χωρίς ποτέ να παραχωρούν τη θέση τους σε άτομα που έχουν ανάγκη.Πολύ κακώς κατάργησαν τους ελεγκτές γιατί αν υπήρχαν αυτοί όλοι θα πλήρωναν και δεν θα είχαν τόσο έλειμα. Τα υπεραστικά γιατί νομίζετε έχουν κερδοφορία. Σε κάθε δρομολόγιο ανεβαίνει ελεγκτής. Μετά μας φταίει ο Σοιμπλε που με το μαστίγιο προσπαθεί να μας κάνει κράτος.

    18. Δωστε και μπανανιτσα τσικιτα στην λαθρομαιμου!

    19. Ανεξαρτητα απο την συμπεριφορα του μαυρου οι γερμαναραδες γουρουνια ηταν και χοιρινα θα παραμεινουν.ουστ βρωμοουνοι.

    20. KAΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ & ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ , ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
      ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ
      ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ & ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ & ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΡΟΜΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ κ.λ.π.

    21. “ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! ”

      Χαμηλώστε το μάτι και αφαιρέστε το καπάκι …
      Απλά τα πράγματα ρε παιδιά! 😛

    22. Δεν ειναι ελεγκτες.Ειναι σεκιουριαδες (στο πρασινο γιλεκο γραφει Sicherheit=ασφαλεια/φυλαξη).Προφανως δεν ειχε εισητηριο και εκανε το μαγκα η αρχισε να χουφτωνει και να κλεβει ο μελαμψος.Τι θα επρεπε να κανουν;Οχι οπως εδω στο Ελλαδισταν που οι ελεγκτες δεν ενοχλουν τους λαθρομεταναστες-λαθρεπιβατες και πανε και κανουν το μαγκα στους σπουδαστες των Στρατιωτικων Σχολων!

    23. Τραμπούκοι Χρυσαυγίτες θα ηταν….

    24. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΒΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΥΡΙΖΟΥΝΕ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟ ΣΧΕΔΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,

    25. βιντεο απο την στιγμή της καταστολής- της βίαιης συμπεριφοράς των ελεγκτων όπως πάντα,, τι προηγήθηκε δεν ξέρουμε..τον έλεγξαν , τους έβρισε , χειροδίκησε ,,τίποτα απο όλα αυτά άλλα και τα πάντα και άλλα τόσα..επιλεκτικά πάντα αποσπασματικα , δεν είμαι ελεγκτης αλλά καποια πράγματα είναι προκλητικά.

    26. Για σταθείτε ρε παιδιά γιατί έχουμε παραφρονήσει.Γιατί είναι ρατσισμός να τον πετάξουν από το τρένο γιατί δεν είχε εισιτήριο? Και δεν είναι ρατσισμός που ο άλλος πληρώνει σαν μ@λ@κας εισιτήριο? Μπαίνεις στον ηλεκτρικό και βλέπεις όλους τους λαθρομετανάστες να μην πληρώνουν εισιτήριο και αν τους πιάσει ελεγκτής δεν τους κάνει τίποτα ενώ αν είσαι ΄Ελληνας σου κόβει πρόστιμο.Είναι σωστό αυτό? Αν εμείς πηγαίναμε στην χώρα τους και δεν πληρώναμε εισιτήριο θα μας αντιμετώπιζαν το ίδιο? Δεν νομίζω. Η καραμέλα ότι είναι πρόσφυγες έχει παλιώσει. Ελάχιστοι είναι από εμπόλεμες χώρες.Οι περισσότεροι είναι από χώρες που δεν έχουν πόλεμο. Λένε οι Συριζαίοι “είναι φτωχοί”.Και τι είναι η Ελλάδα? Το φτωχοκομείο? Δουλεύουμε σαν τα ζώα και πληρώνουμε τα κέρατά μας σε φόρους για να ταίζουμε τους φτωχούς. Λες και εμείς είμαστε πλούσιοι.

      1. Ποιοι φτωχοί πρόσφυγες ρε μάγκα?Στο κέντρο δουλεύω και οι ”φτωχοί” πρόσφυγες,αφού μπουν στο λεωφορείο/τρολεϊ χωρίς εισιτήριο μετά ξέρεις πού πηγαίνουν?Στην ερμού,ζαρα,nike,massimo duti και δεν συμμαζεύεται,καημένοι φτωχούληδες.Κατά τ’άλλα δεν είχαν λεφτά για εισιτήριο οι αρχίδες.Φτωχοί με τα γεμάτα καρότσια από τα σουπερμαρκετ.

    27. Εμένα μια φορά με πείσανε να αγοράσω εισητήριο δεν ξέρω για εσάς χαχαχχαχα

    28. Ναι μαλάκες αυτά δεν σας αρέσουν,σας αρέσουν οι λάθρο που ανεβαίνουν στα μέσα χωρίς εισιτήριο,με 2 καρότσια ή τσάντες,να ζέχνουν και σε εσένα που θες να πας στη δουλειά σου,να σου λένε με χαμόγελο ”ντεν κοράει”.Και λίγα του κάναν του λαθροσκατά

    29. …και ΓΑΜΩ τα σκηνικα

      Τον εβαλαν στην θεση του τον Νεγρο οπως επρεπε!

      ΜΟΝΟ ετσι καταλαβαινει ο παρανομος σε οποιαδηποτα χωρα

      ΜΟΝΟ το ξυλο φοβαται

    30. Για αυτο ειναι κρατος η Γερμανια και πολυ καλα του εκαναν …οχι σαν το μ…… την Ελλαδα που σχεδον οι περισσοτεροι ακριβως λογω ανυπαρξιας ελεγχων ΔΕΝ κοβουν εισιτηρια .Αν ειναι ετσι να μας το πουν να μην κοβουμε και εμεις

      1. Ελεος. Ταξιδιώτης ήταν ο άνθρωπος, (αν κρίνω από την βαλίτσα που είχε μαζί του). Δηλαδή αν είχε κάνει τίποτε παραπάνω, θα έπρεπε να τον πυροβολήσουν επί τόπου;

      2. Εδώ είναι δωρεάν οι μετακινήσεις για τους Λαθροπρόσφυγες.

      3. τραβα ζησε γερμανια αφου γουσταρεις . εδω ειναι Ελλαδα τουρκοσπορε

        1. Πληρωσε τον ΕΝΦΙΑ εσυ μαλακοσπορε και ασε τη Γερμανια. Πολυ θα ηθελες να εχεις κρατος σαν τη Γερμανια. Αλλα τετοιο αποβλητο που εισαι εσυ, τετοια αποβλητα σε κυβερνανε, μαλακα ραγια !!!!!

    Comments are closed.