ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ! ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ… ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ! ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ, ΦΥΤΑ…

    Κοινοποίηση:
    39ccc2f9f4303387cfc77f3309c73648_xl

    Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου; Γιατί κάνουμε παρέλαση; Oι απαντήσεις θα σας ΣΟΚΑΡΟΥΝ πραγματικά! ΑΥΤΟΙ ψηφίζουν κιόλας! ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ! Να σας χαιρόμαστε μπουμπούκια…

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

    ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ…

    Ένα εκπληκτικό απόσπασμα…

    25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 η μεγάλη ώρα του ξεσηκωμού του Έθνους

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Οι μισοί είναι αλβανόφατσες, σιγά μην ασχοληθούν.

    2. ΕΧΤΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 50+ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ….ΤΑ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ Κ ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ;;;;;;;;ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;;;;;;;;ΕΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟ ΕΔΩ ….Κ ΟΙ ΥΠΟ ΟΜΙΧΛΩΔΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΣΤΑ 13 ΠΟΥ ΠΗΓΕ Κ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΕΕΕΡΩ ΓΩ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΝΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

    3. ντροπή για τις οικογένειες και τους δασκάλους που τα μορφώνουν…………..
      αίσχος!!!!!!!!!!!!!! η Ελλάδα πεθαίνει!!!!!!!!!!!!!!

    4. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙ…..ΝΑ (ΛΆΘΟΣ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ) ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ,ΑΜΑ ΤΑ ΡΩΤΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΠΡΌΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΎΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΆ ΚΟΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,ΕΊΝΑΙ ΚΙΝΗΤΗ……ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ! ! ! ΣΙΓΑ ΜΗ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΊ ΤΑ….ΦΥΤΑ ΑΥΤΟ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ SMARTPHONE,TO TABLET, TO IPAD Κ.Λ.Π! ΟΜΟΊΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ, ΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΊΝΟ…….ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ……..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ …..ΑΣΤΕΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ! ! ! ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ……..

    5. Έγραψε ο Βίκτωρ Ουγκώ το 1828, ένα ποίημα για την καταστροφή της Χίου από τους τούρκους, στις 30 Μαρτίου 1822. Περιγράφει (σε μετάφραση Κωστή Παλαμά) ένα Ελληνόπουλο να κάθεται ξυπόλυτο, «το κεφαλάκι στήριγμα και σκέπη του απομένει μόνο μιαν άσπρη αγράμπελη». «Φτωχό παιδί, που κάθεσαι ξυπόλυτο στις ράχες για να μην κλαις λυπητερά, τ’ ήθελες τάχα να ‘χες για να τα ιδώ τα θαλασσά ματάκια σου ν’ αστράψουνε, να ξαστερώσουν πάλι και να σηκώσεις χαρωπά σαν πρώτα το κεφάλι με τα μαλλάκια τα χρυσά; Τι θέλεις άτυχο παιδί, τι θέλεις να σου δώσω; Διαβάτη, μου κράζει το Ελληνόπουλο με το γαλάζιο μάτι: Βόλια, μπαρούτι θέλω. Να!». Αφιερωμενο στις νεο-λερες του βιντεο

    6. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ – ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΡΙΤΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ

      Ο διακεκριμένος Σερραίος πατριώτης Εμμανουήλ Παπάς αγωνίσθηκε και έδωσε όλη του την περιουσία, για τις ανάγκες του αγώνος για την Ελληνική ελευθερία. Τον Οκτώβριο του 1820 ο Αλέξανδρος Υψηλάντης ανήγγειλε στον Εμμανουήλ Παπά την έναρξη της Επαναστάσεως. Το 1821 στις 23 Μαρτίου ο Ε. Παπάς μαζί με τον Ιωάννη Χατζηπέτρο αποπλέει για την χερσόνησο του Άθω με όπλα και πολεμοφόδια.
      Οι Τούρκοι φοβούμενοι την επέκταση της επαναστάσεως και στην Μακεδονία επετέθησαν στην αγορά του Πολυγύρου για να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό. Οι κάτοικοι του Πολυγύρου όμως οπλίστηκαν και επετέθησαν κατά των Τούρκων, φονεύοντας την φρουρά 18 Τούρκους και τον διοικητή. Αυτό το γεγονός απετέλεσε την έναρξη της Επαναστάσεως στην
      Μακεδονία. Οι Τούρκοι προέβησαν σε συλλήψεις, εκτελέσεις, διαπομπεύσεις. Σε αυτές δε τις επιθέσεις των Τούρκων κατά των Ελλήνων συνέβαλαν και συνήργησαν οι Eβραioι της Θεσσαλονίκης. Η επανάσταση με την πάροδο του χρόνου δείχνει να σβήνει λόγω ελλείψεως πολεμοφοδίων και τροφών.
      Το ιδιαίτερον (προσωπικόν) ταμείου του Εμμανουήλ Παπά εξηντλήθη. Είναι άξιον λόγου εδώ να αναφέρω ότι καθ’ όλην την διάρκεια της Τουρκοκρατίας η «Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους» είχε επιβάλει στο ποίμνιό της (τους υπόδουλους Έλληνες) τον φόρο της «δεκάτης» (Παλαιά Διαθήκη), δηλαδή 10% της περιουσίας κάθε Χριστιανού να δίδεται στην Εκκλησία, και τα «δοσίματα» δωρεές. Επίσης κάθε χριστιανός γαιοκτήμονας υποχρεωτικά μετά τον θάνατό του άφηνε 1/3 της γης του στην Εκκλησία. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έχει επίσης το δικαίωμα εκτός των προηγουμένων να φορολογή εκτάκτως και κατά βούλησιν το ποίμνιό του.

      Ο Εμμανουήλ Παπάς στρέφεται για βοήθεια στις πάμπλουτες μονές του Αγίου Όρους. Μάταιος κόπος! Παρά τις εκκλήσεις του ιδίου του Υψηλάντου οι μοναχοί δεν εννοούν να θίξουν τους πλουσιότατους θησαυρούς του Αγίου Όρους, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή σοβαράς ενισχύσεως όχι μόνον του Μακεδονικού αλλά και του Πανελλήνιου αγώνος. Ο Κ. Παπαρηγόπουλος («Ιστορία του Ελληνικού Έθνους» τόμος 5, σελ. 507) μας παραδίδει την ακόλουθη επιστολή του οπλαρχηγού Ρήγα Μάνθου προς Εμμανουήλ Παπά, με ημερομηνία 19 Ιουνίου 1821 : «Κατά την παραίνεσίν της εξακολουθώ φυλάττων τον στρατόν εντός των οχυρωμάτων … Μα τι να κάμη κανείς την μικρολογίαν των Αγίων Πατέρων; Αυτή η στυγερά ανελευθεριότης και μικροπρέπεια αυτών μας εμπόδισαν από πολλά ωφέλιμα και πολλά αναγκαία … Επάσχισα να τους διαθέσω διαφορετικά με λόγον.

      Όμως αυτοί από τον σκοπό των δεν εβγαίνουν. Έχουν τα φρονήματά των, τα οποία μόνα εγκρίνουν δια καλά, και τα προσκυνούν και τα λατρεύουν, και φροντίζουν μόνον δια την συντήρησιν των ιδίων των υποκειμένων, και μόνον δια την ασφάλειά των. Φοβούμαι μήπως ο λαός από την πείναν και τας πολλάς θλίψεις του, εφορμήση εναντίον των (των μοναχών του Αγίου Όρους) και δεν δυνηθώμεν να απαντήσωμεν εις την ορμήν των».
      Οι Τούρκοι συνέχιζον τις σφαγές στα γύρω χωριά του αμάχου πληθυσμού. Πείνα και επιδημίες ακολούθησαν. Τον Μάϊο του 1822 ο πασάς Θεσσαλονίκης ο Αβδούλ Αμπούδ ξεκινά εκστρατεία εναντίον της Κασσάνδρας συνοδευόμενος από μεγάλη στρατιωτική δύναμη. Η Κασσάνδρα μεταβλήθη σε σφαγείο και σε στάχτη. Τα χωριά επυρπολήθησαν, και όσοι κάτοικοι δεν εσφάγησαν πουλήθηκαν ως δούλοι. Απέμενεν ο Άθως όπου οι μοναχοί ζούσαν ήρεμοι στην πανθάλασσα των πλούτων τους.

      Ο πασάς τους υπεσχέθη να σεβασθή το προαιώνιον προνόμιο των Μονών, της απαγορεύσεως εισόδου Τουρκικού στρατού στην γη των Αγιορειτών, εφ’ όσον παρέδιδαν όπλα, κανόνια και ομήρους σε αυτόν, καθώς και χρηματικό ποσό δυόμισυ εκατομμυρίων γροσίων. Οι Αγιορείτες εδέχθησαν χωρίς διαπραγματεύσεις να παραδώσουν τον ακόμη στην Μονή ευρισκόμενο Εμμανουήλ Παπά.
      Η παράδοσις του Εμμανουήλ Παπά από τους Αγιορείτες εζητήθη από τον Αβδούλ Αμπούδ. Οι Αγιορείτες όχι μόνον δεν διαπραγματεύθηκαν καν την παράδοσή του, αντιθέτως τον κατεδίωξαν αμέσως οι ίδιοι. Ακολουθεί το έγγραφο της προδοσίας των ηγουμένων των δεκαεννέα υπολοίπων προς τους μοναχούς της Μονής του Εσφιγμένου :

      «Εις την πανοσιότητά σας, Άγιοι Πατέρες, του ιερού Κοινοβίου Εσφιγμένου. Χθές ο ενδοξότατος ημών Χασεκή Αγάς μας, σας έγραψε μουρασελόν, δια να πιάσετε ενέχειρον τον άρχοντα Παπά (τον Εμμανουήλ Παπά) και τους λοιπούς καθώς και ο ίδιος σας έγραψε.
      Λοιπόν σας γράφομεν και ημείς οι των είκοσι Ιερών Μοναστηρίων Προϊστάμενοι, εν τη Ιερά Συνάξει, να κάμετε το ίδιον, ομοφώνως, δηλαδή να μας τους φέρετε ενταύθα αναμφιβόλως και τους ζητούμεν από εσάς εφεύκτως. Και ιδού όπου στέλλομεν επίτηδες ανθρώπους, δια να τους πάρουν.
      Και όσοι ακολουθούν τον άρχοντα από τους εντοπίους Πατέρες, να τον αφήσουν και να επιστρέψουν εις τα κελλιά τους. Ειδε και φανούν παρήκοοι, θέλουν υποπέσει εις οργήν μεγάλην, και θέλουν χάσει και τα οσπίτιά των. Ομοίως και όσοι άλλοι πιασθούν έχουν να παιδεύωνται. Ταύτα προς είδησίν σας και εμμένομεν. 1821-18 Νοεμβρίου. Άπαντες οι εν τη Κοινή Συνάξει των δεκαεννέα ιερών Μοναστηρίων του Αγίου Όρους Προϊστάμενοι».
      Εφ’ όσον δεν υπήρχαν στο Άγιον Όρος Τούρκοι, οι Αγιορείτες μπορούσαν να φυγαδεύσουν τον Ε. Παπά. Προτίμησαν όμως να τον παραδώσουν. Το μόνον που διαπραγματεύθηκαν οι Αγιορείτες ήταν τα χρήματα.

      Ο Εμμανουήλ Παπάς καταδιωκόμενος από τους Τούρκους και τους Αγιορείτες καλογήρους κατόρθωσε να επιβιβασθή με λίγους πιστούς συντρόφους στο πλοίο του Χ. Βισβίζη για την Ύδρα. Κατά την διαδρομή εξαντλημένος από τις κακουχίες και τις συγκινήσεις της τραγικής του περιπέτειας πέθανε, στο πλοίο, από καρδιακή προσβολή. Το σώμα του κηδεύθηκε στην Ύδρα με τιμές ΗΡΩΟΣ!
      Το μόνο που διαπραγματεύθηκαν οι Αγιορείτες ήταν το χρηματικό ποσόν των δυόμισυ εκατομμυρίων γροσίων, για το οποίο ζήτησαν 40 ημέρες χρονικά διάστημα για την παράδοση τελικά στους Τούρκους αυτού του ποσού.

      Πηγή. Στο history-of-macedonia διαβάστε την επιστολή που στάλθηκε το έτος 1951 σε Ελληνική εφημερίδα από έναν από τους απόγονους του Μακεδόνα Ήρωα από τις Σέρρες, Εμμανουήλ Παππά. Στην επιστολή περιέχονται σημαντικές πληροφορίες για την τύχη των υιών του Μακεδόνα Ήρωα του 1821.

    7. oι περισσοτεροι από αυτους τους ασχετους ειναι χρυσαβγιτες

      1. ΣΥΡΙΖΑΙΟΓΚΕΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ..Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΨΗΦΟ ΣΤΑ 17 ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΣΚΑΤΟΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ LGBTQ COMMUNITY ΓΚΑΙΟΥΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕ!ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΘΕΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ 4…ΜΟΝΟ ΣΤΑ 4 ΣΑ ΝΕΝΕΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΒΑΨΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΥΣΑ ΑΒΓΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΑ ΝΑΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ..ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΘΕΗ!ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΖΩΟ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑ ΑΒΓΑ…ΕΣΥ ΦΑΕ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΖΩΟ

        1. Μαγκάκο,λίγα με τους Άθεους!Τι σχέση έχουν οι Άθεοι με τη σιχαμένη αριστερά της χώρας;

          1. Τα ίδια σκατά είστε. Στην ουσία όχι άθεοι, αλλά αντίχριστοι.

    8. Α ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΜΕΝΗ…..ΝΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΟΥ.
      ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΣΟΥ;;;;;
      ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΚΥΒΕΡΧΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 1821 ΕΩΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
      ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
      ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
      ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ.
      ΟΙ ΓΕΡΟΙ Ο ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΟΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ.
      ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΔΕΣ ΟΙ ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΑΙΟΙ Ο ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ Η ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ Ο ΨΑΘΑΣ…..
      ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.
      ΑΠΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ..ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ…..”Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ”….,
      ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…Ο ΡΩΜΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΨΥΧΗ….ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΠΝΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
      ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΝΑΔΥΕΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΚΑΚΟΣΜΙΑ.
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ….ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΠΑΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    9. Αλλο ενα κατορθωμα των κυνοβουλευτικων και των κυνοβουλευτοραγιαδων που ψηφιζουν ελληνοφωνα σκουπιδια που παριστανουν τους πολιτικους !
      Παντοτε , σε ΟΛΟΥΣ τους πολεμους 300 ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ εφεραν τα πανω κατω και χαλουσαν τα πουστικα σχεδια του αφανισμου μας .
      Φυσικα ετσι θα γινει και παλι .
      ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΑΛΠΕΣ , ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ .

    10. που θα παει ρε μαμοθρεφτα..δεν θα πατε στο στρατο?..εχετε να καθαρισετε σκ@τ@ που θα σας γυρισει το κεφαλι αναποδα.να δω εγω τη φρατζα και το μουσακι που θα εχετε..Γλομπο θα σας κανουν να παθετε εγκεφαλικο γιατι μονο αυτα σας ενδιαφερουν αχρηστοι ολοι..

      1. φιλε ο στρατος δεν ειναι ο στρατος που ηξερες, τον εχουν κανει μπουρδελο. Το λιγοτερο ειναι οτι οσοι δεν ειχαν δοκιμασει ακομα χασισακι ή ναρκωτικα εχουν μεγαλη πιθανοτητα εκει..

      2. Ποιό στρατό ? Τον Ελληνικό με αλβανούς φαντάρους και κάθε καρυδιάς καρύδι αξιωματικό ? Και να πάνε, τίποτα δε θα αλλάξει. Πολλά χρόνια τώρα, δεν υπάρχει πραγματικός στρατός εδώ. Εγώ πήγα το 1996 και έμαθα να σφουγγαρίζω και να καθαρίζω πατάτες…

    11. Τι γελάτε; τα παιδιά σας είναι ρε βλάκες το αντιγραφο σας.

      1. ΜΠΑ ΦΙΛΕ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ..ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
        ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΡΙΖΟΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΟΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΣΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥΣ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.

      2. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΣΟΚΩΝ ΝΔ ΚΚΕΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΖΩΟ ΚΑΙ ΣΥ…ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΟΔΟ(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ)..ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΑΜΑ…ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΤ ΟΙ ΣΚΑΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΡΘΦΟΦΑΣΙΣΜΟ ΣΟΥ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΛΟΥΓΚΡΑ

    12. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ

      1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 17ΧΡΟΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΟΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ…ΠΑΛΙ ΟΝΕΙΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ Χ.Α??ΣΟΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..ΠΟΝΑΕΙ..ΤΣΟΥΖΕΙ Ε ΕΥΚΟΛΑΚΙ ΖΩΟ??ΧΑΧΑ..ΕΥΚΟΛΑΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ/ΠΑΣΠ+ΔΑΠ ΖΩΟ…ΠΟΥ ΖΕΙΣ?ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ?ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ Χ.Α ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΖΩΟ..ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ..ΕΥΚΟΛΑΚΙ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ…ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΧΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΠΤ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ!

    13. Ο άλλος ο πανιβλακας λεει “δεν ειμαστε καλοι μαθητες και δεν ξερουμε”. Λες και πρεπει να εισαι αριστουχος ρε μπαγλαμα, για να ξερεις τί εορταζουμε….

    14. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ? ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ? ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    15. Ρε παιδια, ρε παιδια, δεν ειναι δυνατόν να ειναι αληθεια ολο αυτο. Δεν μπορει να ειναι τοοοσο ζωα τα παιδια μας. Θελω να πιςτευω πως ειναι μια φάρσα, πως ειναι στημένο ολο αυτο, αλλιως, αν δεν ειναι αςτειο, πρεπει να πάμε να πνιγούμε ολοι. Κι εμεις μαζι, σαν γονεις και σαν εκπαιδευτικοί. Άχρηστη η σημερινή γενιά, αλλα άχρηστη και η παλαιότερη, η δίκη μας, που δεν καταφέραμε να κανουμε τα παιδια μας Ελληνόπουλα. Καλα τα σχολεία μας πλεον δεν βγάζουν Ελληνες αλλα γενίτσαρους, χαρη στους αριςτερους ανθελληνες καθηγητές, που σκοπίμως προωθήθηκαν σε αυτες τις θέσεις. Εμεις, απο το σπιτι, τι κανουμε γι αυτο;;;; Τόσα χρονια το μονο που μας ένοιαζε ηταν να πάρουμε μεγαλύτερο και καλύτερο αυτοκίνητο, που θα πάμε να φάμε, για διακοπές, πως θα περάσουμε καλύτερα και πως θα δείχνουμε στους γύρω μας. Ξεχάσαμε οτι τα παιδια μας εκτος απο τροφή για να ζήσουν, χρειάζονται και πνευματική τροφή για να Βγουνε σωστοί ανθρωποι στην κοινωνία. Οοολο αυτο με μια λέξη λέγεται σήψη. Κι οταν μια κοινωνία παρακμάζει, ερχεται η καταστροφή. Γι αυτο μη μας κακοφαινονται ολα αυτα που παθαίνουμε. Εχουμε και συνέχεια των παθών μας, αλλα καλα να πάθουμε. Τόσα χρονια καποιοι μας έριχναν το τυράκι κι εμεις το τρώγαμε. Την φάκα ομως ποτε δεν την είδαμε. Τωρα φταίνε τα παιδια μας;;;;

      1. συμφωνο μαζι ΄σου δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω 1 ελληνας που να μην ξερει τις εθνικες του εορτες. ποιημα στο σχολειο δεν εχει πει κανενας απ αυτους;;;;;;;;

    16. ΟΣΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ
      ΚΑΙ
      Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗ
      ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ.

    17. Μήπως οι γονείς τους γνωρίζουν;Ρωτήστε τους ,ξεράδια ξέρουν είναι χειρότεροι από τα παιδιά.

    18. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΟΥΡΑΡΗΔΕΣ -ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ – ΦΙΛΗΔΕΣ – ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ !! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ Ο ΣΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ . ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ??

    19. https://youtu.be/IN2Q4R3wWSU
      ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΞΎΜΩΡΟ.; ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΆΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.;
      ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΝΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΓΛΕΝΤΙ ..ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ…
      ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ… https://greekcivilwar.wordpress.com/2017/03/23/gcw-1130/amp/
      ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ;
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ… https://youtu.be/yn4SFkAG5zk
      ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΏΣΟΥΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ..ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

    20. καταρχην τα μισα ειναι πουστρακια και τ αλλα μισα δεν το ξερουνε ακομα οτι ειναι…και μετα λεμε αμα γινει πολεμος θα τρεξουν οι νεοι μας να μας σωσουν…καταστραφηκαμε κυριοι..αυτη ειναι η αληθεια..καταστραφηκαμε ηθικα,βιολογικα,πνευματικα,θρησκετικα και οσοι διαβαζουν το σχολιο καλα θα κανουν να μαζευουν πυρομαχικα και τροφιμα γιατι αν θα γινει κανα μπαμ θα τρεξουν οι τρεντυ να μας σωσουν..τρομαρα μας…κλαφτε ρεεε!!!

    21. Έτυχε να κάνουν την ερώτηση σε παιδιά Αλβανών, Τούρκων και τον γκει του Σύριζα για αυτό δεν ξέρουν.

    22. ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΣ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΒΟΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ!!!

    23. Εμετος. Φυσικα φταινε οι αριστεραντζες καθηγητες, που ουτε καν τους εχουν αναφερει ποτέ τι γιορταζουμε. Μην τυχον και παρεξηγηθει κανενας μουσουλμανος συμμαθητης τους…

    24. Ω , ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ ,
      τί στουρνάρια βγάζεις τώρα !!!
      ———-
      Ν.Τ.Ρ.Ο.Π.Η. σας κ@λόπαιδα, ΑΜΟΡΦΩΤΑ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ, που θέλετε να πάρετε και το μέλλον της Ελλάδος στα χέρια σας … Πίσω, ρε ΚΟΠΡΙΤΕΣ, στην πρώτη Δημοτικού να μάθετε Ιστορία, που μας το παίζετε και “μορφωμένη” γενιά … Ουστ, γομάρια, απαίδευτοι χαραμοφάηδες, που το μόνο που σας ενδιαφέρει, είναι το “μαμ, κακά και νάνι” , ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ …
      ———-
      Γονείς, δάσκαλοι, καθηγητές, καμαρώστε τα δημιουργήματά σας και αναζητείστε στους εαυτούς σας τις ευθύνες , ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ , ΑΝΑΞΙΟΙ να φέρετε την ιδιότητα του γονέα και του εκπαιδευτή …
      ———-
      – ” ΄Οποιος την ιστορία του την ίδια δεν ξέρει , στης αμάθειας το σκοτάδι μένει και ζει μονάχα από την μια μέρα στην άλλη” (Γκαίτε)
      – ” Η καλή γνώση της ιστορίας είναι στον ίδιο βαθμό αξιόπιστος οδηγός στο μέλλον, όσο και η συγκροτημένη με όλους τους κανόνες αστρολογική πρόγνωση” (Λ. Χάνιν)
      – ” Οι αληθινοί άνθρωποι της προόδου είναι αυτοί που γνωρίζουν την ιστορία τους και τρέφουν ένα βαθύ σεβασμό στο παρελθόν τους (Ζ. Ρενάν)
      ———-

    25. Για κλάματα ειμαστε ρεεεε!!! Το 1821 γιορτάζουμε το ΟΧΙ είπαν καποια βλαμμένα. Και την 28 η Οκτωβρίου δηλαδη τι γιορτάζουμε χαμένα κορμιά;;; Την επανάσταση εναντιον των Τούρκων;;;;
      Με αλλα λόγια το 1821 ο Μεταξας είπε το ΟΧΙ και το ’40 ο Κολοκοτρωνης πολέμησε τους Γερμανούς. Αυτα τους μαθαίνουν στο σχολείο;;; Καλα λεω εγω, πως τελικα τα παιδια μας πρεπει εμεις μονοι μας να τους μαθαίνουμε ιστορία απο τα παλια σχολικά βιβλία της δεκαετίας του ’60. Τοτε τουλάχιστον ειχαμε εθνική παιδεια και ξέραμε πως το ’21 πολεμήσαμε τους Τούρκους Μογγόλους και το ’40 τους βρωμο Γερμανούς.

    26. Για αυτά τα “ζώα” όπως τα αποκαλείται αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την κατάντια τους είναι οι γονείς τους. Δεν φταίει ούτε η πολιτεία ούτε το σχολείο.

        1. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΖΩΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ+ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ..ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΟΙ ΣΚΑΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΖΩΑ…ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΛΔ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ..ΑΠΟΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΖΑΧΑΡΗ,ΣΚΑΤΑ+ΜΕΛΙ..ΓΚΕ ΓΚΕ ΤΩΡΑ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ?ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    27. Σκεφτείτε αυτά τα χαμένα υποκείμενα να τους στείλουν χαρτί επιστράτευσης.Θα νομίζουν ότι τους καλούν σε πάρτυ. Αν τους ρωτάγανε πιο είναι το τελευταίο μοντέλο του κινητού η για κάποια μάρκα ρούχου να δεις πως θα ξέρανε την απάντηση.

    28. Πως είναι δυνατόν όλοι να απαντούν λάθος,δεν μπορω να το δεχθώ,χωρίς φυσικά να κατηγορώ το βίντεο ως αναληθές.
      Ωστόσο τα πράγματα είναι δραματικά σοβαρά στην παραγωγή ήθους και ιστορικής μνήμης.Χωρίς γνώση του παρελθόντος και της ιστορίας του,ενα έθνος δεν μπορεί να έχει μέλλον,είναι κλισέ αλλά και πραγματικότητα.

    29. Για κλάματα είναι τα καημένα, γελάνε κιόλας με τα χάλια τους. Αλλά δεν φταίνε αυτά, οι εφιάλτες που ήθελαν τον Έλληνα να μην έχει ιστορική και Εθνική συνείδηση πέτυχαν τον σκοπό τους στο ακέραιο, και αν τυχόν ανάμεσά τους βρεθεί κάποιος που έχει γνώση την ιστορίας αυτού του τόπου όπως οφείλει να έχει, αμέσως θα του κολλήσουν την ταμπέλα του φασίστα. Καληνύχτα μας…….

    30. ΟΤΑΝ Ο τΟΥΡΚΟς ΤΣΙΠΡΑς Κ Ο ΑΛΒΑΝΟς ΠΑΠΟΥΛΙΑς ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥς ΨΗΦΟΦΟΡΟΥς ΤΗς χΡΥΣΗς ΑΥΓΗς,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ,ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ,ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Κ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

    31. Δεν φταίνε τα φυτά, φταίνε τα μουλάρια που καταστρέφουν τα φυτά. Την Ελλάδα την κυβερνούν ξένοι, όχι Έλληνες, και αν κάποιος πιστεύει ότι την κυβερνούν Έλληνες, είναι βλάκας και κοινωνικά αμόρφωτος.

    32. Η γνώση προκαλεί αντίδραση!οταν ξερεις την αλήθεια το αιμα βραζει!Αυτα τα παιδιά τα θέλουν κοιμισμένα παρε παράδειγμα τα σημερινά σχολικά βιβλία μεταλλαγμένα !μη και μάθουν όλη την αλήθεια ολα αυτα που έκαναν οι εβραίοι με τους οθωμανους μή και βγουν εθνικιστες και ενοχληθει το εβραικο λόμπυ!τα ελληνικα βιβλία τα χρηματοδοτούν εβραίοι αυτο τα λέει όλα!ΕΒΡΑΙΟΙ οι τραπεζες!εβραιοι παντου!
      ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!

    33. Μάθε Μανούλα πρώτα ορθογραφία και μετά στέλνε για να κρίνεις .

      1. ΕΛΑ ΜΑΘΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ.. ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟΔΩ ΡΕ..

        1. ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΔΙΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΥΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ…ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΛΑΒΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ….

            1. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΠΡΩΞΟΥ….ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1456 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΕΣΕΝΑ….

            2. ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΘΥΜΩΣΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΠΑΟΥΛΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ….ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ….ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…

      2. Εσένα, ρε “μεγάλε” , περισσότερο από την παντελή άγνοια αυτών των νέων παιδιών, η ανορθογραφία της “μανούλας” σε ενόχλησε ;
        Ειλικρινά, απορώ με μερικούς, οι οποίοι δεν μπαίνουν στον κόπο να σχολιάσουν το άρθρο που διαβάζουν, αλλά σχολιάζουν μόνο και μόνο για να προσβάλουν τους άλλους …
        Τουλάχιστον η “μανούλα” γνωρίζει την Ελληνική Ιστορία, που είναι το σημαντικότερο …
        ΄Αραγε, αυτά τα ανιστόρητα γομάρια, γνωρίζουν τουλάχιστον ορθογραφία ;;;

    34. ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ .
      ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΛΑΔΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
      ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΑΛΦΑΔΙ.

    35. α ρε ελλαδα τι βληματα εχεις στις αποθηκες σου,Σιγουρα ειναι τοσα πολλα που δεν χρειαζεται να αγορασεις αλλα.!!!!!!!

    36. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ….ΣΤΟΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ..

    Comments are closed.