«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ANONYMOYS: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΜΕ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    Anonymous-Greece-

    Πανικός στο Μαξίμου – Ενημέρωσαν ότι θα διαρρεύσουν αρχεία από κυβερνητικούς servers – Απειλές κατά ΕΟΠΥΥ και Τράπεζα Πειραιώς μετά την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος
    Νέο «χτύπημα» των Anonymous Greece στην σελίδα τους στο Facebook το βράδυ της Δευτέρας σύμφωνα με το οποίο ενημερώνουν πως θα διαρρεύσουν την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου αρχεία από κυβερνητικούς servers.
    «Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει. #AnonymousGreece», αναφέρει το νέο ποστ που έκαναν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Σε 22 από τις 29 χώρες τα Θρησκευτικά έχουν ομολογιακό χαρακτήρα – Γιατί θέλει να αλλάξει η Ελλάδα;

      Τρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2017 11:22
      Σε 22 από τις 29 χώρες τα Θρησκευτικά έχουν ομολογιακό χαρακτήρα – Γιατί θέλει να αλλάξει η Ελλάδα;
      H συζήτηση για το μάθημα των θρησκευτικών

      δεν απασχολεί μόνο την Ελλάδα, αλλά όλη την Ευρώπη.

      Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και τη χαρτογράφηση του μαθήματος, σε 22 από τις 29 ευρωπαϊκές χώρες το μάθημα διδάσκεται με ομολογιακό (κατηχητικό) τρόπο, ενώ μόνον σε 7 προτιμάται ο θρησκειολογικός και συγκεκριμένα στις: Αγγλία, Δανία, Εσθονία, Ουαλλία, Σκωτία, Σλοβενία και Σουηδία.

      Το ομολογιακό μάθημα απευθύνεται καταρχήν σε μέλη της θρησκευτικής κοινότητας με σκοπό να τους διδάξει την αλήθεια του δόγματος, όπως η ίδια το αντιλαμβάνεται, ενώ το θρησκειολογικό αποτελεί ουδετερόθρησκη επιστημονική προσέγγιση και οδηγεί στην Πανρθησκεία του ενός ηγέτη!

      Φαίνεται πως στην Ελλάδα οι κυβερνώντες θέλουν να ανήκουμε στο μικρότερο γκρουπ χωρών!

    2. Και που ξέρουν οι συνταξιούχοι που αποτελούν το 35% του πληθυσμού για τους Ανώνυμους;!
      Κι εμείς ανώνυμα στέλνουμε τα μηνύματα στο Μακελειό, άρα είμαστε ένα και το ίδιο!
      Μήπως οι Ανώνυμους, είναι σχολιαστές του Μακελειού; 🙂 🙂

    3. Οι ANONYMOYS… είναι πιονια του συστηματος.. , εχει τους κακους και τους δηθεν καλους για να κοιμάσαι … . Ζεις στο σκοταδι και βλέπεις σκιες από μαριονετες κάθε είδους υλικου (Σπηλια Πλατωνα..) .. ελα να ξυπνάμε λιγο…

    4. Γιατί οι ANONYMOUS προ-ειδοποιούν την κυβέρνηση των ανικάνων πως θα διαρρεύσουν τα αρχεία του “ελληνικού” κράτους, αντί να το κάνουν μια κι έξω; Οι εθνομηδενιστές – που τώρα ελέγχουν μαζί κράτος και κυβέρνηση – ενδιαφέρονται μόνο για τα τομάρια τους και καθόλου για το Έθνος.
      Οι ANONYMOUS, λοιπόν, εκβιάζουν τα λαμόγια να τους δώσουν ρευστό χρήμα με αντάλλαγμα να την εξασφάλιση για “άσπρα πρόσωπα”, ούτως ώστε εν τέλει να διαρρεύσουν ακίνδυνο μαζί με ήδη γνωστό υλικό.
      Άνθρακες ο θησαυρός.

    5. ΑΜΕΣΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ…..
      ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ;ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ…..

    6. Φωτογραφίες του Τσίπρα στα 4 μην διαρρεύσουν μόνο.

    7. ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΟΙ και με σχέδιο υπολειτουργούν για να μην εργάζονται καθόλου όλα είναι το σχέδιο καλά οργανωμένο βάζουν στο δημόσιο καθυστερημένους για να σας κάνουν την ζωή κόλαση. Τα κανάλια υπηρετούν το σύστημα αυτό γιατί υπηρετούν τους ολιγάρχες τα 10 ονόματα τα οποία για να κρατήσουν το πλούτο τους διώχνουν τους Ελληνες απο την χώρα και φέρνουν στην χώρα κόσμο κατώτερο έτσι η ολιγαρχία κρατάει την εξουσία της και αυτό συνεχίζεται είναι μία αλυσίδα που κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει. Η Ελλάδα ή θα καταστραφεί ή θα διαμελιστεί ή θα ξανα γίνει ένας νέος εμφύλιος ή κάποιος άλλος πόλεμος το Ισραηλ θέλει να ελέγχει την Ελλάδα όπως και άλλες χώρες γύρο απο αυτήν με αποτέλεσμα η Ελλάδα να έχει γεμίσει πράκτορες και έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε κόλαση για αυτό και στα αγγλικά την λένε HELL και ΑΣ. Βόθρος με απλά λόγια.

    8. Εδω ο εοππυ ειναι το μεγαλυτερο παρτυ που γινετε με τους γιατρους και τα ραντεβου το ξερουν τι γινετε και τα λαμογια δεν κανουν τιποτε ΤΙ ΨΑΧΝΕΙς ΝΑ ΒΡΕΙς !!!!ΧΙΛΙΑΔΕς ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕς ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ !!!!

    9. Και τι θα συμβεί εάν διαρρεύσουν?
      Το αυτί του Έλληνα δεν ιδρώνει…
      Σιγά τα ωά. Εδώ μας έφεραν τα πάνω κάτω και εμείς το χαβά μας.
      Το πολύ-πολύ θα έχουμε να λέμε………………..

    10. καλη φαση,μπας και μαθιυμε καμμια αληθεια,καντε like για την ειδοποιηση των λινκ

    Comments are closed.